Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
meraba... iyiyim , bende değişik bişey yok :) senden naber?kızzlaaarrr nasılsınız ... nasıl gidiyo değişik bişiler var mı ???
haziranda şark görevi var eşimin napacass bilmiyorum orda doğyla bi problemimz yokta çok şükr sadece polis asker düşmanları beni korkutuyoo şuan istanbuldayız ve oraya gitiğimde çok zorlancğm inş güzel biyer çıkar .
slm fıstıklar uzun zamandır ugrayamıyorum 4gündür 41.9ateşle kıvranıyorum sagolsun caponum yalnız bırakmadı hiç şehit haberiyle mahvoldum ilk duydugumda cok etkilendim ama özel harekatçı diye kötü oldum sandım meger şehirlerden biri coljanin aile dostumuzmus adını duyunca nevrim döndü o günden beri yatak döşek yatıyorum yaz bize nasıl gecer bilmiyorum bu olaydan sonra arazi görevleri bana ölüm olur sizde ne var ne yok melek yazdınız mı tayin seneye ıstanbul yazmayı düşünüyoruz bizde
geçmiş olsun...mrb benim eşimde özel harekat seni çok ii anlıyorum ((
biz karstayız şuan.. siz nerdesiniz???
haziranda şark görevi var eşimin napacass bilmiyorum orda doğyla bi problemimz yokta çok şükr sadece polis asker düşmanları beni korkutuyoo şuan istanbuldayız ve oraya gitiğimde çok zorlancğm inş güzel biyer çıkar .
selam kızlarr nasılsınız?ya ben de kpss calıstıgımdan gıremıyorum cogu zamanben gelınce de kımsecıkler olmuyorr(
slm fıstıklar uzun zamandır ugrayamıyorum 4gündür 41.9ateşle kıvranıyorum sagolsun caponum yalnız bırakmadı hiç şehit haberiyle mahvoldum ilk duydugumda cok etkilendim ama özel harekatçı diye kötü oldum sandım meger şehirlerden biri coljanin aile dostumuzmus adını duyunca nevrim döndü o günden beri yatak döşek yatıyorum yaz bize nasıl gecer bilmiyorum bu olaydan sonra arazi görevleri bana ölüm olur sizde ne var ne yok melek yazdınız mı tayin seneye ıstanbul yazmayı düşünüyoruz bizde
polislere ıkıncı şark cıkmıs napacagımızı bılemıyorz su an zaten sırnakdayız ılk sarkımızı tamamladık derken bır de hamılelık geldı ustune offf daraldım bır yanım kal dıo bır yanım beklenecek gıbı degıl cok daraldım cok
ıkı sark arası 10 sene olması gerekıyo dıye bılıyorum canım.daraltma kendını.cunku bızım sımdı kura cekecek esım.sarktan gelelı 4sene oldugu ıcın
sark kutusundan cekmıycek.6sene batıda gorev yapıp sarka gıdecekmısız.hakkımızda hayırlısı olsun hepımızın.
teşekkürler canım hosgeldin aramıza bingöldeyiz bizde kaçıncı yılınız
kızlar napıyosunuz nasılsınız?
benim dün akşam başıma kötü bişey geldi
paylaşmak istedim...
akşam misafirim vardı yemek hazırlığı yaparken kocaman bir bıçakla
sol başparmağımı kestim ama fena bi kesik kızlar.....
tırnağımın yarısı ile birlikte parmağımdan da kocaman bi et parçası koptu..
başparmağım boşlukta şu an çok korktum
bi süre kızımda kasıldı, hareket etmedi bi de ona da korktum..
hastaneye gittik parçası olmadığındn dikiş olmaz dediler..
pansuman yapılacak akşam - sabah..
haftaya da plastik cerrah görmeli dedi, inş sinirlere bişi olmamıştır dedi..
sabaha kadar zonkladı parmağım
kızlar napıyosunuz nasılsınız?
benim dün akşam başıma kötü bişey geldi
paylaşmak istedim...
akşam misafirim vardı yemek hazırlığı yaparken kocaman bir bıçakla
sol başparmağımı kestim ama fena bi kesik kızlar.....
tırnağımın yarısı ile birlikte parmağımdan da kocaman bi et parçası koptu..
başparmağım boşlukta şu an çok korktum
bi süre kızımda kasıldı, hareket etmedi bi de ona da korktum..
hastaneye gittik parçası olmadığındn dikiş olmaz dediler..
pansuman yapılacak akşam - sabah..
haftaya da plastik cerrah görmeli dedi, inş sinirlere bişi olmamıştır dedi..
sabaha kadar zonkladı parmağım
Merhaba arkadaşlar;
Canım sıkkın biraz sizlerle paylaşmak istiyorum, yaklaşık 1 ay önce kadrolu olarak atanmıştım, Tokat şarktan olduğu için orayı yazdık ve kazandım, eşimde böylece şark görevini tamamlayacaktı benim atamam geldi ama bugun resmi olarak Tokat şarktan çıkarıldı, napacağımızı bilmiyorum, istanbulda yaşıyoruz bilseydim burda kalırdım şimdi nolacak kara kara düşünüyorum, gideceğim yer ilçeydi süresi 2 yıllık yani imkanlar çok çok sınırlıydı herşeyi göze almıştım, bebekte bekliyorum orda hastane bile yok, dua eder misiniz arkadaşlar? Van da birini buldum belki becayiş imkanı doğabilir bana, yoksa 1 ay sonra batı görevi olarak eşimle yerimizi değiştirmek zorunda kalacağız
merhaba arkadaşlar...
zeynepcim ya ne kötü olmuş hay allah. çok geçmiş olsun, parmağın o parçsı yok mu şimdi tüh ya, inşallah kötü bişey yokur sadece estetik görüntü bozkluğu olsun...
mysysr, tokat çıktı evet, çok kötü olmuş sizin için... ne yapılablir ki bu durumda hiç bi fikrim yok biz d emaraştayız neyseki bitirdik doğu görevimizi ve çıktı şarktan, şanslıydık...
çerkeskızı sana da geçmişler olsun canım... şehit haberleri ciğerimizi yakıyor, hele de tanıdıksa... biz uzaktan üzülüp geçiyoruz ama ateş düştüğü yeri yakıyor maalesef... urfada da olay oldu, her yer kötü artık...
selam kızlar uzuuun zamandır aranızda yoktum.hatırlamazsınız nuyuk ıhtımal.esım barajın kıyısından komıser yard.kazandı.kursta suan ıstanbulda.
evı tasıdık ıstanbula.kucuk bı ev tuttuk ucuz lsun dıye zemın tuttuk ama o da cok soguk o yuızden bende tekırdagda annemde kalıyorum..
buarada bıde basımdan kurtaj gectı( bebegım 6 haftalıktan sonra gelısmedı.aldılar..ozlemısım sohbetlerı.
herkese cok sevgıleerrr...
polislere ıkıncı şark cıkmıs napacagımızı bılemıyorz su an zaten sırnakdayız ılk sarkımızı tamamladık derken bır de hamılelık geldı ustune offf daraldım bır yanım kal dıo bır yanım beklenecek gıbı degıl cok daraldım cok
ah canım yaa cok cok gecmıs olsun.ınsallah hemen ıyılesır parmagın.zordur ya kucucuk bır kesık bıle nasıl acıtıyor canımızıbebıste hıssetmıstır annesının acısını da ondan tepkı vermıstır oyle.sımdı nasılsın canım?
cnm çok geçmiş olsun yaa.. inş hemen iyileşir....
mysysr, tokat çıktı evet, çok kötü olmuş sizin için... ne yapılablir ki bu durumda hiç bi fikrim yok biz d emaraştayız neyseki bitirdik doğu görevimizi ve çıktı şarktan, şanslıydık...
hakkınıza hayırlı olsun inş gönlünden geçen olur cnm..