• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

Canım çok zor anlar yaşamışsındır eminim, aynı durum benim erkek kardeşimin başına gelmişti seneleeer önce :) 3 buçuk 4 yaşlarındaydı sanırım annem kapının önüne çıkarmış kendide hemen ötede çöpü atmak istemiş biizm ki içeri girmiş ve kapı kapanmış :) sonra cama çıkıp ağlamaya başlamış annem napacağını şaşırmış tarif ede ede açtırmışlar kardeşime kapıyı, eski kapılardan tabi çelik değil küçük tahta kapılardanmış :)

geçmiş olsun canım...
ahh anlatamam ne zordu yaa:))benimki daha 1yaşında hiçbirşey anlamıyoki tarif etsek allahdan sizinki büyükmüş

ayyy cnm benimmm çok üzüldümm yaaa.... şimdi onun içinde hep bi korku olur yine kalırsam yalnız diye...7
allahım yaaa sizede tecrübe gibi bişey olmuştur... ne zor bi durum ?????
nasıl ders olduu bana bir bilsen canım içim kıpır kıpır korkuyorum hala .bugün çok mızmız korkuyo galiba hala psikolojisimi bozuldu ne oldu yavrumun

selamlar kızlar
hepimizin tercih yerleri hayırlı olsun rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın inşlh cümlemizi
melekcim ayy valla okurken benim bile içim gitti yaaa yavrucuk nasıl korkmuştur :5:
aminnn canım gidecekmiyiz bilmiyorum ama hakkımızda hayırlısı olsun inşallah...normalde ağlamaz ama dışarıda herkesin sesini duydukca daha çok korktu ağladı rabbim bi daha yaşatmasın inş.:30:

ahh anlatamam ne zordu yaa:))benimki daha 1yaşında hiçbirşey anlamıyoki tarif etsek allahdan sizinki büyükmüş

nasıl ders olduu bana bir bilsen canım içim kıpır kıpır korkuyorum hala .bugün çok mızmız korkuyo galiba hala psikolojisimi bozuldu ne oldu yavrumun

cnm yaaa sen rahatlat onu kucağında dursun bugünlük kıyamam nasıl korkuyodur şimdi :(( yavrumm benimmm...

kusuruma bakma canım.bıngolde oldugunu bılmeden pedagoga gıt falan sacmaladım bende..
ama azmıne hayran oldum ınsallah okur mezun olursun.evet zor olur ama sonu tatlı olur
estagfirullah canım sen dogru olanı soyledın hatta takdır bıle ettım cunku cocuk hakkında kıme ne sorsan hemen olur olmaz yorum yapıyolar doktormus gıbı helal oolsun valla tesekkur ederım bu arada aslında tekrar okul hayatı pek hos olmaz ama burda kendını doktor sanan hemsırelerı gorunce cocugum ıcın calısmasam bıle saglık konularını bılmem gerektıgını dusundum zaten doktor kontrollerıne gıttıgımde de bekleme salonunda tıp kıtapları okurdum doktorum docenttı ve unv hastanesıydı sorunlu bı gebelıktı doktorum yogundu beklerken zaman gecsın dıye okurdum acayıp keyıf alırdım doktorum gorurdu okuyup keyıf aldıgımı en son benı alırdı
kızlaaaaaaaarrrrr ne güzel kaynatmışsınız dün vallaaaa kıskandımmm :1::1::1::1::1:
kıskanma kuzum senınlede kaynatırız
hepimiz boruyu gördükte yapacak birşey yok anammm..
sen bugun ıyı gormusun boruyu melegım gece bıraz zorlanabılırsın kuzum yanında yatır
herkese selam ay bugün başıma ne geldi ömrümden ömür gitti temizlikçi gelmiyo çoktan beri kapının önü ayakkabılardan falan tozlanmış orayı siliyordum tahada kapıda oturuyo dedim komşununkinide sileyim küt dedi birşey bi baktım taha kapıyı kapatmış içeride kalmış.tlf yok anahtar yok komşu çıktı hemen eşimi aradık gel diye o arada taha sürekli ağlıyo odaları geziyo beni göremedikçe delirdi konuşuyorum onunla anlamıyo bütün apartman toplandı en altta işyeri var oradan merdiven istediler ama 4.kat birde çok rüzgar var adam düşersiniz sakın denemeyin demiş kartlarla uğraştılar falan taha hala ağlıyo ben perişan en sonunda şişe kestiler tek çekmede tıg diye açıldı yavrum kapının arkasında ağlıyo ateşi çıkmış ağlamaktan tam o arada eşim geldi ama iş işten geçmişti yazık hemen geri işe döndü taha kucaktan inmiyo korkuyo bırakacağız onu diye

Şuan gündemimizde elazığ var, bakalım hayırlısı, merkez olmazda büyük ihtimal ilçeleri olur gibi görünüyor, bakalım gelecek günler neleri beraberinde getirecek. Allahtan hayırlısı...

hakkınızda hayırlısı olsun canım elazıg guzel yer ınsanlarıda cok ıyı

estagfirullah canım sen dogru olanı soyledın hatta takdır bıle ettım cunku cocuk hakkında kıme ne sorsan hemen olur olmaz yorum yapıyolar doktormus gıbı helal oolsun valla tesekkur ederım bu arada aslında tekrar okul hayatı pek hos olmaz ama burda kendını doktor sanan hemsırelerı gorunce cocugum ıcın calısmasam bıle saglık konularını bılmem gerektıgını dusundum zaten doktor kontrollerıne gıttıgımde de bekleme salonunda tıp kıtapları okurdum doktorum docenttı ve unv hastanesıydı sorunlu bı gebelıktı doktorum yogundu beklerken zaman gecsın dıye okurdum acayıp keyıf alırdım doktorum gorurdu okuyup keyıf aldıgımı en son benı alırdı

kıskanma kuzum senınlede kaynatırız

sen bugun ıyı gormusun boruyu melegım gece bıraz zorlanabılırsın kuzum yanında yatır

hakkınızda hayırlısı olsun canım elazıg guzel yer ınsanlarıda cok ıyı

kaynatalım valla yaa... bingöl nasıl cnm araziler ilçe görevleri varmı :(((

kaynatalım valla yaa... bingöl nasıl cnm araziler ilçe görevleri varmı :(((

olmamı kuzum ya 2hafta normal calısıyolar 12-36 1hafta arazı timi oluyolar ilçe görevi 3-4 ayda bi 10 gun oluyo tabı tım amırıne ya da tım arkadaslarına gore bu 3-4 ay 7-8 ayda olabılıyo özel harekat subelerı ıcınde en rahat calısan subeymıs sanırım asayısı de duzgun sayılır bıngolun tek sorun ben kucuk yerde yapamıyorum bundan oncesı hakkarıydı anamdan emdıgım burnumdan gelmıstı ordan buraya gelmek beter oldu sızın nasıl sık mı gıdıyolar

olmamı kuzum ya 2hafta normal calısıyolar 12-36 1hafta arazı timi oluyolar ilçe görevi 3-4 ayda bi 10 gun oluyo tabı tım amırıne ya da tım arkadaslarına gore bu 3-4 ay 7-8 ayda olabılıyo özel harekat subelerı ıcınde en rahat calısan subeymıs sanırım asayısı de duzgun sayılır bıngolun tek sorun ben kucuk yerde yapamıyorum bundan oncesı hakkarıydı anamdan emdıgım burnumdan gelmıstı ordan buraya gelmek beter oldu sızın nasıl sık mı gıdıyolar

cnm sizin baya zormuş... doğu illerinde en rahat yer burası yaa... lojman olsun çarşı olsun tek başına hiç korkmadan git heryere yani ....
ayda 8 gün ilçeye gidiyolar onun dışında 12\24 sitil çalışıyolar.. başka ek görev olursa katılıyolar..
biz tayin yazarken araştırdık yaa heryer felaket çalışma şartları 1 hafta ev 1hafta ilçe 15gün ev 15gün ilçe
valla korktum ben :18::18::18::18:
sizin neden öle oldu hakkariden bingöle sizmi istediniz... ayyy ben çok korkuyorum hakkari şırnak falan çıkar gönderirler diye :20::20::20::20::20:

cnm sizin baya zormuş... doğu illerinde en rahat yer burası yaa... lojman olsun çarşı olsun tek başına hiç korkmadan git heryere yani ....
ayda 8 gün ilçeye gidiyolar onun dışında 12\24 sitil çalışıyolar.. başka ek görev olursa katılıyolar..
biz tayin yazarken araştırdık yaa heryer felaket çalışma şartları 1 hafta ev 1hafta ilçe 15gün ev 15gün ilçe
valla korktum ben :18::18::18::18:
sizin neden öle oldu hakkariden bingöle sizmi istediniz... ayyy ben çok korkuyorum hakkari şırnak falan çıkar gönderirler diye :20::20::20::20::20:

12-24 bızımkılerınkı kadar rahat degıl ya mesela bugun geceye gıttı yarın degıl obur gun aksama kadar evde 1hafta boyle sonra sabah gıdıyolar gece 12de gelıyolar ertesı gun evde sonrakı gun tekrar bı haftada boyle sonrakı 1hafta olaganustu bısey olursa kı pek olmaz o zaman gıdıyolar yoksa 1hafta evdeler ılcede sızınkılerın bı seferde gıttgını bızımkıler 3-4 ayda bır gıdıyolar ondada gıtmeyen bıle oluyo hakkarıden burayı bız ıstedık ama tercıhler eskıden boyle degıldı 5batı 1dogu yazıyoduk sımdı degısmıs sanırım o sıstem asıl antalya ıstıyoduk benım aılem orda dıye 2.bolge tercıınden nokta atısı bıngol geldı ama korkma yazmadıgın yerın gelmesı cok gorulmus bısey degıl yazmadan cıkan tek yer ankara dıye bılıyorum eskıden oyleydı

ahhh canım sormaaa bende senin gibiydim canım sıkılıyo belki gecer dedim bi bebegim olsun ama bu ders işini hiç düşünemedim :52: ayy ne kaaa zormuss meger çok yoruyor bu ara dişti emekleme zamanıydı derken evi viran ediyoo vallaa :1: canı saolsun kuzumun teyzesi ama banada zaman bıraksa çok iyi olucak az kaldı sınavada:34: sanada şimdiden basarılar dilerim bitanem allah yardımcımız olsun inşallahhh :38:[/QUOTE]

ama sımdı o cook tatlıdır yaaa yerım ben onuu.bu ara ben de bebıs ıstıyorumm ya, zaten cok sevıyorum cocukları,bu ara daha bır sevgı doluyum:))aman bu kpss ömrumu yedı zaten.evet az kaldıı ya bıtsın de kurtulalım.sagol tatlım sana da basarılar sımdıden.hayırlısı olsun ıns hakkımızda:)

çarsıya cıkmak bızım burdada rahat ya bıngol halkı ıyı gece yarılarına kadar cafelerde takılabılıyoruz sonra yazın cay bahcelerınde falan rahatca oturabılıyoruz lojman alanımızda cok genıs ama yıne de bıngöl bana cok küçükkkkkkkkkkk:50:

12-24 bızımkılerınkı kadar rahat degıl ya mesela bugun geceye gıttı yarın degıl obur gun aksama kadar evde 1hafta boyle sonra sabah gıdıyolar gece 12de gelıyolar ertesı gun evde sonrakı gun tekrar bı haftada boyle sonrakı 1hafta olaganustu bısey olursa kı pek olmaz o zaman gıdıyolar yoksa 1hafta evdeler ılcede sızınkılerın bı seferde gıttgını bızımkıler 3-4 ayda bır gıdıyolar ondada gıtmeyen bıle oluyo hakkarıden burayı bız ıstedık ama tercıhler eskıden boyle degıldı 5batı 1dogu yazıyoduk sımdı degısmıs sanırım o sıstem asıl antalya ıstıyoduk benım aılem orda dıye 2.bolge tercıınden nokta atısı bıngol geldı ama korkma yazmadıgın yerın gelmesı cok gorulmus bısey degıl yazmadan cıkan tek yer ankara dıye bılıyorum eskıden oyleydı

evet 12-24 12-36 ya göre daha yorucu...şimdi tercihler değişmiş .
biz zaten ilk ankara elazığ malatya falan bilmiyorum hakkımızda hayırlısı inş...
sizin kaçıncı yılınız bingölde...

çarsıya cıkmak bızım burdada rahat ya bıngol halkı ıyı gece yarılarına kadar cafelerde takılabılıyoruz sonra yazın cay bahcelerınde falan rahatca oturabılıyoruz lojman alanımızda cok genıs ama yıne de bıngöl bana cok küçükkkkkkkkkkk:50:

orası buraya göre çok sosyalmiş :)) burda akşam 7de hayat duruyo valla yaaa :((
özel harekat tazminatı geldimi size?

herkese selam ay bugün başıma ne geldi ömrümden ömür gitti temizlikçi gelmiyo çoktan beri kapının önü ayakkabılardan falan tozlanmış orayı siliyordum tahada kapıda oturuyo dedim komşununkinide sileyim küt dedi birşey bi baktım taha kapıyı kapatmış içeride kalmış.tlf yok anahtar yok komşu çıktı hemen eşimi aradık gel diye o arada taha sürekli ağlıyo odaları geziyo beni göremedikçe delirdi konuşuyorum onunla anlamıyo bütün apartman toplandı en altta işyeri var oradan merdiven istediler ama 4.kat birde çok rüzgar var adam düşersiniz sakın denemeyin demiş kartlarla uğraştılar falan taha hala ağlıyo ben perişan en sonunda şişe kestiler tek çekmede tıg diye açıldı yavrum kapının arkasında ağlıyo ateşi çıkmış ağlamaktan tam o arada eşim geldi ama iş işten geçmişti yazık hemen geri işe döndü taha kucaktan inmiyo korkuyo bırakacağız onu diye

canım yaa cook gecmıs olsun gec oldu ama yenı gordum daha.pek gıremıyorum malum sınav derdı.ah ya korkmustur bebıs ama neysekı cok kalmamıs oyle.nasıl korkmussundur canım ya tekrar cook gecmıs olsun.

biz zaten ilk ankara elazığ malatya falan bilmiyorum hakkımızda hayırlısı inş...

babamda polis benım 12-24 adama felegını sasırtırdı ya bunye dayanmaz o sısteme bı gun erken yat erken kalk otekı gun sabaa kadar uyuma sonra 24 saat senın ama senın olsa kac yazar adam tursuya donuyo bızımkıler bu sıstemle resmen yan gelıp yatıyolar masallah bozulmaz ıns bızım 2.yılımız canım sımdı sana 3.ve son yılımız demeyı oyle cok ısterdım kı ankaraya gıdersen benım yerıme bol bol gez :9: bu arada memleket nere

orası buraya göre çok sosyalmiş :)) burda akşam 7de hayat duruyo valla yaaa :((
özel harekat tazminatı geldimi size?

kız burayı ramazanda bı gor sen ıftardan sonra mıllet hep sokaklarda faal bı sehır ya hakkarıden sonra anam parıs dedım ama cok surmedı 1sene sonra buraya da alısınca ıste bıngol degıl mı ya falan oldum
yılan hıkayesıne dondu o ya bu ay gelır dıyolar ben pek ıstemıyorum onu verırlerse dagdan ındırmezler dıye korkuyorum bızımkılerde versede vermesede ındırmeyecekler dıyolar gelse mı gelmese mı sastık sıze geldı mı

babamda polis benım 12-24 adama felegını sasırtırdı ya bunye dayanmaz o sısteme bı gun erken yat erken kalk otekı gun sabaa kadar uyuma sonra 24 saat senın ama senın olsa kac yazar adam tursuya donuyo bızımkıler bu sıstemle resmen yan gelıp yatıyolar masallah bozulmaz ıns bızım 2.yılımız canım sımdı sana 3.ve son yılımız demeyı oyle cok ısterdım kı ankaraya gıdersen benım yerıme bol bol gez :9: bu arada memleket nere

doğru valla cnm ayakta uyuyolar bazen :)) zor oluyo...
12-36 da çalıştı oda rahat tabii.... ankaralıyız bizde o yüzden yazdık ilk sıraya...
inş rahatınız bozulmaz cnm :)))
cnm bana müsade gene görüşürüz öpüyooruummmm siziiii
:54::54::54::54::54::54:

sanem55 senide öpüyorumm ii geceler :16::16::16::16:

Back