• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

burdan da teşekkür edeyim dilekcim, hayırlısı olsun ikimiz için de...:) doktorun megaparkta mıydı senin? ben de değiştirsem mi diye düşünüyorum, riskli gebelik konusunda uzman birine gitmeliyim...

aa canım bende diğer topiğe yazdım şimdi megaparkta müjgan hanıma gidiyorum hatta haftaya kontrole gidicem iki gündür arkadaşlardan hem hastane için hemde drları için iyi şeyler duymuyorum bende sağlam bir dr istiyorum sonuçta düşük yaşadım yine hamile kalırsam kanamam olursa en azından problemli hamileliklere bakan birinin takibinde olmak istiyorum.. Şimdi kararsızım dra gitsemmi gitmesemmi diye hani ben kadından memnun kalmıştım söylentilere ne kadar kulak asmalı bilemiyorumm

ya bu aşermeler ne zaman başlıyor ki? ben ne zaman isteyerek yiyebilicem :(

cnm valla ben 6. aya girdim hiç aşermedim..
çok istedim kocişimi şöyle gecenin bi vakti uyandırayım
canım şunu istiyo diyeyim dedim ama
hep bulantılı olduğum için sanırım hiç aşermedim..
ama bulantı ilacımı içince gün için de sık acıkıyorum
ve isteyerek yiyorum..
özellikle kivi her akşam hatta bazen işte bile yiyorum.
çok hoşuma gidiyo..bi de bende ara ara kokular hoşuma gidiyo..
mesela bundan önce ıslak toprak ve ıslak beton kokusu
evin yanında büyük inşaat var adamlar beton suladıkça
benim nerdeyse yiyesim vardı.. :1:
şu an da uzaktan gelen sigara kokusu bi de
eski yeşil sabunlar var ya bildiğimiz banyo sabunu işte o
aslında hiç sevmezdim kokusunu ama geçen eşim almış
banyoya bi girdim 2 kez uzun uzun liflendim o sabunla :27:
eşim artık çık ordan yoksa sabunmu yşyosun dedi :46:
yani her kişi de farklı bu durumlar..

aa canım bende diğer topiğe yazdım şimdi megaparkta müjgan hanıma gidiyorum hatta haftaya kontrole gidicem iki gündür arkadaşlardan hem hastane için hemde drları için iyi şeyler duymuyorum bende sağlam bir dr istiyorum sonuçta düşük yaşadım yine hamile kalırsam kanamam olursa en azından problemli hamileliklere bakan birinin takibinde olmak istiyorum.. Şimdi kararsızım dra gitsemmi gitmesemmi diye hani ben kadından memnun kalmıştım söylentilere ne kadar kulak asmalı bilemiyorumm

cnm doktorundan memnunsan devam edebilirsin bence..
ancak alternatif bi dr hep olsun bence..
ola ki bundan memnun kalmadığın an onunla devam edersin.
bizim burda öyle bi şansımız yok buranın en iyi dr sine gidiyorum zaten
günde 85 hastaya bakıyo..
ne kadar verimli olabilirse o kadar idare ediyoruz da
şimdilik memnunum yani..
inşallah yakın zaman da sende bizler gibi minnak bi süprizle
sevinirsin benim de ayşegülün de süpriz oldu ya darısı başına tatlım.... :16:

sanırım ben de aşermiycem , öyle görünüyor :) ben de sadece sabah alıyorum dramamine hapını, pek işe yaramıyor ya, akşam yemeğinden önce içmiyorum,akşamları daha iyi hissediyorum kendimi, sabah daha iyi olsaydım en azından işe idebilirdim rahatça, onu engeliyor, raporluyum bu hafta yırttım,haftaya naparım allah kerim... kocan sabunu bile yediğini düşünüyor artık :)

dilekcim, maraş topiğine yazdım sana :) sen bilirsin,memnuniyet kişiye göre,hstanın durumuna göredeğişir, seninkisorunsuz hamilelik olur her dr iyi gelir sana, ama sorunlu hamileliktir o dr yetmez, ilgisiz gelebilir, doktorun uzmanlaştığı alana girmeyebilir sorunun, belli mi olur, bahsettiğim gibi benim diyabet sorunu için riskli gebelik dr una gitmem gerek, hilal hanım o konuyla ilgilenmiyor,bana sen ilgilenicksin şekerinle, ben bişey yapamam demişti, onun haricinde memnunum...

sanırım ben de aşermiycem , öyle görünüyor :) ben de sadece sabah alıyorum dramamine hapını, pek işe yaramıyor ya, akşam yemeğinden önce içmiyorum,akşamları daha iyi hissediyorum kendimi, sabah daha iyi olsaydım en azından işe idebilirdim rahatça, onu engeliyor, raporluyum bu hafta yırttım,haftaya naparım allah kerim... kocan sabunu bile yediğini düşünüyor artık :)

dilekcim, maraş topiğine yazdım sana :) sen bilirsin,memnuniyet kişiye göre,hstanın durumuna göredeğişir, seninkisorunsuz hamilelik olur her dr iyi gelir sana, ama sorunlu hamileliktir o dr yetmez, ilgisiz gelebilir, doktorun uzmanlaştığı alana girmeyebilir sorunun, belli mi olur, bahsettiğim gibi benim diyabet sorunu için riskli gebelik dr una gitmem gerek, hilal hanım o konuyla ilgilenmiyor,bana sen ilgilenicksin şekerinle, ben bişey yapamam demişti, onun haricinde memnunum...

cnm bende sadece sabah alıyorum..
ama kendini kötü hissedersen öğlen de alabilirsin..
dr bana günde 3 e kadar kullanabilirsin dedi..
hatta son kontrolümde halen devam ettiğimi söyledim
kullan zararı yok dedi..
bu durumda çalışmak zor cnm ya
bende inş mart sonunda izne ayrılıcam
ama günler geçmiyoooo

cnm bende sadece sabah alıyorum..
ama kendini kötü hissedersen öğlen de alabilirsin..
dr bana günde 3 e kadar kullanabilirsin dedi..
hatta son kontrolümde halen devam ettiğimi söyledim
kullan zararı yok dedi..
bu durumda çalışmak zor cnm ya
bende inş mart sonunda izne ayrılıcam
ama günler geçmiyoooo

zeynepcim, o haplar bana hiç fayda etmedi, zaten 6 tane falan içmişim, içtiğim zamanlar öyle bi midem bulanıyordu ki, bi kaç kez de nuttuğum için içmedim, daha iyiydim, hiç içmiyorum, midemi boş tutmamaya gayret ediyorum, o da bi çözüm oldu, işe yaradı, canım bişey istemiyorsa bile su içiyorum, bunlar iyi geldi biraz...okula da başladım bugün, herhangi bi sorn olmadı bi kaçkez öğürmek dışında...hadi hayırlısı bakalım, senin az kalmış izine artık :) ben okulu kapatırım artık, haziranda öğrenci gelmiyor zaten,dersler bitiyor, sonra temmuza kadars eminer dönemi, o dönem çok zevkli geçer, öğrtmn arkadaşlarla öğlene kadar gidip oturyoruz, bişeyler yiyip içiyoruz, toplantılar yapıyoruz, o da sorun olmaz. ama bu sene tayinciyiz, bakalım nasıl olur,erken gitmemiz gerekebilir, polislerin tayin ve taşınma izinleri ne zaman tam bilmiyoruz...

zeynepcim, o haplar bana hiç fayda etmedi, zaten 6 tane falan içmişim, içtiğim zamanlar öyle bi midem bulanıyordu ki, bi kaç kez de nuttuğum için içmedim, daha iyiydim, hiç içmiyorum, midemi boş tutmamaya gayret ediyorum, o da bi çözüm oldu, işe yaradı, canım bişey istemiyorsa bile su içiyorum, bunlar iyi geldi biraz...okula da başladım bugün, herhangi bi sorn olmadı bi kaçkez öğürmek dışında...hadi hayırlısı bakalım, senin az kalmış izine artık :) ben okulu kapatırım artık, haziranda öğrenci gelmiyor zaten,dersler bitiyor, sonra temmuza kadars eminer dönemi, o dönem çok zevkli geçer, öğrtmn arkadaşlarla öğlene kadar gidip oturyoruz, bişeyler yiyip içiyoruz, toplantılar yapıyoruz, o da sorun olmaz. ama bu sene tayinciyiz, bakalım nasıl olur,erken gitmemiz gerekebilir, polislerin tayin ve taşınma izinleri ne zaman tam bilmiyoruz...

cnm bulantılar herkeste farklı olabiliyomuş..
bazısında 3 ayda biterken benim gibi bu aylarda bile
çeken var inş senin fazla uzun sürmez cnm..
cnm bizde yarın tayin tercihleri yapmak için son günmüş..
bizde kalmak için dilekçe vereceğiz..
hamişlerin duası kabul olur dua et de bu yıl da burda kalalım..
haziranda cnm taşınma zamanı..

cnm bulantılar herkeste farklı olabiliyomuş..
bazısında 3 ayda biterken benim gibi bu aylarda bile
çeken var inş senin fazla uzun sürmez cnm..
cnm bizde yarın tayin tercihleri yapmak için son günmüş..
bizde kalmak için dilekçe vereceğiz..
hamişlerin duası kabul olur dua et de bu yıl da burda kalalım..
haziranda cnm taşınma zamanı..

ayy zeynepcim korkuttun beni, tercih yapmak için son günmüş deyince, inşallah eşim doğru biliyordur, nisanda son tarih demişti bana, telefonda sordum demin de kalmak isteyenler içindiro dedi,ay inşallah öyledir :( inşallah kalırsınız, çocuğunu başka yerde doğurmak zor olur,annen olursa ne güzel :)biz de benim memlekete muğlaya istiycez öncelikle, inş olur bakalım... mesajı yazdıktan sonra nette bi araştırıcam tayin son ne zamanmış...

cnm doktorundan memnunsan devam edebilirsin bence..
ancak alternatif bi dr hep olsun bence..
ola ki bundan memnun kalmadığın an onunla devam edersin.
bizim burda öyle bi şansımız yok buranın en iyi dr sine gidiyorum zaten
günde 85 hastaya bakıyo..
ne kadar verimli olabilirse o kadar idare ediyoruz da
şimdilik memnunum yani..
inşallah yakın zaman da sende bizler gibi minnak bi süprizle
sevinirsin benim de ayşegülün de süpriz oldu ya darısı başına tatlım.... :16:

[FONT=Comic Sans MS]bir defa gittim dr uma ,istediği tahlillerle yada konuşmasıyla tecrübeli bir dr gibi duruyor şimdilik ona gitmeye devam edeyim artık ilerde hamile kalırsam, allah göstermesin bir daha yine bir sıkıntı olursa diye problemli hamileliklere bakan birine gitmek istiyorum.
hıı bu arada arkadaşlardan yaşadıkları tecrübeleri duydukca maraşın dr larından korkar oldum. Hatta iki ark. var hamile doğum içi memlekete gitmeyi düşünüyorlar. Kontrol için bile antebe yada osmaniyeye gidiyorlar. Hani o kadar maraşın dr. ları vahim mi bilmem ama gözüm korkmadı deil anlattıklarından. Üstelik hemen sezeryana alıyorlarmış... Napmalı bilmem...[/FONT]

Son düzenleme:
ayy zeynepcim korkuttun beni, tercih yapmak için son günmüş deyince, inşallah eşim doğru biliyordur, nisanda son tarih demişti bana, telefonda sordum demin de kalmak isteyenler içindiro dedi,ay inşallah öyledir :( inşallah kalırsınız, çocuğunu başka yerde doğurmak zor olur,annen olursa ne güzel :)biz de benim memlekete muğlaya istiycez öncelikle, inş olur bakalım... mesajı yazdıktan sonra nette bi araştırıcam tayin son ne zamanmış...

evt cnm kalmak isteyenler dilekçe veriyomuş..
tercihler martta demişler geçen yıl da martta yapmıştık..
inş kalırız cnm ya evet başka bi yerde olmasın bebişim burda olsun istiyorum da
yinede hayırlısı tabi kısmet
aaaa ne güzel eşin senin memleketi mi yazacak benim ki burda olmasaydı heralde
hiç gelmezdi buralara..
valla komşularımdan da bildiğim kadarıyla haziran da gidilliyo...

[FONT=Comic Sans MS]bir defa gittim dr uma ,istediği tahlillerle yada konuşmasıyla tecrübeli bir dr gibi duruyor şimdilik ona gitmeye devam edeyim artık ilerde hamile kalırsam, allah göstermesin bir daha yine bir sıkıntı olursa diye problemli hamileliklere bakan birine gitmek istiyorum.
hıı bu arada arkadaşlardan yaşadıkları tecrübeleri duydukca maraşın dr larından korkar oldum. Hatta iki ark. var hamile doğum içi memlekete gitmeyi düşünüyorlar. Kontrol için bile antebe yada osmaniyeye gidiyorlar. Hani o kadar maraşın dr. ları vahim mi bilmem ama gözüm korkmadı deil anlattıklarından. Üstelik hemen sezeryana alıyorlarmış... Napmalı bilmem...[/FONT]

cnm yedek te bi dr bulunsun ama illa kötü olacak diye düşünme..
urfa da da çok iyi dr yok sözde en iyi dr gidiyorum özelde
adam günde 85 kişiye bakıyo düşün ne kadar sağlıklı olabilir ki dimi?
hakkınıza hayırlısı olsun inş sende kısa zamanda hamiş kalıcaksın..

dilekcim doğrudr canım, maraşta pek iyi denilebilecek dr yokmuş, sadece kadın doğum değil, diğer branşlarda da öyle, aslında bir sürü hastane var, bir sürü dr var, ama çok iyiler yok... artık işimiz allaha kalıyor :) dr undan memnunsan devam et tabi ki ... inşallah sonu iyi gelir...dilekcim bi de sen geçen yıl maraşa ne zaman geldin tam olarak, temmuzdu ama kaçıydı ? biz de gidicez inş bu yıl, tam olarak taşınma süresi ne zaman başlıyor onu merak ettim de :)
evt cnm kalmak isteyenler dilekçe veriyomuş..
tercihler martta demişler geçen yıl da martta yapmıştık..
inş kalırız cnm ya evet başka bi yerde olmasın bebişim burda olsun istiyorum da
yinede hayırlısı tabi kısmet
aaaa ne güzel eşin senin memleketi mi yazacak benim ki burda olmasaydı heralde
hiç gelmezdi buralara..
valla komşularımdan da bildiğim kadarıyla haziran da gidilliyo...

tercihler başladı bizim için, eşim geçen hafta eve getirmişti illerin gruplarını falan. inşallah istediğin olur da kalırsınız :) verdiniz de mi dilekçeyi, dün son günmüş dediğine göre....
eşim memleketimi yazacak evet, ee egeyi gören bırakır mı :) gelip de beğenmeyen var mıdır bilmem, herkesin hayali sanırım emekli olunca bi sahil kasabasına yerleşip bahçesinde envai çeşit sebze meyvesini yetiştirmek, hayvan beslemek, denize girip sahilde güneşlenirken kitap okumak... muğlalı olduğumu söyleyince maraşlılardan hep bu tarz cümleler duyuyorum, şanslısınız diyorlar... ben eşimi zorlamıyorum ama hiç, istersen gidelim diyorum, o da beğendi bizim oraları, tek sorun ufak olması, nüfusu falan az ama çok medenidir, kimse kimseye karışmaz ve herkes birbirini tanır :) sıcacık bi şehir, ama iklim olarak çok sıcak değil, maraşın nemi orda yok valla, gayet serindir muğla :)
dilek e de sordum, sanki temmuzda gidiliyordu, haziran erken çünkü daha benim okul kapanmadan gidilmez sanırım...

dilekcim doğrudr canım, maraşta pek iyi denilebilecek dr yokmuş, sadece kadın doğum değil, diğer branşlarda da öyle, aslında bir sürü hastane var, bir sürü dr var, ama çok iyiler yok... artık işimiz allaha kalıyor :) dr undan memnunsan devam et tabi ki ... inşallah sonu iyi gelir...dilekcim bi de sen geçen yıl maraşa ne zaman geldin tam olarak, temmuzdu ama kaçıydı ? biz de gidicez inş bu yıl, tam olarak taşınma süresi ne zaman başlıyor onu merak ettim de :)

tercihler başladı bizim için, eşim geçen hafta eve getirmişti illerin gruplarını falan. inşallah istediğin olur da kalırsınız :) verdiniz de mi dilekçeyi, dün son günmüş dediğine göre....
eşim memleketimi yazacak evet, ee egeyi gören bırakır mı :) gelip de beğenmeyen var mıdır bilmem, herkesin hayali sanırım emekli olunca bi sahil kasabasına yerleşip bahçesinde envai çeşit sebze meyvesini yetiştirmek, hayvan beslemek, denize girip sahilde güneşlenirken kitap okumak... muğlalı olduğumu söyleyince maraşlılardan hep bu tarz cümleler duyuyorum, şanslısınız diyorlar... ben eşimi zorlamıyorum ama hiç, istersen gidelim diyorum, o da beğendi bizim oraları, tek sorun ufak olması, nüfusu falan az ama çok medenidir, kimse kimseye karışmaz ve herkes birbirini tanır :) sıcacık bi şehir, ama iklim olarak çok sıcak değil, maraşın nemi orda yok valla, gayet serindir muğla :)
dilek e de sordum, sanki temmuzda gidiliyordu, haziran erken çünkü daha benim okul kapanmadan gidilmez sanırım...

cnm kalmak isteyenler için o gün son günmüş eşimde dilekçesini verdi..
tercihlerde martta yapılacak demişler...
inşallah bu yıl da kalırız urfa da ...
eşim de egeyi istiyor muğla düşünülebilir aslında..
kimbilir belki de komşu oluruz..:1:
eşimde bende kalabalık ya da büyük bi şehir olsun istemiyoruz..
muğla anlattığına göre tam istediğimiz yer..
herkes için hayırlısı olur inş...

muğla çok pahalı yalnız, o çok kötü... ben kütahyalı olsam eskişehire isterdim, ben hiç gitmedim ama nette araştırma yaparsan çok güzel olduğunu anlayabilirsin. belki sen gitmişsinidir bilmiyorum :)
ya bizim bakan il emrini kaldırmış :( ben kendi puanımla atanıcakmışım, ne gerizekalı bi bakanımız var, bi yüzümüz gülmedi şu bakanlardan yana, ben muğlaya bu puanımla gidemem ki, zaten açık olmyor orda, eşleri ayırmak için bi kanun daha çıkardı sayın bakanımız...

muğla çok pahalı yalnız, o çok kötü... ben kütahyalı olsam eskişehire isterdim, ben hiç gitmedim ama nette araştırma yaparsan çok güzel olduğunu anlayabilirsin. belki sen gitmişsinidir bilmiyorum :)
ya bizim bakan il emrini kaldırmış :( ben kendi puanımla atanıcakmışım, ne gerizekalı bi bakanımız var, bi yüzümüz gülmedi şu bakanlardan yana, ben muğlaya bu puanımla gidemem ki, zaten açık olmyor orda, eşleri ayırmak için bi kanun daha çıkardı sayın bakanımız...

yok cnm hiç gitmedim oraya netten de bakmadım..
nasıl il emrini kaldırmış?
dur bakalım cnm ya hele bi yap tercihlerini
belli mi olur belki gelir..
evet ya eşleri ayırmak için mi uğraşıyor bunlar :(

netten araştırıyordum eş durumunu falan, gözüme çarptı, il emri kaldırıldı diye, tepki alır diye düşünüyorum, belki iptal edilir ,ağustosa daha çok var. bizim ağustosta oluyor,eylülde belli oluyor görev yeri, muğlada açık az, geçen yıl 4 kişi atanmış, onların da puanı çokfazla. tabi ki şansımı denerim de, tayin çıkmazsa ücretsiz izin hakkı vermiş bakanlık, lütfettiler...

netten araştırıyordum eş durumunu falan, gözüme çarptı, il emri kaldırıldı diye, tepki alır diye düşünüyorum, belki iptal edilir ,ağustosa daha çok var. Bizim ağustosta oluyor,eylülde belli oluyor görev yeri, muğlada açık az, geçen yıl 4 kişi atanmış, onların da puanı çokfazla. Tabi ki şansımı denerim de, tayin çıkmazsa ücretsiz izin hakkı vermiş bakanlık, lütfettiler...

evet tepki alırsa belki iptal edilir ki inş öyle olur da sorun olmaz senin için...
Olmadı sen de ücretsiz izin hakkını kullanırsın cnm..

evet tepki alırsa belki iptal edilir ki inş öyle olur da sorun olmaz senin için...
Olmadı sen de ücretsiz izin hakkını kullanırsın cnm..

ayrılırım canım, burda kalmam tek başıma :) da kaç yıl alıcam yani, her yıl isterim tayin, çıkmadıkça izne mi ayrılıcam, tek maaşa düşücez, hayallerimiz vardı, ev falan alıcaktık, tam toparlanırız derken bu çıktı başımıza... ayrıca izinliyken puanım da artmıyor, aynı puanda kalıyorsn... :) bakalım, hayırlısı olsun diyelim...

merhabaaaa kızlarrr bizzz geldikkkk kuzumlaaaa :nazar: :emir_bebek: aslında gelmicektikkk :1: ama babamız bizi çok özlemişşş dün geldi bugün beraber döndük annem aglamış arkamızdan üzüldümm :ssz: napalım saglık olsun ne kadar kalsam da evime dönücem iştee :5: umarım sizde iyisinizdir çok yorgunum ama anlamatam öpüldünüz sekerlerimm :29: :38: :38:

Merhabalar bu topiği yeni gördüm aranıza katılayım istedim ben de polis eşiyim, Ağustos anneleri topiğine yazıyordum genellikle 15 haftalık hamileyim, şuan çalışmıyorum ama çalışmaya başlamak için gün sayıyorum, 6 martta atamalarımız belli olacak eğitimciyim, tercihlerimin tamamını şark illerinden yana yaptım eşim şarkını yapmadığı için eş durumundan yanıma gelmesini istedim bu vesileyle şarkımızı da tamamlarız inşallah, dualarınızı bekliyorum bu arada istanbul da görev yapıyoruz, sizleri de tanımak isterim :)

Merhabalar bu topiği yeni gördüm aranıza katılayım istedim ben de polis eşiyim, Ağustos anneleri topiğine yazıyordum genellikle 15 haftalık hamileyim, şuan çalışmıyorum ama çalışmaya başlamak için gün sayıyorum, 6 martta atamalarımız belli olacak eğitimciyim, tercihlerimin tamamını şark illerinden yana yaptım eşim şarkını yapmadığı için eş durumundan yanıma gelmesini istedim bu vesileyle şarkımızı da tamamlarız inşallah, dualarınızı bekliyorum bu arada istanbul da görev yapıyoruz, sizleri de tanımak isterim :)

merhaba :3: ben de öğretmenim 5 yıllık :) mart ortasında ne atamasıdır bu, hiç bilgim yok. hayırlısı olsun sizin için, biz maraştayız, ben de eşim de doğu görevimizi burda tamamlamış olduk, bu yaz gidiciyiz inşallah. bebeğinizi de sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. görüşmek üzere :)

Back