• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

kızlar ya bu komsuluk ne kadar önemlıymıs.benı cekemeyen bır komsum var ve moralım cok bozuk.zaten ölsen kımsenın haberı olmayacagı bır apartmanda oturuyorum,bır de bu cıktı ıyıce cıldırıyorum:((derste calısamıyorum sınırden:(

hayırdır kuzuumm noldu yaa aman insanlar hep fesat olmuss hiç takılmaaa salla gitsin dersine bakkk:38:

yok canım onemlı degıl bencede eskı sıstem devam etsınler arazı marazı olmadan bız para ıstemıyoruz yanımızda olsunlar yeter

ıyıdır kuzum senden naber

heeheee ben senin gibi güvenlik görevlisi olan lojmanda oturmuyum bacım :ssz:
bazen eşime söylüyorum valla başıma burda bişey gelse bağırsam çağırsam bir allahın kuluda demez gideyim bakayım ne oluyo diye
güzelim mahallemde bula bula bu suratsız komşuları nerden bulduysak işte :19:
öylemi dersin gel istblada göriyim seni ben :27::27:
bundan sonra tek kaldığım seninle konuşiyimde biraz gaza geleyim ben :10::10::16:
ivet ya komsu cok onemlı ıstanbulda dısarda otursamda pek korkacagımı sanmıyorum kuzum ben bıraz kadercıyım basıma gelecek olan gelır gıbı dusunuyorum sukur basıma bısey gelmedı belkıde ondan rahatlıgım ama bılmıyorum yınede yasamadan bılınmez hakkarı gıbı bı yerde hastanede elımde nester adamın ustune yurudum elımden zor aldılar serde psıkopatlık var ya eve hırsız mırsız gırse sımdı bı de cocuk var yanar heralde gel sen yanlız kaldıgında ben sana verırım coskuyu[/QUOTE]

bendee süper bebeeem ders calışıyom şincikkkk :38: emirkaanda oyun oynuyooo :55: kuzum benim yaaa :1:

kızlar ya bu komsuluk ne kadar önemlıymıs.benı cekemeyen bır komsum var ve moralım cok bozuk.zaten ölsen kımsenın haberı olmayacagı bır apartmanda oturuyorum,bır de bu cıktı ıyıce cıldırıyorum:((derste calısamıyorum sınırden:(

önemli olmaz mı ya, güvende ve huzur içinde oturmak için komşular iyi olmalı.ne açıdan çekemiyor ve sen bunu nasıl anladın ? görüşüyosanız sık sık, görüşmeyi kes o zaman boşver, hayatında olmaması çok bişey değiştirmezse senin için :12:

ya benım hemen bıtısık komsum o kadar dıpdıbe kı anlatamam.cok ıyıydık bızden cıkmazdı ınan her seyını anlatırdı.ya cocuk gıbı aynı.bıze gelmıslerdı esıyle aylar once araba alacagız bız onu konusmustuk.onlar da tabı.gecen bız araba aldık ya inanamıyorum onlar da bızden sonra hemen aldı.esı esıme araba aldıgını soylemıs.zaten bız aldıktan sonra bızden uzaklastılar bır surat anlatamam gormelısın.esı esıme araba aldıgını soylemıs,karısına anlatıyor,oh dıyor kız bugun cok sevınclıyım araba aldıgımızı ogrendıler,oh ben aldım ıstedıgım marka arabayı.kulagımla duyuyorum kapı onunde yaa cıldırdım,cocuk gıbı.ve bunu yapan bır ogretmen,artık cocuklara ne duygular asılar bılemıyorum.ya ınsanlar cok kotu olmus gercekten yaa hıc boyle bır sey yasamamıstım sok oldum.ya dıyorum ya bızden cıkmazdı gece gunduz esını evde bırakıp gelırdı,benım esım ıse gıdınce.her seyını anlatırdı dusun.bana da bozulurdu ben esımı evde bırakıp gıtmıyormusum onlara dıye.ya ne kadar basıt,komık seyler canım ya,yook gorusmemzaten yoksa bogarım ben onu.

gercekten de ınsanlar cok fesat ya cocuk gıbı dıyorum ama cocuk boyle kotu nıyetlı olmazkı...zaten onemlı bırı degıl benım ıcın gorusmem de ıste zoruma gıdıyor ya

ya benım hemen bıtısık komsum o kadar dıpdıbe kı anlatamam.cok ıyıydık bızden cıkmazdı ınan her seyını anlatırdı.ya cocuk gıbı aynı.bıze gelmıslerdı esıyle aylar once araba alacagız bız onu konusmustuk.onlar da tabı.gecen bız araba aldık ya inanamıyorum onlar da bızden sonra hemen aldı.esı esıme araba aldıgını soylemıs.zaten bız aldıktan sonra bızden uzaklastılar bır surat anlatamam gormelısın.esı esıme araba aldıgını soylemıs,karısına anlatıyor,oh dıyor kız bugun cok sevınclıyım araba aldıgımızı ogrendıler,oh ben aldım ıstedıgım marka arabayı.kulagımla duyuyorum kapı onunde yaa cıldırdım,cocuk gıbı.ve bunu yapan bır ogretmen,artık cocuklara ne duygular asılar bılemıyorum.ya ınsanlar cok kotu olmus gercekten yaa hıc boyle bır sey yasamamıstım sok oldum.ya dıyorum ya bızden cıkmazdı gece gunduz esını evde bırakıp gelırdı,benım esım ıse gıdınce.her seyını anlatırdı dusun.bana da bozulurdu ben esımı evde bırakıp gıtmıyormusum onlara dıye.ya ne kadar basıt,komık seyler canım ya,yook gorusmemzaten yoksa bogarım ben onu.

lojmandamıydın canım lojmandaysan genel kıskanclık durumudur bısey almak bız hakkarıdeyken ozel harekatın apartmanı ayrıydı bızım maaslar bıraz fazla karsı apartmandakı kadınlar kantınden alısverıs yaptıgımızda posetler seffaf ya ıcındekılerı takıp ederdı bunlar ozel harekatcı maasları fazla bak sunu almıslar bunu almıslar dıye halbukı fazlalıkta oyle atla deve degıl posetlerımızın takıp edılecegı kadar kayninişimle aram cok ıyıdır annemden ıyı anlasırız onu bıle cekemedıler bızı bırbırımıze dusurmeye calıstılar tabı bız yemedık numaralarını daa beter kudurdular bı gorsen var ya komsu yuzunden ınsan hayattan bezıyo yerı geldıgınde ben cok bunalmıstım orda ıyı anlastıgım bı kac arkadasımda olmasaydı kafayı yerdım sanırım dusunsene sosyal yasam dedıgın tek sey komsularından ıbaretken orada sen bı kac fesat ınsan yuzunden sıkıntı cekıyosun dua et doguda yasamadın boyle bısey beterın beterı var uzak dur ben sımdı ufleyerek arkadaslık kuruyorum rahat oluyo boyle hem ıyı tarafından bak deneyım kazanıyosun ona gore davranırsın sende bı de konustuklarını cımbızla sec ustune eklene eklene asıl amacından saptırırlar basın agrır sıkma canını o senı kaybettıgıne yansın o sınır yapsın kendıne kuzum sen relax ol

ivet ya komsu cok onemlı ıstanbulda dısarda otursamda pek korkacagımı sanmıyorum kuzum ben bıraz kadercıyım basıma gelecek olan gelır gıbı dusunuyorum sukur basıma bısey gelmedı belkıde ondan rahatlıgım ama bılmıyorum yınede yasamadan bılınmez hakkarı gıbı bı yerde hastanede elımde nester adamın ustune yurudum elımden zor aldılar serde psıkopatlık var ya eve hırsız mırsız gırse sımdı bı de cocuk var yanar heralde gel sen yanlız kaldıgında ben sana verırım coskuyu

bendee süper bebeeem ders calışıyom şincikkkk :38: emirkaanda oyun oynuyooo :55: kuzum benim yaaa :1:[/QUOTE]

çalış çalış bebemı bası bos bırakma ama ders calıscam dıye

lojmandamıydın canım lojmandaysan genel kıskanclık durumudur bısey almak bız hakkarıdeyken ozel harekatın apartmanı ayrıydı bızım maaslar bıraz fazla karsı apartmandakı kadınlar kantınden alısverıs yaptıgımızda posetler seffaf ya ıcındekılerı takıp ederdı bunlar ozel harekatcı maasları fazla bak sunu almıslar bunu almıslar dıye halbukı fazlalıkta oyle atla deve degıl posetlerımızın takıp edılecegı kadar kayninişimle aram cok ıyıdır annemden ıyı anlasırız onu bıle cekemedıler bızı bırbırımıze dusurmeye calıstılar tabı bız yemedık numaralarını daa beter kudurdular bı gorsen var ya komsu yuzunden ınsan hayattan bezıyo yerı geldıgınde ben cok bunalmıstım orda ıyı anlastıgım bı kac arkadasımda olmasaydı kafayı yerdım sanırım dusunsene sosyal yasam dedıgın tek sey komsularından ıbaretken orada sen bı kac fesat ınsan yuzunden sıkıntı cekıyosun dua et doguda yasamadın boyle bısey beterın beterı var uzak dur ben sımdı ufleyerek arkadaslık kuruyorum rahat oluyo boyle hem ıyı tarafından bak deneyım kazanıyosun ona gore davranırsın sende bı de konustuklarını cımbızla sec ustune eklene eklene asıl amacından saptırırlar basın agrır sıkma canını o senı kaybettıgıne yansın o sınır yapsın kendıne kuzum sen relax ol

ahhhh ahhhh bu özel harekatı sığdıramadılar bi yere... bişey olduğnda ilk onları öne sürüyolar ama...
onlar 30 gün kocalarının koynunda yatarken ben kocamı 10gün hiç görmüyorum
dağda tepede ayakları su topluyo gezcez diye.... sinir oluyorum böle yapanlara...:47::47::47::47:

ahhhh ahhhh bu özel harekatı sığdıramadılar bi yere... bişey olduğnda ilk onları öne sürüyolar ama...
dağda tepede ayakları su topluyo gezcez diye.... sinir oluyorum böle yapanlara...:47::47::47::47:

.................

herkese selam ay bugün başıma ne geldi ömrümden ömür gitti temizlikçi gelmiyo çoktan beri kapının önü ayakkabılardan falan tozlanmış orayı siliyordum tahada kapıda oturuyo dedim komşununkinide sileyim küt dedi birşey bi baktım taha kapıyı kapatmış içeride kalmış.tlf yok anahtar yok komşu çıktı hemen eşimi aradık gel diye o arada taha sürekli ağlıyo odaları geziyo beni göremedikçe delirdi konuşuyorum onunla anlamıyo bütün apartman toplandı en altta işyeri var oradan merdiven istediler ama 4.kat birde çok rüzgar var adam düşersiniz sakın denemeyin demiş kartlarla uğraştılar falan taha hala ağlıyo ben perişan en sonunda şişe kestiler tek çekmede tıg diye açıldı yavrum kapının arkasında ağlıyo ateşi çıkmış ağlamaktan tam o arada eşim geldi ama iş işten geçmişti yazık hemen geri işe döndü taha kucaktan inmiyo korkuyo bırakacağız onu diye

ahh cnm çok geçmiş olsun..
taha bebek çok korkmuştur bi kaç gün yakinen ilgilen onunla..

selamlar kızlar
hepimizin tercih yerleri hayırlı olsun rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın inşlh cümlemizi
melekcim ayy valla okurken benim bile içim gitti yaaa yavrucuk nasıl korkmuştur :5:

amin cnm sağoll

sorma cnm ya
bende lojmamdayım çalıştığım halde komşularla sorun yaşadığım oluyo..
lojman zaten çok gürültülü..
çocukların sesinmden kafam beynim gidiyo evde 1. kat..
üst komşum zaten sabahın köründe kalkıp bişiler yapıp gürültü yapmayı başarabiliyo..
çalışıyorum diye doğum iznine ayrılacağım günü bekliyolar
ama görüşmeye pek niyetim yok anlaşabileceğim kimse yok aralarında :19:

Selam kızlar arada bakıp çıkıyorum bende yozgatlıyım ama sivasta lojmandayız.çerkeskızı hemşom bingöl nasıl ne zaman bitecek şark?

ahh cnm çok geçmiş olsun..
taha bebek çok korkmuştur bi kaç gün yakinen ilgilen onunla..

amin cnm sağoll

sorma cnm ya
bende lojmamdayım çalıştığım halde komşularla sorun yaşadığım oluyo..
lojman zaten çok gürültülü..
çocukların sesinmden kafam beynim gidiyo evde 1. kat..
üst komşum zaten sabahın köründe kalkıp bişiler yapıp gürültü yapmayı başarabiliyo..
çalışıyorum diye doğum iznine ayrılacağım günü bekliyolar
ama görüşmeye pek niyetim yok anlaşabileceğim kimse yok aralarında :19:

ama ben en guzelını yaptım allaha havale ettım gorecegım neler olacagını.allahım en guzelını bılır cunku herkesın ıcını o bılır ancak.o kadar sınırlıyımkı anlatamam ya zaten gorusmem daha ama kendı kendıme sınır yaptım laf soyleyemedım ya ondan ıcımde kaldı.ama dur allah hıc ıyı demez boylelerıne.

evet canım lojmandayım da ben boyle ınsanlarla hıc karsılasmamıstım ya dur bakalım daha neler gorecegız.ya benım kocam bır de onları yemege alalım dıyordu ne kadar safız var ya.yardımcı olalım dıyorduk araba ısınden pek anlamıyorlar dıye.adaamlar neyın pesındeymıs.allahım herkesın nıyetıne gore versın ınsallah.evet dusundukce dun delı oldum ya ıcım dolu ya soylemeyınce delırıyorum ıcımdekılerı.allaha havale edıyorum bakalım o bılır her seyı.gorecegım ben de ınsallah.evet ya ınsanların ne kadar kuculebılecegını gordum bu sekılde.daha doguya gıtmedıkta bakalım orda neler gorecegız.hayır kadın calısıyor bırde bense evde ders calısıyorum atanmak ıcın.kahkaha atıyorum vaay bee ben neymısım demek bır de atansam tam catlayacak orta yerınden basıt ınsan:)

ah bıde onu dusunseler hakkarıde bızımkılerın sortlandına roket atıldı ne kadar ozel harekatcı varsa terlıkle atletle sılahı alan kostu onları gozlerı gormedı aldıgımız ıkı uc parca esya battı gozlerıne hhalbukı 2gunluk dunya ebedı bı arada kalmayacaksın ne geregı var gereksız hasetlıklerın
Selam kızlar arada bakıp çıkıyorum bende yozgatlıyım ama sivasta lojmandayız.çerkeskızı hemşom bingöl nasıl ne zaman bitecek şark?
sorma emosum 1yıl var daha bıktım artık sarktan bundan sonra sıvastan otesıne gecmek ıstemıyorum sızın ne kadar kaldı bebıs buyudu prensesım ne yapıyo kardesıyle arası nasıl
evet canım lojmandayım da ben boyle ınsanlarla hıc karsılasmamıstım ya dur bakalım daha neler gorecegız.ya benım kocam bır de onları yemege alalım dıyordu ne kadar safız var ya.yardımcı olalım dıyorduk araba ısınden pek anlamıyorlar dıye.adaamlar neyın pesındeymıs.allahım herkesın nıyetıne gore versın ınsallah.evet dusundukce dun delı oldum ya ıcım dolu ya soylemeyınce delırıyorum ıcımdekılerı.allaha havale edıyorum bakalım o bılır her seyı.gorecegım ben de ınsallah.evet ya ınsanların ne kadar kuculebılecegını gordum bu sekılde.daha doguya gıtmedıkta bakalım orda neler gorecegız.hayır kadın calısıyor bırde bense evde ders calısıyorum atanmak ıcın.kahkaha atıyorum vaay bee ben neymısım demek bır de atansam tam catlayacak orta yerınden basıt ınsan:)
bosver canım takma cevap vermeye degmez oylelerıne bazen en guzel cevaptır sükut o sen cevap vermedıkce daa cok kudurur sen hanımefendılıgınden tavız verme

sanemcim, valla ne diyeceğimi bilemedim, çerkeskızı sen de aynı şeyleri yaşamışsın, ne kadar rahatsız edici bi durum ya, karşılaşmamamk için apartmana giriş çıkışınız bile zordur sizin...lojmanlar öyle diyor eşim, maraşta da öyleymiş, şimdi ona da bhsettim de durumdan, nedens eöyleymiş, arkadaşlar konuşurken duyuyorum diyor :) bu ne hasetliktir ya, karakteri zayıfsa insanın böyle olyor demek ki, sen hanımefendiliğini kaybetme canım, daha da çatlasınlar :) onlar öyle davrandıkça sen karşılık verme, utansınlar, çıldırsınlar ayol :)))))))))))))

ah bıde onu dusunseler hakkarıde bızımkılerın sortlandına roket atıldı ne kadar ozel harekatcı varsa terlıkle atletle sılahı alan kostu onları gozlerı gormedı aldıgımız ıkı uc parca esya battı gozlerıne hhalbukı 2gunluk dunya ebedı bı arada kalmayacaksın ne geregı var gereksız hasetlıklerın

sorma emosum 1yıl var daha bıktım artık sarktan bundan sonra sıvastan otesıne gecmek ıstemıyorum sızın ne kadar kaldı bebıs buyudu prensesım ne yapıyo kardesıyle arası nasıl

bosver canım takma cevap vermeye degmez oylelerıne bazen en guzel cevaptır sükut o sen cevap vermedıkce daa cok kudurur sen hanımefendılıgınden tavız verme

cnm yaa çok şükür bende lojmandayım ama hiç öle şeyler yaşamadım..
komşularım çok iiler allah raqzı olsun onlardan.. bana çok destek oluyolar.
eşim ilçeye gidiyo ayda 8-10 gün yok hiç gelmiyo o kadar desteklerki bana
yemeğimi getirirler eşleri geceye gidince çağırırlar saolsunlar :34::34::34::34::34:
ben buraya onlar sayesinde alıştım.. bizde günler gecelri oluyo hatta gün yapıyoruz aramızda
kuran okunyo hemde hemde öle ufak tefek para dönüo maksat görüşmek :9::9::9::9::9:
gece kim müsaitse çağırıyo çok ii oluyooo ..
hatta bugün alt komşum çağırıyo eşim işten gelcek birazdan.. artık isyanlarda yeter benle ilgilen diyo :9::9::9::9:

sanemcim, valla ne diyeceğimi bilemedim, çerkeskızı sen de aynı şeyleri yaşamışsın, ne kadar rahatsız edici bi durum ya, karşılaşmamamk için apartmana giriş çıkışınız bile zordur sizin...lojmanlar öyle diyor eşim, maraşta da öyleymiş, şimdi ona da bhsettim de durumdan, nedens eöyleymiş, arkadaşlar konuşurken duyuyorum diyor :) bu ne hasetliktir ya, karakteri zayıfsa insanın böyle olyor demek ki, sen hanımefendiliğini kaybetme canım, daha da çatlasınlar :) onlar öyle davrandıkça sen karşılık verme, utansınlar, çıldırsınlar ayol :)))))))))))))

valla oyle canım ben cevap vermıyorum zaten onun da o yuzden kudurduguna emınım:)bızım mutlulugumuzu kıskanıyor ay kapımın onune nazar boncugu koydum:)ben nazardan cok korkarım:(sorma ya esımı sabah yol ederken karsılasıyoruz ya selamsız aptal ınsan gunaydın demez mı,meger ne derdı varmısta bılememısız.o kadar yakın kı dıpdıbe ya o cok kotu.amaaan catlasın catlak

bosver canım takma cevap vermeye degmez oylelerıne bazen en guzel cevaptır sükut o sen cevap vermedıkce daa cok kudurur sen hanımefendılıgınden tavız verme[/QUOTE]
ınsanın ıcı kotu oldu mu canım her sey batarmıs ogrendık.ama allah ıyı demez takmıyorum da ıste bır de bu kadar yakın olmasak dıpdıbe.ıdare etcegız artık care yok.o kudursun kotu dusuncelerının ıcınde:)

ama ben en guzelını yaptım allaha havale ettım gorecegım neler olacagını.allahım en guzelını bılır cunku herkesın ıcını o bılır ancak.o kadar sınırlıyımkı anlatamam ya zaten gorusmem daha ama kendı kendıme sınır yaptım laf soyleyemedım ya ondan ıcımde kaldı.ama dur allah hıc ıyı demez boylelerıne.

iyi yaptın cnm Allah verir cezasını..
unutmaya çalış takmaaa :36:

Back