iyiii tatlım sevindimmm iyiyiz çok şükür kuzum emir kaanla keloğlanı izliyoruz teyzesi sen napıosun minişimleee
merhaba canım nasılsın
iyiyiz sekeritomm sen nasılsınn demeeee hamarat bacım benimm kolay gelsin kendini fazla yorma emiii çok öptüm seniiii
sağolasın kuzum valla biraz erken başladım galiba bide zaten bu sene ne olacağımız belli değil ya tayin çıkar yada lojman ama yinede duramadım yapıyorum yaz temizliği
yakın olsanda işim bitince kahve içsek karşılıklı
mrb cnm sen yazmışın ben çıkmışım.
nolsun idare ediyoruz
sıkıntılı geçiyo biraz ama napalım idare edicez artık
kolay gelsin cnmm
bizde iyi olmaya çalışıyrz cnm ya
biliyosun biraz sıkıntılı geçiyo
kalça tutulmam bacak kramplarımın yanı sıra
bide bebeğimin gelişimi 3 hafta kadar gerideymiş
c.tesi günki kontrolde yeni bi dr gittim
söyleyince şok oldum tabi çok üzüldüm..
dualarınızda bizi unutmayın..
allaha emanet aklına kötü şeyler getirme doktor içine sinmediyse başka bi doktora git en azından kafan rahat eder
oyyy kolay gelsin vallaha nefret ediyorum artk temizlikten yaa ama havalarda insanı cezbediyor resmen bugün çok güzeldi bende çok niyetlendim temizliğe ama herzamanki gibi vazgeçtim oğluşumu aldım parka götürdüm eve zor getirdik gelmicekmiş beyefendi :)tekrardan çok çok kolay gelsin.
bende bazen nefret ediyorum ama takıntılıyım resmen uykum kaçıyo yarının planını yapmaktan
birde mutfak banyo temiz oldumu gerisi kolay
ahh çocuklar bende öyleymişim annem salıncaktan indiremezmiş beni saatlerce sallanırmışım karanlık olurmuş kalkmazmışım
saçımı bile çekermiş kalkıyım diye her gidişimizde annem ağlıyarak döndüğümü senin yüzünden parka gitmekten nefret ettim derdi
ama şimdide hiç binemiyorum hemen başım dönüyo midem bulanıyo tutuyo beni salıncak o kadar çok binmişimiki demekk bünye kaldırmıyo