benim eşimde 4 yıldır istanbulda görevli geçen yıl istedik çıkmadı bu yılda sırf gidelim diye kars bayburt elazığ gümüşhane ardahan yazdık ama tercih dışı van geldi ne yapcaz şaştık ev yok diyorlar yeni binalarda istanbul gibi 700 800 civarıymış daha uçukta varmış 3 aylık bebeğim var doğuya gidelim paramız olsun ev alalım diyorduk istanbuldan beter olacağız herşey pahalıymış bide ev toplamak var çok üzgünüz
çok memnun kalırsınız eminim ki evler biraz pahalı fakat lojman imkanı geniş polislere lojmanlar yeni. 6 ay oldu geleli biz.hayırlı olur inşallah size yardıma ihtiyacınız olursa seve seve yardım ederiz
çok memnun kalırsınız eminim ki evler biraz pahalı fakat lojman imkanı geniş polislere lojmanlar yeni. 6 ay oldu geleli biz.hayırlı olur inşallah size yardıma ihtiyacınız olursa seve seve yardım ederiz
yok canım bizim tayin çıkmadı bu senede urfadayız ipkamız kabul oldu ilçesindeyiz viranşehirde siz merkezmi
neresindesiniz siz çalışma saatleri nasıl
merkezden bakmayın canım evi edremit ilçesinden bakın lojmanlarda orada toki konutları da var ev buldunuz mu ya
kızlar bi şey merak ediyorum, polislerin mesleki hayatları boyunca kaç kez şarkları oluyor?
bi şark-bi batı şeklinde mi nasıl
umarım lojman çıkar henüz istanbuldayız daha ne zaman gideceğimiz belli olmadı umarım ilçelerinde çalışmaz eşim bebeğim küçük daha yaşam nasıl çalışma şartları insanları biraz bilgi verirmisin ve temzi semtleri nereler
kızlar hepinize günaydın topiğinizi okuyorum süreklı ama pek yazmaya fırsatım olmuyor çalıştıgım için
ya istanbul anadolu yakası polis eşleriyle bır bulusma yapsak gorussek gıdıp gelsek ne guzel olurrrr hafta içi çalışıyorum hafta sonu sıkıntıdan patlıyoruz anlastıgımız arkadaslarımız avrupa yakasında oldugu için gidip gelmek sorun kızlar tanısalım
slm kızlar içinizde benim gibi tayinciler vardı.biz ığdır yolcusuyuz.neler yaptınız evleri toparlamaya başladınızmı?biz yavaştan toplanıyoruz.
selam, biz de toplanmaya başladık yvaştan, her gün bi koli ya da hurç yapıyoruz :)çekmecelerimizin bi kısmını topladık, kışlıkları, yazlıklardan giymedikerimizi, yorgan yastıkları hurçladık. mutfağa daha hiç bulaşmadım çünkü arkadaşlarımı davet eicem daha,bana lazımlar. siz neler yaptınız?
melek gerçekten kimse uğramıyor artık, tatil havasında herkes dışarda geziyorladır :) geçmiş olsun sana daben de acillerdeyim yine,hastanelerden kurtulamıyorum, bi sağ salim atlatsam...
selam, biz de toplanmaya başladık yvaştan, her gün bi koli ya da hurç yapıyoruz :)çekmecelerimizin bi kısmını topladık, kışlıkları, yazlıklardan giymedikerimizi, yorgan yastıkları hurçladık. mutfağa daha hiç bulaşmadım çünkü arkadaşlarımı davet eicem daha,bana lazımlar. siz neler yaptınız?
Bende halılarımı falan yıkamaya verdim tertemiz gitsin diye,kışlıkları kaldırdık bugünde ufaktan mutfaga giriştik ama baya çok iş var daha...allah hepimizin yardımcısı olsun...siz nereye yolcusunuz?evi tuttunuz mu?
teşekkür ederim ayşencim, şekerler e oynak bugünlerde ama bu sefer motoru bozmuşum, yediğimden mi üşütmeden mi bilemiyorum ama dayanılmaz ağrılar içinde kaldım valla...selam canım
15 de mi taşınacaksınız herhalde ilişiği 2 grup halinde kesiyolar 15 ve 30 unda
taşınma telaşında misafirmi ağırlıycan birdegeçmiş olsun sanada şekerinmi oynadı yine yoksa
Bende halılarımı falan yıkamaya verdim tertemiz gitsin diye,kışlıkları kaldırdık bugünde ufaktan mutfaga giriştik ama baya çok iş var daha...allah hepimizin yardımcısı olsun...siz nereye yolcusunuz?evi tuttunuz mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?