Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

polis eşi olmanın zorluğunu her gecen saniye daha çok hisseder oldum arda arda gelen polis şehitlerinden sonda kayserideki patmaya okadar çok üzüldümki olan ölenle ailesine oluyor allah hepimiz yardımcısı koruyucusu olsun

kızlar eşinizin doğu görevi için hangi illerde bulundunuz önereceğiniz yada zorlandığınız iller hangileri özellikle gümüşhanede bulunan varmı?

selam karakız :) evet uğrayan yok pek... valla ben de ne desem bilemedim...her işte hayır var dedikleri bu :) bebeğin cinsiyeti nedir bu arada

kızım olcak canım inşallah 32.haftama gircem tamni 5-6 haftam kaldı

bende kayseriliyim üstelik babam dün ordaydı yani kıl payı kurtardı ama yinede giden canlar bizim

Başımız sağolsun.

slm kızlarrr izindeydik giremedim fazla... başımız saolsun arkadaşlar..
ne var ne yok nasılsınız neler oldu ben yokken ???

ben su fenerbahce konusunu sımdı gordum konu kapanmasaymıs var ya ne olurdu bılmıyorum ayşegül ne yazdın sen ona cevabı ne oldu

merhaba kızlar nasılsınız sehidimize allahtan rahmet ailesinede sabr ve bassaglıgı diliyorum...
lanet olsun terör sana daha kaç ocaga ates düşürücen yeter artık elleriniz kırılsın inşallah..!

kızlar eşinizin doğu görevi için hangi illerde bulundunuz önereceğiniz yada zorlandığınız iller hangileri özellikle gümüşhanede bulunan varmı?

eşim polis değil ama asker Gümüşhanenin Köse ilçesinde görev yapmaktayız ,sormak istediğiniz bşy varsa yardımcı olabilirim..

çerkescim, üyeye özel msj yazdım, üslubunuz çok yanlış,herşeyi fenertaraftarı başlattızaten,polisin dehatasıolabilirçocuğa bişey olmuş olabilir ama polis bilerek asla ypmaz ama taraftar bilerek yaptı, nasıl suçlayabilirsiniz polisleri dedim, terör yapar anca böyle dedim ama sadece bir maç için bu olayların olmasına gerek yoktu, biz milletiz sorun yok bu ne kavga falan dedim, üslubunuza daha dikkat ederek yazarsanız iyi olur , belki sinirle de olmştur ama olan olmuş dedim, dikkate alırsanız sevinirim dedim... bu tarz uzun bişey yazdım cnm. neyse ki çok uyulu ve teşekkür dolu mesaj yazmış karşılığında...

cnm napıyosun ne zamandır görüşemedik bebek nasıl sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik?

selamlar kızçeler
herkesler iyidir inşlh..iki haftadır annemlerdeydim eşimde sonradan geldi bugün döndük evimi unutmuşum sudan çıkmış balık gibi oldum
cumaya tayinler belli olur herhalde..nasıl yapıcaz nasıl taşınıcaz dşünüp duruyoruz bakalım rabbim hepimize hayırlı yerler nasip etsin

kıslar hepinize ii geceler hamişlere Hayırlı evlatlar sağlıklı doğumlar dilerim..

tayinler bu cuma saat 17.30 itibariyle pol netten açıklanacak bilgi sağlam hadi herkese kolay gele...

herkese kocamannnn selamm nasılsınız kızlarr çoktan giremiyorum adanadayız izne ayrıldık herkesler iyidir inşallah mayıs başı derken mayısda bitti gitti yaa açıklansın artık şu tayinlerde herkesler rahatlasın .biz tamamen umudumuzu kaybettik eşimin il içinde ataması yapılmış başka birime vermişler doğal olarakda tayin çıkmayacak herhaldeki il içi atama yaptılar offf offf..herkesi öpüyorum allaha emanet olun açıklanınca haber ederim durumumuzu

selam canım
onunla pek alakası olmazmış yaaw eşime söyledimde sen çok istiyosun ya gitmek o yüzden gidemeyeceksin galiba boşver yaa otur güzel istanbulumda
gerçi henüz 3 senelikmişsiniz ya ondan yollamayabilirler belkide
biz kesin gidiyoruz gözüyle bakıyoruz artık bakalım ya nasip hepimiz için hayırlısı neyse o olsun

çalışanların pazartesi sendromu yerini tayincilerin cuma sendromuna devretmiş durumda...... hadi bakalım hayırlısı bu cuma olucak inşaallah....:44:

canım benim biz karsta tamamlamak üzereyiz gayette rahat oldu hem süresi az hemde cok rahat.... biraz sosyal faaliyet acısından zorlanıyorsun fakat oda tüm doğuda var zaten tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…