benim koca da aynı işte, deli ediyor beni bazen...allahtan işe kendim gidip geiyorum arabaya, o ekiple ya da otoüsle gider gelir :))) hamilelik yaramış demek ki ne güzel. Kurabiye yapmak çok kolay canım ya, çiğ köfte yapıyomuşsun, o nasıl zor bişeydir ya nasıl yapıyosun, kurabiye vız gelir sana :) çiğ ettn yapılan köfte mi iyordun anaaaam bööğğğk
Sosyete köftesi çoook dha güzel bence, onu yersin eğer yasak değilse
mercimekliyi biliyorum ben de burda alıştım ve sevdim, yapıyorum ama gündüz oturmasına gelenlere. Bi de kısır, ona da köfte diyorlar sanırım, onu da gündüz için. çiğ köfte de ana yemek, öğünlerde kendimiz çarşıdan yiyip geliyoruz :)) eminim çok güzel lezzetlerdir yaptıklarınızn hepsi, eliize sağlık şimdiden...test sonuçlarınız inş iyi olur canım...
Bu hafta yurt dışından misafirlerimiz geldi, 5 ülkeden, comenius projesi kapsamında, bayağıdır hazırlanıyorduk,geldi çattı, okulda karşılama süperdi, halk oyunlarımız vardı,onları da oynattık :) toplantılar yapıyoruz, bu akşam da cafeye dondurma-baklava yemeye gidiyoruz okulcak ve misafirlerimizle, çarşamba günü de urfa gezimiz var
çok güzel bi hafta olucak,biz de onlara gidicez tabi :)