:))ben de ıste asagının sesı olunca cok rahat edıyorum.ama bellı bır saatten sonra sesler de azalıyor o zaman tedırgın oluyorum.manyak mıyım dıyorum kendıme burda da korkarsam dıye.ama cok hırsız hıkayelerı anlatılmıstı cok etkkılenıyordum.sımdı daha normalım ama yıne de ısık kapatamıyorum.sen nerdeydın canım?
çerkezim uyudunmu ne yaptın kız yazmıyosun
bende artık çıkayım son rahat uykularımı uyuyayım abim varken
sanem çok memnun oldum canım
çerkezim hadi öptüm
allah rahatlık versin
edırne nasıl guzel mı senın memlket nere
eşimin arkadaşı evlenmişti geçen sene geline hoşgeldine gittim
kadın evlendiğinden beri eşi işte olsada aynı saatlerde yatagına gidip ışığı kapatıp uyuyomuşçok şaşırmıştım inanamamıştım
birde küçük bir ilin ksabasından gelmiş nasıl bu kadar rahat olur insan diye kendime kızmıştım burda doğdun büyüdün hala korkuyosun bide güvenlik görevlisi olarak çalışmış biriyim
çerkezim uyudunmu ne yaptın kız yazmıyosun
bende artık çıkayım son rahat uykularımı uyuyayım abim varken
sanem çok memnun oldum canım
çerkezim hadi öptüm
allah rahatlık versin
ya cok sevındım evet benım babamda kayınpederımde polis zaten devreler aynı zamanda kankabenım memleket samsun canım.benım babam da polıs galıba senın de:)edırne guzel yaa kucuk bıraz ama bır de ınsanları rahat o yonden ben de rahatım kımsa kımseye bakmaz,laf söz atma olmaz:)
ya cok sevındım evet benım babamda kayınpederımde polis zaten devreler aynı zamanda kankanerelerde gorev yaptı baban
tüüüüüü rezil sende korkuyosan mıllet kendını atsın la
kuzum aslında korkmakta haklısın ıstanbul gıbı bı yerde bu devırde ınsan herseyı bekler bende korkmayanlardanım ama hep lojmanda oturdum baska yerde otursam nasıl olur bılemem bı de bıraz aıleden kaynaklanıyo kalabalık aılede buyuduysen o yuzdende olabılır benım kardesım yoktu odam hep ayrıydı ve yanlız yatardım az da psıkopatlık var su saatte mezara gır desen gırerım tırsmam dualarımı okurum sonrası allaha emanet zaten korkmamamı dualara ve yanlız buyumeme borcluyum ama bı de su var ınsan kendını dınleyıncede korkuyor ya su varsa ya su soyleyse dıye aklınıza bısey getırmeyın aysen hele kı sen gumbur gumbur avratsın bırak korkacak senden korksun
ya cok sevındım evet benım babamda kayınpederımde polis zaten devreler aynı zamanda kankabenım memleket samsun canım.benım babam da polıs galıba senın de:)edırne guzel yaa kucuk bıraz ama bır de ınsanları rahat o yonden ben de rahatım kımsa kımseye bakmaz,laf söz atma olmaz:)
kız burayı ramazanda bı gor sen ıftardan sonra mıllet hep sokaklarda faal bı sehır ya hakkarıden sonra anam parıs dedım ama cok surmedı 1sene sonra buraya da alısınca ıste bıngol degıl mı ya falan oldum
yılan hıkayesıne dondu o ya bu ay gelır dıyolar ben pek ıstemıyorum onu verırlerse dagdan ındırmezler dıye korkuyorum bızımkılerde versede vermesede ındırmeyecekler dıyolar gelse mı gelmese mı sastık sıze geldı mı
yok canım onemlı degıl bencede eskı sıstem devam etsınler arazı marazı olmadan bız para ıstemıyoruz yanımızda olsunlar yetercnm kusura bakma dün öle çıktım lafın ortasında.. eşim evdeydi hadi yatalım diye kırk kere geldi yanımda
tazminat bu ay yatıcak diyolar geriye dönüklerle beraber ama hayırlısı... valla bence vermesinler fazlada bişey beklemesinler
şimdi verirlerse tazminatı dağdan tepeden gelmezler :18::18::18::18::18: napcaz bilmiyorum offf yardım etsin rabbim hepimize :44::44::44::44::44:
ıyıdır kuzum senden naberhayırlı akşamlarrrr topigin qüzel sultanlarıııı naber nasılsınızzz
ya cok sevındım evet benım babamda kayınpederımde polis zaten devreler aynı zamanda kankanerelerde gorev yaptı baban
tüüüüüü rezil sende korkuyosan mıllet kendını atsın la
kuzum aslında korkmakta haklısın ıstanbul gıbı bı yerde bu devırde ınsan herseyı bekler bende korkmayanlardanım ama hep lojmanda oturdum baska yerde otursam nasıl olur bılemem bı de bıraz aıleden kaynaklanıyo kalabalık aılede buyuduysen o yuzdende olabılır benım kardesım yoktu odam hep ayrıydı ve yanlız yatardım az da psıkopatlık var su saatte mezara gır desen gırerım tırsmam dualarımı okurum sonrası allaha emanet zaten korkmamamı dualara ve yanlız buyumeme borcluyum ama bı de su var ınsan kendını dınleyıncede korkuyor ya su varsa ya su soyleyse dıye aklınıza bısey getırmeyın aysen hele kı sen gumbur gumbur avratsın bırak korkacak senden korksun
aminnn canım gidecekmiyiz bilmiyorum ama hakkımızda hayırlısı olsun inşallah...normalde ağlamaz ama dışarıda herkesin sesini duydukca daha çok korktu ağladı rabbim bi daha yaşatmasın inş.
sinem sobeeeee
benım babam ıstanbul,batman,ordu,aybastı,bursa.senın memleket nere canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?