• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

aman ne güzel ne güzel, egeliler gibi sıcak insanlar var mı ki :) ben o sıcaklığı sivasta bulamadım, böyle bi umursamazlar, hep senden bişey bekliyolar, hiç hoşdeğil, hele bi görümcem var ki aynı yaştayız ama hiç konuşmaz benle sağolsun, ben de sevinmiştim yaşıtım,kafa dengidir diye... sivasa gitmeyi hiiiiç istemiyorum, orda 1 saat kalmak bana 1 yıl gibi geliyor, pek umursanmadığın bi evde kaldığını düşün... bizimkiler öyle değil valla,eşim de bilir ya, her konuda anlayışlılardır, köylüyüz biz de ama egenin köyü nere sivasın köyü nere. çok zor bizimkisi, neyse ki sizde o yo, urfalılar da sıcak ege de sıcak :))) allah hayırlısını versin... bebişle neresi olursa olsun, olsun da :)))

aman ne güzel ne güzel, egeliler gibi sıcak insanlar var mı ki :) ben o sıcaklığı sivasta bulamadım, böyle bi umursamazlar, hep senden bişey bekliyolar, hiç hoşdeğil, hele bi görümcem var ki aynı yaştayız ama hiç konuşmaz benle sağolsun, ben de sevinmiştim yaşıtım,kafa dengidir diye... sivasa gitmeyi hiiiiç istemiyorum, orda 1 saat kalmak bana 1 yıl gibi geliyor, pek umursanmadığın bi evde kaldığını düşün... bizimkiler öyle değil valla,eşim de bilir ya, her konuda anlayışlılardır, köylüyüz biz de ama egenin köyü nere sivasın köyü nere. çok zor bizimkisi, neyse ki sizde o yo, urfalılar da sıcak ege de sıcak :))) allah hayırlısını versin... bebişle neresi olursa olsun, olsun da :)))

sivas çok soğuk ya demekki insanlarına da yansımış..
neyse önemli olan sizin mutluluğunuz..
evt bebeğimle olsun da her yer olur napalım eşimiz çocuğumuz
yanımızda olsun da Allah sabrını verir elbet....

çerkeskızı, tek çocuksan zor gerçekten,ailenin yanında olman gerekiyormuş gibi hissediyorsundur, ailen de gitme diyorsa...kararsız kalman normal. sen nerelisin canım,genelde bizim batıda vardır o dışarı gitmesin düşüncesi ama :))) egeliler öyledir ya, içgüveyi de almayı severler. hayırlısı olsun, 3 sene çok değil, hayatta çok az elde edilen bi şans diye düşünüyorum ben, ayrı şehirde yaşamakla yurt dışında yaşamak aynı kefede oluyor bazen, ben maraşta yaşıyorum, muğlaya 19 saat sürüyor otobüsle, burdan gidene kadar yurt dışından daha kolay ulaşırım :1::1::1:

sarıbeybi, beğendim tabi urfayı, çok otantik ve orijinal :) sürekli yaşamaya ben de yaşamak istemem ama, eşinle ortak karar verirsiniz artık, hayırlısı:) sen urfalısın ama eşin başka yerden sanırım, polis olduğuna göre, değil mi? :6:
bingöl antalya arası uzak ama uçakla sorun olmuyo adı gurbet işte ayrılınca ha 1saatlik yer ha
10 ama yinede ürkütüyor adı nasip bakarsın olur
cnm bu ara meyve yemiyodum bi de haklısın bi ara kabak çekirdeği çok yerdim şimdi bıraktım..tekrar başlamalıyım.hamilelikte normalse sorun yok içim rahat etti bari tşklerrr

ne demek canım iyi ol yeter ki

sivas çok soğuk ya demekki insanlarına da yansımış..
neyse önemli olan sizin mutluluğunuz..
evt bebeğimle olsun da her yer olur napalım eşimiz çocuğumuz
yanımızda olsun da Allah sabrını verir elbet....
normalde sivaslılar iyiler, çok mert insanlar ama bilmiyorum bizimkiler ilçenin köyünden, pek nasip almamışlar sanki hoşgörü ve anlayıştan, yine de şükür,daha kötüsünü göstermesin allah... biz mutluyuz şimdilik sağol canım :)
bingöl antalya arası uzak ama uçakla sorun olmuyo adı gurbet işte ayrılınca ha 1saatlik yer ha
10 ama yinede ürkütüyor adı nasip bakarsın olur

aynen canım, even uzaksan mesafe önemli değil...kısmet...

selam kızlar bende polis eşiyim.3 yıl urfada görevdeydik.şimdi 1 yıldır antalyadayız..ben muğlalıyım.3 yaşında kızım var.

Nasilsiniz kizlar izinde oldugumuzdan firsat bulupda giremiyorum herkes iyidir ins.gecmisi okuyamadim .moralim cok bozuk bugun acillik oldum yine bagirsak enfeksiyonu yuzunden agrimami yanayim yoksa adet olmadim gunum gecti stresteyim hamilemiyim diye korkudan test bile yapamiyorum cook dua edinde adet olayim rabbim olmayanlara versin ins. Evlat

selam kızlar bende polis eşiyim.3 yıl urfada görevdeydik.şimdi 1 yıldır antalyadayız..ben muğlalıyım.3 yaşında kızım var.

ayy hemşerim:16: ben de muğla ulalıyım. siz neresinden muğlanın ? göreviniz nedir? allah bağışlasın çocuğunuzu...

ya kızlar, ben neden hamile olamıyorum yaa... :((( iyice stres yaptım artık, 4 aydır yok, şimdiye kadar iyiydim, nasılsa olur, erken daha diyordum ama gittikçe stresim artıyor elimde değil off :((( püf noktaları da uyguluyorum ama ....:(

Son düzenleme:
Nasilsiniz kizlar izinde oldugumuzdan firsat bulupda giremiyorum herkes iyidir ins.gecmisi okuyamadim .moralim cok bozuk bugun acillik oldum yine bagirsak enfeksiyonu yuzunden agrimami yanayim yoksa adet olmadim gunum gecti stresteyim hamilemiyim diye korkudan test bile yapamiyorum cook dua edinde adet olayim rabbim olmayanlara versin ins. Evlat
gecmıs olsun kuzum kız sen gecenlerde yıne ızınde degılmıydın
anem anem ANTALYA mı hosgeldın canım benım aılemde orda o yuzden ıcım gıdıyo sımdı var ya anlatamam ıns burdan sonra oraya cıkar tayınımız

ayy hemşerim:16: ben de muğla ulalıyım. siz neresinden muğlanın ? göreviniz nedir? allah bağışlasın çocuğunuzu...

ya kızlar, ben neden hamile olamıyorum yaa... :((( iyice stres yaptım artık, 4 aydır yok, şimdiye kadar iyiydim, nasılsa olur, erken daha diyordum ama gittikçe stresim artıyor elimde değil off :((( püf noktaları da uyguluyorum ama ....:(

ulanın akçapınar köyü var orda doğmuşum cnm ama marmaris te büyüdüm.ailem marmariste.akrabalarım dağınık akçapınarda, gökçede,yatağanda,ulada teyzemin oğlu var,muğlada,kızılyakada,dalamanda,kızılağaçta,yerkesikte,fethiyede akraba dolu.eşim k.maraşlı polis.amin cümlemizin çocuğunu Allah bağışlasın.Allah olmayanlara da versin.sizin çocuk hiç mi yok cnm.

gecmıs olsun kuzum kız sen gecenlerde yıne ızınde degılmıydın

anem anem ANTALYA mı hosgeldın canım benım aılemde orda o yuzden ıcım gıdıyo sımdı var ya anlatamam ıns burdan sonra oraya cıkar tayınımız
,

hoşbulduk cnm.sen nerdesin cnm.bizim eylül gibi tayin çıkabilir.komserlik sınavlarını kazanırsa 10 ay kurs görecekmiş neresi bilmiyorum.anlıcanız yolcuyuz antalyadan.kazanamazsa antalyadan ev alıcaz ben çok sevdim burayı muğla daha güzel ama.antalya daha ucuz geldi.

ulanın akçapınar köyü var orda doğmuşum cnm ama marmaris te büyüdüm.ailem marmariste.akrabalarım dağınık akçapınarda, gökçede,yatağanda,ulada teyzemin oğlu var,muğlada,kızılyakada,dalamanda,kızılağaçta,yerkesikte,fethiyede akraba dolu.eşim k.maraşlı polis.amin cümlemizin çocuğunu Allah bağışlasın.Allah olmayanlara da versin.sizin çocuk hiç mi yok cnm.

hmm ben de ulanın armutçuk köyündenim, benim de kızılağaçta 2 teyzem ve oğulları var, kötekli zaten hepsi akrabamızdır, yerkesikten de çok arkadaşım vardı liseden falan. e aynı sayılır ortamlarımız :) ben de k.maraştayım :)çok ortak yanımız varmış...benim eşim sivaslı, maraş doğu görevimizdi ikimizin de, bitti benimki ama eşimi bekliyoruz.
biz maraşı hiç sevmedik sevemedik açıkçası, ne insanları ne kafa yapısı ne şehir...bu sene kurtulucaz inşallah, muğlaya gelmeyi düşünüyoruz...muğla da çok pahalı ama naparı bilemiyorum... çocuk hiç yok canım, azcık bile yok :)

geçmiş olsun cnm ya...
Allah hakkına hayırlı olanı nasip etsin olmayanlara versin inş cnm stres yapma olacağı varsa olur..

arkadaş ortamımız çok güzeldi.arıyorum hala.kızım urfa doğumlu.Türkiye'nin en kutsal yeri.insanı değiştiriyor.bir daha doğu görevimiz olursa urfayı yazıcaz yine.

yaaa çok mutlu oldum bak şimdi...
çünkü ben lojmandayım urfada ipka verip kalmaya devam eden insanlardan
urfa hakkında çok olumsuz şeyler duydum
tabi o zaman urfalı olduğumu bilmiyorlardı..
madem memnun değilsin ekmeğini yediğin yerden defol nereye gideceksen git
e kaldığına göre demekki memnunsun sırf karalamak adına yani..
bunu söyleyince bozuldular tabi daha da görüşmüyorum zaten..
her memleketin iyisi de kötüsü de var mutlaka ama nankör olmamalı..
hakkınızda hayırlısı olsun cnm...

anacım bi du gariii 4 ay ne ki ? :1:
önce stres yok kafamıza takmicaz bi kaç ay daha bekle
sonra bi dr gider görünürsün..
ama stresin çok etkilediğini bizzat kendimden bilirim :1:

anacım bi du gariii 4 ay ne ki ? :1:
önce stres yok kafamıza takmicaz bi kaç ay daha bekle
sonra bi dr gider görünürsün..
ama stresin çok etkilediğini bizzat kendimden bilirim :1:

ayy duramam garii :1: 4 aydır bişey yoktu bu ay iyice kötü hissettim kendimi yaa offf :((( bilmez miyim stresin engellediğini ...dr a daha önce gitmiştim gene gidicem randevular aldım hemde 2 doktordan :52:

ayy duramam garii :1: 4 aydır bişey yoktu bu ay iyice kötü hissettim kendimi yaa offf :((( bilmez miyim stresin engellediğini ...dr a daha önce gitmiştim gene gidicem randevular aldım hemde 2 doktordan :52:

ahh bende çok üzülürdüm ağlardım eşim abartıyosun derdi..
dr giderdim ilaç tahlil kan iğne falan derken umutlanırdım ama yine yok..
en son dr iğnelere geçicem dediğinde psikolojim iyice çöktü..
eşim sağolsun üzülmiyim diye o da test verdi ki (eşimle 2. evliliğimiz
ve onun ilk evliliğinden 2 çocuğu var buna rağmen yaptı)
ama net bi sorun yok eşim baktı ki çok yıpranıyorum
ara verelim dedi.başka dr ile devam ederiz...
izne gittik, abiimin düğünü falan derken döndük ramazandı.
ramazan sonrası artık başka dr gidecektim ki meğer minik meleğim
anneciğine tutunuvermiş bak bunları yazarken bile
tüylerim ürperiyo gözlerim doluyo,ama Rabbime hep dua ettim
beni her gören yok mu bebek falan dediğinde içim acırdı...
Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inş..
hele verimli günlerde eşim yorgun argın gelirdi ama çok anlayışsız olurdum istemiyosun çocuk derdim..
beni oyalıyosun derdim küser çocuk gibi ağlardım saatlerce...
senin nasılsa çocuğun var benden olmasa da olur dimi derdim :52:
uyyy çok cadalozmuşum gariiiii :37:
ama her şey bebek içindi şükür Rabbime darısı sana da isteyen herkese de olur inş...

ayy canım ya, ne zor zamanlar geçirmişsin sen öyle :((( bunu benimle ve diğer arkadaşlarla paylaşman da çok güzel, samimi bi şekilde :16: senin stresin yanında benimki devede kulak kaldı ama şimdi... biz sadece oluruna bıraktık,bebek için uğraşalım diye hiç bi cümle çıkmadı daha ağzımızdan, bu ay da olmadı ya da olur mu gibi cümleler de kurulmadı henüz. çok doğal şekilde devam ediyoruz sadece hayatımıza... ama ben içten içe yaşıyorum bu stresi, kendimce... eşimin daha haberi bile yok çok bebek istediğimden. bebek istiyoruz ama öyle aman aman bi acelecilik durumu oluşmadı :) benim diyabet sorunum vardı hatırlarsın, cihaz kullanmaya başladığımdan beri zaten uğraşıyoruz eylülden beri yani, şekerimin iyi olmasını beklemiştik, şu an da o konuda bi sıkıntı yok, daha yeni doktordan geldim, durum iyi dedi ama kadın doğuma gitmem lazım yine, gerçekten bi sorun olup olmadığını öğrenmek için... inşallah yoktur da ben de senin gibi mutlu haberi alırım bi an önce :)))

biz siverekteydik. 3 yıldı bir yılda ipka verdik çok sevdik gidesimiz gelmedi.ben nerde olsa alışıyorum..bazı polis eşleri çok ağladım geldiğimde falan dedi. nerden geldin kilis.bende sandım cennet gibi yerden geldi.eşimle mutlu olduktan sonra neresi olursa olsun.:1::1::1::1::1::1::1:

isimlerinizi bilmiyorum ama sarıbeybi

hmm ben de ulanın armutçuk köyündenim, benim de kızılağaçta 2 teyzem ve oğulları var, kötekli zaten hepsi akrabamızdır, yerkesikten de çok arkadaşım vardı liseden falan. e aynı sayılır ortamlarımız :) ben de k.maraştayım :)çok ortak yanımız varmış...benim eşim sivaslı, maraş doğu görevimizdi ikimizin de, bitti benimki ama eşimi bekliyoruz.
biz maraşı hiç sevmedik sevemedik açıkçası, ne insanları ne kafa yapısı ne şehir...bu sene kurtulucaz inşallah, muğlaya gelmeyi düşünüyoruz...muğla da çok pahalı ama naparı bilemiyorum... çocuk hiç yok canım, azcık bile yok :)

insanları menfaatçi,dolandırıcı,işi düşünce ararlar.ha yokmu içinde iyisi belki vardır ama bana denk gelmedi hiç.geçen nisanda maraştaydık.yine gelicez nisanda sanırım ama ben hiç istemiyorum. bende eşimin ailesine ısınamadım hala.kaynanamın gözünde maraş dürüst.dışardaki insanlar bozuk.beni istemediler evlenirken akraba olsun dediler.yabancı alacaksanda memur olsun dediler.eltilerimin içinde kayınpederim en çok beni sever ama.yabancı falan ama akrabalarından bin kat daha iyi davranıyorum.

insanları menfaatçi,dolandırıcı,işi düşünce ararlar.ha yokmu içinde iyisi belki vardır ama bana denk gelmedi hiç.geçen nisanda maraştaydık.yine gelicez nisanda sanırım ama ben hiç istemiyorum. bende eşimin ailesine ısınamadım hala.kaynanamın gözünde maraş dürüst.dışardaki insanlar bozuk.beni istemediler evlenirken akraba olsun dediler.yabancı alacaksanda memur olsun dediler.eltilerimin içinde kayınpederim en çok beni sever ama.yabancı falan ama akrabalarından bin kat daha iyi davranıyorum.

aynen..çok haklısın... ben maraş kaynanalarının namını da duyuyorum çok,daha bugün okuldaki arkadaşlar bahsediyordu, oğlunu el üstündetutuyor, bana gelince yabancı gibi davranıyor dışlıyorlar,yaranamıyorum ne yapsam da diyordu arkadaşlar. ben maraşa geldim zaten,asla maraşlı biriyle evlenmem dedim :) şükür ki evlenmedim. çok değişik, kapalı insanlar... sen çalışmıyorsun o zaman, onlar da çok bayılır ya çalışana sanki, çalışsa onlara ne, paranı mı yiyecekler ya da daha mı iyi davanıcaklar sana.. işte bahane.. ayrıca maraştaki şu akraba evlilikleri yüzünden çocukların çoğunda zeka geriği ve sara hastalığı var, okulun 3te1i sara hastası, geri kalan 3te2 de boşanmış aileler. ben bu kadar müslüman geçinip de müslümanlık dışı yaşayan topluluk görmeiştim ... çok çekiştirdim eşinin memleketini ama kusura bakma,zaten sen de farkındaymışsın olayın... inş geldiğinde az kalır dönersiniz...

Back