• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

bende bade diyorum da eşim tutturmuş beyza diye..
dila değil de dilan çok bizim bu tarafta..
evt soyadımızla da uyumlu sayılır..
hakkımızda hayırlısı olsun..

kuzucumm emir kaan uyuyo yaa sesi kısık oluyo sonra görüyom bacım canım arkadasım benim yoksaa sen aranda ben acmazmıyım heç :29: :38: :48:

meloşun oğluşuna çok geçmiş olsun..
abi olmuş diş mi çıkarırmış..
öpsün onu teyzesi..
isimler için tşkler cnm ama ece amcamın torunu,sude görümcemin kızı,
pelin amcamın kızı selin de öyle,
elif de dayımın kızı bi kaldı eylül :1:
hayyyy maşşalllahh bacımmm:1: tüm sülale doldurmuss benim isimleri desenee :27: :52: :24:
defne...
ada..
selen..
masal..
sena...
duru..
derin..
berra..
melikeee :52: :27: umarım bu defa olur kuzusum :1:

3 yıl aradan sonra tekrar merhaba :))
hoşgeldin canımm sefalar getirdin nerden :16:

Son düzenleme:
merhabalar...

defne ismine ben de bayılıyorum melikecim, çok hoş geliyor kulağa, rahatlatıcı sanki:)

Merhabalar herkese; Bir ara geldim gitti gibi oldu ama tekrar burdayım en son atama beklediğimi yazmıştım tayinim Tokat-Sulusaraya çıktı çok şükür. Eşim de eş durumundan benimle gelecek ve bizim şark hizmeti başlayacak inşallah, bu arada sulusaray 2 yıllıkmış bu da bizim için sevindirici oldu :)
hayırlısı olsun gözünüz aydın

3 yıl aradan sonra tekrar merhaba :))
merhabalar hoşgeldin canım

hayyyy maşşalllahh bacımmm:1: tüm sülale doldurmuss benim isimleri desenee :27: :52: :24:
defne...
ada..
selen..
masal..
sena...
duru..
derin..
berra..

şimdilik afyondan :))

Çanakkale Zaferinin 97. Yıldönümünde, Toprakları Kanlarıyla Sulayıp Vatan Yapan, Düğüne Gider Gibi Ölüme Giden 253.000 ŞEHİTLERİMİZİ Rahmet, Minnet ve Şükranla Anıyoruz…Ruhları Şad, Mekanları Cennet Olsun…♥
çanakkale gecilmez..! :72: :72: :72:

defne...
ada..
selen..
masal..
sena...
duru..
derin..
berra..

mrb cnm evet bu defa oldu cnm sağol :1:

napıyonuz bacılar herkeşler iyimi?

selamlar kızlar nasılsınız
bugün hava çok güzel bende yavaştan bahar temizliğine başladım bugün mutfagı döküyorum :)
eşim kalkınca yatak odasının gardrobun yerini değiştiricem çok işim var :ssz:

mrb cnm evet bu defa oldu cnm sağol :1:

napıyonuz bacılar herkeşler iyimi?
iyiii tatlım sevindimmm :1: :38: iyiyiz çok şükür kuzum emir kaanla keloğlanı izliyoruz teyzesi sen napıosun minişimleee :nazar: :16:
ıyı geceler sarıbeybı nasılsın?nasıl gıdıyor hamılelık bakalım:)
merhaba canım nasılsın :16:
bugün hava çok güzel bende yavaştan bahar temizliğine başladım bugün mutfagı döküyorum :)

iyiyiz sekeritomm sen nasılsınn demeeee hamarat bacım benimm kolay gelsin kendini fazla yorma emiii çok öptüm seniiii :48:

ıyı geceler sarıbeybı nasılsın?nasıl gıdıyor hamılelık bakalım:)

mrb cnm sen yazmışın ben çıkmışım.
nolsun idare ediyoruz
sıkıntılı geçiyo biraz ama napalım idare edicez artık

kolay gelsin cnmm

iyiii tatlım sevindimmm :1: :38: iyiyiz çok şükür kuzum emir kaanla keloğlanı izliyoruz teyzesi sen napıosun minişimleee :nazar: :16:

merhaba canım nasılsın :16:

iyiyiz sekeritomm sen nasılsınn demeeee hamarat bacım benimm kolay gelsin kendini fazla yorma emiii çok öptüm seniiii :48:

bizde iyi olmaya çalışıyrz cnm ya
biliyosun biraz sıkıntılı geçiyo
kalça tutulmam bacak kramplarımın yanı sıra
bide bebeğimin gelişimi 3 hafta kadar gerideymiş
c.tesi günki kontrolde yeni bi dr gittim
söyleyince şok oldum tabi çok üzüldüm.. :43:
dualarınızda bizi unutmayın..

mrb cnm sen yazmışın ben çıkmışım.
nolsun idare ediyoruz
sıkıntılı geçiyo biraz ama napalım idare edicez artık

kolay gelsin cnmm

bizde iyi olmaya çalışıyrz cnm ya
biliyosun biraz sıkıntılı geçiyo
kalça tutulmam bacak kramplarımın yanı sıra
bide bebeğimin gelişimi 3 hafta kadar gerideymiş
c.tesi günki kontrolde yeni bi dr gittim
söyleyince şok oldum tabi çok üzüldüm.. :43:

dualarınızda bizi unutmayın..

kuzumm kramp için meditaldı yanılmayayım dr yazar söle suya atılıp içiyosun günde bir kere çok iyi geliyor :34:
çok gecmiş olsun tatlısım hadi yaa adet tarihin dogru dimi canım üzüldüm sen bol yemene içmene bak bebegin büyüsün annesi üzülme bol sebze meyve süt iç bunlar kilo yapar canım her gördügünü mutlaka tat valla bende pişman oldum oglum tamam 3.500 dogdu 10 gün önce dogmustu gününden maşallah ama ne bilim ikincide inşallah bol bol yicem :39: aman kilo olur yemem dedim pişman oldum nede olsa hala veremedim dogum kilomu cünkü emziriyorum bogazıma yemesem süt olmuyo :52: kuzumun canı saolsun napalım teyzesi :nazar: :emir_bebek: :38:

oyyy kolay gelsin vallaha nefret ediyorum artk temizlikten yaa ama havalarda insanı cezbediyor resmen bugün çok güzeldi bende çok niyetlendim temizliğe ama herzamanki gibi vazgeçtim oğluşumu aldım parka götürdüm eve zor getirdik gelmicekmiş beyefendi :)tekrardan çok çok kolay gelsin.

SARIBEYBİM:canım çok çok normal doğum gerçekleşene kadar o kramplar ağrılar uyutmayacak yürüyemeyeceksin ama mecbur katlanacaksın.meloşunda dediği gibi doktoro söyle suda eriyen birşey vardı kalsiyumlu o azda olsa iyi geliyor ...bebişin içinde üzülme zaten son aylarda kilo almaya başlıyo bebişler dikkat edersin yemene falan sıkıntı olmaz canım

Back