• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

açıkçası biz geleli 7 ay oldu depremden sonra geldik merkezde hangi semtler temiz bilmiyorum daha yıllanmış olanlar bu soruna cvb versin canım :) polis olunca malum doğuda her yerde oturamazsın eşiniz merkezde çalışsa da edremitte oturursunuz muhtemelen genel olarak tüm polisler burada polis lojmanda burada ev değişikliği kolay olur yani yaşam pahalı ev kiram şimdi 500 ytl kış uzun olunca yakıtı var kapıcı aidatı var. manav batıya göre pahalı semt pazarı gibi bir imkanın yok malesef. bende istanbuldan geldim gelmeden oranın tadını çıkar burada biraz sıkılabilirsin :) gelince inşallah görüşelim eşin kaç yıllık memur

4 yıllık memur eşim ilk yerimiz burasıydı istanbula alıştık ve neim 6 aylık bi kızım avr ve bizi azalp ilçesine yollamışlar merkezle vanla alaksı yok küçücük çocukla nasıl olacak Allahtan korkmuyorlar hiç umarım tanışırız ama biz uzakta olcaz ev nasıl bulucaz bilmiyorum vana 65km irana 45km miş özalp zaten tercih dışı diye üzülüyorduk bide ilçesi çıktı sen kışı yaşadın sanırım insanları polise karşı nasıl hastane giyim sebze nasıl kalitelimi veya üzreti ah ahh çok üzgünüm kızım ek gıdaya başladı taze bulamazsam yanarım ki ilçesinde market varmı ondan bie tedirginiz :2:

SLM KIZLAR...

taşınma telaşı malum siirt yolcusuyuz yavaştan toplanmaya başladık işte hastalarımıza geçmiş olsu acil şifalar yaz geldi ya kimsecikler uğramıyor anlaşılan hepinize sevgiler hoşçakalın.. siirte gidecek yoldaşlar haberleşelim şu lojman konusunda...

4 yıllık memur eşim ilk yerimiz burasıydı istanbula alıştık ve neim 6 aylık bi kızım avr ve bizi azalp ilçesine yollamışlar merkezle vanla alaksı yok küçücük çocukla nasıl olacak Allahtan korkmuyorlar hiç umarım tanışırız ama biz uzakta olcaz ev nasıl bulucaz bilmiyorum vana 65km irana 45km miş özalp zaten tercih dışı diye üzülüyorduk bide ilçesi çıktı sen kışı yaşadın sanırım insanları polise karşı nasıl hastane giyim sebze nasıl kalitelimi veya üzreti ah ahh çok üzgünüm kızım ek gıdaya başladı taze bulamazsam yanarım ki ilçesinde market varmı ondan bie tedirginiz :2:

hayırlısı olsun canım duyduğuma göre güzel bir ilçe tam bilmiyorum ama tatlım:) sebze meyve kışın çoooookkkk pahalı gelmeden derin dondurucu al kesinlikle(ben alıcam mesela) kirada 500-600 olur pahalı memleket burası:(( kış güzel ve uzun oluyor mesela 2 gün yollarımız kapandı bir kar yağdıda bir kere ooldu ama :)allah kolaylık versin tatlım yakın olsak yardımcı olurdum ev falan konusunda

hayırlısı olsun canım duyduğuma göre güzel bir ilçe tam bilmiyorum ama tatlım:) sebze meyve kışın çoooookkkk pahalı gelmeden derin dondurucu al kesinlikle(ben alıcam mesela) kirada 500-600 olur pahalı memleket burası:(( kış güzel ve uzun oluyor mesela 2 gün yollarımız kapandı bir kar yağdıda bir kere ooldu ama :)allah kolaylık versin tatlım yakın olsak yardımcı olurdum ev falan konusunda

inş güzeldir peki her istediğin yani mevsimine göre meyve sebze varmı en önemlisi kışın nasıl fiyatlarda ne kadar pahalı ist. pahalımı :)

inş güzeldir peki her istediğin yani mevsimine göre meyve sebze varmı en önemlisi kışın nasıl fiyatlarda ne kadar pahalı ist. pahalımı :)
mevsimine göre buluyorsun tabi her istediğini pahalı geldi bana biraz bende istanbuldan geldim van a orada da daha rahattım pazar kültürü yok burada malesef pahalı kardeş ne diyim ne zaman geliyorsunuz bu arada özalp de polis lojmanı varmı ögrendiniz mi

mevsimine göre buluyorsun tabi her istediğini pahalı geldi bana biraz bende istanbuldan geldim van a orada da daha rahattım pazar kültürü yok burada malesef pahalı kardeş ne diyim ne zaman geliyorsunuz bu arada özalp de polis lojmanı varmı ögrendiniz mi[/QUOT

cuma kısmetse özalpte yok lojman merkezde oturucaz öyle karar verdik bakalım ev bulursak

SLM KIZLAR...

taşınma telaşı malum siirt yolcusuyuz yavaştan toplanmaya başladık işte hastalarımıza geçmiş olsu acil şifalar yaz geldi ya kimsecikler uğramıyor anlaşılan hepinize sevgiler hoşçakalın.. siirte gidecek yoldaşlar haberleşelim şu lojman konusunda...

selencim canım ben özelden mesaj yazamıyorum mesaj sayım az ozelden tlf numaranı yazarsan ben ararım ilk tanışmamız tlf da olur daha rahat konuşuruz böyle anlaşamıyoruz

ya ne güzl herkesın tayını bellı olmus kımı sevınıp kımı uzuluyor hayırlısı olsun ınsss... bizde tayın beklıyoruz daha belli olmadı antalyadayım burayı cooook sevıyorum ayrılmak ıstemıyorum ama yapacak bısey yokk sanırım :(hayıllısı olsun umarım ıı ve guzel yer cıkar ınss..

İyi geceler kızlar... Bugün eşim geceye gitti ve ben her zamanki gibi uyayamıyorum. 46 dairelik bir apartman dairesinde oturuyorum.... Eşimle birlikte 2 polis daha var apartmanımızda. Bu akşam eşim işe gittikten sonra eşleri geldiler oturmaya. Polis eşleri toplantısı yaptık:1::1::1:

Bir ara İstanbul anadolu yakasındaki polis eşleri toplanacaktı ne oldu ona? Örgütlenelim kızlar:1:

selamlarrrr herkeseee izin bitti 10günde rapor almıştık oda bittiii off offf yine kabuss şehrine döndük başlasın yanlız geçecek günler :(((bağıra bağıra ağlamak istiyorum yaaa ...herkesler toparlanıyo galiba kimse uğramamış keşke bende toparlanıp defolup gitseydim şu şehirden herkese çookk kolayy gelsin...buluşma yaparsanız haber edin gelirim

selamlarrrr herkeseee izin bitti 10günde rapor almıştık oda bittiii off offf yine kabuss şehrine döndük başlasın yanlız geçecek günler :(((bağıra bağıra ağlamak istiyorum yaaa ...herkesler toparlanıyo galiba kimse uğramamış keşke bende toparlanıp defolup gitseydim şu şehirden herkese çookk kolayy gelsin...buluşma yaparsanız haber edin gelirim

hoşgeldin canım nasılsın ya ıstanbul sana ne yaptı bu kadar :9:

tatıl nasıldı ?

İyi geceler kızlar... Bugün eşim geceye gitti ve ben her zamanki gibi uyayamıyorum. 46 dairelik bir apartman dairesinde oturuyorum.... Eşimle birlikte 2 polis daha var apartmanımızda. Bu akşam eşim işe gittikten sonra eşleri geldiler oturmaya. Polis eşleri toplantısı yaptık:1::1::1:

Bir ara İstanbul anadolu yakasındaki polis eşleri toplanacaktı ne oldu ona? Örgütlenelim kızlar:1:

ne guzel yaaaa hangı ilçede oturuyosunuz benım cevremde de keske gecelerı oturabılıcagım polis eşlerı olsa Allahtan annemle yakınım bende orda kalıyorum :31:

selamlar kızlar... melekcim hoşgeldin evine, hoş gelmemişsin anlaşılan ama :) istanbulu ben de olsam sevmezdim sanırım, büyük şehir korktucu geliyor bana, ben minik yerlerin insanıyım, ege illeri, ilçeleri köyleri gibi :) şirin olsun, tanıdık olsun :)

benim de çevremde yok hiç polis eşleri...

hoşgeldin canım nasılsın ya ıstanbul sana ne yaptı bu kadar :9:

tatıl nasıldı ?
hoşbuldukkk canımm her insanın alışamadığı sevmediği birşey vardırya bende de istanbul takıntı yaptı galiba yaa:))istanbul değilde beni eşimin gece çalışması yanlız olmam korkmam etkiliyo bi lojmanda olsam bu kadar sıkıntı olmazdı herhalde artı geçim herşey ateş pahası biliyorsun yani...tatil güzeldi tek sıkıntı adanada olmamız ve adananın neredeyse 40 derece olması yandık yandık

selamlar kızlar... melekcim hoşgeldin evine, hoş gelmemişsin anlaşılan ama :) istanbulu ben de olsam sevmezdim sanırım, büyük şehir korktucu geliyor bana, ben minik yerlerin insanıyım, ege illeri, ilçeleri köyleri gibi :) şirin olsun, tanıdık olsun :)

benim de çevremde yok hiç polis eşleri...
hoşbulduk bebeemm ehh pek hoş olmadı artı ev toz içinde ne güzel tayin çıksaydı toplanır giderdim temizlik derdi olmazdı ben seviyorum taşınmayı yaa:1::1:benimde hiç polis eşi yok yaa zaten dandini bi yerde oturuyoruz off ahaa dertlendimm

ayy melek alemsin,dandini bi yerde oturuyoz diyo :))) her yerde otururuz biz napalım :) çoook sıcak buralar öff böyle sıcak görmedim ben, yaşanmaz böyle ya...

selamlar kızlar nasılsınız
taşınacak olanlara kolay gelsin diyorum biz hala muallakta bekliyoruz lojmanı tayinciler gitsede bizde yerleşsek hayırlısıyla :1:
melekcim tatilden sonra eve kapanmak zor gelir şimdi :ssz: kız yakın olsak ben senin stresini alırdım gerçekten baya ters yerde oturoysunuz anacım:10:
banada gece tek kalmak çok koyuyo hatta gece 2 den sonra eşimle konuşmamaya çalışıyorum zira çok agresif ve sinirli oluyorum:27:
iş aldım bir haftadır eve kapandım bitirmeye çalışıyorum hayatla bağlandım kesildi resmen bitsede kurtulsam :6:

bu arada meloşda tatilde :21:

herkesi öpüyorum:16:

Back