ayy canım ya, ne zor zamanlar geçirmişsin sen öyle(( bunu benimle ve diğer arkadaşlarla paylaşman da çok güzel, samimi bi şekilde senin stresin yanında benimki devede kulak kaldı ama şimdi... biz sadece oluruna bıraktık,bebek için uğraşalım diye hiç bi cümle çıkmadı daha ağzımızdan, bu ay da olmadı ya da olur mu gibi cümleler de kurulmadı henüz. çok doğal şekilde devam ediyoruz sadece hayatımıza... ama ben içten içe yaşıyorum bu stresi, kendimce... eşimin daha haberi bile yok çok bebek istediğimden. bebek istiyoruz ama öyle aman aman bi acelecilik durumu oluşmadı :) benim diyabet sorunum vardı hatırlarsın, cihaz kullanmaya başladığımdan beri zaten uğraşıyoruz eylülden beri yani, şekerimin iyi olmasını beklemiştik, şu an da o konuda bi sıkıntı yok, daha yeni doktordan geldim, durum iyi dedi ama kadın doğuma gitmem lazım yine, gerçekten bi sorun olup olmadığını öğrenmek için... inşallah yoktur da ben de senin gibi mutlu haberi alırım bi an önce :)))
biz siverekteydik. 3 yıldı bir yılda ipka verdik çok sevdik gidesimiz gelmedi.ben nerde olsa alışıyorum..bazı polis eşleri çok ağladım geldiğimde falan dedi. nerden geldin kilis.bende sandım cennet gibi yerden geldi.eşimle mutlu olduktan sonra neresi olursa olsun.
isimlerinizi bilmiyorum ama sarıbeybi
cnm benim burayı çok samimi bulduğumdan anlatıyorum tabiki. böyle sıkça girdiğim takip edip dostluk kurduğum 3 konu var zaten...
yani bak benim halimi düşün de sakinleşirsin
içten içe yıpratma kendini hani eşine de hissettir de bari verimli günleri o da takip edip yardımcı olsun sana
inan 4 ay çok kısa bi zaman bakma biz sabredemiyoruz evlendikleri ilk geceden hamile kalanları duyunca
doğa üstü yaratıklar sanırdım daha da moralim bozulurdu haha delilik işte Rabbim ne zaman uygun görürse o zaman veriyo..
inş senin de müjden yakındır cnmaha böyle kıpır kıpır bi beben olur inşşşşşşşş
benim de öyle zeynep, takip ettiğim bi kaç konu var, karşında seni anlayan, sıcakkanlı insanlar olunca insan anlatıyor tabi ki, ben de aynıyım :))) ismim ayşegül bu arada...
dediğin gibi seni düşünüp sakinleşeyim ben, eşime söylemememin nedeni bana sorun çıkarmaması, ben olsun dediğimde o zaten "bu gece olmaz" demiyor şükür, çok yorgun olduğunda veya ben yorgun olduğumda sallıyorum,yumurtlama gününe dikkat etmiyorum, napiyim...ben de çok şaşırıyorum,ilk geceden hamile kalanlar, dizilerde nerdeyse üstüne ceket atılınca hamile kalanlar :))) kabul etmek gerek ki herkesin bünyesi farklı...çok sağol bebiş dileklerin için canım :) inş en kısa zamanda alırım haberi...
bi de soru sorayım, bu yumurtlama gününe netten falan bakıyoruz ya, mesela orda 5-12 arasında diyor, 12 yumurtlama günü mü ne diyor. şimdi önemli olan 12sinde mi uygulama yapmak yoksa bu 7 günlük sürecin hepsi mi önemlidir? bilen arkadaşlar cevaplayabilirler mi???
memnun oldum ayşegülcüm...
eşin benim eşim gibi odunluk yapmıyosa şanslısın kızzz
valla sadece dizlerde değil cnm benim bizzat yakından tanıdığım bi kaç kişi
ilk geceden hamile kaldı biri de annem
evt sanırım bünye meselesi..
cnm eğer yumurtlama günü 5-12 arası diyosa sağlam olsun diye sen bi gün önceden başla ve gün aşırı devam et 1-2 gün sonrasına kadar devam et..
çünkü spemler 2 gün yaşabiliyolar...
her gün ilişki sperm kalitesini düşüyor...
eşim bana diyoduki bak her akşamı değerlendirmeye kalkarsak
spermlerin kalitesi düşer malzemeden çalmış oluruz erkekse zibidi, kızsa kaşarın teki olucak diyodu delü yawww
şaka bi yana olacağı varsa tek ilişkide de oluyo..
ben eylül ayında tahmini yumurtlama günümden 2 öncesinden başlayıp 2-3 gün sonrasına
kadar devam ettik beklemiyordum ama tuttu işte..
darısı sizlere olsun....
ahahahadoğru söylemiş eşin valla... her gün zaten yapmıyoruz da evlendiğimizden beri öyle üst üste ilşkimiz olmadı... gün aşırı veya daha fazla uzun olabiliyor bizim ilşki arası, kalitenin düştüğünü de biliyordum, bayağı araştırmalarım var bu konuda :) ama dediğin gibi yapmaya çalışırım,yani önemli günlerden bi kaç gün önce başlamak, çok mantıklı...sağol canım
eşim o konuda odunluk yapmıyor neyse ki, evet şanslıyım, bugünü değerlendirelim diyelim, yumurtlama günlerinden bahsetmedim ona ama değerlendirme diyorum ben :) tamam diyor o da :) ayy sorma benim annem de öyle, abimin doğum tarihi ve evlilik yıldönümerine bakıcak olursak :)))
cnm benim burayı çok samimi bulduğumdan anlatıyorum tabiki. böyle sıkça girdiğim takip edip dostluk kurduğum 3 konu var zaten...
yani bak benim halimi düşün de sakinleşirsin
içten içe yıpratma kendini hani eşine de hissettir de bari verimli günleri o da takip edip yardımcı olsun sana
inan 4 ay çok kısa bi zaman bakma biz sabredemiyoruz evlendikleri ilk geceden hamile kalanları duyunca
doğa üstü yaratıklar sanırdım daha da moralim bozulurdu haha delilik işte Rabbim ne zaman uygun görürse o zaman veriyo..
inş senin de müjden yakındır cnmaha böyle kıpır kıpır bi beben olur inşşşşşşşş
cnm adım zeynep bu arada ...
benim eşimin 2 kuzeni de polisti ve siverekte görev yaptılar ve eşimin yine aynı devresi varmış galip tuğrul o da siverekteymiş, aydın şensoy o da varmış..
eşimin kuzenleri de biri sabit eşi hülya diğeride etem eşi firdevs ti belki tanılşmışsındır diye yazayım dedim..
haklısın cnm ya ahh burda zaman nasıl geçer diye gelmişler sorarsın urfadan daha beter bi yerden gelmiştir..
sanırım komik olduklarının farkına varamıyolar
eşimde bu yıl benim için ipka verdi kaldık darısı önümüzde ki yıllara inş
rica ederim cnm tez zamanda müjdeli haberi vermen dilegiyle cnm
bingöldeyiz canım burdan önce hakkarideydik ilk tercihimiz antalya olmasına ragmen bura cıktı ama pes etmedık seneye yıne antalya yazıcaz umarım bu sefer cıkar,
hoşbulduk cnm.sen nerdesin cnm.bizim eylül gibi tayin çıkabilir.komserlik sınavlarını kazanırsa 10 ay kurs görecekmiş neresi bilmiyorum.anlıcanız yolcuyuz antalyadan.kazanamazsa antalyadan ev alıcaz ben çok sevdim burayı muğla daha güzel ama.antalya daha ucuz geldi.
valla bende aglayarak gelenlerdenım ama sebebı farklı hakkariden sonra 2. sark gormek ıstemıyordum %99 antalya cıkacak dıye beKliyoduk dumura ugradık resmen ama alıstım bu arada bende esra memnun oldumbiz siverekteydik. 3 yıldı bir yılda ipka verdik çok sevdik gidesimiz gelmedi.ben nerde olsa alışıyorum..bazı polis eşleri çok ağladım geldiğimde falan dedi. nerden geldin kilis.bende sandım cennet gibi yerden geldi.eşimle mutlu olduktan sonra neresi olursa olsun.
isimlerinizi bilmiyorum ama sarıbeybi
bingöldeyiz canım burdan önce hakkarideydik ilk tercihimiz antalya olmasına ragmen bura cıktı ama pes etmedık seneye yıne antalya yazıcaz umarım bu sefer cıkar
valla bende aglayarak gelenlerdenım ama sebebı farklı hakkariden sonra 2. sark gormek ıstemıyordum %99 antalya cıkacak dıye beKliyoduk dumura ugradık resmen ama alıstım bu arada bende esra memnun oldum
galip abigil gelir gider. Denizlide onlarda. Yazın 2 kez geldiler.ethem abigillide sokakta görürsek selamlaşıyorduk eşiylede biz tayin çıkmadan 5-6 ay önce tanıştık.eşiyle falan.hülya isminde tanımıyorum.aydın şensoyuda tanımıyorum.eşim biliyordur onu.
memnun oldum canım tekrardan.sizden başka pek uğrayan yok sanırım.eşin nereli canım.eşiminde tanıdıkları var merkezde.cihan koç toki konutlarında oturuyorlar.senin eşinin adı ne cnm nereli.diyarbakırlı bir arkadşı daha var önce siverekteydi evlendi urffaya gitti.keşke bir daha çıksa urfa görev yeri olarak.
slm kızlarr nasılsınız bayadır uğrayamıyordum
bir sıkıntınız sorununuz hastalığınız yoktur umarımm
hayırlı aksamlar kızlar nasılsınız görüşmeyeliiii
hayırlı aksamlar kızlar nasılsınız görüşmeyeliiii
ethem eşimin kuzeni galip de devresiymiş.o akşam sen yazınca eşime söyledim o da bir sor bakalım belki tanıdıktır dedi..
Eşim kütahyalı cnm sana özelden mesaj atarım görevini ve iismini..
Tekrar urfaya gelirseniz özellikle merkeze iyi olur valla
slm cnm şükür bizler iyiyiz sen nasılsın ?
kız meloşum topiği boşladın anacım gelmiyon
Aysen nerelerde iyimi o da gelmiyor?
bingöldeyiz canım burdan önce hakkarideydik ilk tercihimiz antalya olmasına ragmen bura cıktı ama pes etmedık seneye yıne antalya yazıcaz umarım bu sefer cıkar
valla bende aglayarak gelenlerdenım ama sebebı farklı hakkariden sonra 2. sark gormek ıstemıyordum %99 antalya cıkacak dıye beKliyoduk dumura ugradık resmen ama alıstım bu arada bende esra memnun oldum
ethem eşimin kuzeni galip de devresiymiş.o akşam sen yazınca eşime söyledim o da bir sor bakalım belki tanıdıktır dedi..
Eşim kütahyalı cnm sana özelden mesaj atarım görevini ve iismini..
Tekrar urfaya gelirseniz özellikle merkeze iyi olur valla
slm cnm şükür bizler iyiyiz sen nasılsın ?
kız meloşum topiği boşladın anacım gelmiyon
Aysen nerelerde iyimi o da gelmiyor?
selam canımmmmface'de takılıyosun, burda yoktun kısa süre için sanırım. nasıl bebiş büyüyor mu? senin resmini beğendim ben ama beni başka yerlere yönlendirmedi, oylama yapamadım, neden oldu bilmiyorum, eksik bişey mi yaptım ki, oy verecek yer yoktu:44: ben de ecnebilerle olan fotolarımı paylaştım, gördün mü
önemli deil bitanem o yarısma bitti coktan
evet face acık oluyo canım geneldeaaa evet görmüştüm onlar nerden canım? sen ne yaptın nasıl gidio şekerimm
bende iyim canım aynı işe git gel çarşamba ist. la gidebilirim işten izin alabilirsem tabii babamın ameliyat olma durumu var
çerkezim nasılsınn canım benimm senlede hiç görüşemiyoruzzz
bende ağlayarak geldim doğuya ilk şark olmasına rağmen tabi ist.dan gelince ağlamayayımda ne yapayım
ayyy kusumm bi yogunluk var bende sorma gitsinnbide bakmışım aksam olmuss emir kaan büyüyo ve artık ilgi alaka istiyo ve çok hareketli saga sola dönmeler pusetten kayıp asagıya düşmeler uyyyy büle oluyom valla bacım dur bebek dogsun hiç ugramazsın sende banada ortaam esra diodu yok gelirim diodum o ilk 3 ay için gecerlimiş bebetomm aysenimde iyi canım gelir bi ara sanırım dün görüşmüştük tel.den öpüldün miniginleee bidenem
önemli deil bitanem o yarısma bitti coktan
evet face acık oluyo canım geneldeaaa evet görmüştüm onlar nerden canım? sen ne yaptın nasıl gidio şekerimm
proje kapsamında yurtdışından öğretmenler geldi 13 kişi,1 hafta ağırladık onları, çok eğlendik hatta alışmıştık..urfaya falan gittik...ingiltere,fransa,almanya,polonya ve estonyadan geldiler, ortak dil ingilizceydi tabi :) biz de onların okullarına konuk olucaz inş :)
valla ben hamile kalamıyorum şekerim4 ay oldu tık yok, paniklemeye başladım artık...hayırlısı,dr a falan gidicem ölçüm falan ister belki,takibe alınayım diyorum artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?