Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

Öncelikle hoşbulduk
Evliyim canım 2,5 yıllık
çocuğumuz yok düşünmüyoruz uzun süre

sizler neler yapıyorsunuz ??

maşallah cnm..
nerede yaşıyorsunuz?
bizde 1.5 yıllık evliyiz 5 aylık hamileyim.
ş.urfada yaşıyoruz..

selam hoşgeldin tatlım ikinizede çok çok geçmiş olsun şu kışı hiç sevmiyorum yaa hem kendimiz hem bebeklerimiz hep hasta oluyoo.capon napıo ayy adınıda bilemedim capon dedim k bakmasın :)vallaha bizde iyiyiz hala canavarla uğraşmaya devam yürümeyi öğreniyo düşe kalka kol bacak kırmadan öğrenseydik iyiydi ama:)))

hoşgelmişsin canım:)şimdiden hayırlı olsun tatlım.hepimizin şarkı var tatlım rabbim hayırlısını yazsın hepimize

hayırlı olsun canım.benimde en çok korktuğum şey silahtır elime bile alamam onu ama o eşlerimizin en değerli eşyası gibi yani biz kadınlar nasıl çantasız gezemezsek onlarda silahsız yapamıo ama bu konuda hiç korkun sıkıntın olmasın eşin bilir zaten nereye koyacağını korkma sen
oyy oyyy prenses mi geliooo daha minicikk kuzum benim yaaa hayırlısıyla oda doğsaydı bi an evvell

Öncelikle hoşbulduk
Evliyim canım 2,5 yıllık

sende hoşgelmişsin canım aramıza. bebiş düşünmemene sevindim gercekten çook zorr çok büyük sorumluluk gerçii bi okadarda güzel birşey bize arkadaş oluyorlar ama :)

sorma kuzum ya burda oyle guzel kar yagıyo kı anlatamam ama bı kere bıle kar topu ouyanayamadım kar havasına alısık olmayınca hastalıktan burnumuzu dısarı uzatamaz olduk sedosta bıraz daha ıyı sesı duzelmedı ama ıns daha ıyı olacak belkı yarın ugrarım ona
zeynom sen cok dıkkat et kendıne prensesımıze bısey olmasın annesı tabıkı annesıne de
Öncelikle hoşbulduk
Evliyim canım 2,5 yıllık

aramıza hosgeldın canım
korkma canım alısırsın sonra bı bakmıssın oyuncak gıbı gelır bızım ev cephanelık gıbı bebısımız olmasına ragmen ama bılınclı olunca neyı nereye koyacagını bılıyo ınsan o yuzden sen relax ol
sende hosgeldın canım allah tamamına erdırsın

canım benım ya keske yakın olsaydık sana sıcacık ıhlamur yapardım ıcın ısınırdı sınır oluyorum su angarya gorevlere sankı calısma saatlerı az gıbı aman dıkkat et salgın var hasta olma

Son düzenleme:

cnm benim çok sağol sizde iyi bakın kendinize...

ah canım yaa çok saol... Naparsın işte ilk geldiğimiz zamanlar çok söyleniyordum ne gereksiz görevler var diye... Ama artık mantık aramıyorum hele hafta içi olursa hiç umursamıyorum... Hafta sonu eşim evdeyse görev çıksın istemiyorm zaten bi hafta sonumuz var..

soguk ve karlı güzel bembeyaz malatyadan hepinize kucak dolusu sevgiler şekerlerrrr
görüşmeyeli naber nasılsınız bebekler nasıl biz yaramazlık yolunda tam gaz devamm
ailem geldi pek sık giremesemde aklımdasınız canlarım hepiciniz kendinize ve kuzucuklarınıza çok ii bakın emi
gelirim yine kızkardeşim fırsat verirse leptapıma el koydu mazallahhhh

gözün aydın cnm ailenle bol bol hasret gider, ama kendinide özletme bacım yaaaa aysen nerelerde artık gelmez oldu ??

ooo ne güzel ailen gelmiş darısı hepimize inş. diyim özletme kendinii...

gözün aydın cnm ailenle bol bol hasret gider, ama kendinide özletme bacım yaaaa aysen nerelerde artık gelmez oldu ??
saolll bebişimm benimmm burdayım simdilik ama annemle sanırım adanaya gidicez beraber ısrar ediyo illa kızım gidelim die bakim kocişi ikna edebilirsem bi gezelim gelelim oglusla beraber
aysenle beya oldu kuzu görüşeli iyidir geziyodur kuzum
ooo ne güzel ailen gelmiş darısı hepimize inş. diyim özletme kendinii...

saol canım aminnn ama insan çok özlüyo yaaa ailesini valla hasret kalmışız

Son düzenleme:

slmmmm şekerlerrrrrr ne haberrrrrrr

ohh cnm iyi yapıyosun valla git annenle biraz gez toz havan değişsin....
ama kendini fazla özletme cnm yaz bize minik erkeki de öp benim için..

slm kızlar aranıza yeni geldim..benimde eşim poliss..diyar diyar gezioruzz..selamlar hepinize

Son düzenleyen: Moderatör:
slm emsalsizim nasılsın cnmm??

çok şükür canım geçen dondurma yedim dayanamadım iki gündür boğazım ağrıyooorrr

saol canım aminnn ama insan çok özlüyo yaaa ailesini valla hasret kalmışız

sorma bacım bende tatilde annemler gelirdiye ümidediyordum gelmeyince özlemim daha çok arttı haftasonu kaçtım bi geceliğine canları sağ olsunda napalım gidip geliriz artık..

slm kızlar aranıza yeni geldim..benimde eşim poliss..diyar diyar gezioruzz..selamlar hepinize

hoş geldin canım kimsin nesin nerelerdesin anlat bakalım ...

hoşgeldin, diğer arkadaşların dediği gibi kendinden bahsedersen seviniriz, sonra biz de bahsederiz zaten :)

diğer arkadaşlar da hoşgelmişler, isimlerini hatırlayamıyorum ama bayağı gelen var :)

sarıbeybi, melekmehmet,çerkeskızı, emsalsiz,melike hepiniz iyisiniz sanırım :)
dilekcim geçmiş olsun,dayanamadın de mi maraş dondurmasına :))) ben tutuyorum kendimi, fıstıklısına da bayılıyorum ayrıca....
sarıbeybi bebiş iyi herhalde, sorun yok de mi?
melike adanaya gitti galiba,face'de öyle yazmıştı...

ben de tatilden döndüm, marmaris,gökova ve kuşadasında gezindim, daha bi güzel memleketi insanın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…