Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

Hadı bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz kardeşim, darısı en hayırlı zamanda başımıza inşallah günlerim yaklaştıkça ben de heyecan yapmaya başladım :)

Hadı bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz kardeşim, darısı en hayırlı zamanda başımıza inşallah günlerim yaklaştıkça ben de heyecan yapmaya başladım :)

anaaammm bebişimiz gelmişş haaa hayırlı olsun sarıbeybim allah analı babalı büyütsün inşallah...bizi habersiz bırakma canımsizler nasılsınız kızlarrrr

Başkasını susturmak değil, hakkını savunmak denir...Neyse kimlere neyi anlatıyorum ki zaten.Kendini ateşe attığını düşünen kimseye derdini anlatamaz,anlatamadıkça suskunlaşır ve birilerinin harekete geçmesini bekler kendi adına.Polislerin sendikal hakkı yok,eşlerinin ve kendi memleketlerinde çalışma hakkı yok, 5 aydır zam alamıyor, özlük haklarına dair hiçbir gelişme yok, ayda 270 saat nefes almadan çalışıyor, bayramlarda tatili yok, eşine ve evine vakit ayıramıyor,her geçen gün polislere olan ön yargı artıyor...Bnlar siizin umrunuzda değill mi?Değilse değil deyin ben de yazmayım daha fazla...

umrumuz da olmaz .mı güzel kardeşim umrumuz da soylediklerinde de haklısın öyle insanlarla muhatap bile olmaya deymez kendini bilmezler bunlarla yüz yüze muhatap olucaksınki görsün polisten yana yarası var herhalde böylelerine terbiyem hiç musa de etmiyo söyliyecek çok sözüm varda rabbim haklarından gelsin bizim ulaşamadıklarımıza

sağsağlim kucağınıza alırsınız inş. Rabbim yardımcın olsun.

Kod:

ya nerde bu fenerbahçe konusu 2gündür ben bulamıyorum .ben suskun kalamam doğrusu

Kod:

ya nerde bu fenerbahçe konusu 2gündür ben bulamıyorum .ben suskun kalamam doğrusu

melekcim nasılsın? fenerbahçe konusu sağ üst köşede gelişmiş arama yap yazan yerin üstündeki arama motoruna Fenerbahçe yaz. Çıkıyor. portakallı kurabiye isimli kişi polisle ilgili atıp tutmuş 17. sayfada kendini bilmez çok sinirlendim ama yanlış bir şey yazarım diye vaz geçtim yazmaktan allaha havale

slm kıslar hepinize sevgi dolu günler ha birde bereketli maaşlar malum maaş günleri

bugün cuma ama hala haber yok kızlar diyorum size aysonunu beklicez tayinler için...

selens arkadaşım nereliydin sen

zuhalim memleket 31 hatay dörtyol mekan 06 ankara elmadağ

gazali ünü bir sözü var Cahil ile tartışmaya girmeyin zira ben yenemedim diye... hak savunmak güzelde arkadaşım kime karşı karşındaki insan olsa zati polisin durumu ortada görür ona göre kalkışır laf etmeye amma eğer laf ediyorsa bilinki bir kuyruk acısı vardır onun ondan laf eder zati konu kapanmış boşver gitsin rabbim o bizim ve eşlerimiz hakkında ne düşünüyorsa bin katını versin ona.. yada en kötü bedduayı edelim:))) bekarsa tez zamanda bir polise aşık olsun evlensin görsün evliysede çocukları polis olsun bide öle görsün....

iyiyim ablacım sen nasılsın neler yapıyorsun...ayyy buldum okuudm konuyu ama kapatılmış yaa off o kadını bulup boğmak istiyorummm

melek ben bu arada yazmayı unutmuşum

kızlar selam...
ben diyorm telaş yapmayın şu tayini, elbet bi gün açıklanır :))))

fenerbahçe konusundaki o üyeye mesj ayzdım, içimden geçenleri ilettim,konu kapanmış ama yapabileceğim tek şey buydu artık...

selamlar ayşegülcüm kimseler uğramıyor snaırım

benim eşimin eli kırıldı sevinsemmi üzlsemmi bilemedim 10 gün rapor aldı muhtemelen 20 günde alır ben doğum için
annemlerin yanına kayseriye gidecektim oda gelcek sanırım
çok mutlu oldum

selam karakız :) evet uğrayan yok pek... valla ben de ne desem bilemedim...her işte hayır var dedikleri bu :) bebeğin cinsiyeti nedir bu arada

yine nerelerdesiniz yahuu kimseler uğramamışş topik sessiz kalmış olmuyo böylee haaa....yarın izne çıkıyoruzz bir süre yokum buralarda tayinler açıklansa bari biz oradayken beeaa offf

selam kızlar evet kimsecikler yok bu arada ben portakallı kurabiye adlı arkadaşa mesj atmıştım ya cvp geldi, ben üslubuma dikkat ederke kırıldığımız belirterek bişeyler yazmıştım, hiç hakaret etmedim ki kllanmasın die, o da ben öyle yazdığım için çok teşekkür etmiş, zaten kendisi de okuduktan sonra ayzdıklaını, yanlış oldğunu anlamış, sözünü tartıp biçmeden yazdığını kabl etmiş, bend e teşekür ettim tekrar, böyle şeyler olabilir dedim, konu kapandı, ayrıca bi özür konus açacaını belirtmiş, polis eşleri ve çocuklarını çok üzdüğünü belirtmiş...

kızlar nerlerdesiniz herkes suspus oldu yüreğiniz ağzınızda tayinlerin açıklanmasını bekliyorsunuz demi benim gibi bu gece kandil gecesi duaların kabul olduğu gece benim duam rabbim hepimiz için hakımızda hayırlı olanı versin hayırsızsa olmasın yarın inşallah belli olur da tayinler hayırlı haberler alırız hepinizin kandili kutlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…