• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

selam kısslarr merheba bende polis eşiyim rizede oturuyorum hemşireyimm..
ama sizin baya eski bi topik olmulşş benide aranıza alırmsınıız...

merhaba fatma :3: araya almak ne demek, sen yaz yter ki, zaten çok uğramıyorlar bugünlerde topiğe :( ayşegül ben...

SLM KISLARRRRRRRRRRRRR HEPİNİZE BOL GÜNEŞLİ MUTLULUK DOLU SEVGİ DOLU VE BEREKET DOLU BİR HAFTA DİLEGİYLE....:3::3::54::54:

iyi akşamlar hanımlar...
biz yarın saat 10 da yatışımızı yapıyoruz..
ve kısmetse öğlene doğru sezeryan olucam..
kızım geliyor yani..
dualarınızı bizden eksik etmeyin olur mu?
plesenta yaşlanmasından dolayı
bebeğimin gelişimi durmuş.
dr bebeği bekletip riske atamam hemen alalım dedi.
bu yüzden ani karar vermek zorunda kaldık..

Rabbim yar ve yardımcınız olsun sarbeybicim inşallah sağsalim sağlıkla kucağına alırsın prensesini şimdiden hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı büyütsün..

allah sağlıkla kızınızı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah doğuma giderken bebek hasreti çeken bizlerede dua ederseniz sevinirim gözünüzaydın olsun şimdiden...

sudecim Rabbim tez elden sanada o sevinci yaşatması dileklerimle hakkında herşeyin hayırlısı olsun....

buyur fatmacım hoşgeldin sefalar getirdin kızlar arkayı 5 leyelim:)))

merhaba fatma :3: araya almak ne demek, sen yaz yter ki, zaten çok uğramıyorlar bugünlerde topiğe :( ayşegül ben...

ayşegülcüm bi taşmı attın bizlere acep canım geldik naparsın hafta sonu giremedik ea malum anneler günü sevgili anne adayı senide görcez hayırlısyla inşallah....

selens, evet attım sana da mı geldi :) herkes sağlıklıolsun da girmeyin sorun değil, anne olunca görürüm inşallah, ben aileden uzak olduğum için burda sıkıntıdan insan arıyorum napiyim :))) çok kaybolmayın biyere haa...

selam kızlar rabbim kimseyi evlatsızlıkla imtihan etmesin rabbim evladı olmayana versin olucak olanları arkadaşlar ben gda en kısa zamanda eline ayana kavuştursun bebişi olan arkadaşımısında bebeğini analı babalı büyütmek nasip etsin arkadaşlar ben glande 145 ismiyle girdim ismimi dehiştirdim gercek ismim bu zuhal

iyi akşamlar hanımlar...
biz yarın saat 10 da yatışımızı yapıyoruz..
ve kısmetse öğlene doğru sezeryan olucam..
kızım geliyor yani..
dualarınızı bizden eksik etmeyin olur mu?
plesenta yaşlanmasından dolayı
bebeğimin gelişimi durmuş.
dr bebeği bekletip riske atamam hemen alalım dedi.
bu yüzden ani karar vermek zorunda kaldık..

ayyy minik prensesimiz mi geliyorrrr hadi hayırlı ugurlu olsun zeynepcim saglıcakla al kuzusunu kucagına şimdiden allah analı babalı büyütsün tatlışkomm darısı evlat hasreti ceken arkadaslarımıza olsun tez zamanda inşallah biliyoruz sende ne kadar istedin ve kuzusuna kavustun bende öle olmustum binlerce şükürler olsun rabbime hadi aysegülüm sıra sana geliyooo :1: bi güne sen yazarsın kuzu allahın izniyle inşallah geliyor yawrum diye günler artık cabuk geciyoo :52:

selam kızlar rabbim kimseyi evlatsızlıkla imtihan etmesin rabbim evladı olmayana versin olucak olanları arkadaşlar ben gda en kısa zamanda eline ayana kavuştursun bebişi olan arkadaşımısında bebeğini analı babalı büyütmek nasip etsin arkadaşlar ben glande 145 ismiyle girdim ismimi dehiştirdim gercek ismim bu zuhal

slm glandecim hoş geldin...

hoşgeldin glandecim

Hanımlar benim de sevgilim polis. "FENERBAHÇE!!!" adlı konuda "PortakalliKurabiye" adlı kullanıcı polislere karşı ağır ithamlarda bulunmaktadır. Biz polis eşleri, nişanlısı, sevgilisi olarak buna karşı suskun kalmamalıyız. Zaten polislere her konuda her yerde yüklenilmektedir, sendikal hakların olmaması polisleri iş hayatında yoruyor. Üstüne bir de böyle suçlamalarla karşılaşmak beni deli ediyor. Lütfen suskun kalmayalım artık, hakkımızı arayalım...

fatma kız sende mi polis eşisin..:52::52:

ivettt canım hem polis eşiyim hemide polis cocuguyum..

Hanımlar benim de sevgilim polis. "FENERBAHÇE!!!" adlı konuda "PortakalliKurabiye" adlı kullanıcı polislere karşı ağır ithamlarda bulunmaktadır. Biz polis eşleri, nişanlısı, sevgilisi olarak buna karşı suskun kalmamalıyız. Zaten polislere her konuda her yerde yüklenilmektedir, sendikal hakların olmaması polisleri iş hayatında yoruyor. Üstüne bir de böyle suçlamalarla karşılaşmak beni deli ediyor. Lütfen suskun kalmayalım artık, hakkımızı arayalım...

bence karsılıklı restleşmelerin istenmediği bu portalda kib yapmak daha iyi ileri giderse üyeliğide zaten silinir..
onu susturlım derken kendmizi ateşe atmayalım degelmi..:42:

ayyy minik prensesimiz mi geliyorrrr hadi hayırlı ugurlu olsun zeynepcim saglıcakla al kuzusunu kucagına şimdiden allah analı babalı büyütsün tatlışkomm darısı evlat hasreti ceken arkadaslarımıza olsun tez zamanda inşallah biliyoruz sende ne kadar istedin ve kuzusuna kavustun bende öle olmustum binlerce şükürler olsun rabbime hadi aysegülüm sıra sana geliyooo :1: bi güne sen yazarsın kuzu allahın izniyle inşallah geliyor yawrum diye günler artık cabuk geciyoo :52:

ayyy olur mu kii öyle bişey :))) ne heyecanlı...inşallah sağ salim kızım oldu diye yazarım burdan :) sağol melikecik...

Back