slm hanımlar nerelerdesiniz nasılsınız???
herkesin işi var herhalde :)))))))
a aaa şaşırdım :))) kimseler uğramıor, uğrayanlar da denk gelmiyor...
neyse şu konuyu geçelim sohbete devam, nasıl gidiyor bakalım kızlar? zeynepcim bebiş nasıl ? sinemcim senin de komşuyla aran nasıl ?
iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım
meloşum nerelerdesin bacım dersleremi daldın hadi bakalım rabbim başarıyla geçmeni nasip etsin inşlh
cnm bebiş sanırım iyidir...
artık baya ağırlaştım..
yarın evde de boya işi var bakalım nasıl kalkıcam altından...
sende durumlar nasıl cnm bebik napıyoo??
slm cnm ben bildiğiniz gibiyim
sen napıyon ne var ne yok?
zeynepcim, iyi olmanıza sevindim, kaç kilo oldun bakim :) hiç resim neyim de koymuyon face e :) ya ben de şimdiden aldım bi kaç kilo, kötü hissediyorum kendimi, yürüyüşe başladım her gün yürüyüşteyim :) boya işinde senin üstüne iş düşürmez inşallah eşin, kendisi haletsin artık ustaları falan :) bebiş de iyiydi en son :)
ayşencim, ben de iyiyim nolsun iş güç :) sen neler yapıyosun
iyi canım ne yapayım eşim sabah geldi yattı bende kafama göre takılıyorum anneme yelek başladım gece boyu onu ördüm şimdide kolum ağrıyo
sen nasılsın kilolarda alınmaya başlamış kaç aylık oldunuz bakalım
ayşegülcüm napıyosun cnm.. iyisin umarım hamilelik nasıl gidiyooooo
napiyim cnm evdeyiz sıkılıyoruz oturuyoruz tv izliyoruz falan :) sen napıyosun? hamilelik iyi gidiyor şükür, sizin bebiş denemeleri naıl gidiyor ?
bizde evde oturuyoruz cnm eşim 12-12 çalışıyo bu hafta hergün akşam gidiyooo... bi yere gidem,yoruz havada güneşli falan insanın evde durası gelmiyo
bebişii bekliyoruz cnm hala tedavi sürecindeyiz nasip bakalım cnm inş kısa zamanda :26::26::26::26:
eveeet havalar çok güzel aslında,bahar havası bambaşka, yaz gelince böyle olmaz, pişeriz sıcakta burda :) benim kociş de bugün çalışmıyor,yarın çalışacak...
inşallah canım istediğiniz zamanda bebiş gelir size, bizi de bekletti uğraştırdı bebiş, tedavi sonuç verdi, darısı isteyenelre...
evet cnm sıcaklar gelince insan yapış yapış terliyo
bebiş uğraştırıyo yaa ... nazlı nazlı gelcek heralde ... sağlıklı hayırlı gelsin inş kısa zamanda
inş bizimde tedavi sonuç verir kısa sürede:26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?