Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam karakız :) evet uğrayan yok pek... valla ben de ne desem bilemedim...her işte hayır var dedikleri bu :) bebeğin cinsiyeti nedir bu arada
kızlar eşinizin doğu görevi için hangi illerde bulundunuz önereceğiniz yada zorlandığınız iller hangileri özellikle gümüşhanede bulunan varmı?
çerkescim, üyeye özel msj yazdım, üslubunuz çok yanlış,herşeyi fenertaraftarı başlattızaten,polisin dehatasıolabilirçocuğa bişey olmuş olabilir ama polis bilerek asla ypmaz ama taraftar bilerek yaptı, nasıl suçlayabilirsiniz polisleri dedim, terör yapar anca böyle dedim ama sadece bir maç için bu olayların olmasına gerek yoktu, biz milletiz sorun yok bu ne kavga falan dedim, üslubunuza daha dikkat ederek yazarsanız iyi olur , belki sinirle de olmştur ama olan olmuş dedim, dikkate alırsanız sevinirim dedim... bu tarz uzun bişey yazdım cnm. neyse ki çok uyulu ve teşekkür dolu mesaj yazmış karşılığında...
herkese kocamannnn selamm nasılsınız kızlarr çoktan giremiyorum adanadayız izne ayrıldık herkesler iyidir inşallah mayıs başı derken mayısda bitti gitti yaa açıklansın artık şu tayinlerde herkesler rahatlasın .biz tamamen umudumuzu kaybettik eşimin il içinde ataması yapılmış başka birime vermişler doğal olarakda tayin çıkmayacak herhaldeki il içi atama yaptılar offf offf..herkesi öpüyorum allaha emanet olun açıklanınca haber ederim durumumuzu
cnm napıyosun ne zamandır görüşemedik bebek nasıl sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik?
kızlar eşinizin doğu görevi için hangi illerde bulundunuz önereceğiniz yada zorlandığınız iller hangileri özellikle gümüşhanede bulunan varmı?