h.b cnm karstayız bizde 3. yılımız bu yıl tayinciyiz bakalım nasip?
hakkınıza hayırlı olsun inş gönlünden geçen olur cnm..
evt cnm ya baya kötü oldu..
yok parmağımın ve tırnağımın kopan parçasını kendim aldım
çöpe attım o şokla dr de nasıl başardın bi kadar parça koparmayı dedi(
evt bi urfa karışmamıştı burayı da karıştırdı pislikler..
ama burda barınamayacaklar bunu onlar da biliyolar..
merkezde kimse desteklemez bunları...
cnm gözünüz aydın diyelim eşin kazanmış sınavı..
soğuklar da bitti sayılır inş daha güzel olur herşey sizin için...
nasıl yani ya tüm polislere mi 2. şark çıkmış?
çok sağolun kızlar..
inş iyileşir bir an önce..
zaten ayağım topal bi de parmak gitti
yakın da aklımı da kaybederim ben
selam sinemcim :))) bayağıdır denk gelemiyoruz... siz nerelere istediniz tayin? hayırlı olsun,inş istediğimiz yerler çıkar...
bu arada 2. şark demişler, gerçekten öyle mi? eşimin de haberi yok daha, nolduğumuza şaştık şimdi, inşallah asılsızdır...
zeynep ya nasıl attın o parçayı, allah seni, gülsem mi ağlasam mı :) inşallah sorun olmaz canım,çabucak iyileşirsin...
cok gecmıs olsun ben uzun zamandır gırmedıgım ıcın okuyamamısım.ıyı dıleklerın ıcın de tesekkur ederım canım
gecmıs olsun canım ıns yenıden bebısınız olurselam kızlar uzuuun zamandır aranızda yoktum.hatırlamazsınız nuyuk ıhtımal.esım barajın kıyısından komıser yard.kazandı.kursta suan ıstanbulda.
evı tasıdık ıstanbula.kucuk bı ev tuttuk ucuz lsun dıye zemın tuttuk ama o da cok soguk o yuızden bende tekırdagda annemde kalıyorum..
buarada bıde basımdan kurtaj gectı( bebegım 6 haftalıktan sonra gelısmedı.aldılar..ozlemısım sohbetlerı.
herkese cok sevgıleerrr...
h.b cnm karstayız bizde 3. yılımız bu yıl tayinciyiz bakalım nasip?
sorma kuzum ya ısımler acıklanmadan once malum olur derler ya hıssettık resmen ılıklerımıze kadar rabbım sabır kalanlarada ömür versınmerhaba arkadaşlar...
zeynepcim ya ne kötü olmuş hay allah. çok geçmiş olsun, parmağın o parçsı yok mu şimditüh ya, inşallah kötü bişey yokur sadece estetik görüntü bozkluğu olsun...
mysysr, tokat çıktı evet, çok kötü olmuş sizin için... ne yapılablir ki bu durumda hiç bi fikrim yokbiz d emaraştayız neyseki bitirdik doğu görevimizi ve çıktı şarktan, şanslıydık...
çerkeskızı sana da geçmişler olsun canım... şehit haberleri ciğerimizi yakıyor, hele de tanıdıksa... biz uzaktan üzülüp geçiyoruz ama ateş düştüğü yeri yakıyor maalesef... urfada da olay oldu, her yer kötü artık...
gecmıs olsun kuzummmmmmm prensesı buyutmussun masallah bu arada urfadakılerın yakalanmasına cok sevındım kac kısıymıslerkızlar napıyosunuz nasılsınız?
benim dün akşam başıma kötü bişey geldi
paylaşmak istedim...
akşam misafirim vardı yemek hazırlığı yaparken kocaman bir bıçakla
sol başparmağımı kestim ama fena bi kesik kızlar.....
tırnağımın yarısı ile birlikte parmağımdan da kocaman bi et parçası koptu..
başparmağım boşlukta şu an çok korktum
bi süre kızımda kasıldı, hareket etmedi bi de ona da korktum..
hastaneye gittik parçası olmadığındn dikiş olmaz dediler..
pansuman yapılacak akşam - sabah..
haftaya da plastik cerrah görmeli dedi, inş sinirlere bişi olmamıştır dedi..
sabaha kadar zonkladı parmağım
Merhaba arkadaşlar;
Canım sıkkın biraz sizlerle paylaşmak istiyorum, yaklaşık 1 ay önce kadrolu olarak atanmıştım, Tokat şarktan olduğu için orayı yazdık ve kazandım, eşimde böylece şark görevini tamamlayacaktı benim atamam geldi ama bugun resmi olarak Tokat şarktan çıkarıldı, napacağımızı bilmiyorum, istanbulda yaşıyoruz bilseydim burda kalırdım şimdi nolacak kara kara düşünüyorum, gideceğim yer ilçeydi süresi 2 yıllık yani imkanlar çok çok sınırlıydı herşeyi göze almıştım, bebekte bekliyorum orda hastane bile yok, dua eder misiniz arkadaşlar? Van da birini buldum belki becayiş imkanı doğabilir bana, yoksa 1 ay sonra batı görevi olarak eşimle yerimizi değiştirmek zorunda kalacağız
selam sinemcim :))) bayağıdır denk gelemiyoruz... siz nerelere istediniz tayin? hayırlı olsun,inş istediğimiz yerler çıkar...
bu arada 2. şark demişler, gerçekten öyle mi? eşimin de haberi yok daha, nolduğumuza şaştık şimdi, inşallah asılsızdır...
zeynep ya nasıl attın o parçayı, allah seni, gülsem mi ağlasam mı :) inşallah sorun olmaz canım,çabucak iyileşirsin...
selamlar kızlar
bu şark işi iyice psikolojimi bozdu
valla bugün sinirimden oturdum ağladım azcık anlatayımda içimi dökeyim beni en iyi siz anlarsınız
geçen senede ipka vermiştik bu sene zaten yerimize verilmiş diyolar ama eşimin geçen sene ipka verdiği arkadaşlarını yolladılar şırnağa hakkariye
bu sene bizide yollarlar kesin diyo..benim gitmek istememendeki tek amaç bebek tedavisi bu kış tüp bebek yaptırmayı planlıyoduk eğer doğuya gidersek nasıl olacak orda nasıl tüp bebek merkezi buluruz diye kara kara düşünüyorum sıkıntıdan patlamak üzereyim gerçekten
kızlar hangi illerde hastaneler daha gelişmiş biraz bilgi verin bana ne olur
mrb cnm.. kaygılarında haklısın... ama hemen şarka gitme zorunluluğu yok diye biliyorum...
tedavinizi olursunuz daha sonra allah kısmet ederse sonrasında gidersiniz şarka öle olmazmı acaba ???
nesli çok üzüldüm canım rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşlh sanada banada tüm isteyenlerede
zeynepcim çok geçmiş olsun sanada nasılda kestin o kadar hemen bi sadaka ver allah beterinden korusun
çerkezim napıyon canım olaylar çığrından çıktı valla içimizi yaktılar bide tanıdık olunca insan resmen yıkılıyo
allahım korusun bütün vatan bekçilerimizi eşlerimizide
amın kuzum amın bu arada üzülme gülüm ya ipka verın ek olarakta tup bebek tetdavısını belırtın saglık sebeplerı tayın durumunu belırleyen en onemlı etkenlerdendır muhtemelen cıkmaz sen nere gıdıyon hem ben seneye sana komsu gelcem istanbula
ahh ahhh ben hiç gitmek istermiyim doğdum büyüdüm burda gözüm çok korkuyo inanki
bu sene geliyo olsaydın ooooo süper olurdu bu sene kalırsak ne ala seneye bizi kesin şutlarlar anacım
bugün urfadaki arkadaşımda öyle diyo nere gidiyon geliyom ben çok geç kaldın dedim
çapkına ben bi alo derım yollamz sızı daha karsılıklı bı gayfe hüpletemedik yaw
o zaman bingölü yaz daaaa 3sene yap git ben seneye gıtsem bıle caponum burda yanlızlık cekmezsın
evet eşimde öyle diyo bir sene dondurma hakkımız varmış çıksa bile
ki artık 6.senesi oluyo eşimin istblda artık gönderirler diye düşünüyorum bende
siz nerdeydiniz hastane ortamı nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?