• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

Herkese selamlar, yoğun bir hafta sonrası sırtımı dayayıp bilgisayarla ilgilenmek ne güzel :) ooohh kafam rahat sınavlar bitti, evimi temizledim misler gibi hem de sınav sonrası kendimi ödüllendirir gibi :) sizler nasılsınız bakalım? Eşim işte gece geliyor 1'e doğru, oğluşumun minik tekmeleriyle beraber bekleyelim bakalım şimdiden babamızı ;)

cnm yaa çok şükür bende lojmandayım ama hiç öle şeyler yaşamadım..
komşularım çok iiler allah raqzı olsun onlardan.. bana çok destek oluyolar.
eşim ilçeye gidiyo ayda 8-10 gün yok hiç gelmiyo o kadar desteklerki bana
yemeğimi getirirler eşleri geceye gidince çağırırlar saolsunlar :34::34::34::34::34:
ben buraya onlar sayesinde alıştım.. bizde günler gecelri oluyo hatta gün yapıyoruz aramızda
kuran okunyo hemde hemde öle ufak tefek para dönüo maksat görüşmek :9::9::9::9::9:
gece kim müsaitse çağırıyo çok ii oluyooo ..
hatta bugün alt komşum çağırıyo eşim işten gelcek birazdan.. artık isyanlarda yeter benle ilgilen diyo :9::9::9::9:

burda da iyi canım o bıraz yas ortalaması ve gorguyle alakalı hakkarının özel harekat kadrosunun %90ı okuldan mezun olup kura usulü atananlar 200tane bekar yaklasık 30tane evli vardı evlı olanların cogu da aynı donemde evlendıgı ıcın arada kıskanclık rekabete donustu kendını bılmez ınsanlardı tabı bunların ıcınde karakterı oturmus cok kalıtelı ınsanlarda vardı burdada yas ortalaması bıraz yuksek oraya gore cogunun 2. hatta 3. şark yeri enküçük biziz diyebilirim yas arttıkca deneyım artıyo dusunceler degısıyo onceden bı anda sınırlendıgın seylerı ılerleyen yıllarda es gecebılıyosun ben lojman ortamını bılerek gıttım ama dogdugum gunden berı lojmanda olmama ragmen orda yasanan hıc bıseye tanık olmamıstım cok sukur sımdı burası cok guzel bı de ben kendımden yasca buyuk olanlarla oturmaktan daha cok keyıf alıyorum ogrenecegım cok sey var hayatta tecrubelerıyle olgunlastıgımı dusunuyorum sagolsunlar hıc yanlız bırakmazlar bızde altın gunu yapıyoruz bu ara hatta bu ay bende sehıtlerımız ıcın bı de esımın babannesı ıcın yasın okutayım dıyorum menu olarakta tavuklu pılav ayran tatlı yapayım dıye dusundum nasıl olur acaba ozenmemıs gıbı olmaz demı ben onların ruhu ıcın yemek vermıs gıbı dusundum

Bende polis eşiyim,
bolu da yaşıyoruz ama doğu görevimiz çıkabilir onu bekliyoruz :) doğu da olanlar var mı memnun musunuz?

Bende polis eşiyim,
bolu da yaşıyoruz ama doğu görevimiz çıkabilir onu bekliyoruz :) doğu da olanlar var mı memnun musunuz?

merhaba şeyma, hoşgeldin... biz doğu görevini bitiriyoruz bu yaz, k.maraştayız, o da doğudan çıktı biliyorsun, doğu olarak güzeldi burası. biz de batıya gitmek istiyoruz bu yıl...benim de doğu görevimdi, ben çoktan bitirdim de eşimi bekliyorum :)

çerkeskızı, menün güzel bence. böyle dualarda ne ikram edilir hiç fikrim yok, hiç bulunmadım kendim, ruhlarına gitsin inşallah şimdiden allah kabul etsin...

burda da iyi canım o bıraz yas ortalaması ve gorguyle alakalı hakkarının özel harekat kadrosunun %90ı okuldan mezun olup kura usulü atananlar 200tane bekar yaklasık 30tane evli vardı evlı olanların cogu da aynı donemde evlendıgı ıcın arada kıskanclık rekabete donustu kendını bılmez ınsanlardı tabı bunların ıcınde karakterı oturmus cok kalıtelı ınsanlarda vardı burdada yas ortalaması bıraz yuksek oraya gore cogunun 2. hatta 3. şark yeri enküçük biziz diyebilirim yas arttıkca deneyım artıyo dusunceler degısıyo onceden bı anda sınırlendıgın seylerı ılerleyen yıllarda es gecebılıyosun ben lojman ortamını bılerek gıttım ama dogdugum gunden berı lojmanda olmama ragmen orda yasanan hıc bıseye tanık olmamıstım cok sukur sımdı burası cok guzel bı de ben kendımden yasca buyuk olanlarla oturmaktan daha cok keyıf alıyorum ogrenecegım cok sey var hayatta tecrubelerıyle olgunlastıgımı dusunuyorum sagolsunlar hıc yanlız bırakmazlar bızde altın gunu yapıyoruz bu ara hatta bu ay bende sehıtlerımız ıcın bı de esımın babannesı ıcın yasın okutayım dıyorum menu olarakta tavuklu pılav ayran tatlı yapayım dıye dusundum nasıl olur acaba ozenmemıs gıbı olmaz demı ben onların ruhu ıcın yemek vermıs gıbı dusundum

doğru söylüyosun cnm yaş ortalaması ve insanları görgü anlayışı çok önemliii.. sizler büüksünüz bizden benim eşimin 3. yılı daha:1::1::1:
öğreneceğimiz çoooookkk şeyler varrrr çooooooooooooookkkkkkkkkkkkk :36::36::36:
cnm menü güzel burda biz öle yapıyoruz...tavukları haşlayp didersin bide baharatla (k.biber ve biraz kekikle) kavurursun pilav üstü servis
cnm bide pilavın arasına az bişey nohut haşlayabilirsin lezzet ve görüntü katıyo :34:
hiçte özenmemiş gibi olmaz cnm daha ne olsun... :nazar:
allah kabul etsin cnm ruhlarına hediye olsun inş... :26::26::26:

Bende polis eşiyim,

hoşgeldin şeymaaa.. bizde doğudayız karsta :3::3:
burası doğu olarak güzel rahat yanii şehir olarak çok aktivitesi olmasada rahatlık olark güzel..
kimse burdan gitmiyor görevi dolduğu halde 8 yıldır 5 yıldır 10 yıldır hatta burda 17 yıldır kalan bi özel harekat amiri var :9::9:
eşler için görev çokk rahat olaysız.. bizim içinde güzel lojman bol
heryere git tek başına korkcaak bişey yok burdaa :34:

merhaba sekerlerrr naber nasılsınızzzz :16:
bende çok yogunum bu aralar giremiyorum eskisi gibi :1: annemle babam geldi iki gün kaldılar azönce yolladım daha fazla kalsalardı keşke yaa şimdiden çok ösledimm:5:
bizde kısmet ederse allahım oturdugumuz evi alıcaz içimde bi heyecan var ki sormayın gitsin rabbim hayırlısıyla nasip eder inşalah darısıda size olsun canlarım :38:

Bende polis eşiyim,

merhaba seyma hoşgeldin aramıza :16:
bende malatyadayım canım burası çok güzel tavsiye ederim doguyla hiç alakası yok :34:

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım :16:
meloşum nerelerdesin bacım dersleremi daldın hadi bakalım rabbim başarıyla geçmeni nasip etsin inşlh :16:

oyyyy oyy canım arkadasım benimm beni merak etmişşşş evet kuzusum yaa bilion kaandan kalan zamanı dersle geciriyom :23: aminnn inşallahhhh bitanemmmmm :48: :48: :48:

meraba arkadaşlar ben de polis eşiyim eşim şarkı evlenmeden önce yaptı ama şimdi ikinci şark olayı var bakalım ne yapıcaz...

meraba arkadaşlar ben de polis eşiyim eşim şarkı evlenmeden önce yaptı ama şimdi ikinci şark olayı var bakalım ne yapıcaz...

merhaba canım hoşgeldin aramıza :16:
sorma gitsin valla ne güzel surda yapıp gidicektik memleketimize tümden strese kaldık :ssz:

merhaba canım, hoşgeldin. 2. şark herkese mi geldi ya, kesin değil deniyordu, çıkmış mı kanun ??? şu an enrde yaşıyorsunuz ?

melikecim, allah kavuştursun tekrar sağ salim inşallah, üzülme, sağlık olsun gönüller bir olsun. sen yine gidip görüyorsun onlar geliyor, şükretmelisin. beni düşün bi de:) 5 yıldır burdayım bi kez gelmediler :)

merhaba şeyma, hoşgeldin... biz doğu görevini bitiriyoruz bu yaz, k.maraştayız, o da doğudan çıktı biliyorsun, doğu olarak güzeldi burası. biz de batıya gitmek istiyoruz bu yıl...benim de doğu görevimdi, ben çoktan bitirdim de eşimi bekliyorum :)

çerkeskızı, menün güzel bence. böyle dualarda ne ikram edilir hiç fikrim yok, hiç bulunmadım kendim, ruhlarına gitsin inşallah şimdiden allah kabul etsin...

ben k.maraşlıyım zaten, maraş rahat değil mi doğu olarak, bizde adıyaman düşünüyoruz ama bakalım hayırlısı :)
batı olarak bolu rahat biryer küçük biraz soğuk ama gezilecek çok güzel yerleri var :)

merhaba kızlar anlamış oldugunuz üzere bende polis eşiyim..
bu sene doguya tayin istedik...ilk tercihimiz sivas oldu umarım orası çıkar... sivasta eşi polislik yapan varmı.. birde polis lojmanları nasıl bilginiz varmı

ben k.maraşlıyım zaten, maraş rahat değil mi doğu olarak, bizde adıyaman düşünüyoruz ama bakalım hayırlısı :)
batı olarak bolu rahat biryer küçük biraz soğuk ama gezilecek çok güzel yerleri var :)
maraşlı mısın şeyma? dediğim gibi doğu olarak iyi bi yer ama akdeniz bölgesinde olan bi il için hiç güzel değil, kafa yapısını hiç sevmedik,alışamadık, yoksa kalmak isterdik 2 yıl daha ...inşallah adıyaman çıkar canım :) malatya falan daha güzel maraştan,orayı da yazabilirdiniz...
biz muğla, aydın izmir falan ayzdık canım, muğlalıyım da ben, ayrıca denize yakın,ılık yerde yaşamak istiyorum, her türlü meyve sebze yetiştirebileyim, köyümden yani annemden yoğurdumu sütümü peynirimi alayım, öyle :)
bu sene doguya tayin istedik...ilk tercihimiz sivas oldu umarım orası çıkar... sivasta eşi polislik yapan varmı.. birde polis lojmanları nasıl bilginiz varmı

merhaba canım, hoşgeldin...
sivas benim eşimin memleketi, inşallah ahyırlısı olur, eşim o taraflara gitmek istemiyor pek, bıkmış soğuğundan ve hayat tarzından galiba :) ama doğu görevi olarak soğuğu dışında iyi bi yer bence ;)inşallah soğuğa dayanıklısındır feci soğuk çünkü. lojmanlar hakkında bilgim yok.

selam tatlım
bende aynı canım sabırsızlıkla atamaları bekliyoruz çıkacakmı çıkmayacakmı işte bütün mesele bu :27::9:

doğumada az kaldı çalışmaya devam ediyomusun:38:

ay evet sorma bi açıklansaydı rahatlasaydık...
izne ayrıldım cnm artık çalışmak bi yana hareket etmek çok zorluyo...
darısı başına olur inş en kısa zamanda ...

zeynepcim, iyi olmanıza sevindim, kaç kilo oldun bakim :) hiç resim neyim de koymuyon face e :) ya ben de şimdiden aldım bi kaç kilo, kötü hissediyorum kendimi, yürüyüşe başladım her gün yürüyüşteyim :) boya işinde senin üstüne iş düşürmez inşallah eşin, kendisi haletsin artık ustaları falan :) bebiş de iyiydi en son :)

ayşencim, ben de iyiyim nolsun iş güç :) sen neler yapıyosun

cnm kilomu sorma tam 16 kilo aldım evet yanlış duymadınız 66 kilo oldum :52:
faceye resim koymadım evet buraya atarım size resim duba olmuşum zaten :36:
eşim sağolsun ilgilendi ama evim taşınsam bu kadar dağılmazdı..
annemle c.tesinden beri temizlik yapıyrz..

Bende polis eşiyim,

hoşgeldin aramıza cnm..
biz urfadayız burda da sıkıntı yok zaten benim kendi memleketişm burası
umarım bu yılda kalırız burda..

merhaba sekerlerrr naber nasılsınızzzz :16:
bende çok yogunum bu aralar giremiyorum eskisi gibi :1: annemle babam geldi iki gün kaldılar azönce yolladım daha fazla kalsalardı keşke yaa şimdiden çok ösledimm:5:
bizde kısmet ederse allahım oturdugumuz evi alıcaz içimde bi heyecan var ki sormayın gitsin rabbim hayırlısıyla nasip eder inşalah darısıda size olsun canlarım :38:

mrb Allah kavuştusun tez zamanda inş..
ev alıyor olmanıza da çok sevindim cnm
inş hayırlı uğurlu olur...

hoşgeldin cnmm,
ikinci şark konusunda henüz kimse net bişi bilmiyo sanıım...

hg cnm sende aramıza..
sivası hiç bilmiyorum :26:
hakkınızda hayırlısı olsun tabi hepimizin inş..

biz c.tesinden beri temizlik yapıyoruz camlar ve mutfak kaldı
bu arada ben çok ağırlaştım...
yürümek çok zor artık bana...
dua edin olurmu vaktin de sağsalim kurtulayım inş..

merhaba canım, hoşgeldin...
sivas benim eşimin memleketi, inşallah ahyırlısı olur, eşim o taraflara gitmek istemiyor pek, bıkmış soğuğundan ve hayat tarzından galiba :) ama doğu görevi olarak soğuğu dışında iyi bi yer bence ;)inşallah soğuğa dayanıklısındır feci soğuk çünkü. lojmanlar hakkında bilgim yok.[/QU

hoşbulduk teşekkür ederim.. sivası hem benim memleketime hemde eşimin memleketine yakın diye istiyoruz... bende soğuktan bıkmış bir insanım benim memleketimde kayseri ama yapacak birşey yok hakkımızda hayırlısı olsun...

Back