• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

kızlar bende siirtteyım.Burada bu yıl son senemiz,TAYINCIYIZ..temmuzda 6 yıl olacak.Birikim yapmak için kaldık burda.şükür ev ve arabamıZI almış şekılde döneceğiz kısmet olursa.Biz lojmana sıfır halde oturduk.tokı polis lojmannı merkeze 7 km uzaklıkta ama en güzel lojman burası.diğerlerı en az 30-40 senelık belkı daha fazla.kayınpederım 30 yl önce yıne siirtte görev yapmışlar onların zamanında bıle varmış düşünün.bızım burda cami,market,okul ,fırın hersey var.o açıdan sıkıntımız yok.ama tabı çarşı için arabanız yksa dolmuşlar sıkıntı olabılır çocuklarla.ama her 30 dk da gelıyor.bızım burası 3+1 bırde ekstradan kılerımız var.mutfak dolabımız,aspirartöre kadar takılmış.yıllık yakıt 800 tl kadar 150 ev kirası aidatda içinde.Gelecek olanlara tavsiye ederım.Son zamanlara kadar terör olayları yoktu.Şimdi daha fazla.benım eşim rahat bır şubede çalışıyor.15 gunde bır eksradan cesur görevıne gidiyordu şimdı haftada 1 gidiyor.malum güneydoğuda önlemler artırıldı.sosyal yaşantı var diyemem.ama bız sosyal olarak burda piknığe gıdıyoruz kışın bıle gıttık havalar burda yumuşak geçer.ama yazın berbat hem toz hemde 50 derecelere varan sıcaklar var.buraya gelecek olan arkadaşlar korkmayın ınanın o kadar kötü bır yer değil.bız 2.doğu görevınıde yapmış olduk 2 katı kaldığımız için.2.doğuyu yapmamış olsam yıne siirt isterdım

Merhaba arkadaşlar, biz polis atamalarını beklemiyoruz ama tayinciyiz yinede benden dolayı, ilk atamam olacak eş durumunadan eşim benimle gelecek şuan bir bilgi aldık Sivas-Koyulhisar olabilirmiş, (ben yer değişikliği talep etmiştim çünkü ilk seçimim Tokattı ama malum şarktan çıktı bizde başka yer talep ettik) Şuan Sivasta olan arkadaşlarımız var mı içinizde? şartlarını merak ediyorum, ayrıca 6,5 aylıkta hamileyim :)

kızlar bende siirtteyım.Burada bu yıl son senemiz,TAYINCIYIZ..temmuzda 6 yıl olacak.Birikim yapmak için kaldık burda.şükür ev ve arabamıZI almış şekılde döneceğiz kısmet olursa.Biz lojmana sıfır halde oturduk.tokı polis lojmannı merkeze 7 km uzaklıkta ama en güzel lojman burası.diğerlerı en az 30-40 senelık belkı daha fazla.kayınpederım 30 yl önce yıne siirtte görev yapmışlar onların zamanında bıle varmış düşünün.bızım burda cami,market,okul ,fırın hersey var.o açıdan sıkıntımız yok.ama tabı çarşı için arabanız yksa dolmuşlar sıkıntı olabılır çocuklarla.ama her 30 dk da gelıyor.bızım burası 3+1 bırde ekstradan kılerımız var.mutfak dolabımız,aspirartöre kadar takılmış.yıllık yakıt 800 tl kadar 150 ev kirası aidatda içinde.Gelecek olanlara tavsiye ederım.Son zamanlara kadar terör olayları yoktu.Şimdi daha fazla.benım eşim rahat bır şubede çalışıyor.15 gunde bır eksradan cesur görevıne gidiyordu şimdı haftada 1 gidiyor.malum güneydoğuda önlemler artırıldı.sosyal yaşantı var diyemem.ama bız sosyal olarak burda piknığe gıdıyoruz kışın bıle gıttık havalar burda yumuşak geçer.ama yazın berbat hem toz hemde 50 derecelere varan sıcaklar var.buraya gelecek olan arkadaşlar korkmayın ınanın o kadar kötü bır yer değil.bız 2.doğu görevınıde yapmış olduk 2 katı kaldığımız için.2.doğuyu yapmamış olsam yıne siirt isterdım

boncukcum saol valla beni bayağı bir motive ettin çok canım sıkılıyodu 2+1 e gideceem bazı eşyalarımı burda satmak zorunda kalcam diye ama allah razı olsun sevindirdin beni.. okul konusu nasıldır eğitimi açısından soruyorum lojman ortamı nasıldır.bu saydığın fırın market vsç hepsi konutların içindemidir yoksa yakın civardamıdır...

boncukcum saol valla beni bayağı bir motive ettin çok canım sıkılıyodu 2+1 e gideceem bazı eşyalarımı burda satmak zorunda kalcam diye ama allah razı olsun sevindirdin beni.. okul konusu nasıldır eğitimi açısından soruyorum lojman ortamı nasıldır.bu saydığın fırın market vsç hepsi konutların içindemidir yoksa yakın civardamıdır...[/QUO

rica edrm inşallah faydası olmuştur canım sana.market fılan hemen karşısı aradan bır yolgeçiyor.bır tel ıle hersey kapıda çocuklar hemen getırıyor bıle.su ekmek gıda vs.fırında yemek balık bıle pişirıyorlar.lahmacun pide bıle.bu açıdan burayı arayacağım kesın:52::52:
bu arada bızım lojmanın yanında okul da var.benımoğlum 1.sınıfa o okula gıdıyor.eğitımden çok memnunuz.bızım öğretmenımız cumartesı bıle çağrıyor çocukları şuan 2.sınıf sevıyesındeler diyebılırım.okumaya kasım ayında geçtıler şuan okuma olsun diğer dersler olsun üst sevıyedeler.belkı batıda bıle bulamayabılırz yanı.bu konudada şanslı olduğumuzu düşünuyorum.merkezde okullar 50-60 kışilıkken bızım sınıflar 25-30 kışilık.bence esyanı satma arkadaşım burası çıkarsa rahat rahat koyarsın esyalarını.kilerımız bıle var.bu arada bızım burda çok boşan konut var.hepimiz 2007 de gırdiğimiz için lojman hakkımız doldu.burdan çıkma ihtımalı yuksek ihtımal

inşallah boncukcum inşallah vallahi ağzına sağlık Allah 1000 kere razı olsun içime buz gibi sular serptin bende diyodum napıcam tokiye gitsem uzak dağın başında başımıza bi iş gelirse filan diye eşim ve benim için en önemlisi okul ve ev durumuyda valla saolasın Allah gönlüne göre versin inşallah bu güzel cevaplarınla rahatlattın beni ha bide hastane ve alışveriş konusundada kötü şeyler duydum senin görüşünüde alabilirmiyim...eşimin özel harekatçı olmasından dolayı tedirginim zaten ama senden aldığım görüşler inan çok mutlu etti beni kafam tokiye daha çok yatmaya başladı....

Son düzenleme:
ALLAH sendende razı olsun canım.Ben siirte 2.tercıhımle geldım ki siirt çıktığını duyunca mutlu bıle olduk.Önemli olan benımiçin sosyal yaşantı değil eşimın rahat huzurlu çalışabılmesıydı öncelık olarak.8 ay dışarda oturduk o zaman tokı daha yapım aşamasındaydı.Ben diğer lojmanları o 8 ay içersınde gördüükten sonra kesınlıkle tokı dedım.bu benımgörüşüm ama benım ıçın ev çok önemlıydı.sonuçta bız bayanlar vaktımızın buyuk bır vaktını evde geçiriyoruz.sıfır evde oturmak daha güzeldı.diğer lojmanların tek avantajı çarşıya yakın olması.burda dışarda yürüyoruz bahçede piknık yapıyoruz ağaçlar masalar var.ben sevıyorum yıne oturmak ıstesem yıne tokıyı seçerdım.hastaneye gelecek olursak 3 tane özel hastane var devletle anlaşmalı sadece muayene ücretı 10 tl alıyorlar.ben burda doğum yaptım med life hastanesıde var.gayet memnundum.çocuk doktorumuzda yıne aynı hastanede.açıkcası ben sağlık yönünden eksık bulduğum şeyler olmadı.şükürler olsun buyuk sıkıntılar yaşamadık.inşallah sende memnun kalırsın canım.benımde burda komşum var özel harekatçı.alışveriş konusundada rodi mavi jeans waıkıkı adıdas nıke bücürük çocuk dünyası aslan diye buyuk bır mağaza kığılı sarar adil ışık kimlik vs.var marktler zaten var geçen yıl bimde açıldı.eylulede alışveriş merkezı açılıyor artık siz görürsünüz onuda.ordada buyuk mağazalar açılacaktır sanırım.

selamlar...
zeynepcim gerçekten az kalmış yaaa ben çokkorkuyorum doğumdan,sen nasıl hissediyosun, heyecan ya da korku var mı :))) hayırlısıyla sağ salim olsun inşallah... normal mi olucak sezeryan mı peki?

merhaba canlar :16:
tüm gün arkadaslarla dısarda takıldık çok güzel gecti günümüz :16: anca girebildim ay çok yorulmuşum ama :27:

hepinizin anneler günü kutlu olsun daha nice senelere inşallahhh :54: :54: :54:

selamlar...
zeynepcim gerçekten az kalmış yaaa ben çokkorkuyorum doğumdan,sen nasıl hissediyosun, heyecan ya da korku var mı :))) hayırlısıyla sağ salim olsun inşallah... normal mi olucak sezeryan mı peki?

cnm sorma bende çok korkuyorum ama kaçarı yok :1:
:1:bu hafta ki kontrolümde doktorum sezeryan olma ihtimalini söyledi
ama net değil çarşamba kontrolümüz var..
bakalım çarşamba netleşecek inş..
dualarınızı bekliyoruz kızımla

slm kızlarrrrrrrr

hepinizin geçmiş anneler günü kutlu olsun dün giremedim anca bugün diyebiliyorum bu mesajı dünüm çoık güzel ve eğlenceli geçti geçirdiğim en güzel anneler günü desem yeridir herkese slmlar ..

tayinleri beklemeye devam daha 10 gün dedi emniyetteki bir abimiz dün sordukta ya çarşamba ya cuma günü açıklanacakmış heyecan tavan yaptı herkese hayırlı tayinler..

zeynepcim, inşallah sağlıklı bir doğum olur, sağlıklı bebişin olur :) kaçarı yok dediğin gibi....

iyi akşamlar hanımlar...
biz yarın saat 10 da yatışımızı yapıyoruz..
ve kısmetse öğlene doğru sezeryan olucam..
kızım geliyor yani..
dualarınızı bizden eksik etmeyin olur mu?
plesenta yaşlanmasından dolayı
bebeğimin gelişimi durmuş.
dr bebeği bekletip riske atamam hemen alalım dedi.
bu yüzden ani karar vermek zorunda kaldık..

iyi akşamlar hanımlar...
kızım geliyor yani..

allah sağlıkla kızınızı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah doğuma giderken bebek hasreti çeken bizlerede dua ederseniz sevinirim gözünüzaydın olsun şimdiden...

iyi akşamlar hanımlar...
kızım geliyor yani..
ayyy zeynep hadi inşallah sağ salim kurtulursunuz sağlıklı olur bebeğin, ani old gerçekten, böylesi daha iyi, sayılı gün geçmiyor...
allah sağlıkla kızınızı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah doğuma giderken bebek hasreti çeken bizlerede dua ederseniz sevinirim gözünüzaydın olsun şimdiden...

inşallah size de bebek nasip eder allahım, biz de bekledik bi süre de anlıyorum sizi, hayırlısı olsun...

Back