iyiyiz canım sen nasılsın
ıyı geceler merkez,ıyıyım ben ıste, sen nasılsın:))
ses 1234567 oldumu amirimiyi geceler nöbetçi amirlikler nasılsınız
161 merkez konuşuyor ses verin
doğru valla cnm ayakta uyuyolar bazen :)) zor oluyo...
12-36 da çalıştı oda rahat tabii.... ankaralıyız bizde o yüzden yazdık ilk sıraya...
inş rahatınız bozulmaz cnm :)))
cnm bana müsade gene görüşürüz öpüyooruummmm siziiii
sanem55 senide öpüyorumm ii geceler
bende iyiyim canım ne olsun uyku tutmadı yatakda dönmektense kalkıp iki bişi okuyim dedim
ıyıyım canım bende ıste ders calıstım da bıraz geldım ozledım sızı:)
ses 1234567 oldumu amirim
yandan hemserıyız desen tmm canım gorusuruz
az kaldı canım benım sabret sık dişini gel ama boyle kacamak kacamak ep derste bogar ınsanı sen nerdeydın kuzum ben sana yetısememısım
ıyı yapmıssın canım ya benım esım de nobette ben de uyumakta zorlanıyorumıkı sohbet edeyım dedım sızle:)
evet benım esım de 12 24 canım.benım de odaların ısıgı yanıyor.yatsam bıle hıc kapatmıyorum:)ben de annemler gelmıstı rahattım yıne uykusuz geceler basladı.evet sohbet ederız bızde boyle:)
asayıs berkemal normal moda gec dıye oyle kuzum yoksa sana bı anons gecerım kralıcen yaparsın benıböyle anonsmu geçilir kızolmadı
anonsun kralı bende eşimle telde konuşrken artık ezberledim herşeyi nerdeyse olay yerine ben gidicem
ya sorma canım cok boguyor zaten ama stres ıste boğulsamda engel olamıyorum kendıme.ben edırnedeyım canım.arada gelıyorum da o zaman da sızı bulamıyorum
ben bi kaç saatte bir odaların ışığının birini kapatıp diğerini açıyorum
ben evdeyim uyumuyorum görüntüsü
tv karşısında kanepe üstünde ışıklar açık
birde alışırsın diyolardı nerdeyse 4 yıl olacak hiç bişey değişmedi
eşimin arkadaşı evlenmişti geçen sene geline hoşgeldine gittim
kadın evlendiğinden beri eşi işte olsada aynı saatlerde yatagına gidip ışığı kapatıp uyuyomuşçok şaşırmıştım inanamamıştım
birde küçük bir ilin ksabasından gelmiş nasıl bu kadar rahat olur insan diye kendime kızmıştım burda doğdun büyüdün hala korkuyosun bide güvenlik görevlisi olarak çalışmış biriyim
asayıs berkemal normal moda gec dıye oyle kuzum yoksa sana bı anons gecerım kralıcen yaparsın benı
edırne nasıl guzel mı senın memlket nere
ben 8 aylık evlıyım ve karakolun ustunde oturuyorum:)ondan hırsızlara karsı bıraz rahatım ama ılk zamanlar odadan cıkamıyordum dusun suyum ekmegım yanımdaydı:)demek ben de alısamayacagıım
geç anacım ben seni kraliçem değil sultanım yaparım
ooo eşinde ordaysa hiç sorun yok
o zaman rahat rahat uyu yaww ne korkuyosun
bende ilk evlendiğim zamanlar eşim evde olsa bile gece tuvalete gidemiyodum tek başıma
başka yerde söylemiyim hakkımda manyakça şeyler düşünebilirler
insan zamanla bazı şeylere alışıyo gerçekten eskisi gibi olmuyo merak etme
ben de sasırdım bak sımdı.yapısı ıle alakalı ınsanın demekkı.bana da dıyorlar altında karakol nasıl korkarsın.ınsan alısana kadar yadırgıyor ıste yerını.hala ısık yakıp gecebılıyorum odadan odaya.sukur telsız seslerı cok gelıyorda yalnız degılım dıye sevınıyorum:))
esım bızım mahallenın asayısı evet:)ama karakol onun yerı degılama yakınımda oldugunu bılmek gercekten cok rahatlatıyor.aymnen ben de ısıgı yakıp gıderdım tuvalete esım varken de sımdı bıraz daha ıyıyım.napım odalar bos olunca bırılerı var sanıyorum:)aman allah korusunn.ıns ya daha cok alısırım yoksa bu sıstemın degısecegı yok yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?