cnm köpük boyayı benim bi çok arkadaşım kullanıyo ve çok memnunlar..ilk yapıyosan eşinden yardım al bence sonrakileri kendin yaparsın.
ne renk aldın bu arada? ben de saç boyamayı özledim :)))))
kızçeme yelek patik ve saç bandı yaptım teyzeler nasıl olmuş???
ayy keşke cnm ya, benimki artık streslik durumu geçti, elimizde olmayan sebepler yüzünden hamile kalamıyorumcnm inş sende aysegül de tez vakitte müjde vereceksiniz...kafanıza takmamak en büyük ilaç bilginiz olsun...
Çarşamba günü dr. a gitmiştim ya kızlar bir muayeneden geçeyim artık bebek düşüneyim diye, ufak tefek kanamam var normalde hiç böyle olmazdı dr. u aradım muayeneden dolayı kanamış olabilir dedi. Napıcam bilmem. Göya kontrole gittim bebek için hasta oldum çıktım ben bu işten bişi anlamadım.... Siz hiç duydunuz mu vajinal ultrason kanama yapar mı.. netten araştırdım ama pek te bişi bulamadım...[/FONT][/COLOR]
sıccak kestane dore canım rengi 53 nomarası resimde çok güzel duruyor bakalım uygulayınca nasıl çıkacak. Şu an saçım yine lorealin kestane şekeri ama kuaförüm içine biraz açıı katıyor... Büyük ihtimal şu anki boyayı kullandığımda biraz koyu olur bakalım nolucak...
[FONT=Comic Sans MS]ayyy ne güzel olmuş kıss ellerine sağık... Sağlıkla giymeyi nasip etsin rabbim
Çarşamba günü dr. a gitmiştim ya kızlar bir muayeneden geçeyim artık bebek düşüneyim diye, ufak tefek kanamam var normalde hiç böyle olmazdı dr. u aradım muayeneden dolayı kanamış olabilir dedi. Napıcam bilmem. Göya kontrole gittim bebek için hasta oldum çıktım ben bu işten bişi anlamadım.... Siz hiç duydunuz mu vajinal ultrason kanama yapar mı.. netten araştırdım ama pek te bişi bulamadım...
emsalsiz,
prolaktin yüksek çıktı sanırım,benim de öyle, çok önemli değil ama hap vereyim dedi dr, 28 çıkmıştı benim de. inşallah cnm allahtan üit kesilmez tabi...muayenede sorun çıkmamasına da sevindim...
ayy keşke cnm ya, benimki artık streslik durumu geçti, elimizde olmayan sebepler yüzünden hamile kalamıyorumkeşke stresten olsaydı da elimde olsaydı... kafama taksam da takmasam da gerçekler böyle...
allah allah neden olsun ki böyle bişey, çok mu var kanaman yoksa az mı,çamaşıra mı bulaşmış sadece. belki normalbi durumdur oluyor ya yumurtlama döneminde... inş öyle bişeydir :)
zeynepcim, nasıl şeker bişey olmuş o kıyafetler, nasıl güzel :) maşallah sana da bebişine de :) allahım bize de nasip etsin yaaa
sağol cnm darısı size de olsun inş..
tatlım bende hamilelikten önce 1 yıl kadar doktorlarda gezdim..urfa da beni görmeyen dr kalmadı maalesef
vajinal usg de ya da başka bi alet var onu kullandıklarında 1-2 kez bende de olmuştu o kanama fakat çok az oluyo..
eğer senin yoğun ya da devam eden bi kanama ise dr görün cnm...
geçmiş olsun..
tatlım büyük ihtimal aletlerden oldu... sanırım geçti...
evt cnm öyle olması normal çünkü o esnada kasıyoruz kendimizi ve dokular zedeleniyo...korkmanı gerektirecek bişi yokmuş iyi bari çok sevindim..
yine de sıcak tut kendini özellikle ayaklar..
eğer idrar yolu ya da böbrek ile ilgili sorun varsa bu hamilelikte tetikleniyomuş bilgin olsun...
tekrar geçmiş olsun cnm..
slm kuzular nasılsnız ben bı suredır ugrayamıyordum 3hafta süren grip yasadım tam atlattım ustunden 1hafta gectı bu seferde bogazım eklemlerım agrımaya basladı sanırsınız ustumden tır gectı carsambada bızım tostos hastalandı 39derece atesle goturduk acıle sagolsun caponum yanlız bırakmadı bırlıkte gıttık sımdı o da hasta yatıyo babamızda ilçedeydi nasıl kotuydu ya ama atlattık gıbı cok sukur sızlerde ne var ne yok ozledım sızlerı gorusuruz gari
kızlar bi sorum olacak benimde erkek arkadaşım polis olacak şu an 2.sınıfta biz haftaya sözleniyoruz ama benim korkularım var özellikle silah konusu çok aklıma takılıyo yani çok korkuyorum silahtan eşleriniz eve gelince nereye koyuyor yüksek biyere mi kaldırıyosunuz bunu çok merak ediyorum
Selam ben geldim. Benim nişanlım da İstanbul'da yunus polis kısmetse bu sene düğünümüz var.Henüz eşi değilim ama haziranda eşi olacağım inşaAllah.Tabi şark görevimiz varBeni de aranıza alırsanız sevinirim :)
saol tatlım...
Kimsecikler yok buralarda hayırdır neden durgun bu form hiç böyle sessiz olmaz dı ...
slm kuzular nasılsnız ben bı suredır ugrayamıyordum 3hafta süren grip yasadım tam atlattım ustunden 1hafta gectı bu seferde bogazım eklemlerım agrımaya basladı sanırsınız ustumden tır gectı carsambada bızım tostos hastalandı 39derece atesle goturduk acıle sagolsun caponum yanlız bırakmadı bırlıkte gıttık sımdı o da hasta yatıyo babamızda ilçedeydi nasıl kotuydu ya ama atlattık gıbı cok sukur sızlerde ne var ne yok ozledım sızlerı gorusuruz gari
kızlar bi sorum olacak benimde erkek arkadaşım polis olacak şu an 2.sınıfta biz haftaya sözleniyoruz ama benim korkularım var özellikle silah konusu çok aklıma takılıyo yani çok korkuyorum silahtan eşleriniz eve gelince nereye koyuyor yüksek biyere mi kaldırıyosunuz bunu çok merak ediyorum
Selam ben geldim. Benim nişanlım da İstanbul'da yunus polis kısmetse bu sene düğünümüz var.Henüz eşi değilim ama haziranda eşi olacağım inşaAllah.Tabi şark görevimiz varBeni de aranıza alırsanız sevinirim :)
slm kızlar nasılsınız?
biz kontrole gittik bugün bi sıkıntı yok şimdilik çok şükür
bebeik 300 gr olmuş ellerini gözlerini falan gördük...
Allahım tüm isteyenlere nasip eder inş..
abimlere geçen ay erkek demişti bu ay da % 80 kız dedi...
bende girince hemen sordum bize de kız demiştiniz bi değişiklik yok dimi dedim..
yok yok sizinki kız dedi
maşallah prensesimize uslu uslu büyüsün bakalım... Kııss doğumdan sonra erkek bebiş getirmesin dr.[/QUOTE
sağol cnm inş..
valla onun orasını bilemem cnm olur mu olur
sağlıklı ve hayırllı evlat olsu da kız-erkek farketmez aslında..
maşallah prensesimize uslu uslu büyüsün bakalım... Kııss doğumdan sonra erkek bebiş getirmesin dr.[/QUOTE
sağol cnm inş..
merhabalar bende geldim aranıza...
merhabalar cnm hoşgeldin aramıza...
polis eşimisin yoksa polis nişanlısımı?
bize biraz kendinden bahset...
sağol cnm inş..
çok doğru canım rabbim sağlıklı olmasını nasip etsinde bi de ilk çocuk ne farkı var hani kızın olsa oğlan istersin oğlan olsa kız ama ilkte ne olursa olsun demi ama...
merhabalar bende geldim aranıza...
Hoş geldin canım nerde yaşıyorsun ne iş yaparsın günlerin nasıl geçer? biz meraklı kızların anlat bakalım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?