Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

ayy zeynepcim, ben de en çok kilodan korkuyorum bakalım ben kaç olucam :) ilk 4 ay kaç kilo almıştın hatırlıyor musun canım? ben bi kaç kilo aldım da... inşallah sağ salim kurtulursun canım...

hg cnm sende aramıza..
sivası hiç bilmiyorum
hakkınızda hayırlısı olsun tabi hepimizin inş.

hoşbulduk...güzel temenliğin için teşekkür ederim

ayy zeynepcim, ben de en çok kilodan korkuyorum bakalım ben kaç olucam :) ilk 4 ay kaç kilo almıştın hatırlıyor musun canım? ben bi kaç kilo aldım da... inşallah sağ salim kurtulursun canım...

cnm ben bulantı ilacı kullandığım için iştahım inanılmazdı..
çok çok yerdim o yüzden de ilk zamanlar dengesiz kilo aldım..
ilk 4 ayda 7-8 kilo almıştım zaten ama sen dikkat ediyosun sanırım..
o yüzden çok kilo alıcağını sanmam..
yine de öncelik bebeklerin sağlıklı olması tabi..
öptm seni de minnakını da..

kızlar bende polis eşiyim biz doğu görevimizi yaptık ama ikinci doğu istedik siirt ilk tercimiz siirti bilen varmı aranızda

biz siirt teyiz ..temmuz da tayinciyiz hayırlısıyla

arkadaşım bende polis eşiyim yazını gordüm bizde sizin gibi tayinciyiz ilk tercimiz siirt büyük ihtimalle cıkar gözüyle bakıyoruz siirt nasıl bir yer buarada ikinci doğumuz sizin içinde rabbim hayırlısını yazsın cevap verirsen sevinirim

kızlar bende polis eşiyim biz doğu görevimizi yaptık ama ikinci doğu istedik siirt ilk tercimiz siirti bilen varmı aranızda

merhaba canım hoşgeldin... inşallah istediğiniz yer çıkar, biz k.maraştayız, siirt hakkında bilgim yok :)

Merhabalar bende polis eşiyim. Biz şark görevini yaptık. ikinci şark konuşuluyor bu aralar bizde bundan çok tedirginiz. sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda.

Son düzenleme:
zeynepcim, ben hiç kullanmadım o mide ilacını, fayda etmeyince bıraktım. ama gene de kilo aldım işte, nedenini bilmiyorum, kendimi kasmadım koyverdim galiba :)
benim de kızım olucakmış, öğrendik cinsiyetini :))) ben de öptüm senin kızı

evet maraşlıyım :) kafa yapısı derken neyini beğenmediniz mesela?
malatyayı yazmadık adıyaman maraşa daha yakın diye:) hayırlısı artık ne yapalım, maraşın neresindesiniz? benim annemler kadın doğum hastanesinin civarında oturuyorlar

hoşgeldin aramıza cnm..
biz urfadayız burda da sıkıntı yok zaten benim kendi memleketişm burası
umarım bu yılda kalırız burda..

.

Aa biz urfayı yazmak istiyorduk kesinlikle yazmayın dediler :S
hamilesiniz sanırım Allah kolaylık versin :)

merhaba şeyma. maraşlısın galiba bende orda ünv. okudum ve k.maraşı çok sevdim diye bilirim..bu sene doğu görevinden kaldırılmasaydı ilk tercihimiz k. maraş olacaktı.... eşimin aileside yaklaşık 5 yıldır maraşta oturuyorlar kayınbabamın işinden dolayı ve halen tayin istemeye niyetleri yok....

biz merkezdeyiz şeymacım, kadın doğumun oralardayız biz de :) ben 2 yıla yakın ç.ceritin köyünde çalıştım, orda görev yapmak çok zordu, o kadar kötü beklemiyordum. ne telefon çekerdi, ne internet, ne doğru düzgün dolmuş, ne de ev vardı betondan, 300 liraya da kirada oturduk dağ köyünde :) dalga geçiyordu diğer köydeki örtmenler bizle :))) kafa yapısı derken dar görüşlü, sabit fikirli insanlar var genelde, kendi fikrinden olmayanlara karşı sıcak değiller, atatürkü değil de başkalarını lider gören kesim fazla sayıda, okumuşlarının içinde bayanla tokalaşma yok, kaç kez elim havada kaldı :) haremlik-selamlık misafirlikler var, bunlar garip geldi bana, öğretmenleri de böyle, vatandaşı da. kesinlikle saygı duyulmalı beni ilglendirmez ama başkasına da bu fikirleri dayatmaları hoşuma gitmiyor sadece. eşim de malum polis,arka sokaklarda neler oluyor, dini görünüp de o kadar zina yapan meşhur dincileri var ki... ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol lafına uymuyor yani :)
herkesin memleketi kendisine güzel, sakın ha sakın üstüne alınma,ben sadece tanıdığım ve bulunduğum ortamdakilerden bahsediyorum, hepsi öyle deil, çok iyi kişilerle de karşılaştığım oldu :)
şunu da ekliyorum ki doğu görevi olarak harika bi yer :)

bu arada adıyaman doğudan çıktı diye biliyorum? yanlış mı hatırlıyorum...inşallah çıkar adıyamana tayininiz :)

Son düzenleme:
Merhabalar bende polis eşiyim. Biz şark görevini yaptık. ikinci şark konuşuluyor bu aralar bizde bundan çok tedirginiz. sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda.

merhaba canım hosgeldın:)biz daha sark gorevımızı yapmadım.sanırım seneye gıderız bızde.evet konusuluyor da bende gıttıgın yerde 8 yılı tamamlarsan ıkıncı sark olmazmıs dıye duydum bılmıyorum ne kadar dogru,hayırlısı...

cnm öyle ya da böyle alıcaktık bu kiloları ve aldık
doğumdan sonra hızlıca veririz inş..
bu arada kızın olacağına çok sevindim bayılıyorum kız bebeklere ya...

Aa biz urfayı yazmak istiyorduk kesinlikle yazmayın dediler :S
hamilesiniz sanırım Allah kolaylık versin :)

aaaa kim o kesinlikle yazmayın diyen?
ben urfalıyım memleketim diye elbette çok seviyor ve kalmak istiyorum..
ama lojmandayız ve komşularımdan 4 yılı bitirip de giden ya da gidecek olan yok..
gelen en az 7-8 yıl kalmış..
sakın yazmayın denilince aklıma geldi de bu insanlar neden bu kadar yıl kalmış ki dimi? :26:
bence size sakın yazmayın diyenler urfayı tam olarak bilmiyorlardır..
urfanın tek sıkıntısı kiralar pahalı ve yazın sıcak ki zaten yazın millet izne gidiyo..
hepimiizn hakkında hayırlısı olsun inş..
eşlerimiz sağlıkla yapsınlar da görevlerini gerisi çok da önemli değil bence..

selam canım nasılsın
valla bende urfayı yaz dedim eşime ne yalan söyliyim istiyodum çok yakın bi arkadaşım orda oda aslen antepli
sadece sıcağından ve kiraların pahalılığından şikayet var dediğin gibi ama zaten çoğu doğu olarak geçen illerde kiralar aynı istbl gibi niyeyse
hakkımızda hayırlısı olsun bakalım ya nasip

sağol zeynepcim, ben de sevindim kız olmasına,bakalım değişir mi sonradan :)
kilomu şimdilik koruyorum, yürüyüş yapıyorum, yemeyi de azalttım...

ayşen meraba, siz de mi tayinciydiniz, nereleri yazdınız?

gözün aydın canım kızın oluyomuş sağlıkla gelsin inşlhh

evet canım tayinciyiz tabi yollarlarsa
ilk tercih erzincan son tercih muş
inşlh erzincan olur

gözün aydın canım kızın oluyomuş sağlıkla gelsin inşlhh

evet canım tayinciyiz tabi yollarlarsa
ilk tercih erzincan son tercih muş
inşlh erzincan olur

teşekkürler ayşen :)
çıkar ya tayin, neden çıkmasın,çıkmazsa dilekçeyle itiraz hakkıvar diye biliyorum ama,durum nedir bilemem. inşallah erzincan olur o zaman, doğu görevi herhalde :)

ayy canım cook sevındım allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ıns:)bızee de nasıp etsın ıns hayırlısı ıle allahımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…