cnm yaa çok şükür bende lojmandayım ama hiç öle şeyler yaşamadım..
komşularım çok iiler allah raqzı olsun onlardan.. bana çok destek oluyolar.
eşim ilçeye gidiyo ayda 8-10 gün yok hiç gelmiyo o kadar desteklerki bana
yemeğimi getirirler eşleri geceye gidince çağırırlar saolsunlar
ben buraya onlar sayesinde alıştım.. bizde günler gecelri oluyo hatta gün yapıyoruz aramızda
kuran okunyo hemde hemde öle ufak tefek para dönüo maksat görüşmek
gece kim müsaitse çağırıyo çok ii oluyooo ..
hatta bugün alt komşum çağırıyo eşim işten gelcek birazdan.. artık isyanlarda yeter benle ilgilen diyo
Bende polis eşiyim,
bolu da yaşıyoruz ama doğu görevimiz çıkabilir onu bekliyoruz :) doğu da olanlar var mı memnun musunuz?
burda da iyi canım o bıraz yas ortalaması ve gorguyle alakalı hakkarının özel harekat kadrosunun %90ı okuldan mezun olup kura usulü atananlar 200tane bekar yaklasık 30tane evli vardı evlı olanların cogu da aynı donemde evlendıgı ıcın arada kıskanclık rekabete donustu kendını bılmez ınsanlardı tabı bunların ıcınde karakterı oturmus cok kalıtelı ınsanlarda vardı burdada yas ortalaması bıraz yuksek oraya gore cogunun 2. hatta 3. şark yeri enküçük biziz diyebilirim yas arttıkca deneyım artıyo dusunceler degısıyo onceden bı anda sınırlendıgın seylerı ılerleyen yıllarda es gecebılıyosun ben lojman ortamını bılerek gıttım ama dogdugum gunden berı lojmanda olmama ragmen orda yasanan hıc bıseye tanık olmamıstım cok sukur sımdı burası cok guzel bı de ben kendımden yasca buyuk olanlarla oturmaktan daha cok keyıf alıyorum ogrenecegım cok sey var hayatta tecrubelerıyle olgunlastıgımı dusunuyorum sagolsunlar hıc yanlız bırakmazlar bızde altın gunu yapıyoruz bu ara hatta bu ay bende sehıtlerımız ıcın bı de esımın babannesı ıcın yasın okutayım dıyorum menu olarakta tavuklu pılav ayran tatlı yapayım dıye dusundum nasıl olur acaba ozenmemıs gıbı olmaz demı ben onların ruhu ıcın yemek vermıs gıbı dusundum
Bende polis eşiyim,
bolu da yaşıyoruz ama doğu görevimiz çıkabilir onu bekliyoruz :) doğu da olanlar var mı memnun musunuz?
Bende polis eşiyim,
iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım
meloşum nerelerdesin bacım dersleremi daldın hadi bakalım rabbim başarıyla geçmeni nasip etsin inşlh
meraba arkadaşlar ben de polis eşiyim eşim şarkı evlenmeden önce yaptı ama şimdi ikinci şark olayı var bakalım ne yapıcaz...
meraba arkadaşlar ben de polis eşiyim eşim şarkı evlenmeden önce yaptı ama şimdi ikinci şark olayı var bakalım ne yapıcaz...
merhaba şeyma, hoşgeldin... biz doğu görevini bitiriyoruz bu yaz, k.maraştayız, o da doğudan çıktı biliyorsun, doğu olarak güzeldi burası. biz de batıya gitmek istiyoruz bu yıl...benim de doğu görevimdi, ben çoktan bitirdim de eşimi bekliyorum :)
çerkeskızı, menün güzel bence. böyle dualarda ne ikram edilir hiç fikrim yok, hiç bulunmadım kendim, ruhlarına gitsin inşallah şimdiden allah kabul etsin...
merhaba seyma hoşgeldin aramıza
bende malatyadayım canım burası çok güzel tavsiye ederim doguyla hiç alakası yok
merhaba hosbuldum :)
bizde adıyamanı tercih yaptık, bakalım hayırlısı
hmm hadi inşallah canım hakkınzda hayırlısı olsun
maraşlı mısın şeyma? dediğim gibi doğu olarak iyi bi yer ama akdeniz bölgesinde olan bi il için hiç güzel değil, kafa yapısını hiç sevmedik,alışamadık, yoksa kalmak isterdik 2 yıl daha ...inşallah adıyaman çıkar canım :) malatya falan daha güzel maraştan,orayı da yazabilirdiniz...ben k.maraşlıyım zaten, maraş rahat değil mi doğu olarak, bizde adıyaman düşünüyoruz ama bakalım hayırlısı :)
batı olarak bolu rahat biryer küçük biraz soğuk ama gezilecek çok güzel yerleri var :)
merhaba kızlar anlamış oldugunuz üzere bende polis eşiyim..
bu sene doguya tayin istedik...ilk tercihimiz sivas oldu umarım orası çıkar... sivasta eşi polislik yapan varmı.. birde polis lojmanları nasıl bilginiz varmı
selam tatlım
bende aynı canım sabırsızlıkla atamaları bekliyoruz çıkacakmı çıkmayacakmı işte bütün mesele bu
doğumada az kaldı çalışmaya devam ediyomusun
zeynepcim, iyi olmanıza sevindim, kaç kilo oldun bakim :) hiç resim neyim de koymuyon face e :) ya ben de şimdiden aldım bi kaç kilo, kötü hissediyorum kendimi, yürüyüşe başladım her gün yürüyüşteyim :) boya işinde senin üstüne iş düşürmez inşallah eşin, kendisi haletsin artık ustaları falan :) bebiş de iyiydi en son :)
ayşencim, ben de iyiyim nolsun iş güç :) sen neler yapıyosun
Bende polis eşiyim,
merhaba sekerlerrr naber nasılsınızzzz
bende çok yogunum bu aralar giremiyorum eskisi gibiannemle babam geldi iki gün kaldılar azönce yolladım daha fazla kalsalardı keşke yaa şimdiden çok ösledimm
bizde kısmet ederse allahım oturdugumuz evi alıcaz içimde bi heyecan var ki sormayın gitsin rabbim hayırlısıyla nasip eder inşalah darısıda size olsun canlarım
merhaba kızlar anlamış oldugunuz üzere bende polis eşiyim..
bu sene doguya tayin istedik...ilk tercihimiz sivas oldu umarım orası çıkar... sivasta eşi polislik yapan varmı.. birde polis lojmanları nasıl bilginiz varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?