• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

hoşgeldin, diğer arkadaşların dediği gibi kendinden bahsedersen seviniriz, sonra biz de bahsederiz zaten :)

diğer arkadaşlar da hoşgelmişler, isimlerini hatırlayamıyorum ama bayağı gelen var :)

sarıbeybi, melekmehmet,çerkeskızı, emsalsiz,melike hepiniz iyisiniz sanırım :)
dilekcim geçmiş olsun,dayanamadın de mi maraş dondurmasına :))) ben tutuyorum kendimi, fıstıklısına da bayılıyorum ayrıca....
Sarıbeybi bebiş iyi herhalde, sorun yok de mi?
Melike adanaya gitti galiba,face'de öyle yazmıştı...

Ben de tatilden döndüm, marmaris,gökova ve kuşadasında gezindim, daha bi güzel memleketi insanın...

sende hoşgeldin cnm tatilin güzel geçmesine sevindim..
Ben iyiyim şükür bebiş te iyidir inş haftaya c.tesi ayrıntılı usg ve şeker yüklemesi var onlardan da güzel sonuç alırım inş.
Artık baya hissediyorum tekmelerini özellikle tatlı yiyince tekme üstüne tekme yiyom :1:
Darısı isteyen bekleyen herkesin başına

Kızlar hepinizin cuması ve kandili mübarek olsun..herşey gölünüze göre olsun inş...

inşalah zeynepcim, ne güzeldir o tekmelemeler şimdi... allahım bana da nasip etsin, bi de abır versin, hiç kolay değilmiş insann çocuğunun olmaması... hep korkum buydu başıma geldi, bu mübarek günde hepimizn duaları kabul olur inşallah...

inşalah zeynepcim, ne güzeldir o tekmelemeler şimdi... allahım bana da nasip etsin, bi de abır versin, hiç kolay değilmiş insann çocuğunun olmaması... hep korkum buydu başıma geldi, bu mübarek günde hepimizn duaları kabul olur inşallah...

amin cnm dün gece bol bol dua ettim isteyen herkese versin Allahım...
dur be cnm yolun başındasın isyan etme sabırlı ol geç olsun güç olmasın...
sağlıkla hayırla gelsin yawrun...

amin cnm dün gece bol bol dua ettim isteyen herkese versin Allahım...
dur be cnm yolun başındasın isyan etme sabırlı ol geç olsun güç olmasın...
sağlıkla hayırla gelsin yawrun...

biraz takmış durumdaım farkındayım , kontrol edemiyorum kendimi:) abimin de yeni bebişi oldu, ailemizin ilk bebişi, onu görünce de bi tuhaf oldum, herkes de bana sordu sana geldi sıra falan filan, aslında hiç milletin ağzına bakarak ne yaşamımı şekillendiririm ne de kendimi üzerim ama bu sefer kendim de isteyince bayağı bi koydu bana bu durum. tatil bana iyi gelmedi :))) dediğin gibi hayırlısı olsun diyelim, allah bilir...

emsalsizim cnmm geçmişler olsun tatlım ya dikkat et kendine...

teşekkür ederim canım ...

dilekcim geçmiş olsun,dayanamadın de mi maraş dondurmasına :))) ben tutuyorum kendimi, fıstıklısına da bayılıyorum ayrıca....QUOTE]

sorma tatlım maraşa geleli hep maraş dondurması alıyorduk geçen gün markette hazırları görünce dayanamadım aldım sanırım ondan oldu biraz buzlu gibiydi ..:9:

biraz takmış durumdaım farkındayım , kontrol edemiyorum kendimi:) abimin de yeni bebişi oldu, ailemizin ilk bebişi, onu görünce de bi tuhaf oldum, herkes de bana sordu sana geldi sıra falan filan, aslında hiç milletin ağzına bakarak ne yaşamımı şekillendiririm ne de kendimi üzerim ama bu sefer kendim de isteyince bayağı bi koydu bana bu durum. tatil bana iyi gelmedi :))) dediğin gibi hayırlısı olsun diyelim, allah bilir...

her şeyin hayırlısı canım bende milletin lafını pek takmam da içinden geçirdiğin şeyleri karşıdan duymak insana dokuyor biraz ama napalım hakkımıza hayırlısını her zaman. Rabbim bilir ne zaman hayırlı vakitse o zaman olacak .. yapacak bişi yok...

Benimde kontrol zamanım geldi ama fitili kullanmadım hala inş. bu kafta kullanayımda cuma günü gideyim yeniden bakalım inş. değerlerim normaldirde artık bebiş yapabilirsin der dr..

dilekcim, sonunda yediğin dondurmaların acısı çıkmış toptan, geçer çabucak,ciddi bişey olmaz inşallah :)
kontrolüne de git bakalım, fitil işe yarar umarım, sen de başlarsın çalışmalara hayırlısıyla...

teşekkür ederim canım ...

dilekcim geçmiş olsun,dayanamadın de mi maraş dondurmasına :))) ben tutuyorum kendimi, fıstıklısına da bayılıyorum ayrıca....QUOTE]

sorma tatlım maraşa geleli hep maraş dondurması alıyorduk geçen gün markette hazırları görünce dayanamadım aldım sanırım ondan oldu biraz buzlu gibiydi ..:9:

her şeyin hayırlısı canım bende milletin lafını pek takmam da içinden geçirdiğin şeyleri karşıdan duymak insana dokuyor biraz ama napalım hakkımıza hayırlısını her zaman. Rabbim bilir ne zaman hayırlı vakitse o zaman olacak .. yapacak bişi yok...

Benimde kontrol zamanım geldi ama fitili kullanmadım hala inş. bu kafta kullanayımda cuma günü gideyim yeniden bakalım inş. değerlerim normaldirde artık bebiş yapabilirsin der dr..

hanımlar dualarımdasınız kandil gecesi de bol bol dua ettim
inş yakın zaman da siz de bekleyen herkes de müjde verir

slm kızlar aranıza yeni geldim..benimde eşim poliss..diyar diyar gezioruzz..selamlar hepinize
hoşgeldin tatlım aramızaaa

hoşgeldin, diğer arkadaşların dediği gibi kendinden bahsedersen seviniriz, sonra biz de bahsederiz zaten :)

diğer arkadaşlar da hoşgelmişler, isimlerini hatırlayamıyorum ama bayağı gelen var :)

sarıbeybi, melekmehmet,çerkeskızı, emsalsiz,melike hepiniz iyisiniz sanırım :)
dilekcim geçmiş olsun,dayanamadın de mi maraş dondurmasına :))) ben tutuyorum kendimi, fıstıklısına da bayılıyorum ayrıca....
sarıbeybi bebiş iyi herhalde, sorun yok de mi?
melike adanaya gitti galiba,face'de öyle yazmıştı...

ben de tatilden döndüm, marmaris,gökova ve kuşadasında gezindim, daha bi güzel memleketi insanın...
ohhh ne ii yapmışsın canımm vallaha...bizde iyiyiz çok şükür oğlanla uğraşmaktan nete bile giremiyorum yaaa

kızlar merhaba dün detaylı usg ve şeker yüklemesi vardı..
şekerim azcık yüksek çıktı..
detaylıda kızımın siyah beyaz fotosunu verdi dr kocam aşkam bakıp bakıp
belki 50 defa bu bana benziyorrrrrr diyooo delirdi adam ya..
bi de cicler aldım kızıma şimdi bunları giyip babba babba diyerek
bana mı gelicek diyooo :)) :1:
eşimin 2 çocuğu var ama çevreden kız çocuklarının bi başka olduğunu
duyuyor babalar ile kızları arasında bi aşk oluyomuş diyo..
ama bazende bu heyecanı tamamen yitiriyo acep niye tutarsız benim bu kocammm :26:

merhaba kızlar... ben test yaptım çift çizgi çıktı,inanamıyorum :) 2 tane yaptım hem de, ayy inşallah doğrudur... çok heyecanlıyım, inş sağlıklı olur,eşim yeni ameliyat old çünkü, düzelmemiş olması lazım şimdiye değerlerin, şaşkınız umarım düşük flan yaşamam :(((

merhaba kızlar... ben test yaptım çift çizgi çıktı,inanamıyorum :) 2 tane yaptım hem de, ayy inşallah doğrudur... çok heyecanlıyım, inş sağlıklı olur,eşim yeni ameliyat old çünkü, düzelmemiş olması lazım şimdiye değerlerin, şaşkınız umarım düşük flan yaşamam :(((

ayyy cnm benim 2 tane yapmışsan büyük ihtimalle vardır cnm
yarın ilk iş kan veriyosun ve mutlaka dr gidiyosun
yemene içmene ve dinlenmene de dikkat ediyosun
çok sevindimm kızz benim de böle süpriz olmuştu şaşırmıştım darısı sana

ayyy cnm benim 2 tane yapmışsan büyük ihtimalle vardır cnm
yarın ilk iş kan veriyosun ve mutlaka dr gidiyosun
yemene içmene ve dinlenmene de dikkat ediyosun
çok sevindimm kızz benim de böle süpriz olmuştu şaşırmıştım darısı sana

inşallah canım ya, çok sağol desteğin için... yarın hemen doktoruma gidicem sabah, 10 gün gecikti adetim, midem de bulanıyordu, bi yapayım dedim belli mi olur diye... inşallah hayırlı olur. ben de heyecanlandım :)

yuuupppiiii işteee buuu allahım çook sevindim canım rabbim sağsalim kucağına almayıda nasip etsin inşallahhhh hemen kan tahlili yaptır bize güzel haberler verrr

inşallah canım ya, çok sağol desteğin için... yarın hemen doktoruma gidicem sabah, 10 gün gecikti adetim, midem de bulanıyordu, bi yapayım dedim belli mi olur diye... inşallah hayırlı olur. ben de heyecanlandım :)

cnm inş bu mübarek günde hayırlı haberle gelirsin merakla bekliyorum :1:

bu arada herkese hayırlı cumalar..

yuuupppiiii işteee buuu allahım çook sevindim canım rabbim sağsalim kucağına almayıda nasip etsin inşallahhhh hemen kan tahlili yaptır bize güzel haberler verrr
ayy çok teşekkür ederim canım ya... ben de sevinçliyim. kan tahlilimi aptırdım, bhcg 10 binin üstünde çıktı, ultrasonda da bakıldı, şimdilik sorun gözükmüyormuş :) haftaya tekrar gidicem...
cnm inş bu mübarek günde hayırlı haberle gelirsin merakla bekliyorum :1:
bu arada herkese hayırlı cumalar..

sağol canım, dediğim gibi sorun yokmş, keseciğinde duruyor :) inşallah sağlıklı da olur.

ayy çok teşekkür ederim canım ya... ben de sevinçliyim. kan tahlilimi aptırdım, bhcg 10 binin üstünde çıktı, ultrasonda da bakıldı, şimdilik sorun gözükmüyormuş :) haftaya tekrar gidicem...

sağol canım, dediğim gibi sorun yokmş, keseciğinde duruyor :) inşallah sağlıklı da olur.

cnm yaaaaaa inan çok sevindim darısı emsalsizin başına inş..
kendine çok dikkat et olurmu annesi göbişnde minnak bi kuzu var :1:
gözün aydınnnnnn

cnm yaaaaaa inan çok sevindim darısı emsalsizin başına inş..
kendine çok dikkat et olurmu annesi göbişnde minnak bi kuzu var :1:
gözün aydınnnnnn

çok sağol canım yaa... kendime nasıl dikkat edicem bilmiyorum, hiç birşey yemek istemiyorum, bulantılarım tiksintilerim fazlasıyla var, bu sorun olmaz demi, aç kalmayacak kadar bişeyler yesem yani, öyle demişti bi arkadaşım, 3 aydan sonrası önemli demişti, özel olarak bişeye dikkat etmem gerek mi bilmiyorum... dr um da bişey demedi ki...

çok sağol canım yaa... kendime nasıl dikkat edicem bilmiyorum, hiç birşey yemek istemiyorum, bulantılarım tiksintilerim fazlasıyla var, bu sorun olmaz demi, aç kalmayacak kadar bişeyler yesem yani, öyle demişti bi arkadaşım, 3 aydan sonrası önemli demişti, özel olarak bişeye dikkat etmem gerek mi bilmiyorum... dr um da bişey demedi ki...

tatlım bulantıların beslenmene engel ise ve yediklerin çıkıyorsa dr ile görüş bulantı hapı verir.
ben halen dramamine diye bi hap kullanıyorum..
bulantılar varken bbi çok şeyden tiksinebilirsin bu ilk aylarda normal
sonra yavaş yavaş düzene giriyor merak etme..
bebek zaten annenin depolarından alıntı yapıyor o her şekilde
gelişimini sürdürüyor fakat senden çalıyo yani :1:
o yüzden beslenmene ne kadar erken dikkat etmeye başlarsan o kadar iyi olur..
hamur işinden ekmekten mümkün olduğunca uzak dur derim..
hareketlerine dikkat et yataktan aniden kalkma, çömelip oturma,elini falan
yükseklere uzatma,uyku düzenine dikkat et, sigara kullanıyosan hemen bırak
ve içilen ortamlarda bulunma eşine dahi evde içmesi için müsade etme..
ay çok despot konuştum ama bebeğini hissettikçe bunları kendiliğinden yapıcaksın zaten..
ayrıca bulantın bebeğin sağlıklı olduğuna işaretmiş ben halen her sabah
afedersin öğürdüğümde kızımın varlığı aklıma geliyo ve şükrediyorm..
Allahım sana da sağsalim bu haftalara gelmeyi o minnak ayağıyla
attığı tekmeleri hissetmeyi ve bunun tarif edilmez hazzını yaşamayı nasip etsin..
Allaha emanet ol cnmm

Back