• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

bugün tayinler açıklanacak dediler, ama bi haber yok :S
rüyamda erzuruma çıkıyordu tayinimiz ayy hayırlısı ya inşAllah rabbim gönlümüze göre verir:26:

bende iki defa rüyamda elime beyaz boş kağıt geliyodu
bakalım görücez ya tersi çıkacak ya düzü :18:
5 de polnetten vereceklermiş güyaaaa:ssz:

melikeee napıyorsun canım,
uzun süredir foruma girmiyorum. :10:
ara ara takip ettim ama bebeğin olmuş. Allah bağışlasın canım benim. :13:

melikeee napıyorsun canım,
uzun süredir foruma girmiyorum. :10:
ara ara takip ettim ama bebeğin olmuş. Allah bağışlasın canım benim. :13:

merhaba hayatım nerelerdesin sen yaa çok uzun zaman olmustu öslemişim nasılsın görüşmeyeli kuzusum neler yaptın çok tesekkür ederiz teyzesi allah razı olsun :29: :nazar: :emir_bebek: :38:

5'den sonra dediler hani yok halen bi rivayete göre de 8 haziranda olabilirmiş:31:

merhaba şekerler naber nasılsınız inşallah hakkınızda hayırlsı olur :38: ben bile heyecan yaptım iyi mi :52: :1:
malatya cıkan olursa her zaman yardımcı olurum :42:
valla biz ilk geldigimizde çok zorlanmıştık burda ev aramaktan bulamadık gez gez o yüzden elimden geleni yaparım :31:

merhaba şekerler naber nasılsınız inşallah hakkınızda hayırlsı olur :38: ben bile heyecan yaptım iyi mi :52: :1:
malatya cıkan olursa her zaman yardımcı olurum :42:
valla biz ilk geldigimizde çok zorlanmıştık burda ev aramaktan bulamadık gez gez o yüzden elimden geleni yaparım :31:

ah malatya öyle istemeyle çıksa :)
bizde adıyamanı istiyoruz zaten maraşlıyız ama çıkacak mı bakalım :31:
erzurum çıksa da olur:) uzak ama olsun rahat bi yer olsunda ayy iyice stres yapmaya başladımmm :24:

merhaba hayatım nerelerdesin sen yaa çok uzun zaman olmustu öslemişim nasılsın görüşmeyeli kuzusum neler yaptın çok tesekkür ederiz teyzesi allah razı olsun :29: :nazar: :emir_bebek: :38:

geçen yıl nisanda evlendim canım. şimdide 2 aylık hamileyim. istanbuldayız hala. kolay kolay da göndermezler bizi. burda çok ihtiyaç oluyormuş polise.

ah malatya öyle istemeyle çıksa :)
bizde adıyamanı istiyoruz zaten maraşlıyız ama çıkacak mı bakalım :31:
erzurum çıksa da olur:) uzak ama olsun rahat bi yer olsunda ayy iyice stres yapmaya başladımmm :24:

keşke tatlımm :1: çok sevinirim valla hepiniz buraya gelinnn :38:
hakkınızda hayırlısı olsun inşallah bitanem :34:
geçen yıl nisanda evlendim canım. şimdide 2 aylık hamileyim. istanbuldayız hala. kolay kolay da göndermezler bizi. burda çok ihtiyaç oluyormuş polise.

ooo maşallah kuzusum yaa süper haber bunlar çok sevindirik oldum valla desene teyzee oluyoyumm :nazar: :emir_bebek: :38:

tayinler açıklandıııııııııııııı:52:
bizimki çıkmamış :) hayırlısı böyleymiş demeki

bizimki çıktııııı muğlaya, memleketime, arkadaşları aradı eşimin, doğrudur umarım :52:

Kızlar şarklar açıklanmış
Çok şükürki çıkmamış bizimki Allah'a bin şükürr:16:

Back