Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

haziranda şark görevi var eşimin napacass bilmiyorum orda doğyla bi problemimz yokta çok şükr sadece polis asker düşmanları beni korkutuyoo şuan istanbuldayız ve oraya gitiğimde çok zorlancğm inş güzel biyer çıkar .

kızzlaaarrr nasılsınız ... nasıl gidiyo değişik bişiler var mı ???
meraba... iyiyim , bende değişik bişey yok :) senden naber?

doğu gerçekten zordur, allah yardım etsin hepimize, biz k.maraştaydık bitirdik doğuyu hem ben hem eşim, maraşı da doğudan çıkardılar, doğu için mükemmel bi yer çünkü burası :)

melekmehmetcim, inşallah istediğiniz yere çıkar sizin de, hayırlısıysa çıksın tabi dediğin gibi :)

selam kızlarr nasılsınız?ya ben de kpss calıstıgımdan gıremıyorum cogu zamanben gelınce de kımsecıkler olmuyorr(

slm fıstıklar uzun zamandır ugrayamıyorum 4gündür 41.9ateşle kıvranıyorum sagolsun caponum yalnız bırakmadı hiç şehit haberiyle mahvoldum ilk duydugumda cok etkilendim ama özel harekatçı diye kötü oldum sandım meger şehirlerden biri coljanin aile dostumuzmus adını duyunca nevrim döndü o günden beri yatak döşek yatıyorum yaz bize nasıl gecer bilmiyorum bu olaydan sonra arazi görevleri bana ölüm olur sizde ne var ne yok melek yazdınız mı tayin seneye ıstanbul yazmayı düşünüyoruz bizde

geçmiş olsun...mrb benim eşimde özel harekat seni çok ii anlıyorum ((
biz karstayız şuan.. siz nerdesiniz???

kızlar napıyosunuz nasılsınız?
benim dün akşam başıma kötü bişey geldi
paylaşmak istedim...
akşam misafirim vardı yemek hazırlığı yaparken kocaman bir bıçakla
sol başparmağımı kestim ama fena bi kesik kızlar.....
tırnağımın yarısı ile birlikte parmağımdan da kocaman bi et parçası koptu..
başparmağım boşlukta şu an çok korktum
bi süre kızımda kasıldı, hareket etmedi bi de ona da korktum..
hastaneye gittik parçası olmadığındn dikiş olmaz dediler..
pansuman yapılacak akşam - sabah..
haftaya da plastik cerrah görmeli dedi, inş sinirlere bişi olmamıştır dedi..
sabaha kadar zonkladı parmağım

cnm doğunun her yeri aynı değil..
biz ş.urfadayız ve bende ş.urfalıyım lojmandaki komşularımın çoğu
görevleri bittikten sonra bile kalmak için ipka vermişler..
urfada sıcağın dışında bi sorun yok çok şükür..
tüm vatan bekçilerimiz Allaha emanet olsunlar
herkesin de hakkına hayırlısı olsun..

selam kızlarr nasılsınız?ya ben de kpss calıstıgımdan gıremıyorum cogu zamanben gelınce de kımsecıkler olmuyorr(

Allah zihin açıklığı versin kolay gelsin cnm...

çok çok geçmiş olsun cnm..
pazar günü de urfa da bir ilk oldu bölge trafiğin arabasına
ses bombası atıldı..
Allahtan kimsede bişi yok, yakalandılar hainler..
herkes çok şaşırdı urfa da böyle bişi ilk oluyo umarım sondur..

Merhaba arkadaşlar;

Canım sıkkın biraz sizlerle paylaşmak istiyorum, yaklaşık 1 ay önce kadrolu olarak atanmıştım, Tokat şarktan olduğu için orayı yazdık ve kazandım, eşimde böylece şark görevini tamamlayacaktı benim atamam geldi ama bugun resmi olarak Tokat şarktan çıkarıldı, napacağımızı bilmiyorum, istanbulda yaşıyoruz bilseydim burda kalırdım şimdi nolacak kara kara düşünüyorum, gideceğim yer ilçeydi süresi 2 yıllık yani imkanlar çok çok sınırlıydı herşeyi göze almıştım, bebekte bekliyorum orda hastane bile yok, dua eder misiniz arkadaşlar? Van da birini buldum belki becayiş imkanı doğabilir bana, yoksa 1 ay sonra batı görevi olarak eşimle yerimizi değiştirmek zorunda kalacağız

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar...
zeynepcim ya ne kötü olmuş hay allah. çok geçmiş olsun, parmağın o parçsı yok mu şimdi tüh ya, inşallah kötü bişey yokur sadece estetik görüntü bozkluğu olsun...

mysysr, tokat çıktı evet, çok kötü olmuş sizin için... ne yapılablir ki bu durumda hiç bi fikrim yok biz d emaraştayız neyseki bitirdik doğu görevimizi ve çıktı şarktan, şanslıydık...

çerkeskızı sana da geçmişler olsun canım... şehit haberleri ciğerimizi yakıyor, hele de tanıdıksa... biz uzaktan üzülüp geçiyoruz ama ateş düştüğü yeri yakıyor maalesef... urfada da olay oldu, her yer kötü artık...

selam kızlar uzuuun zamandır aranızda yoktum.hatırlamazsınız nuyuk ıhtımal.esım barajın kıyısından komıser yard.kazandı.kursta suan ıstanbulda.
evı tasıdık ıstanbula.kucuk bı ev tuttuk ucuz lsun dıye zemın tuttuk ama o da cok soguk o yuızden bende tekırdagda annemde kalıyorum..

buarada bıde basımdan kurtaj gectı( bebegım 6 haftalıktan sonra gelısmedı.aldılar..ozlemısım sohbetlerı.
herkese cok sevgıleerrr...

polislere ıkıncı şark cıkmıs napacagımızı bılemıyorz su an zaten sırnakdayız ılk sarkımızı tamamladık derken bır de hamılelık geldı ustune offf daraldım bır yanım kal dıo bır yanım beklenecek gıbı degıl cok daraldım cok

ıkı sark arası 10 sene olması gerekıyo dıye bılıyorum canım.daraltma kendını.cunku bızım sımdı kura cekecek esım.sarktan gelelı 4sene oldugu ıcın
sark kutusundan cekmıycek.6sene batıda gorev yapıp sarka gıdecekmısız.hakkımızda hayırlısı olsun hepımızın.

yok canım esım az once aradı burda kalırsak ıkı sene daha sark olarak sayılacakmıs karar vermek o kdr zor kı

ah canım yaa cok cok gecmıs olsun.ınsallah hemen ıyılesır parmagın.zordur ya kucucuk bır kesık bıle nasıl acıtıyor canımızıbebıste hıssetmıstır annesının acısını da ondan tepkı vermıstır oyle.sımdı nasılsın canım?

cnm çok geçmiş olsun yaa.. inş hemen iyileşir....

hakkınıza hayırlı olsun inş gönlünden geçen olur cnm..

evt cnm ya baya kötü oldu..
yok parmağımın ve tırnağımın kopan parçasını kendim aldım
çöpe attım o şokla dr de nasıl başardın bi kadar parça koparmayı dedi (
evt bi urfa karışmamıştı burayı da karıştırdı pislikler..
ama burda barınamayacaklar bunu onlar da biliyolar..
merkezde kimse desteklemez bunları...

cnm gözünüz aydın diyelim eşin kazanmış sınavı..
soğuklar da bitti sayılır inş daha güzel olur herşey sizin için...

nasıl yani ya tüm polislere mi 2. şark çıkmış?

cnm çok geçmiş olsun yaa.. inş hemen iyileşir....

çok sağolun kızlar..
inş iyileşir bir an önce..
zaten ayağım topal bi de parmak gitti
yakın da aklımı da kaybederim ben

mysysr, tokat çıktı evet, çok kötü olmuş sizin için... ne yapılablir ki bu durumda hiç bi fikrim yok biz d emaraştayız neyseki bitirdik doğu görevimizi ve çıktı şarktan, şanslıydık...

hakkınıza hayırlı olsun inş gönlünden geçen olur cnm..

Zor bir süreç geçirmiştik çok araştırmıştık, eşim her düşündüğümüz ilçeyi arar hastane durumlarına kadar sorardı 19 haftalık hamileyim de, şimdi elazığdan bir haber bekliyoruz, Ankarayı aradık becayiş falan olabilir mi diye, onlarda Elazığ müftüsüyle görüşeceklermiş şimdi eğer orası olursa hiç bilmediğimiz bir memleket görmeden gideceğiz bakalım, Allahtan hakkımızda hayırlısı...Bu arada Elazığ sizce nasıl bir yer polisler açısından (kendimi düşünmüyorum ben her yerde görev yaparım ama doğu olunca eşimi çok düşünüyorum)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…