Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahhh canım benim geçmiş olsun hepimiz yandık ettik ama elden birşey gelmiyoo...geçen senede bu senede ipka verildi ama yazdık yinede bakalım bi umut diyoruz millet doğuya gitmek istemez benimde bi gidesim varya hayır olsun inşallahslm fıstıklar uzun zamandır ugrayamıyorum 4gündür 41.9ateşle kıvranıyorum sagolsun caponum yalnız bırakmadı hiç şehit haberiyle mahvoldum ilk duydugumda cok etkilendim ama özel harekatçı diye kötü oldum sandım meger şehirlerden biri coljanin aile dostumuzmus adını duyunca nevrim döndü o günden beri yatak döşek yatıyorum yaz bize nasıl gecer bilmiyorum bu olaydan sonra arazi görevleri bana ölüm olur sizde ne var ne yok melek yazdınız mı tayin seneye ıstanbul yazmayı düşünüyoruz bizde
abboooovvv kızz naptın sen öylee ben kaldıramam böyle şeyleri hemen içim fena oldu bayılacam haaakızlar napıyosunuz nasılsınız?
benim dün akşam başıma kötü bişey geldi
paylaşmak istedim...
akşam misafirim vardı yemek hazırlığı yaparken kocaman bir bıçakla
sol başparmağımı kestim ama fena bi kesik kızlar.....
tırnağımın yarısı ile birlikte parmağımdan da kocaman bi et parçası koptu..
başparmağım boşlukta şu an çok korktum
bi süre kızımda kasıldı, hareket etmedi bi de ona da korktum..
hastaneye gittik parçası olmadığındn dikiş olmaz dediler..
pansuman yapılacak akşam - sabah..
haftaya da plastik cerrah görmeli dedi, inş sinirlere bişi olmamıştır dedi..
sabaha kadar zonkladı parmağım
çok güzel canım sevindim eşinizin adına.ahh ahh bilirim kürtajı ama hayırlısı herşeyin nasip değilse vermiyor işte rabbimselam kızlar uzuuun zamandır aranızda yoktum.hatırlamazsınız nuyuk ıhtımal.esım barajın kıyısından komıser yard.kazandı.kursta suan ıstanbulda.
evı tasıdık ıstanbula.kucuk bı ev tuttuk ucuz lsun dıye zemın tuttuk ama o da cok soguk o yuızden bende tekırdagda annemde kalıyorum..
buarada bıde basımdan kurtaj gectı( bebegım 6 haftalıktan sonra gelısmedı.aldılar..ozlemısım sohbetlerı.
herkese cok sevgıleerrr...
ayyyy kıyamam sana canım ben daha hiçbirşey belli değilki hakkınızda hayırlısı neyse gönlünüzden geçen neyse o olsun inş. canım yaa ama sen fazla sıkma canını öyle ağlayıpda durma tamammıııselamlar kızlar
bu şark işi iyice psikolojimi bozdu
valla bugün sinirimden oturdum ağladım azcık anlatayımda içimi dökeyim beni en iyi siz anlarsınız
geçen senede ipka vermiştik bu sene zaten yerimize verilmiş diyolar ama eşimin geçen sene ipka verdiği arkadaşlarını yolladılar şırnağa hakkariye
bu sene bizide yollarlar kesin diyo..benim gitmek istememendeki tek amaç bebek tedavisi bu kış tüp bebek yaptırmayı planlıyoduk eğer doğuya gidersek nasıl olacak orda nasıl tüp bebek merkezi buluruz diye kara kara düşünüyorum sıkıntıdan patlamak üzereyim gerçekten
kızlar hangi illerde hastaneler daha gelişmiş biraz bilgi verin bana ne olur
sorma kuzum ya ısımler acıklanmadan once malum olur derler ya hıssettık resmen ılıklerımıze kadar rabbım sabır kalanlarada ömür versın
gecmıs olsun kuzummmmmmm prensesı buyutmussun masallah bu arada urfadakılerın yakalanmasına cok sevındım kac kısıymısler
sıkma canını tatlım vardır her ıste bı hayr vana gıtmektense tokat daa ıyıdır gercı sebeplerde onemlı ama hakkarideyken vandan gecmek zorundaydık sehır olarak guzeldı ama hakkarı ve van deyınce tuylerım urperır omrumden gıden 2yıl gelıyo aklıma bı de van depremden yenı yenı kalkıyo ayaga duzen tam olarak kurulmamıssa hastane olması cok sey ıfade etmez tokat ne de olsa buyuk gelısmıs ıllere yakın bı sehır ıyı tarafından dusun hakkınızda hayılısı olsun
selamlar kızlar
valla bugün sinirimden oturdum ağladım azcık anlatayımda içimi dökeyim beni en iyi siz anlarsınız
geçen senede ipka vermiştik bu sene zaten yerimize verilmiş diyolar ama eşimin geçen sene ipka verdiği arkadaşlarını yolladılar şırnağa hakkariye
bu sene bizide yollarlar kesin diyo..benim gitmek istememendeki tek amaç bebek tedavisi bu kış tüp bebek yaptırmayı planlıyoduk eğer doğuya gidersek nasıl olacak orda nasıl tüp bebek merkezi buluruz diye kara kara düşünüyorum sıkıntıdan patlamak üzereyim gerçekten
nesli çok üzüldüm canım rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşlh sanada banada tüm isteyenlerede
zeynepcim çok geçmiş olsun sanada nasılda kestin o kadar hemen bi sadaka ver allah beterinden korusun
çerkezim napıyon canım olaylar çığrından çıktı valla içimizi yaktılar bide tanıdık olunca insan resmen yıkılıyo
allahım korusun bütün vatan bekçilerimizi eşlerimizide
meloş bacım nerelerdesin dersmi çalışıyon
meloşum ordan bi oku üfle bizi malayta çıksın
ayyy kızz anlatmaa okuyamıyorumm :))canım siz zaten şarkta değilmisiniz urfada .evet bazı iller çıkarıldı canım biz zaten hiç yazmamıştık oraları çünkü hep torpil yerleri olduğu içinmelekcim bende fena oldum ama misafirin yanın da sesim çıkmadı..
eşim de görünce buna kesik mi diyosun kopmuş resmen diyip iyice korkuttu bizi
ayyy kızz anlatmaa okuyamıyorumm :))canım siz zaten şarkta değilmisiniz urfada .evet bazı iller çıkarıldı canım biz zaten hiç yazmamıştık oraları çünkü hep torpil yerleri olduğu için
hepinize merhaba kızlarrrrr
emir kaanın üst dişleri de çıkmaya basladı hiç durmuyor çok yogunum net.de giremedim umarım herkes iyidir bi yandan kpss calışmaya çalışıyorum malüm az kaldı temmuzda hakkımızda hayırlısı olsun bu arada şarkta konusulmuş dün ögrendimki bazı iller sarktan cıkarılmış kahramanmaraş, rize,yozgat felan ben malatyadayım burası ilk tercihimizdi ama ben eşime torpil yaptırdım şimdi yalan olmasın ama gercekten net deildi süpriz oldu bizede burası çok rahat ve çok güzel bir sehir doguyla hiç alakası yok tavsiye ederim herkese inşallah rabbim sizinde gönlünüze göre verir hakkınızda hayırlısı olsun dualarım sizinle
selamlar kızlar iyi hafta sonları hepinize (gerçi bizim için bi önemi yok eşim sabah geldi uyuyo bende evde pinekliyom )
meloşum hakkınızda hayırlısı neyse o olsun canım benim
ne yaptınız konuştuğumuz konuyu
mrb cnm Allah zihin açıklığı versin sana cnm...
komserlik sınavları dün değilmiydi ya eşime görev yazmışlardı da..
hakkınızda hayırlısı olsun..
benimde bu ara akıntım yoğun dr her ne kadar akıntı desede bana
bebeğin suyu gibi geliyo elimden geldiğince yatıp dinlen,yorum
ayaklarımı dikip dikip uzanıyorum..
dualarınızı bizden eksik etmeyin..
öptk hepinizi kızımla...
selam kızlar...
melikecim, başarır inşallah eşin, bizimki de istiyordu ama bi daha şark çekemeyiz dedik, vazgeçtik :)
kızlar, tayinci var mı topikte?
biz muğla,aydın,izmir,denizli,manisa,kocaeli ve düzce yazdık :) inşallah muğla merkez olur da ailemin yanına giderim :)
tesekkürler melekcim iyiyiz canım çok şükür senle taha paşam nasıl bu arada dişler feciii ayy gaz nemiş valla çok yoruyo beni kuzu yaa öptüm sizi kuzusunlakolay gelsin canım bu sıcacık mis gibi havalardada insanın çalışasıda gelmez vallaha:))oğluş napıo?hayırlısı olsun canım rabbim gönlünüze göre versin inş.
aynen dediğin gibi bize haftasonu normal bi gün gibi gelio .
kalbine kötülük getirme canım bebeğin suyu olsa anlardı herhalde doktor değildir yani .sen yinede dikkat etde
hayırlısı olsun canım sizin içinde .bizde tayinciyiz inşallah ipka verilmiş yine yerimize ama bi umut çıkarsa işte hayırlısıysa çıksın hayırlısı değilse uzak olsunn
kızzlaaarrr nasılsınız ... nasıl gidiyo değişik bişiler var mı ???
slm canım iyiyiz sen nasılsınhaziranda şark görevi var eşimin napacass bilmiyorum orda doğyla bi problemimz yokta çok şükr sadece polis asker düşmanları beni korkutuyoo şuan istanbuldayız ve oraya gitiğimde çok zorlancğm inş güzel biyer çıkar .
kolay gelsin tatlım aynı sekildeyiz benim bide oğluşum dursa aglamasa bazen çalışmaya tam hazırlanıyom fırsat vermiyor işte o anselam kızlarr nasılsınız?ya ben de kpss calıstıgımdan gıremıyorum cogu zamanben gelınce de kımsecıkler olmuyorr(
merhaba esoşş cok gecmiş olsun tatlım nerelerdeydin hiç görüşemedik özledim valla seni kuzum ali yahyam nasıl öp yerime caponumda gelmiyo hiç dügünden sonra görmedim çok slm söle kuzu onadaslm fıstıklar uzun zamandır ugrayamıyorum 4gündür 41.9ateşle kıvranıyorum sagolsun caponum yalnız bırakmadı hiç şehit haberiyle mahvoldum ilk duydugumda cok etkilendim ama özel harekatçı diye kötü oldum sandım meger şehirlerden biri coljanin aile dostumuzmus adını duyunca nevrim döndü o günden beri yatak döşek yatıyorum yaz bize nasıl gecer bilmiyorum bu olaydan sonra arazi görevleri bana ölüm olur sizde ne var ne yok melek yazdınız mı tayin seneye ıstanbul yazmayı düşünüyoruz bizde
çok gecmiş olsun tatlımm çok üzüldümmm allahım korusun sizi inşallah acil şifalarkızlar napıyosunuz nasılsınız?
benim dün akşam başıma kötü bişey geldi
paylaşmak istedim...
akşam misafirim vardı yemek hazırlığı yaparken kocaman bir bıçakla
sol başparmağımı kestim ama fena bi kesik kızlar.....
tırnağımın yarısı ile birlikte parmağımdan da kocaman bi et parçası koptu..
başparmağım boşlukta şu an çok korktum
bi süre kızımda kasıldı, hareket etmedi bi de ona da korktum..
hastaneye gittik parçası olmadığındn dikiş olmaz dediler..
pansuman yapılacak akşam - sabah..
haftaya da plastik cerrah görmeli dedi, inş sinirlere bişi olmamıştır dedi..
sabaha kadar zonkladı parmağım
üzüldüm canımm hakkınızda hayırlsıı olsun inşallah gönlüne göre olurMerhaba arkadaşlar;
Canım sıkkın biraz sizlerle paylaşmak istiyorum, yaklaşık 1 ay önce kadrolu olarak atanmıştım, Tokat şarktan olduğu için orayı yazdık ve kazandım, eşimde böylece şark görevini tamamlayacaktı benim atamam geldi ama bugun resmi olarak Tokat şarktan çıkarıldı, napacağımızı bilmiyorum, istanbulda yaşıyoruz bilseydim burda kalırdım şimdi nolacak kara kara düşünüyorum, gideceğim yer ilçeydi süresi 2 yıllık yani imkanlar çok çok sınırlıydı herşeyi göze almıştım, bebekte bekliyorum orda hastane bile yok, dua eder misiniz arkadaşlar? Van da birini buldum belki becayiş imkanı doğabilir bana, yoksa 1 ay sonra batı görevi olarak eşimle yerimizi değiştirmek zorunda kalacağız
merhaba canım çok gecmiş olsun üzüldüm bebişini kaybetmene hakkında hayırlısı olsun inşş yeniden seninle olur miniginselam kızlar uzuuun zamandır aranızda yoktum.hatırlamazsınız nuyuk ıhtımal.esım barajın kıyısından komıser yard.kazandı.kursta suan ıstanbulda.
evı tasıdık ıstanbula.kucuk bı ev tuttuk ucuz lsun dıye zemın tuttuk ama o da cok soguk o yuızden bende tekırdagda annemde kalıyorum..
buarada bıde basımdan kurtaj gectı( bebegım 6 haftalıktan sonra gelısmedı.aldılar..ozlemısım sohbetlerı.
herkese cok sevgıleerrr...
merhaba canım evet bu bazı birimler için gecerli bir durum ama tam netleşmedi sanırım hakkınızda hayırlısı olsun şimdidenpolislere ıkıncı şark cıkmıs napacagımızı bılemıyorz su an zaten sırnakdayız ılk sarkımızı tamamladık derken bır de hamılelık geldı ustune offf daraldım bır yanım kal dıo bır yanım beklenecek gıbı degıl cok daraldım cok
selamlar kızlar
oyyy oyyy kuzum benimm yaaa kıyamam sana canım arkadasım benimm üzülmeee nolurrrr hakkınızda hayırlısı olsun inşallahhh tatlışım dualarım hep seninle olucak allahım bizi kavustursun hayırlısıyla inşallahhhhmeloş bacım nerelerdesin dersmi çalışıyon
meloşum ordan bi oku üfle bizi malayta çıksın
sağol cnm evet büyüyo kızçem hayırlısıyla alsam kucağıma da rahatlasam inş..
2 kişi yakalanmış ama tabi devamı da vardır onlardan henüz bilgi yok..
sen nasılsın?
cnm bozma moralini lütfen..
bende aynı durumdayım
burda doğdum büyüdüm eşimin de 5 yılı doldu kesin bu yıl gönderirler diyo..
üstelik doğuma denk geliyo..
ama eşlerimiz sağsalim yanımızda olsunlar da alışıcaz mecburen..
verdiğiniz dilekçeye ek olarak belirtseniz tedavi meselesini..
eşim amiriyle konuşmuş bu konuyu da o da eşinin doktorundan bi rapor al
raporu dilekçeye iliştir demiş öyle yaptık ama yine de içim rahat değil..
tabi önce eşimin görev yapacağı yerin rahat olmasını düşünüyorum..
Allahım hepsini korusun inş.
sağol cnm benim..
malataya adıyaman rize tokat şarktan çıktı diye duydum?? haberiniz varmı?
meloşşş nerelerdesin eşimi ikna edebilsem malatya yazdıracak ilk sıraya
sizce ilk sıranın çıkma ihtimali nedir?
eşim belli olmaz diyo..
evt cnm urfada şarktayız da ben bari urfaya yakın bi yerlere gidelim diyodum..
her dediğim yere eşim orası şark gidemeyiz diyodu..
şimdi hem 2. şark hem de bazı yerlerin şarktan çıkarılması işime geldi..
akşam bu konuyu etraflıca konuşmam lazım ama eşimi kızdırmadan konuşmalıyım
kızınca gider doğu anadoluyu yazar benim ki :)))
suyuna gidem azcık kahve falan yapsam belki işe yarar
mrb cnm
hayırlı olsun yeni dişleriniz...
Allah zihin açıklığı versin cnm..
eşimi ikna edebilsem 1 malatya
2 maraş
3 ...
diye devam ederim ama bu sadece benim hayalim :)))
valla bızım resmı gazeteden anladıgımız bazı bırımler ıcın degıldı canım bu ıkıncı sark ıle ılgılı tam bılgısı olan varsa bana yazabılır mı gercekten sıkısık bır durumdayız bos yere yapmayalım gercı bu gıdısle herkesı gonderecekler gıbı gelıyor ama bılemıyorum belırsızlıkler o kdr kotu kı
slm ayşegülcüm :))) evet denk gelemiyoruz yaa.. nasıl gidiyo hamilelik varmı sıkıntın...
cnm benim eşim özel harekat olduğu için bizim 2. 3. şarkımız zaten olcaktı...
ama doğru 2. şark çıktı ve resmileşti malesef sizin adınıza üzüldüm...
biz ilk 2 ye ankarayı yazdık sonra kayseri eskişehir ordu falan....
zaten muhtemelen ankara olcak hakkımızda hayırlısı bakalım cnm...
siz naptınız?
selamm kuzum ahh o dişler ahh bizim daha 4tane ama gerisi bir türlü çıkamadı sürekli mızmız geceleri uyumaz etmez uykuyu unuttum artık yaa .vallaha ders çalışabiliyorsan kocamaaaann tebrik ediyorum seni ben temizlik bile yapamıyorum bi büyüse yürüse diyordum amann allahım yürüdü daha bi canavar oldu.keşke gelebilsek dicem malatyaya ama kalktı şarktan bizde yazmadık o yüzdenhepinize merhaba kızlarrrrr
emir kaanın üst dişleri de çıkmaya basladı hiç durmuyor çok yogunum net.de giremedim umarım herkes iyidir bi yandan kpss calışmaya çalışıyorum malüm az kaldı temmuzda hakkımızda hayırlısı olsun bu arada şarkta konusulmuş dün ögrendimki bazı iller sarktan cıkarılmış kahramanmaraş, rize,yozgat felan ben malatyadayım burası ilk tercihimizdi ama ben eşime torpil yaptırdım şimdi yalan olmasın ama gercekten net deildi süpriz oldu bizede burası çok rahat ve çok güzel bir sehir doguyla hiç alakası yok tavsiye ederim herkese inşallah rabbim sizinde gönlünüze göre verir hakkınızda hayırlısı olsun dualarım sizinle
evet canım eşim söylemişti ama unuttum herkes için geçerli değil bazı özel birimler için geçerliymiş bu şark görevivalla bızım resmı gazeteden anladıgımız bazı bırımler ıcın degıldı canım bu ıkıncı sark ıle ılgılı tam bılgısı olan varsa bana yazabılır mı gercekten sıkısık bır durumdayız bos yere yapmayalım gercı bu gıdısle herkesı gonderecekler gıbı gelıyor ama bılemıyorum belırsızlıkler o kdr kotu kı
kuzular cepten yazıyorum alıntı yapmadım melek ne işin var dogu da kuzum gül gibi istanbul varken ayşencim capon iyi evde net yok ondan girmiyo bu ara belki girer ama ankaraya gitti dün bebiş yok daha kpss çalışıyor onun derdinde şimdi meloşum ali yahya bomba gibi sayesinde sesim kaç desibele kadar yükseliyo onu öğreniyorum bi de kilit uzmanı oldum daha neler gelecek başıma hayal edemiyorum bu aralar takılmıyorum eşim 2 +1 arazi sistemi çalışıyor o yuzden bende hepinizi cok özledim su face taha ve emir paşanın yeni fotolarını atın ya bi de ayşegül bebiş hayırlı olsun kuzum
tesekkürler melekcim iyiyiz canım çok şükür senle taha paşam nasıl bu arada dişler feciii ayy gaz nemiş valla çok yoruyo beni kuzu yaa öptüm sizi kuzusunla
hepinize çok tesekürler kızlarrr dün netten baktıda 70 alıyomus sanırım sansımız az herkes 80-90 arası almış neyse saglık olsun artık
slm canım iyiyiz sen nasılsın
kolay gelsin tatlım aynı sekildeyiz benim bide oğluşum dursa aglamasa bazen çalışmaya tam hazırlanıyom fırsat vermiyor işte o an
merhaba esoşş cok gecmiş olsun tatlım nerelerdeydin hiç görüşemedik özledim valla seni kuzum ali yahyam nasıl öp yerime caponumda gelmiyo hiç dügünden sonra görmedim çok slm söle kuzu onada
çok gecmiş olsun tatlımm çok üzüldümmm allahım korusun sizi inşallah acil şifalar
üzüldüm canımm hakkınızda hayırlsıı olsun inşallah gönlüne göre olur
merhaba canım çok gecmiş olsun üzüldüm bebişini kaybetmene hakkında hayırlısı olsun inşş yeniden seninle olur minigin
merhaba canım evet bu bazı birimler için gecerli bir durum ama tam netleşmedi sanırım hakkınızda hayırlısı olsun şimdiden
oyyy oyyy kuzum benimm yaaa kıyamam sana canım arkadasım benimm üzülmeee nolurrrr hakkınızda hayırlısı olsun inşallahhh tatlışım dualarım hep seninle olucak allahım bizi kavustursun hayırlısıyla inşallahhhh
tesekkürler bebişim benimmm canımsın yazın canımm tabiki hem urfayada yakın hemde bana beklerim tatlım benimm gayet güzel tercihleriniz memleketine yakın en azından ve olay olmayan sehirler kuzusum bebginde olucak hastane felan acısından malatya harika ben çok memnunumhakkınızda hayırlısı olsun şimdiden bekliyorum bitanem ben senle aysemi
şimdilik iyi sanırım sinemcim, yarın kontrolüm var, bne de bilmiyorum nasıl olduğunu bebişin, 2 haftadır gitmedim çünkü
ya arkadaşlar şu 2. şark durumundan kimsenin haberi yok sanırım, eşim hala haberi olmadığını söylüyor, gerçek değildir o, ya da hekese değildir diyor, konuyu çıkaran arkadaş da bize soruyor ilginç oldu:)))inşallah aslı yoktur diye dua edeyim kendimi düşünerekten :)
zeynepcim, malatyayı ilk sıraya ayzmanız çok doğru, maraştan daha güzel, daha gelişmiş bi şehir, maraşta da çok hastane var doğru dürüst değil açıkçası, inş maraşa kalmadan malatya çıkar, maraş da doğudan çıktı, bilgin vardır sanırım,adıyaman da çıktı sana yakın olarak, torpilli yerle bu iller, zor geliyor. eskiden hatay da torpilmiş, bu sene şu olaylar nedneiyl hatayı ilk tercihe yazanlar gitmişler bile, eşimin arkadaşları falan, hatay da çok süper olur, göreve başlamışlar bile çok şaşırdım ben :)
TÜP BEBEK olayını sormuştu bi arkadaş,ayşendi sanırım, gaziantepte tüp bebek merkezleri olduğunu biliyorum, en azından bu tarafa yakın yere gelirseniz tüp bebek merkezine yakın olmuş olursunuz. benim doktorum da yönlendirmişti beni de ordan biliyorum...
nesli çok üzüldüm canım rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşlh sanada banada tüm isteyenlerede
zeynepcim çok geçmiş olsun sanada nasılda kestin o kadar hemen bi sadaka ver allah beterinden korusun
çerkezim napıyon canım olaylar çığrından çıktı valla içimizi yaktılar bide tanıdık olunca insan resmen yıkılıyo
allahım korusun bütün vatan bekçilerimizi eşlerimizide
şimdilik iyi sanırım sinemcim, yarın kontrolüm var, bne de bilmiyorum nasıl olduğunu bebişin, 2 haftadır gitmedim çünkü
ya arkadaşlar şu 2. şark durumundan kimsenin haberi yok sanırım, eşim hala haberi olmadığını söylüyor, gerçek değildir o, ya da hekese değildir diyor, konuyu çıkaran arkadaş da bize soruyor ilginç oldu:)))inşallah aslı yoktur diye dua edeyim kendimi düşünerekten :)
zeynepcim, malatyayı ilk sıraya ayzmanız çok doğru, maraştan daha güzel, daha gelişmiş bi şehir, maraşta da çok hastane var doğru dürüst değil açıkçası, inş maraşa kalmadan malatya çıkar, maraş da doğudan çıktı, bilgin vardır sanırım,adıyaman da çıktı sana yakın olarak, torpilli yerle bu iller, zor geliyor. eskiden hatay da torpilmiş, bu sene şu olaylar nedneiyl hatayı ilk tercihe yazanlar gitmişler bile, eşimin arkadaşları falan, hatay da çok süper olur, göreve başlamışlar bile çok şaşırdım ben :)
TÜP BEBEK olayını sormuştu bi arkadaş,ayşendi sanırım, gaziantepte tüp bebek merkezleri olduğunu biliyorum, en azından bu tarafa yakın yere gelirseniz tüp bebek merkezine yakın olmuş olursunuz. benim doktorum da yönlendirmişti beni de ordan biliyorum...
aysegülüm böle bişi var ama tam kesinleşmedi dahaa evet su sözünde dogru söledin sadece bazı birimler için gecerli kuzusum tem.istihbarat.vs.birimler için yanişimdilik iyi sanırım sinemcim, yarın kontrolüm var, bne de bilmiyorum nasıl olduğunu bebişin, 2 haftadır gitmedim çünkü
oooo harikasınız ozaman ana-ogul bacım yıkıyoo ortalıgı desene yumurcak ayy biz şimdiden çok hareketli ve durmuyoruz vay gele basımaaa tamam tatlım koyarım ne demek sen iste yeterkii öptüm ikinizide paşamlakuzular cepten yazıyorum alıntı yapmadım melek ne işin var dogu da kuzum gül gibi istanbul varken ayşencim capon iyi evde net yok ondan girmiyo bu ara belki girer ama ankaraya gitti dün bebiş yok daha kpss çalışıyor onun derdinde şimdi meloşum ali yahya bomba gibi sayesinde sesim kaç desibele kadar yükseliyo onu öğreniyorum bi de kilit uzmanı oldum daha neler gelecek başıma hayal edemiyorum bu aralar takılmıyorum eşim 2 +1 arazi sistemi çalışıyor o yuzden bende hepinizi cok özledim su face taha ve emir paşanın yeni fotolarını atın ya bi de ayşegül bebiş hayırlı olsun kuzum
yazın kuzummm yok yaa malatya kalkmadı sark hala bebişim ilk tercihinize yazın siz hakkınızda hayırlısı olsun inşallah bitanem benimselamm kuzum ahh o dişler ahh bizim daha 4tane ama gerisi bir türlü çıkamadı sürekli mızmız geceleri uyumaz etmez uykuyu unuttum artık yaa .vallaha ders çalışabiliyorsan kocamaaaann tebrik ediyorum seni ben temizlik bile yapamıyorum bi büyüse yürüse diyordum amann allahım yürüdü daha bi canavar oldu.keşke gelebilsek dicem malatyaya ama kalktı şarktan bizde yazmadık o yüzden
evet canım eşim söylemişti ama unuttum herkes için geçerli değil bazı özel birimler için geçerliymiş bu şark görevi
amannn kuzum yaa ne bilim ben istiyorum ama ben değişikliği seven biriyim belki onun için gerçi burayada alıştım artık arkadaşlarımı bırakıp gitmek zor olacak ama eğer çıkarda gidersek anca anlayacağımö buranın değerini eşim çok istiyorsun ama orada gece gündüz ağlarsın sen buradaki yaşantıyı bekleme diyo off kafam karışıkk...benim desibel baya yüksek 4.kattayım girişten duyuluyoo yaniii:)))kız atıyoruzya foto kuzucuma doğumgünü yaptım yeni onları atmıştım
inşallahh bebişimmmmtercihlerde bi benim bi eşimin dediği olsun diye karar verdik ki:
1-malatya
2.muğla
3.maraş
4.aydın
5-gaziantep
6-afyon
7-adıyaman ya da izmir de olabilir diyo eşim :))
ay cnm ya inş ipkamız kabul olur olmazsa da inş malatya olur eşim napar bilmiyorum
rica ederiz canım napıyosun nasılsın görüşmeyeli baya oldu seninletesekkur ederım canım.Allah ogluma saglıklı hayırlı omur nasıp etsın napalım.olur ınsallah yenıden..
kızlar gecmıs olsun dılegınde bulunan herkese cok tesekkur edıyorum.becermedım tek tek yazmayı:26::26:
aman ii olsun bebişin cnm.. banada çok dua et olurmu benimde olsun biran önce :)))
cnm ben o yasa çıktı diye biliyorum...