hoşgeldin, diğer arkadaşların dediği gibi kendinden bahsedersen seviniriz, sonra biz de bahsederiz zaten :)
diğer arkadaşlar da hoşgelmişler, isimlerini hatırlayamıyorum ama bayağı gelen var :)
sarıbeybi, melekmehmet,çerkeskızı, emsalsiz,melike hepiniz iyisiniz sanırım :)
dilekcim geçmiş olsun,dayanamadın de mi maraş dondurmasına :))) ben tutuyorum kendimi, fıstıklısına da bayılıyorum ayrıca....
Sarıbeybi bebiş iyi herhalde, sorun yok de mi?
Melike adanaya gitti galiba,face'de öyle yazmıştı...
Ben de tatilden döndüm, marmaris,gökova ve kuşadasında gezindim, daha bi güzel memleketi insanın...
inşalah zeynepcim, ne güzeldir o tekmelemeler şimdi... allahım bana da nasip etsin, bi de abır versin, hiç kolay değilmiş insann çocuğunun olmaması... hep korkum buydu başıma geldi, bu mübarek günde hepimizn duaları kabul olur inşallah...
amin cnm dün gece bol bol dua ettim isteyen herkese versin Allahım...
dur be cnm yolun başındasın isyan etme sabırlı ol geç olsun güç olmasın...
sağlıkla hayırla gelsin yawrun...
emsalsizim cnmm geçmişler olsun tatlım ya dikkat et kendine...
dilekcim geçmiş olsun,dayanamadın de mi maraş dondurmasına :))) ben tutuyorum kendimi, fıstıklısına da bayılıyorum ayrıca....QUOTE]
sorma tatlım maraşa geleli hep maraş dondurması alıyorduk geçen gün markette hazırları görünce dayanamadım aldım sanırım ondan oldu biraz buzlu gibiydi ..
biraz takmış durumdaım farkındayım , kontrol edemiyorum kendimi:) abimin de yeni bebişi oldu, ailemizin ilk bebişi, onu görünce de bi tuhaf oldum, herkes de bana sordu sana geldi sıra falan filan, aslında hiç milletin ağzına bakarak ne yaşamımı şekillendiririm ne de kendimi üzerim ama bu sefer kendim de isteyince bayağı bi koydu bana bu durum. tatil bana iyi gelmedi :))) dediğin gibi hayırlısı olsun diyelim, allah bilir...
her şeyin hayırlısı canım bende milletin lafını pek takmam da içinden geçirdiğin şeyleri karşıdan duymak insana dokuyor biraz ama napalım hakkımıza hayırlısını her zaman. Rabbim bilir ne zaman hayırlı vakitse o zaman olacak .. yapacak bişi yok...
Benimde kontrol zamanım geldi ama fitili kullanmadım hala inş. bu kafta kullanayımda cuma günü gideyim yeniden bakalım inş. değerlerim normaldirde artık bebiş yapabilirsin der dr..
biraz takmış durumdaım farkındayım , kontrol edemiyorum kendimi:) abimin de yeni bebişi oldu, ailemizin ilk bebişi, onu görünce de bi tuhaf oldum, herkes de bana sordu sana geldi sıra falan filan, aslında hiç milletin ağzına bakarak ne yaşamımı şekillendiririm ne de kendimi üzerim ama bu sefer kendim de isteyince bayağı bi koydu bana bu durum. tatil bana iyi gelmedi :))) dediğin gibi hayırlısı olsun diyelim, allah bilir...
teşekkür ederim canım ...
dilekcim geçmiş olsun,dayanamadın de mi maraş dondurmasına :))) ben tutuyorum kendimi, fıstıklısına da bayılıyorum ayrıca....QUOTE]
sorma tatlım maraşa geleli hep maraş dondurması alıyorduk geçen gün markette hazırları görünce dayanamadım aldım sanırım ondan oldu biraz buzlu gibiydi ..
her şeyin hayırlısı canım bende milletin lafını pek takmam da içinden geçirdiğin şeyleri karşıdan duymak insana dokuyor biraz ama napalım hakkımıza hayırlısını her zaman. Rabbim bilir ne zaman hayırlı vakitse o zaman olacak .. yapacak bişi yok...
Benimde kontrol zamanım geldi ama fitili kullanmadım hala inş. bu kafta kullanayımda cuma günü gideyim yeniden bakalım inş. değerlerim normaldirde artık bebiş yapabilirsin der dr..
hanımlar dualarımdasınız kandil gecesi de bol bol dua ettim
inş yakın zaman da siz de bekleyen herkes de müjde verir
teşekkür ederim canım ...
hanımlar dualarımdasınız kandil gecesi de bol bol dua ettim
inş yakın zaman da siz de bekleyen herkes de müjde verir
çok sağol zeynepcim, amin diyelim biz de... düşünmen yeter :)
hoşgeldin tatlım aramızaaaslm kızlar aranıza yeni geldim..benimde eşim poliss..diyar diyar gezioruzz..selamlar hepinize
ohhh ne ii yapmışsın canımm vallaha...bizde iyiyiz çok şükür oğlanla uğraşmaktan nete bile giremiyorum yaaahoşgeldin, diğer arkadaşların dediği gibi kendinden bahsedersen seviniriz, sonra biz de bahsederiz zaten :)
diğer arkadaşlar da hoşgelmişler, isimlerini hatırlayamıyorum ama bayağı gelen var :)
sarıbeybi, melekmehmet,çerkeskızı, emsalsiz,melike hepiniz iyisiniz sanırım :)
dilekcim geçmiş olsun,dayanamadın de mi maraş dondurmasına :))) ben tutuyorum kendimi, fıstıklısına da bayılıyorum ayrıca....
sarıbeybi bebiş iyi herhalde, sorun yok de mi?
melike adanaya gitti galiba,face'de öyle yazmıştı...
ben de tatilden döndüm, marmaris,gökova ve kuşadasında gezindim, daha bi güzel memleketi insanın...
merhaba kızlar... ben test yaptım çift çizgi çıktı,inanamıyorum :) 2 tane yaptım hem de, ayy inşallah doğrudur... çok heyecanlıyım, inş sağlıklı olur,eşim yeni ameliyat old çünkü, düzelmemiş olması lazım şimdiye değerlerin, şaşkınız umarım düşük flan yaşamam((
ayyy cnm benim 2 tane yapmışsan büyük ihtimalle vardır cnm
yarın ilk iş kan veriyosun ve mutlaka dr gidiyosun
yemene içmene ve dinlenmene de dikkat ediyosun
çok sevindimm kızz benim de böle süpriz olmuştu şaşırmıştım darısı sana
yuuupppiiii işteee buuu allahım çook sevindim canım rabbim sağsalim kucağına almayıda nasip etsin inşallahhhh hemen kan tahlili yaptır bize güzel haberler verrrmerhaba kızlar... ben test yaptım çift çizgi çıktı,inanamıyorum :) 2 tane yaptım hem de, ayy inşallah doğrudur... çok heyecanlıyım, inş sağlıklı olur,eşim yeni ameliyat old çünkü, düzelmemiş olması lazım şimdiye değerlerin, şaşkınız umarım düşük flan yaşamam((
inşallah canım ya, çok sağol desteğin için... yarın hemen doktoruma gidicem sabah, 10 gün gecikti adetim, midem de bulanıyordu, bi yapayım dedim belli mi olur diye... inşallah hayırlı olur. ben de heyecanlandım :)
ayy çok teşekkür ederim canım ya... ben de sevinçliyim. kan tahlilimi aptırdım, bhcg 10 binin üstünde çıktı, ultrasonda da bakıldı, şimdilik sorun gözükmüyormuş :) haftaya tekrar gidicem...yuuupppiiii işteee buuu allahım çook sevindim canım rabbim sağsalim kucağına almayıda nasip etsin inşallahhhh hemen kan tahlili yaptır bize güzel haberler verrr
cnm inş bu mübarek günde hayırlı haberle gelirsin merakla bekliyorum
bu arada herkese hayırlı cumalar..
ayy çok teşekkür ederim canım ya... ben de sevinçliyim. kan tahlilimi aptırdım, bhcg 10 binin üstünde çıktı, ultrasonda da bakıldı, şimdilik sorun gözükmüyormuş :) haftaya tekrar gidicem...
sağol canım, dediğim gibi sorun yokmş, keseciğinde duruyor :) inşallah sağlıklı da olur.
cnm yaaaaaa inan çok sevindim darısı emsalsizin başına inş..
kendine çok dikkat et olurmu annesi göbişnde minnak bi kuzu var
gözün aydınnnnnn
çok sağol canım yaa... kendime nasıl dikkat edicem bilmiyorum, hiç birşey yemek istemiyorum, bulantılarım tiksintilerim fazlasıyla var, bu sorun olmaz demi, aç kalmayacak kadar bişeyler yesem yani, öyle demişti bi arkadaşım, 3 aydan sonrası önemli demişti, özel olarak bişeye dikkat etmem gerek mi bilmiyorum... dr um da bişey demedi ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?