Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kısslarr merheba bende polis eşiyim rizede oturuyorum hemşireyimm..
ama sizin baya eski bi topik olmulşş benide aranıza alırmsınıız...
merhaba fatma araya almak ne demek, sen yaz yter ki, zaten çok uğramıyorlar bugünlerde topiğe ayşegül ben...
merhaba fatma araya almak ne demek, sen yaz yter ki, zaten çok uğramıyorlar bugünlerde topiğe ayşegül ben...
selam ayşegüll...
iyi akşamlar hanımlar...
biz yarın saat 10 da yatışımızı yapıyoruz..
ve kısmetse öğlene doğru sezeryan olucam..
kızım geliyor yani..
dualarınızı bizden eksik etmeyin olur mu?
plesenta yaşlanmasından dolayı
bebeğimin gelişimi durmuş.
dr bebeği bekletip riske atamam hemen alalım dedi.
bu yüzden ani karar vermek zorunda kaldık..
allah sağlıkla kızınızı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah doğuma giderken bebek hasreti çeken bizlerede dua ederseniz sevinirim gözünüzaydın olsun şimdiden...
selam kısslarr merheba bende polis eşiyim rizede oturuyorum hemşireyimm..
ama sizin baya eski bi topik olmulşş benide aranıza alırmsınıız...
iyi akşamlar hanımlar...
biz yarın saat 10 da yatışımızı yapıyoruz..
ve kısmetse öğlene doğru sezeryan olucam..
kızım geliyor yani..
dualarınızı bizden eksik etmeyin olur mu?
plesenta yaşlanmasından dolayı
bebeğimin gelişimi durmuş.
dr bebeği bekletip riske atamam hemen alalım dedi.
bu yüzden ani karar vermek zorunda kaldık..
selam kızlar rabbim kimseyi evlatsızlıkla imtihan etmesin rabbim evladı olmayana versin olucak olanları arkadaşlar ben gda en kısa zamanda eline ayana kavuştursun bebişi olan arkadaşımısında bebeğini analı babalı büyütmek nasip etsin arkadaşlar ben glande 145 ismiyle girdim ismimi dehiştirdim gercek ismim bu zuhal
selam kızlar rabbim kimseyi evlatsızlıkla imtihan etmesin rabbim evladı olmayana versin olucak olanları arkadaşlar ben gda en kısa zamanda eline ayana kavuştursun bebişi olan arkadaşımısında bebeğini analı babalı büyütmek nasip etsin arkadaşlar ben glande 145 ismiyle girdim ismimi dehiştirdim gercek ismim bu zuhal
hoşgeldin glandecim
hoşbuldum selencim
fatma kız sende mi polis eşisin..
Hanımlar benim de sevgilim polis. "FENERBAHÇE!!!" adlı konuda "PortakalliKurabiye" adlı kullanıcı polislere karşı ağır ithamlarda bulunmaktadır. Biz polis eşleri, nişanlısı, sevgilisi olarak buna karşı suskun kalmamalıyız. Zaten polislere her konuda her yerde yüklenilmektedir, sendikal hakların olmaması polisleri iş hayatında yoruyor. Üstüne bir de böyle suçlamalarla karşılaşmak beni deli ediyor. Lütfen suskun kalmayalım artık, hakkımızı arayalım...
ayyy minik prensesimiz mi geliyorrrr hadi hayırlı ugurlu olsun zeynepcim saglıcakla al kuzusunu kucagına şimdiden allah analı babalı büyütsün tatlışkomm darısı evlat hasreti ceken arkadaslarımıza olsun tez zamanda inşallah biliyoruz sende ne kadar istedin ve kuzusuna kavustun bende öle olmustum binlerce şükürler olsun rabbime hadi aysegülüm sıra sana geliyooo bi güne sen yazarsın kuzu allahın izniyle inşallah geliyor yawrum diye günler artık cabuk geciyoo