aman ne güzel ne güzel, egeliler gibi sıcak insanlar var mı ki :) ben o sıcaklığı sivasta bulamadım, böyle bi umursamazlar, hep senden bişey bekliyolar, hiç hoşdeğil, hele bi görümcem var ki aynı yaştayız ama hiç konuşmaz benle sağolsun, ben de sevinmiştim yaşıtım,kafa dengidir diye... sivasa gitmeyi hiiiiç istemiyorum, orda 1 saat kalmak bana 1 yıl gibi geliyor, pek umursanmadığın bi evde kaldığını düşün... bizimkiler öyle değil valla,eşim de bilir ya, her konuda anlayışlılardır, köylüyüz biz de ama egenin köyü nere sivasın köyü nere. çok zor bizimkisi, neyse ki sizde o yo, urfalılar da sıcak ege de sıcak :))) allah hayırlısını versin... bebişle neresi olursa olsun, olsun da :)))
bingöl antalya arası uzak ama uçakla sorun olmuyo adı gurbet işte ayrılınca ha 1saatlik yer haçerkeskızı, tek çocuksan zor gerçekten,ailenin yanında olman gerekiyormuş gibi hissediyorsundur, ailen de gitme diyorsa...kararsız kalman normal. sen nerelisin canım,genelde bizim batıda vardır o dışarı gitmesin düşüncesi ama :))) egeliler öyledir ya, içgüveyi de almayı severler. hayırlısı olsun, 3 sene çok değil, hayatta çok az elde edilen bi şans diye düşünüyorum ben, ayrı şehirde yaşamakla yurt dışında yaşamak aynı kefede oluyor bazen, ben maraşta yaşıyorum, muğlaya 19 saat sürüyor otobüsle, burdan gidene kadar yurt dışından daha kolay ulaşırım
sarıbeybi, beğendim tabi urfayı, çok otantik ve orijinal :) sürekli yaşamaya ben de yaşamak istemem ama, eşinle ortak karar verirsiniz artık, hayırlısı:) sen urfalısın ama eşin başka yerden sanırım, polis olduğuna göre, değil mi?
cnm bu ara meyve yemiyodum bi de haklısın bi ara kabak çekirdeği çok yerdim şimdi bıraktım..tekrar başlamalıyım.hamilelikte normalse sorun yok içim rahat etti bari tşklerrr
normalde sivaslılar iyiler, çok mert insanlar ama bilmiyorum bizimkiler ilçenin köyünden, pek nasip almamışlar sanki hoşgörü ve anlayıştan, yine de şükür,daha kötüsünü göstermesin allah... biz mutluyuz şimdilik sağol canım :)sivas çok soğuk ya demekki insanlarına da yansımış..
neyse önemli olan sizin mutluluğunuz..
evt bebeğimle olsun da her yer olur napalım eşimiz çocuğumuz
yanımızda olsun da Allah sabrını verir elbet....
bingöl antalya arası uzak ama uçakla sorun olmuyo adı gurbet işte ayrılınca ha 1saatlik yer ha
10 ama yinede ürkütüyor adı nasip bakarsın olur
selam kızlar bende polis eşiyim.3 yıl urfada görevdeydik.şimdi 1 yıldır antalyadayız..ben muğlalıyım.3 yaşında kızım var.
hoşgeldin aramıza cnm..
bizde urfadayız ve ben urfalıyım umarım memnun olarak gitmişsinizdir..
selam kızlar bende polis eşiyim.3 yıl urfada görevdeydik.şimdi 1 yıldır antalyadayız..ben muğlalıyım.3 yaşında kızım var.
gecmıs olsun kuzum kız sen gecenlerde yıne ızınde degılmıydınNasilsiniz kizlar izinde oldugumuzdan firsat bulupda giremiyorum herkes iyidir ins.gecmisi okuyamadim .moralim cok bozuk bugun acillik oldum yine bagirsak enfeksiyonu yuzunden agrimami yanayim yoksa adet olmadim gunum gecti stresteyim hamilemiyim diye korkudan test bile yapamiyorum cook dua edinde adet olayim rabbim olmayanlara versin ins. Evlat
anem anem ANTALYA mı hosgeldın canım benım aılemde orda o yuzden ıcım gıdıyo sımdı var ya anlatamam ıns burdan sonra oraya cıkar tayınımızselam kızlar bende polis eşiyim.3 yıl urfada görevdeydik.şimdi 1 yıldır antalyadayız..ben muğlalıyım.3 yaşında kızım var.
ayy hemşerimben de muğla ulalıyım. siz neresinden muğlanın ? göreviniz nedir? allah bağışlasın çocuğunuzu...
ya kızlar, ben neden hamile olamıyorum yaa...(( iyice stres yaptım artık, 4 aydır yok, şimdiye kadar iyiydim, nasılsa olur, erken daha diyordum ama gittikçe stresim artıyor elimde değil off (( püf noktaları da uyguluyorum ama ....
,gecmıs olsun kuzum kız sen gecenlerde yıne ızınde degılmıydın
anem anem ANTALYA mı hosgeldın canım benım aılemde orda o yuzden ıcım gıdıyo sımdı var ya anlatamam ıns burdan sonra oraya cıkar tayınımız
ulanın akçapınar köyü var orda doğmuşum cnm ama marmaris te büyüdüm.ailem marmariste.akrabalarım dağınık akçapınarda, gökçede,yatağanda,ulada teyzemin oğlu var,muğlada,kızılyakada,dalamanda,kızılağaçta,yerkesikte,fethiyede akraba dolu.eşim k.maraşlı polis.amin cümlemizin çocuğunu Allah bağışlasın.Allah olmayanlara da versin.sizin çocuk hiç mi yok cnm.
Nasilsiniz kizlar izinde oldugumuzdan firsat bulupda giremiyorum herkes iyidir ins.gecmisi okuyamadim .moralim cok bozuk bugun acillik oldum yine bagirsak enfeksiyonu yuzunden agrimami yanayim yoksa adet olmadim gunum gecti stresteyim hamilemiyim diye korkudan test bile yapamiyorum cook dua edinde adet olayim rabbim olmayanlara versin ins. Evlat
arkadaş ortamımız çok güzeldi.arıyorum hala.kızım urfa doğumlu.Türkiye'nin en kutsal yeri.insanı değiştiriyor.bir daha doğu görevimiz olursa urfayı yazıcaz yine.
ayy hemşerimben de muğla ulalıyım. siz neresinden muğlanın ? göreviniz nedir? allah bağışlasın çocuğunuzu...
ya kızlar, ben neden hamile olamıyorum yaa...(( iyice stres yaptım artık, 4 aydır yok, şimdiye kadar iyiydim, nasılsa olur, erken daha diyordum ama gittikçe stresim artıyor elimde değil off (( püf noktaları da uyguluyorum ama ....
anacım bi du gariii 4 ay ne ki ?
önce stres yok kafamıza takmicaz bi kaç ay daha bekle
sonra bi dr gider görünürsün..
ama stresin çok etkilediğini bizzat kendimden bilirim
ayy duramam garii4 aydır bişey yoktu bu ay iyice kötü hissettim kendimi yaa offf (( bilmez miyim stresin engellediğini ...dr a daha önce gitmiştim gene gidicem randevular aldım hemde 2 doktordan
hmm ben de ulanın armutçuk köyündenim, benim de kızılağaçta 2 teyzem ve oğulları var, kötekli zaten hepsi akrabamızdır, yerkesikten de çok arkadaşım vardı liseden falan. e aynı sayılır ortamlarımız :) ben de k.maraştayım :)çok ortak yanımız varmış...benim eşim sivaslı, maraş doğu görevimizdi ikimizin de, bitti benimki ama eşimi bekliyoruz.
biz maraşı hiç sevmedik sevemedik açıkçası, ne insanları ne kafa yapısı ne şehir...bu sene kurtulucaz inşallah, muğlaya gelmeyi düşünüyoruz...muğla da çok pahalı ama naparı bilemiyorum... çocuk hiç yok canım, azcık bile yok :)
insanları menfaatçi,dolandırıcı,işi düşünce ararlar.ha yokmu içinde iyisi belki vardır ama bana denk gelmedi hiç.geçen nisanda maraştaydık.yine gelicez nisanda sanırım ama ben hiç istemiyorum. bende eşimin ailesine ısınamadım hala.kaynanamın gözünde maraş dürüst.dışardaki insanlar bozuk.beni istemediler evlenirken akraba olsun dediler.yabancı alacaksanda memur olsun dediler.eltilerimin içinde kayınpederim en çok beni sever ama.yabancı falan ama akrabalarından bin kat daha iyi davranıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?