• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

iyi geceler nöbetçi amirlikler nasılsınız
161 merkez konuşuyor ses verin :1:
ses 1234567 oldumu amirim
doğru valla cnm ayakta uyuyolar bazen :)) zor oluyo...
12-36 da çalıştı oda rahat tabii.... ankaralıyız bizde o yüzden yazdık ilk sıraya...
inş rahatınız bozulmaz cnm :)))
cnm bana müsade gene görüşürüz öpüyooruummmm siziiii

sanem55 senide öpüyorumm ii geceler :16::16::16::16:

:54::54::54::54::54::54:
yandan hemserıyız desen tmm canım gorusuruz

ıyıyım canım bende ıste ders calıstım da bıraz geldım ozledım sızı:)

az kaldı canım benım sabret sık dişini gel ama boyle kacamak kacamak ep derste bogar ınsanı sen nerdeydın kuzum ben sana yetısememısım:ssz:

az kaldı canım benım sabret sık dişini gel ama boyle kacamak kacamak ep derste bogar ınsanı sen nerdeydın kuzum ben sana yetısememısım:ssz:

ya sorma canım cok boguyor zaten ama stres ıste boğulsamda engel olamıyorum kendıme.ben edırnedeyım canım.arada gelıyorum da o zaman da sızı bulamıyorum:(

ıyı yapmıssın canım ya benım esım de nobette ben de uyumakta zorlanıyorum:(ıkı sohbet edeyım dedım sızle:)

şu an abim bende kalıyo bayadır iyiydim böyle uyku düzenim yerine oturmuştu
pzrtsi gidiyo beni yine uykusuz sabahlamalar bekliyo :5:
evi türbe misali aydınlatırım artık :9:

iyi yapmışsın 12 24 se senin eşinde geceleri denk geliyoruz demek burda buluşurz artık :10:

evet benım esım de 12 24 canım.benım de odaların ısıgı yanıyor.yatsam bıle hıc kapatmıyorum:)ben de annemler gelmıstı rahattım yıne uykusuz geceler basladı.evet sohbet ederız bızde boyle:)

evet benım esım de 12 24 canım.benım de odaların ısıgı yanıyor.yatsam bıle hıc kapatmıyorum:)ben de annemler gelmıstı rahattım yıne uykusuz geceler basladı.evet sohbet ederız bızde boyle:)

ben bi kaç saatte bir odaların ışığının birini kapatıp diğerini açıyorum
ben evdeyim uyumuyorum görüntüsü :9::9::9:
tv karşısında kanepe üstünde ışıklar açık :ssz:
birde alışırsın diyolardı nerdeyse 4 yıl olacak hiç bişey değişmedi :ssz:

böyle anonsmu geçilir kız :9:olmadı :9:

anonsun kralı bende eşimle telde konuşrken artık ezberledim herşeyi nerdeyse olay yerine ben gidicem :9:
asayıs berkemal normal moda gec dıye oyle kuzum yoksa sana bı anons gecerım kralıcen yaparsın benı :52:
ya sorma canım cok boguyor zaten ama stres ıste boğulsamda engel olamıyorum kendıme.ben edırnedeyım canım.arada gelıyorum da o zaman da sızı bulamıyorum:(

edırne nasıl guzel mı senın memlket nere

ben bi kaç saatte bir odaların ışığının birini kapatıp diğerini açıyorum
ben evdeyim uyumuyorum görüntüsü :9::9::9:
tv karşısında kanepe üstünde ışıklar açık :ssz:
birde alışırsın diyolardı nerdeyse 4 yıl olacak hiç bişey değişmedi :ssz:

ben 8 aylık evlıyım ve karakolun ustunde oturuyorum:)ondan hırsızlara karsı bıraz rahatım ama ılk zamanlar odadan cıkamıyordum dusun suyum ekmegım yanımdaydı:)demek ben de alısamayacagıım:(

eşimin arkadaşı evlenmişti geçen sene geline hoşgeldine gittim
kadın evlendiğinden beri eşi işte olsada aynı saatlerde yatagına gidip ışığı kapatıp uyuyomuş :53: çok şaşırmıştım inanamamıştım :53:
birde küçük bir ilin ksabasından gelmiş nasıl bu kadar rahat olur insan diye kendime kızmıştım burda doğdun büyüdün hala korkuyosun bide güvenlik görevlisi olarak çalışmış biriyim :36:

edırne nasıl guzel mı senın memlket nere[/QUOTE]

benım memleket samsun canım.benım babam da polıs galıba senın de:)edırne guzel yaa kucuk bıraz ama bır de ınsanları rahat o yonden ben de rahatım kımsa kımseye bakmaz,laf söz atma olmaz:)

eşimin arkadaşı evlenmişti geçen sene geline hoşgeldine gittim
kadın evlendiğinden beri eşi işte olsada aynı saatlerde yatagına gidip ışığı kapatıp uyuyomuş :53: çok şaşırmıştım inanamamıştım :53:
birde küçük bir ilin ksabasından gelmiş nasıl bu kadar rahat olur insan diye kendime kızmıştım burda doğdun büyüdün hala korkuyosun bide güvenlik görevlisi olarak çalışmış biriyim :36:

ben de sasırdım bak sımdı.yapısı ıle alakalı ınsanın demekkı.bana da dıyorlar altında karakol nasıl korkarsın.ınsan alısana kadar yadırgıyor ıste yerını.hala ısık yakıp gecebılıyorum odadan odaya.sukur telsız seslerı cok gelıyorda yalnız degılım dıye sevınıyorum:))

asayıs berkemal normal moda gec dıye oyle kuzum yoksa sana bı anons gecerım kralıcen yaparsın benı :52:

edırne nasıl guzel mı senın memlket nere

geç anacım ben seni kraliçem değil sultanım yaparım :52:

ben 8 aylık evlıyım ve karakolun ustunde oturuyorum:)ondan hırsızlara karsı bıraz rahatım ama ılk zamanlar odadan cıkamıyordum dusun suyum ekmegım yanımdaydı:)demek ben de alısamayacagıım:(

ooo eşinde ordaysa hiç sorun yok :32:
o zaman rahat rahat uyu yaww ne korkuyosun :1:
bende ilk evlendiğim zamanlar eşim evde olsa bile gece tuvalete gidemiyodum tek başıma :9::9:
başka yerde söylemiyim hakkımda manyakça şeyler düşünebilirler :9:
insan zamanla bazı şeylere alışıyo gerçekten eskisi gibi olmuyo merak etme :27:

geç anacım ben seni kraliçem değil sultanım yaparım :52:

ooo eşinde ordaysa hiç sorun yok :32:
o zaman rahat rahat uyu yaww ne korkuyosun :1:
bende ilk evlendiğim zamanlar eşim evde olsa bile gece tuvalete gidemiyodum tek başıma :9::9:
başka yerde söylemiyim hakkımda manyakça şeyler düşünebilirler :9:
insan zamanla bazı şeylere alışıyo gerçekten eskisi gibi olmuyo merak etme :27:

esım bızım mahallenın asayısı evet:)ama karakol onun yerı degıl:(ama yakınımda oldugunu bılmek gercekten cok rahatlatıyor.aymnen ben de ısıgı yakıp gıderdım tuvalete esım varken de sımdı bıraz daha ıyıyım.napım odalar bos olunca bırılerı var sanıyorum:)aman allah korusunn.ıns ya daha cok alısırım yoksa bu sıstemın degısecegı yok yanı

ben de sasırdım bak sımdı.yapısı ıle alakalı ınsanın demekkı.bana da dıyorlar altında karakol nasıl korkarsın.ınsan alısana kadar yadırgıyor ıste yerını.hala ısık yakıp gecebılıyorum odadan odaya.sukur telsız seslerı cok gelıyorda yalnız degılım dıye sevınıyorum:))

ama yeni evli gece tek başına karanlıkta tedirgin olmadan uyuyan ender kadınlardan biri :1:
geçen sene apartmanın dış kapısı kapandı tabi ben takipteyim ne giren var ne çıkan ışıkta yanmıyo tabi ben hemen senaryoları kurdum kafamda
eşimi aradım ben koltuğa bile oturamıyorum böle böle dedim
ekibin biri sabaha kadar gitti geldi bizim caddede sren sesleriyle harika bi uyku çektim sayelerinde :27:

esım bızım mahallenın asayısı evet:)ama karakol onun yerı degıl:(ama yakınımda oldugunu bılmek gercekten cok rahatlatıyor.aymnen ben de ısıgı yakıp gıderdım tuvalete esım varken de sımdı bıraz daha ıyıyım.napım odalar bos olunca bırılerı var sanıyorum:)aman allah korusunn.ıns ya daha cok alısırım yoksa bu sıstemın degısecegı yok yanı

olsun en azından bişey olsa 5 dk içinde gelebilir
bizim hiç öyle bi imkanımız olmadı 1 saatte geliyo ancak eve :ssz:
okuyup üfleyip allaha emanetiz dediğin gibi değişmez bu sistem ya bu deveyi güdecen...

Back