• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

iyiii tatlım sevindimmm :1: :38: iyiyiz çok şükür kuzum emir kaanla keloğlanı izliyoruz teyzesi sen napıosun minişimleee :nazar: :16:

merhaba canım nasılsın :16:

iyiyiz sekeritomm sen nasılsınn demeeee hamarat bacım benimm kolay gelsin kendini fazla yorma emiii çok öptüm seniiii :48:

sağolasın kuzum valla biraz erken başladım galiba bide zaten bu sene ne olacağımız belli değil ya tayin çıkar yada lojman ama yinede duramadım yapıyorum yaz temizliği
yakın olsanda işim bitince kahve içsek karşılıklı:ssz:
mrb cnm sen yazmışın ben çıkmışım.
nolsun idare ediyoruz
sıkıntılı geçiyo biraz ama napalım idare edicez artık

kolay gelsin cnmm

bizde iyi olmaya çalışıyrz cnm ya
biliyosun biraz sıkıntılı geçiyo
kalça tutulmam bacak kramplarımın yanı sıra
bide bebeğimin gelişimi 3 hafta kadar gerideymiş
c.tesi günki kontrolde yeni bi dr gittim
söyleyince şok oldum tabi çok üzüldüm.. :43:
dualarınızda bizi unutmayın..

allaha emanet aklına kötü şeyler getirme doktor içine sinmediyse başka bi doktora git en azından kafan rahat eder :16:
oyyy kolay gelsin vallaha nefret ediyorum artk temizlikten yaa ama havalarda insanı cezbediyor resmen bugün çok güzeldi bende çok niyetlendim temizliğe ama herzamanki gibi vazgeçtim oğluşumu aldım parka götürdüm eve zor getirdik gelmicekmiş beyefendi :)tekrardan çok çok kolay gelsin.

bende bazen nefret ediyorum ama takıntılıyım resmen uykum kaçıyo yarının planını yapmaktan :27:
birde mutfak banyo temiz oldumu gerisi kolay
ahh çocuklar bende öyleymişim annem salıncaktan indiremezmiş beni saatlerce sallanırmışım karanlık olurmuş kalkmazmışım
saçımı bile çekermiş kalkıyım diye her gidişimizde annem ağlıyarak döndüğümü senin yüzünden parka gitmekten nefret ettim derdi
ama şimdide hiç binemiyorum hemen başım dönüyo midem bulanıyo tutuyo beni salıncak o kadar çok binmişimiki demekk bünye kaldırmıyo :9::9::9::9:

nolsun idare ediyoruz

kolay gelsin cnmm

kuzumm kramp için meditaldı yanılmayayım dr yazar söle suya atılıp içiyosun günde bir kere çok iyi geliyor :34:
çok gecmiş olsun tatlısım hadi yaa adet tarihin dogru dimi canım üzüldüm sen bol yemene içmene bak bebegin büyüsün annesi üzülme bol sebze meyve süt iç bunlar kilo yapar canım her gördügünü mutlaka tat valla bende pişman oldum oglum tamam 3.500 dogdu 10 gün önce dogmustu gününden maşallah ama ne bilim ikincide inşallah bol bol yicem :39: aman kilo olur yemem dedim pişman oldum nede olsa hala veremedim dogum kilomu cünkü emziriyorum bogazıma yemesem süt olmuyo :52: kuzumun canı saolsun napalım teyzesi :nazar: :emir_bebek: :38:

SARIBEYBİM:canım çok çok normal doğum gerçekleşene kadar o kramplar ağrılar uyutmayacak yürüyemeyeceksin ama mecbur katlanacaksın.meloşunda dediği gibi doktoro söyle suda eriyen birşey vardı kalsiyumlu o azda olsa iyi geliyor ...bebişin içinde üzülme zaten son aylarda kilo almaya başlıyo bebişler dikkat edersin yemene falan sıkıntı olmaz canım

sağolasın kuzum valla biraz erken başladım galiba bide zaten bu sene ne olacağımız belli değil ya tayin çıkar yada lojman ama yinede duramadım yapıyorum yaz temizliği
yakın olsanda işim bitince kahve içsek karşılıklı:ssz:
nolsun idare ediyoruz

kolay gelsin cnmm

allaha emanet aklına kötü şeyler getirme doktor içine sinmediyse başka bi doktora git en azından kafan rahat eder :16:

bende bazen nefret ediyorum ama takıntılıyım resmen uykum kaçıyo yarının planını yapmaktan :27:
birde mutfak banyo temiz oldumu gerisi kolay
ahh çocuklar bende öyleymişim annem salıncaktan indiremezmiş beni saatlerce sallanırmışım karanlık olurmuş kalkmazmışım
saçımı bile çekermiş kalkıyım diye her gidişimizde annem ağlıyarak döndüğümü senin yüzünden parka gitmekten nefret ettim derdi
ama şimdide hiç binemiyorum hemen başım dönüyo midem bulanıyo tutuyo beni salıncak o kadar çok binmişimiki demekk bünye kaldırmıyo :9::9::9::9:

sağolun kızlar dikkat ediyordum da artık daha da dikkat edeceğim inş..
umarım bebeğim vaktinde ve sağlıkla gelir yoksa affetmicem kendimi..
süt içmeye yeni başladım zaten 6. aya kadar bulantılarım devam etti ve ben sütten tiksinmştm
artık daha dikkat ediyrm

merhaba kızlar şimdi ögrendim çok üzüldüm 6 özel harekat polisimiz cudi dagında sehit olmus ailelerine bassaglıgı diliyorum allah sabr versin :43:

merhaba kızlar şimdi ögrendim çok üzüldüm 6 özel harekat polisimiz cudi dagında sehit olmus ailelerine bassaglıgı diliyorum allah sabr versin :43:

evet cnm maalesef yine yaktılar canımızı..
Allahım geride kalanlara sabır versin inş..
meloşum malatya da da deprem olmuş dediler..
korkmadınız inş. bıdığınla???

merhaba kızlar
yine yaktılar bizi yüne dağladılar anaların eşlerin çocukların yüreğini
arkada yıkılmış evler gözü yaşlı bizleri bıraktılar o kadar canım yandıki rüyamda bile savaşın ortasındaydım
allahım eyüp a.s sabrını versin ailelerine
Bir subay şehit oldu diye "Menemen'i yakın" diyen Mustafa Kemal'i özledim.Gel Atam, gözünün nuru Mehmetlerin şehit oluyor.:5::5::14::14::14:

mrb kızlar...
malesef ocaklar yandı gene çocuklar babasız kaldı...
moralimz çok bozuk... burda olağanüstü hal gibi bişey oldu..
eşleri eve göndermediler çok korktuk burdada bişey olcak diye
kahrolasıcalar ateş yakıp halay çekip eğlendiler gözümüzün önünde
bizim gözümüze baka baka yaptılar lojmanımızın arkasında ...:41::41::41:
allah belalarını versin... yandı yüreklerimizin :5::5::5::5::5::5:

hayırlı cumalar.şehitlerimize allahtan rahmet,acılı ailelere başsağlığı diliyorum.RABBİM nasıl bilirse öyle yapsın onları...........

selamlar canlarım cumanız mübarek olsun
rabbim vatana eli uzanan hainlere fırsat vermesin kendi başlarına yesin kahrolası şerefsizler

hayırlı cumalar arkadaşlar..
TERÖRÜN BİTTİĞİ EŞLERİMİZİ GÖREVE GÖNDERİRKEN İÇLERİMİZİN ACIMADIĞI GÜNLERİN GELMESİ DİLEGİYLE..

mrb kızlar...
malesef ocaklar yandı gene çocuklar babasız kaldı...
moralimz çok bozuk... burda olağanüstü hal gibi bişey oldu..
eşleri eve göndermediler çok korktuk burdada bişey olcak diye
kahrolasıcalar ateş yakıp halay çekip eğlendiler gözümüzün önünde
bizim gözümüze baka baka yaptılar lojmanımızın arkasında ...:41::41::41:
allah belalarını versin... yandı yüreklerimizin :5::5::5::5::5::5:

kısa zamanda kahrolsun ınsallah hepsı.ah canım ya cok uzuldum ben de.hele o cocuklar ahh ne zor allahım.o yaktıkları ateslerde kendılerı yansınlar ıns.

kısa zamanda kahrolsun ınsallah hepsı.ah canım ya cok uzuldum ben de.hele o cocuklar ahh ne zor allahım.o yaktıkları ateslerde kendılerı yansınlar ıns.

aminn cnmm inş allahım onları kendi içlerinde diri diri yakmayı nasip etsin bizede o günleri göstersin inş rabbim....

günaydın kızlarrrr nasılsınız görüşmeyeli ben bu ara çok yogunum fazla giremiom kpss calışıyom bi yandan iş güç ve ogluşla ilgilen derken aksam oluyor :nazar: :emir_bebek: :6:

eşimde şimdi komserlik sınavına gitti bakalım allahım yardımcısı olsun inşallahhh hakkımızda hayırlısı olsun çok çalıştı ama bakalım kısmet artık :24:

selamlar kızlar iyi hafta sonları hepinize (gerçi bizim için bi önemi yok eşim sabah geldi uyuyo bende evde pinekliyom :27:)

meloşum hakkınızda hayırlısı neyse o olsun canım benim
ne yaptınız konuştuğumuz konuyu:8:

günaydın kızlarrrr nasılsınız görüşmeyeli ben bu ara çok yogunum fazla giremiom kpss calışıyom bi yandan iş güç ve ogluşla ilgilen derken aksam oluyor :nazar: :emir_bebek: :6:

eşimde şimdi komserlik sınavına gitti bakalım allahım yardımcısı olsun inşallahhh hakkımızda hayırlısı olsun çok çalıştı ama bakalım kısmet artık :24:

mrb cnm Allah zihin açıklığı versin sana cnm...
komserlik sınavları dün değilmiydi ya eşime görev yazmışlardı da..
hakkınızda hayırlısı olsun..
benimde bu ara akıntım yoğun dr her ne kadar akıntı desede bana
bebeğin suyu gibi geliyo elimden geldiğince yatıp dinlen,yorum
ayaklarımı dikip dikip uzanıyorum..
dualarınızı bizden eksik etmeyin..
öptk hepinizi kızımla...

selam kızlar...
melikecim, başarır inşallah eşin, bizimki de istiyordu ama bi daha şark çekemeyiz dedik, vazgeçtik :)

kızlar, tayinci var mı topikte?
biz muğla,aydın,izmir,denizli,manisa,kocaeli ve düzce yazdık :) inşallah muğla merkez olur da ailemin yanına giderim :)

selam kızlar...
melikecim, başarır inşallah eşin, bizimki de istiyordu ama bi daha şark çekemeyiz dedik, vazgeçtik :)

biz muğla,aydın,izmir,denizli,manisa,kocaeli ve düzce yazdık :) inşallah muğla merkez olur da ailemin yanına giderim :)

biz tayinciydik cnm ama tam doğuma denk geliyor diye eşim kalmak için dilekçe yazdı..
umarım kabul olur da burda kalırız
eşim de egeli olduğu için ege taraflarını yazacağını söylüyor..
p.tesi yapacakmış tercihleri..

biz tayinciydik cnm ama tam doğuma denk geliyor diye eşim kalmak için dilekçe yazdı..
umarım kabul olur da burda kalırız
eşim de egeli olduğu için ege taraflarını yazacağını söylüyor..
p.tesi yapacakmış tercihleri..

senin kalmak istediğini bilmez miyim şekerim :) ipka vermiştiniz, inşallah kalırsınız, da pazartesi ne tercihleri yapacak? ipka verildiği halde tercih mi yapmak zorundasınız ? bilgim yok bu konuda.

kolay gelsin canım bu sıcacık mis gibi havalardada insanın çalışasıda gelmez vallaha:))oğluş napıo?hayırlısı olsun canım rabbim gönlünüze göre versin inş.

selamlar kızlar iyi hafta sonları hepinize (gerçi bizim için bi önemi yok eşim sabah geldi uyuyo bende evde pinekliyom :27:)

meloşum hakkınızda hayırlısı neyse o olsun canım benim
ne yaptınız konuştuğumuz konuyu:8:
aynen dediğin gibi bize haftasonu normal bi gün gibi gelio .

mrb cnm Allah zihin açıklığı versin sana cnm...
komserlik sınavları dün değilmiydi ya eşime görev yazmışlardı da..
hakkınızda hayırlısı olsun..
benimde bu ara akıntım yoğun dr her ne kadar akıntı desede bana
bebeğin suyu gibi geliyo elimden geldiğince yatıp dinlen,yorum
ayaklarımı dikip dikip uzanıyorum..
dualarınızı bizden eksik etmeyin..
öptk hepinizi kızımla...
kalbine kötülük getirme canım bebeğin suyu olsa anlardı herhalde doktor değildir yani .sen yinede dikkat etde

selam kızlar...

hayırlısı olsun canım sizin içinde .bizde tayinciyiz inşallah ipka verilmiş yine yerimize ama bi umut çıkarsa işte hayırlısıysa çıksın hayırlısı değilse uzak olsunn:16:

senin kalmak istediğini bilmez miyim şekerim :) ipka vermiştiniz, inşallah kalırsınız, da pazartesi ne tercihleri yapacak? ipka verildiği halde tercih mi yapmak zorundasınız ? bilgim yok bu konuda.

evt cnm geçen yılda ipka verdik ama aynı zamanda tercih de yaptık ipka kabul olmazsa diye ki öyle bir ihtimal düşünmek bile istemiyorum... :36:

kolay gelsin canım bu sıcacık mis gibi havalardada insanın çalışasıda gelmez vallaha:))oğluş napıo?hayırlısı olsun canım rabbim gönlünüze göre versin inş.

aynen dediğin gibi bize haftasonu normal bi gün gibi gelio .

kalbine kötülük getirme canım bebeğin suyu olsa anlardı herhalde doktor değildir yani .sen yinede dikkat etde

hayırlısı olsun canım sizin içinde .bizde tayinciyiz inşallah ipka verilmiş yine yerimize ama bi umut çıkarsa işte hayırlısıysa çıksın hayırlısı değilse uzak olsunn:16:

haklısın cnm sanırım dr gözardı edemezdi böyle bir konuyu ama yine de
insanın içi rahat etmiyo işte..
sağolsun benim kızımda bi rahat vermedi annesine

Back