- 13 Şubat 2009
- 4.001
- 14
- 158
ayy canım ya, ne zor zamanlar geçirmişsin sen öyle (( bunu benimle ve diğer arkadaşlarla paylaşman da çok güzel, samimi bi şekilde senin stresin yanında benimki devede kulak kaldı ama şimdi... biz sadece oluruna bıraktık,bebek için uğraşalım diye hiç bi cümle çıkmadı daha ağzımızdan, bu ay da olmadı ya da olur mu gibi cümleler de kurulmadı henüz. çok doğal şekilde devam ediyoruz sadece hayatımıza... ama ben içten içe yaşıyorum bu stresi, kendimce... eşimin daha haberi bile yok çok bebek istediğimden. bebek istiyoruz ama öyle aman aman bi acelecilik durumu oluşmadı :) benim diyabet sorunum vardı hatırlarsın, cihaz kullanmaya başladığımdan beri zaten uğraşıyoruz eylülden beri yani, şekerimin iyi olmasını beklemiştik, şu an da o konuda bi sıkıntı yok, daha yeni doktordan geldim, durum iyi dedi ama kadın doğuma gitmem lazım yine, gerçekten bi sorun olup olmadığını öğrenmek için... inşallah yoktur da ben de senin gibi mutlu haberi alırım bi an önce :)))
cnm benim burayı çok samimi bulduğumdan anlatıyorum tabiki. böyle sıkça girdiğim takip edip dostluk kurduğum 3 konu var zaten...
yani bak benim halimi düşün de sakinleşirsin
içten içe yıpratma kendini hani eşine de hissettir de bari verimli günleri o da takip edip yardımcı olsun sana
inan 4 ay çok kısa bi zaman bakma biz sabredemiyoruz evlendikleri ilk geceden hamile kalanları duyunca
doğa üstü yaratıklar sanırdım daha da moralim bozulurdu haha delilik işte Rabbim ne zaman uygun görürse o zaman veriyo..
inş senin de müjden yakındır cnm aha böyle kıpır kıpır bi beben olur inşşşşşşşş
biz siverekteydik. 3 yıldı bir yılda ipka verdik çok sevdik gidesimiz gelmedi.ben nerde olsa alışıyorum..bazı polis eşleri çok ağladım geldiğimde falan dedi. nerden geldin kilis.bende sandım cennet gibi yerden geldi.eşimle mutlu olduktan sonra neresi olursa olsun.
isimlerinizi bilmiyorum ama sarıbeybi
cnm adım zeynep bu arada ...
benim eşimin 2 kuzeni de polisti ve siverekte görev yaptılar ve eşimin yine aynı devresi varmış galip tuğrul o da siverekteymiş, aydın şensoy o da varmış..
eşimin kuzenleri de biri sabit eşi hülya diğeride etem eşi firdevs ti belki tanılşmışsındır diye yazayım dedim..
haklısın cnm ya ahh burda zaman nasıl geçer diye gelmişler sorarsın urfadan daha beter bi yerden gelmiştir..
sanırım komik olduklarının farkına varamıyolar
eşimde bu yıl benim için ipka verdi kaldık darısı önümüzde ki yıllara inş