• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

Öncelikle hoşbulduk
Evliyim canım 2,5 yıllık
çocuğumuz yok düşünmüyoruz uzun süre

sizler neler yapıyorsunuz ??

maşallah cnm..
nerede yaşıyorsunuz?
bizde 1.5 yıllık evliyiz 5 aylık hamileyim.
ş.urfada yaşıyoruz..

çok doğru canım rabbim sağlıklı olmasını nasip etsinde bi de ilk çocuk ne farkı var hani kızın olsa oğlan istersin oğlan olsa kız ama ilkte ne olursa olsun demi ama...

Hoş geldin canım nerde yaşıyorsun ne iş yaparsın günlerin nasıl geçer? biz meraklı kızların anlat bakalım :)))

evt cnm erkek ya da kız ne farkeder sanki biz istesek bir tırnağını yapabilirmiyiz...Allahım herkesin gönlüne göre versin inş...

slm kuzular nasılsnız ben bı suredır ugrayamıyordum 3hafta süren grip yasadım tam atlattım ustunden 1hafta gectı bu seferde bogazım eklemlerım agrımaya basladı sanırsınız ustumden tır gectı carsambada bızım tostos hastalandı 39derece atesle goturduk acıle sagolsun caponum yanlız bırakmadı bırlıkte gıttık sımdı o da hasta yatıyo babamızda ilçedeydi nasıl kotuydu ya ama atlattık gıbı cok sukur sızlerde ne var ne yok ozledım sızlerı gorusuruz gari
selam hoşgeldin tatlım ikinizede çok çok geçmiş olsun şu kışı hiç sevmiyorum yaa hem kendimiz hem bebeklerimiz hep hasta oluyoo.capon napıo ayy adınıda bilemedim capon dedim k bakmasın :)vallaha bizde iyiyiz hala canavarla uğraşmaya devam yürümeyi öğreniyo düşe kalka kol bacak kırmadan öğrenseydik iyiydi ama:)))

Selam ben geldim. Benim nişanlım da İstanbul'da yunus polis kısmetse bu sene düğünümüz var.Henüz eşi değilim ama haziranda eşi olacağım inşaAllah.Tabi şark görevimiz var :( Beni de aranıza alırsanız sevinirim :)
hoşgelmişsin canım:)şimdiden hayırlı olsun tatlım.hepimizin şarkı var tatlım rabbim hayırlısını yazsın hepimize

kızlar bi sorum olacak benimde erkek arkadaşım polis olacak şu an 2.sınıfta biz haftaya sözleniyoruz ama benim korkularım var özellikle silah konusu çok aklıma takılıyo yani çok korkuyorum silahtan eşleriniz eve gelince nereye koyuyor yüksek biyere mi kaldırıyosunuz bunu çok merak ediyorum :50:
hayırlı olsun canım.benimde en çok korktuğum şey silahtır elime bile alamam onu ama o eşlerimizin en değerli eşyası gibi yani biz kadınlar nasıl çantasız gezemezsek onlarda silahsız yapamıo ama bu konuda hiç korkun sıkıntın olmasın eşin bilir zaten nereye koyacağını korkma sen
slm kızlar nasılsınız?

biz kontrole gittik bugün bi sıkıntı yok şimdilik çok şükür
bebeik 300 gr olmuş ellerini gözlerini falan gördük...
Allahım tüm isteyenlere nasip eder inş..
abimlere geçen ay erkek demişti bu ay da % 80 kız dedi...
bende girince hemen sordum bize de kız demiştiniz bi değişiklik yok dimi dedim..
yok yok sizinki kız dedi :1:
oyy oyyy prenses mi geliooo daha minicikk kuzum benim yaaa hayırlısıyla oda doğsaydı bi an evvell

Öncelikle hoşbulduk
Evliyim canım 2,5 yıllık

sende hoşgelmişsin canım aramıza. bebiş düşünmemene sevindim gercekten çook zorr çok büyük sorumluluk gerçii bi okadarda güzel birşey bize arkadaş oluyorlar ama :)

selam hoşgeldin tatlım ikinizede çok çok geçmiş olsun şu kışı hiç sevmiyorum yaa hem kendimiz hem bebeklerimiz hep hasta oluyoo.capon napıo ayy adınıda bilemedim capon dedim k bakmasın :)vallaha bizde iyiyiz hala canavarla uğraşmaya devam yürümeyi öğreniyo düşe kalka kol bacak kırmadan öğrenseydik iyiydi ama:)))

hoşgelmişsin canım:)şimdiden hayırlı olsun tatlım.hepimizin şarkı var tatlım rabbim hayırlısını yazsın hepimize

hayırlı olsun canım.benimde en çok korktuğum şey silahtır elime bile alamam onu ama o eşlerimizin en değerli eşyası gibi yani biz kadınlar nasıl çantasız gezemezsek onlarda silahsız yapamıo ama bu konuda hiç korkun sıkıntın olmasın eşin bilir zaten nereye koyacağını korkma sen
oyy oyyy prenses mi geliooo daha minicikk kuzum benim yaaa hayırlısıyla oda doğsaydı bi an evvell

sende hoşgelmişsin canım aramıza. bebiş düşünmemene sevindim gercekten çook zorr çok büyük sorumluluk gerçii bi okadarda güzel birşey bize arkadaş oluyorlar ama :)
sorma kuzum ya burda oyle guzel kar yagıyo kı anlatamam ama bı kere bıle kar topu ouyanayamadım kar havasına alısık olmayınca hastalıktan burnumuzu dısarı uzatamaz olduk sedosta bıraz daha ıyı sesı duzelmedı ama ıns daha ıyı olacak belkı yarın ugrarım ona
evet bi süredir topik böyle inş eski günlere döneriz yakında...

cnm çok geçmiş olsun havalar fena üşütüyoruz işte ne kadar dikkat etsek de oluyor.

hoşgeldin aramıza...cnm bi süre sonra alışıyorsun sende.. eşin onu nerede muhafaza edeceğini bilir (emsalsiz e katılıyorum.)

slm cnm sende hoşgeldin aramıza...
şimdiden mutluluklar cnm şarktan falan korkma Allahım hepsini korusun inş.. önemli olan anlaşmak ve huzur inan gerisi boş...bizde belki bu yıl olmazsa seneye tayin olup gideceğiz..
eşimi çok sevdiğim için bunu göze alabiliyorum...
zeynom sen cok dıkkat et kendıne prensesımıze bısey olmasın annesı tabıkı annesıne de
Öncelikle hoşbulduk
Evliyim canım 2,5 yıllık

aramıza hosgeldın canım
kızlar bi sorum olacak benimde erkek arkadaşım polis olacak şu an 2.sınıfta biz haftaya sözleniyoruz ama benim korkularım var özellikle silah konusu çok aklıma takılıyo yani çok korkuyorum silahtan eşleriniz eve gelince nereye koyuyor yüksek biyere mi kaldırıyosunuz bunu çok merak ediyorum :50:
korkma canım alısırsın sonra bı bakmıssın oyuncak gıbı gelır bızım ev cephanelık gıbı bebısımız olmasına ragmen ama bılınclı olunca neyı nereye koyacagını bılıyo ınsan o yuzden sen relax ol
Selam ben geldim. Benim nişanlım da İstanbul'da yunus polis kısmetse bu sene düğünümüz var.Henüz eşi değilim ama haziranda eşi olacağım inşaAllah.Tabi şark görevimiz var :( Beni de aranıza alırsanız sevinirim :)
sende hosgeldın canım allah tamamına erdırsın

çok geçmiş olsun canım bu ara havalar bayağı soğudu aman dikkat et...Bende bu gün açık öğretim sınavında görevliydim dondun resmen eve geleli yarım saati geçiyor hala titriyorum...

Slm canım aramıza hoş geldin erkek arkadaşın olgun, aklı başında biri ise hiç korkun olmasın silahını evde nasıl muhafaza edeceğini çok iyibilir. Ama şu bir gerçek ki silah insanın bir parçası oluyor sürekli yanında olması gerekiyor bunada zamanla alışacaksın merak etme tatlım...

sen de aramıza hoş geldin canım..Bizde şarktayız sevdiğin yanında olduğu sürece hiç önemi yok tatlım nerde olduğunun, her şey gönlünce olsun...

canım benım ya keske yakın olsaydık sana sıcacık ıhlamur yapardım ıcın ısınırdı sınır oluyorum su angarya gorevlere sankı calısma saatlerı az gıbı aman dıkkat et salgın var hasta olma

Son düzenleme:
sorma kuzum ya burda oyle guzel kar yagıyo kı anlatamam ama bı kere bıle kar topu ouyanayamadım kar havasına alısık olmayınca hastalıktan burnumuzu dısarı uzatamaz olduk sedosta bıraz daha ıyı sesı duzelmedı ama ıns daha ıyı olacak belkı yarın ugrarım ona

zeynom sen cok dıkkat et kendıne prensesımıze bısey olmasın annesı tabıkı annesıne de

aramıza hosgeldın canım

korkma canım alısırsın sonra bı bakmıssın oyuncak gıbı gelır bızım ev cephanelık gıbı bebısımız olmasına ragmen ama bılınclı olunca neyı nereye koyacagını bılıyo ınsan o yuzden sen relax ol

sende hosgeldın canım allah tamamına erdırsın

canım benım ya keske yakın olsaydık sana sıcacık ıhlamur yapardım ıcın ısınırdı sınır oluyorum su angarya gorevlere sankı calısma saatlerı az gıbı aman dıkkat et salgın var hasta olma

cnm benim çok sağol sizde iyi bakın kendinize...

çok doğru canım rabbim sağlıklı olmasını nasip etsinde bi de ilk çocuk ne farkı var hani kızın olsa oğlan istersin oğlan olsa kız ama ilkte ne olursa olsun demi ama...

Hoş geldin canım nerde yaşıyorsun ne iş yaparsın günlerin nasıl geçer? biz meraklı kızların anlat bakalım :)))

Tşk ederim hepinize ayrı ayrı... Eşimde bende pek çocuk sevmiyoruz ondan düşünmüyoruz
Uzun zamanlarda yapıcağımızı pek sanmıyorum...
Doğu görevindeyiz bu sene geldik bende memurum çalışıyorum...

Tşk ederim hepinize ayrı ayrı... Eşimde bende pek çocuk sevmiyoruz ondan düşünmüyoruz
Uzun zamanlarda yapıcağımızı pek sanmıyorum...
Doğu görevindeyiz bu sene geldik bende memurum çalışıyorum...

doğu da neredesiniz?
çalışıyorsan çocuk düşünmemekte haklısın ... ama onun da farklı bi tadı vardır elbet bende yaşayınca öğrenicem inş.. :emir_bebek:

doğu da neredesiniz?
çalışıyorsan çocuk düşünmemekte haklısın ... ama onun da farklı bi tadı vardır elbet bende yaşayınca öğrenicem inş.. :emir_bebek:

Bebek mi düşünüyorsunuz yoksa hamile falan mısınız ?
Çalışıyor olduğum için değilde daha ziyade rahatlığa fazla alıştık onun içinde pek düşünmüyoruz...

ah canım yaa çok saol... Naparsın işte ilk geldiğimiz zamanlar çok söyleniyordum ne gereksiz görevler var diye... Ama artık mantık aramıyorum hele hafta içi olursa hiç umursamıyorum... Hafta sonu eşim evdeyse görev çıksın istemiyorm zaten bi hafta sonumuz var..

soguk ve karlı güzel bembeyaz malatyadan hepinize kucak dolusu sevgiler şekerlerrrr :38: :16: :16:
görüşmeyeli naber nasılsınız bebekler nasıl biz yaramazlık yolunda tam gaz devamm :nazar: :emir_bebek: :1:
ailem geldi pek sık giremesemde aklımdasınız canlarım hepiciniz kendinize ve kuzucuklarınıza çok ii bakın emi :29: :nazar: :emir_bebek: :49: :48:
gelirim yine kızkardeşim fırsat verirse leptapıma el koydu mazallahhhh :52: :1:

soguk ve karlı güzel bembeyaz malatyadan hepinize kucak dolusu sevgiler şekerlerrrr :38: :16: :16:
görüşmeyeli naber nasılsınız bebekler nasıl biz yaramazlık yolunda tam gaz devamm :nazar: :emir_bebek: :1:
ailem geldi pek sık giremesemde aklımdasınız canlarım hepiciniz kendinize ve kuzucuklarınıza çok ii bakın emi :29: :nazar: :emir_bebek: :49: :48:

gözün aydın cnm ailenle bol bol hasret gider, ama kendinide özletme bacım yaaaa aysen nerelerde artık gelmez oldu ??

ooo ne güzel ailen gelmiş darısı hepimize inş. diyim :9: özletme kendinii...

gözün aydın cnm ailenle bol bol hasret gider, ama kendinide özletme bacım yaaaa aysen nerelerde artık gelmez oldu ??
saolll bebişimm benimmm burdayım simdilik ama annemle sanırım adanaya gidicez beraber ısrar ediyo illa kızım gidelim die bakim kocişi ikna edebilirsem bi gezelim gelelim oglusla beraber :38:
aysenle beya oldu kuzu görüşeli iyidir geziyodur kuzum :38:
ooo ne güzel ailen gelmiş darısı hepimize inş. diyim :9: özletme kendinii...

saol canım aminnn :38: ama insan çok özlüyo yaaa ailesini valla hasret kalmışız :ssz:

Son düzenleme:
saolll bebişimm benimmm burdayım simdilik ama annemle sanırım adanaya gidicez beraber ısrar ediyo illa kızım gidelim die bakim kocişi ikna edebilirsem bi gezelim gelelim oglusla beraber :38:
aysenle beya oldu kuzu görüşeli iyidir geziyodur kuzum :38:

saol canım aminnn :38: ama insan çok özlüyo yaaa ailesini valla hasret kalmışız :ssz:

slmmmm şekerlerrrrrr ne haberrrrrrr :24: :52: :nazar: :emir_bebek: :49: :55: :37: :38:

ohh cnm iyi yapıyosun valla git annenle biraz gez toz havan değişsin....
ama kendini fazla özletme cnm yaz bize minik erkeki de öp benim için..

slm kızlar aranıza yeni geldim..benimde eşim poliss..diyar diyar gezioruzz..selamlar hepinize

Son düzenleyen: Moderatör:
slm emsalsizim nasılsın cnmm??

çok şükür canım geçen dondurma yedim dayanamadım iki gündür boğazım ağrıyooorrr :50:

sorma bacım bende tatilde annemler gelirdiye ümidediyordum gelmeyince özlemim daha çok arttı haftasonu kaçtım bi geceliğine :9: canları sağ olsunda napalım gidip geliriz artık..

slm kızlar aranıza yeni geldim..benimde eşim poliss..diyar diyar gezioruzz..selamlar hepinize

hoş geldin canım kimsin nesin nerelerdesin anlat bakalım ...

hoşgeldin, diğer arkadaşların dediği gibi kendinden bahsedersen seviniriz, sonra biz de bahsederiz zaten :)

diğer arkadaşlar da hoşgelmişler, isimlerini hatırlayamıyorum ama bayağı gelen var :)

sarıbeybi, melekmehmet,çerkeskızı, emsalsiz,melike hepiniz iyisiniz sanırım :)
dilekcim geçmiş olsun,dayanamadın de mi maraş dondurmasına :))) ben tutuyorum kendimi, fıstıklısına da bayılıyorum ayrıca....
sarıbeybi bebiş iyi herhalde, sorun yok de mi?
melike adanaya gitti galiba,face'de öyle yazmıştı...

ben de tatilden döndüm, marmaris,gökova ve kuşadasında gezindim, daha bi güzel memleketi insanın...

Back