Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

Tayinler açıklandı herkese hayırlı olsun

siirt yolcusuyum kimler benimle paylaşın bakalım....

Çok mutluyummmmmmmm..Bi sene daha zonguldakda sevdiceğiimmmmmmmmmm . Mutluluktan ağlayacağımaklıma gelmezdii..Rabbim gönlümüze göre verdi.Hepimiz için hayırlısı olsun ablalarım kardeşlerimm..

merhabalar,
nihayet tayinleriniz açıklanmış.. öncelikle hepinizin tayin yerleri hayırlı olsun...bir arkadaşımın istanbul, diğerinin ise düzce çıktı :)

selenscim bizimde siirte çıktı. :)

haydi bakalım hayırlı olsun arkadaşım biz tokide kesin karar kıldık bi aksilik olmazsa haberleşelim...

hepinize hayırlı olsun ! Rabbim herkese gidip gelmeyi nasip etsin oralardan . (sağ salim.)

rabbim herkesin yar ve yardımcısı olsun tayin yerlerinde....

kızlar ne güzel herkesin dilediği yer cıkmıs bi.zim hakkari cıktı tercih dısı cok üzgününm hakkariye cıkan yokmu 2 yıl ayrı kalacagız esimle moraller sıfır bende gelicem diyorum esimde götürmek istemiyor bide 11 aylık bebeğimiz var nasıl olcak bilmiyorummmmm

kızlar merhaba günaydın herkese. ben şok tayım halaa ağlamaktan gözlerim şişti artık ((( ipkamız bozulmuş bizimde 1. tercih bursa. yine çok şükür ilk tercih ve istediğimiz bi şehir oldu. tercih dışı çıkanları görünce çok şükür diyorum ama ben nasıl ayrılıcam burdaan ((
bursadan yardımcı olabilecek birileri varmı (

herkese merhabalar öncelikle...bizim de tayin çıktı Diyarbakır yolcusuyuz((fakat benim temmuzun ilk haftası kpss var o yüzden sınavı beklemek zorundayım.sonrasında orda olacağım.ciddi anlamda korku,heyecan ve şaşkınlık içerisindeyim.eşim de öyle.beklemiyorduk çünkü ama nasip buymuş demek ki...

Herkesin yeni yeri hayırlı olsun arkadaşlar bizde sivas yolcusuyuz inşallah, Allah hayırlı görevler nasip etsin... :)

çok garip ya tercih dışı çıkması .( inşallah iyi olur eşin ve senin için... eşin seni de götürmeli bence, öyle şey mi olur, anca beraber kanca beraber...

bende polis eşiyim istanbuldayız tercih dışı van çıktı nasıl biyer bilen varmı

bizim arkadaş geçen yıl van'a gitti depremi gördüler:S
ama ondan önce iyi olduğundan bahsediyorlardı deprem dışında korktukları pek bişey yok, biraz da pahalı biryermiş haliyle doğu olunca

Allah yardımcınız olsun, herşeyde vardır bi hayır hikmet sağ salim gider gelirsiniz inşAllah

aaaa hadi yaaa evet canımm bölemiş saglık olsun

evet ya hayırlısı eşim biraz üzüldü çıkmadı diye ben hiç üzülmedim doğrusu :)
Bolu rahat ve güzel biryer, çevresinde büyük iller var gezilecek çok yer var inşAllah bir yıl daha gezeriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…