Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

merkezden bakmayın canım evi edremit ilçesinden bakın lojmanlarda orada toki konutları da var ev buldunuz mu ya

çok memnun kalırsınız eminim ki evler biraz pahalı fakat lojman imkanı geniş polislere lojmanlar yeni. 6 ay oldu geleli biz.hayırlı olur inşallah size yardıma ihtiyacınız olursa seve seve yardım ederiz

neresindesiniz siz çalışma saati nasıl

çok memnun kalırsınız eminim ki evler biraz pahalı fakat lojman imkanı geniş polislere lojmanlar yeni. 6 ay oldu geleli biz.hayırlı olur inşallah size yardıma ihtiyacınız olursa seve seve yardım ederiz

neresindesiniz siz çalışma saati nasıl

neresindesiniz siz çalışma saatleri nasıl

kızlar bi şey merak ediyorum, polislerin mesleki hayatları boyunca kaç kez şarkları oluyor?
bi şark-bi batı şeklinde mi nasıl

merkezden bakmayın canım evi edremit ilçesinden bakın lojmanlarda orada toki konutları da var ev buldunuz mu ya

umarım lojman çıkar henüz istanbuldayız daha ne zaman gideceğimiz belli olmadı umarım ilçelerinde çalışmaz eşim bebeğim küçük daha yaşam nasıl çalışma şartları insanları biraz bilgi verirmisin ve temzi semtleri nereler

kızlar bi şey merak ediyorum, polislerin mesleki hayatları boyunca kaç kez şarkları oluyor?
bi şark-bi batı şeklinde mi nasıl

arkadaşım öyle değil yeni polis olduktan 3 yıl sonra şark sonra batı istiyosan batıya doğuyu istiyosan doğu ikinçi şark çıkıncaya kadar böyleydi benim bildigim kadarıyla yeni çıktı ikinci şark olayıda önçeden bir defa şark görevi yapılıyodu bitiyodu kanunlar hep değişiyo bizimde ikinci şark gönüllü istemiştik bu ikinci şark olayı çıktı bizde ikinçiyi bitirip geliriz inşallah batıya

kızlar hepinize günaydın topiğinizi okuyorum süreklı ama pek yazmaya fırsatım olmuyor çalıştıgım için

ya istanbul anadolu yakası polis eşleriyle bır bulusma yapsak gorussek gıdıp gelsek ne guzel olurrrr hafta içi çalışıyorum hafta sonu sıkıntıdan patlıyoruz anlastıgımız arkadaslarımız avrupa yakasında oldugu için gidip gelmek sorun kızlar tanısalım

açıkçası biz geleli 7 ay oldu depremden sonra geldik merkezde hangi semtler temiz bilmiyorum daha yıllanmış olanlar bu soruna cvb versin canım :) polis olunca malum doğuda her yerde oturamazsın eşiniz merkezde çalışsa da edremitte oturursunuz muhtemelen genel olarak tüm polisler burada polis lojmanda burada ev değişikliği kolay olur yani yaşam pahalı ev kiram şimdi 500 ytl kış uzun olunca yakıtı var kapıcı aidatı var. manav batıya göre pahalı semt pazarı gibi bir imkanın yok malesef. bende istanbuldan geldim gelmeden oranın tadını çıkar burada biraz sıkılabilirsin :) gelince inşallah görüşelim eşin kaç yıllık memur

Ben de istanbul anadolu yakasındayım fakat tuzladayız Böyle bir gün planlarsanız katılmayı çok isterim. Ben de çok sıkılıyorum evde

slm kızlar içinizde benim gibi tayinciler vardı.biz ığdır yolcusuyuz.neler yaptınız evleri toparlamaya başladınızmı?biz yavaştan toplanıyoruz.

selamlarrrr neredesiniz yaaa ben izinde olmama rağmen sizden çok giriyorum yahuuuuçok kötü grip oldum ölüyorum artı bel fıtığı çıktı çok kötüyüm tatil bana yaramadı yaa ..offf birde tayinleri duydukça daha bi delleniyorum ne güzel evimi toparlayıp kurtulacaktım oradan off off :2:

slm kızlar içinizde benim gibi tayinciler vardı.biz ığdır yolcusuyuz.neler yaptınız evleri toparlamaya başladınızmı?biz yavaştan toplanıyoruz.

selam, biz de toplanmaya başladık yvaştan, her gün bi koli ya da hurç yapıyoruz :)çekmecelerimizin bi kısmını topladık, kışlıkları, yazlıklardan giymedikerimizi, yorgan yastıkları hurçladık. mutfağa daha hiç bulaşmadım çünkü arkadaşlarımı davet eicem daha,bana lazımlar. siz neler yaptınız?

melek gerçekten kimse uğramıyor artık, tatil havasında herkes dışarda geziyorladır :) geçmiş olsun sana daben de acillerdeyim yine,hastanelerden kurtulamıyorum, bi sağ salim atlatsam...

günaydınlar hanımlar
melekcim geçmiş olsun canım
anam sen böyle kurtulamadım diye yazıp durunca beni stres alıyor yaw:44:
taşınacak olanlara allah yardım etsin diyeyim bende halılarımı felan sermedim kolileri bi duvara yığmıştım bekliyor ramazan gelmeden çıksaydı şu lojmanda taşınma telaşı bitseydi diyip duruyorum

selam canım
15 de mi taşınacaksınız herhalde ilişiği 2 grup halinde kesiyolar 15 ve 30 unda
taşınma telaşında misafirmi ağırlıycan birde geçmiş olsun sanada şekerinmi oynadı yine yoksa

Son düzenleme:
selam canım
15 de mi taşınacaksınız herhalde ilişiği 2 grup halinde kesiyolar 15 ve 30 unda
taşınma telaşında misafirmi ağırlıycan birde geçmiş olsun sanada şekerinmi oynadı yine yoksa
teşekkür ederim ayşencim, şekerler e oynak bugünlerde ama bu sefer motoru bozmuşum, yediğimden mi üşütmeden mi bilemiyorum ama dayanılmaz ağrılar içinde kaldım valla...
15 temmuzda kesilcek ilişik de ben önce gidicem sanırım, e benim de arkadaşlarımı son görüşüm olucak, özliycem onları, okuldan bi kaç arkadaş çağırıcam. sen neler yapıyosn?

hmm kolay gelsin size de...halısız evde yapamıyorum o yüzden eşim ben gittikten sonra halıları yıkatmaya vericek :) biz k.maraştan muğlaya yolcuyuz. evi tutmadık tabi, ben de çalışıyrum temmuza kadar,temmuz başlarında giderim,evitutarım, eşimeşyalarla gelir diye planladık ama nasıl olur bilmem. siz nereye gideceksiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…