Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy zeynepcim, ben de en çok kilodan korkuyorum bakalım ben kaç olucam :) ilk 4 ay kaç kilo almıştın hatırlıyor musun canım? ben bi kaç kilo aldım da... inşallah sağ salim kurtulursun canım...
hg cnm sende aramıza..
sivası hiç bilmiyorum
hakkınızda hayırlısı olsun tabi hepimizin inş.
rica ederim tatlım..
bu arada kızlar biz artık izne ayrıldık evdeyiz kızımla..
hem işlerimizi temizliğimizi yapıp hem de bol bol geziyoruz..
çok yoruluyoruz ama olsun kızım için bol bol yürümem lazımmış..
iyi bakın kendinize öptk sizleri kızımla..
hoşbulduk...güzel temenliğin için teşekkür ederim
biz siirt teyiz ..temmuz da tayinciyiz hayırlısıyla
kızlar bende polis eşiyim biz doğu görevimizi yaptık ama ikinci doğu istedik siirt ilk tercimiz siirti bilen varmı aranızda
merhaba canım hoşgeldin... inşallah istediğiniz yer çıkar, biz k.maraştayız, siirt hakkında bilgim yok :)
maraşlı mısın şeyma? dediğim gibi doğu olarak iyi bi yer ama akdeniz bölgesinde olan bi il için hiç güzel değil, kafa yapısını hiç sevmedik,alışamadık, yoksa kalmak isterdik 2 yıl daha ...inşallah adıyaman çıkar canım :) malatya falan daha güzel maraştan,orayı da yazabilirdiniz...
biz muğla, aydın izmir falan ayzdık canım, muğlalıyım da ben, ayrıca denize yakın,ılık yerde yaşamak istiyorum, her türlü meyve sebze yetiştirebileyim, köyümden yani annemden yoğurdumu sütümü peynirimi alayım, öyle :)
.
hoşgeldin aramıza cnm..
biz urfadayız burda da sıkıntı yok zaten benim kendi memleketişm burası
umarım bu yılda kalırız burda..
.
evet maraşlıyım :) kafa yapısı derken neyini beğenmediniz mesela?
malatyayı yazmadık adıyaman maraşa daha yakın diye:) hayırlısı artık ne yapalım, maraşın neresindesiniz? benim annemler kadın doğum hastanesinin civarında oturuyorlar
evet maraşlıyım :) kafa yapısı derken neyini beğenmediniz mesela?
malatyayı yazmadık adıyaman maraşa daha yakın diye:) hayırlısı artık ne yapalım, maraşın neresindesiniz? benim annemler kadın doğum hastanesinin civarında oturuyorlar
Merhabalar bende polis eşiyim. Biz şark görevini yaptık. ikinci şark konuşuluyor bu aralar bizde bundan çok tedirginiz. sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda.
zeynepcim, ben hiç kullanmadım o mide ilacını, fayda etmeyince bıraktım. ama gene de kilo aldım işte, nedenini bilmiyorum, kendimi kasmadım koyverdim galiba :)
benim de kızım olucakmış, öğrendik cinsiyetini :))) ben de öptüm senin kızı
Aa biz urfayı yazmak istiyorduk kesinlikle yazmayın dediler :S
hamilesiniz sanırım Allah kolaylık versin :)
cnm öyle ya da böyle alıcaktık bu kiloları ve aldık
doğumdan sonra hızlıca veririz inş..
bu arada kızın olacağına çok sevindim bayılıyorum kız bebeklere ya...
aaaa kim o kesinlikle yazmayın diyen?
ben urfalıyım memleketim diye elbette çok seviyor ve kalmak istiyorum..
ama lojmandayız ve komşularımdan 4 yılı bitirip de giden ya da gidecek olan yok..
gelen en az 7-8 yıl kalmış..
sakın yazmayın denilince aklıma geldi de bu insanlar neden bu kadar yıl kalmış ki dimi? :26:
bence size sakın yazmayın diyenler urfayı tam olarak bilmiyorlardır..
urfanın tek sıkıntısı kiralar pahalı ve yazın sıcak ki zaten yazın millet izne gidiyo..
hepimiizn hakkında hayırlısı olsun inş..
eşlerimiz sağlıkla yapsınlar da görevlerini gerisi çok da önemli değil bence..
sağol zeynepcim, ben de sevindim kız olmasına,bakalım değişir mi sonradan :)
kilomu şimdilik koruyorum, yürüyüş yapıyorum, yemeyi de azalttım...
ayşen meraba, siz de mi tayinciydiniz, nereleri yazdınız?
gözün aydın canım kızın oluyomuş sağlıkla gelsin inşlhh
evet canım tayinciyiz tabi yollarlarsa
ilk tercih erzincan son tercih muş
inşlh erzincan olur
zeynepcim, ben hiç kullanmadım o mide ilacını, fayda etmeyince bıraktım. ama gene de kilo aldım işte, nedenini bilmiyorum, kendimi kasmadım koyverdim galiba :)
benim de kızım olucakmış, öğrendik cinsiyetini :))) ben de öptüm senin kızı