maşallah canım kuzucuna evet 2'li önemli yaptır mutlaka ama ben 3'lü ve 4'lü yaptırmadım o temiz cıktıktan sonra digerlerine gerek yok dedi dr bey zaten işinde bi numara güvendim önce allaha sonra ona çok şükür bişide olmadı darısıda sana olsun inşş
merhaba canım nasılsın neler yapıyorsun .oğluşşş nasılll...topik durmuş resmenn yazan yokkkkmerhaba kızlarrrrrrrr
mrb arkadaşlar nasılsınız?
biz bugün dr gittik 3 aylık olmuşuz teyzelerikollarımız bacaklarımız belli ama daha cinsiyetimiz belli değil
dr 2 li test istedi yaptıranlar varmı? fikirleriniz neler yardımcı olurmusunuz?
selam hatunlar bugun aşkitomun tim arkadaslarının eşlerini davet etmıştim regl oldum faranjıtım hat safhada bütün kemiklerim sızlıyor canım cıktı ama guzel bı gundu apartmadakı komsuları da davet etmeyı dusunuyorum bu hafta ama su an kı ruh halımle son fıkrım ne olur bılmıyorum bana eccük pasta börek tarifi verin daaa ama şöyle hem lezzetli hem gösterişli hemde zahmeti az olandan olsun malum evde bı canavar var yaparken zorlanmayayım bu arada masallah kuzuma bugun cok akıllı durdu oglusum rabbım nazarlardan esırgesın tostikimi
geçmiş olsun cnm
biraz dinlen de komşuları sonra al bence anacım acelen ne?
merhaba polis hanımları
ben de yarın misafir alıyorum akşam çaya, eski müdür yardımcımız ailesiyle gelicek inş, ben ikram olarak ıspanaklı kek, pekmezli kurabiye (veya fıstıklı bilemiyorum) ve mercimekli börek yapmayı düşünüyorum. ünlü maraş tarhanası ve cevizini de yanına çerez olarak sunucam. nasıl sizce?
belki sana da fikir olmuştur çerkeskızı, gerçi sizler benden daha tecrübelisinizdir, naçizane fikrim böyle
yok kıııııııız nerde bende pasta konusunda tecrübemaraş tarhanası süper ya bayılırım benım yerımede ye
selam hatunlar bugun aşkitomun tim arkadaslarının eşlerini davet etmıştim regl oldum faranjıtım hat safhada bütün kemiklerim sızlıyor canım cıktı ama guzel bı gundu apartmadakı komsuları da davet etmeyı dusunuyorum bu hafta ama su an kı ruh halımle son fıkrım ne olur bılmıyorum bana eccük pasta börek tarifi verin daaa ama şöyle hem lezzetli hem gösterişli hemde zahmeti az olandan olsun malum evde bı canavar var yaparken zorlanmayayım bu arada masallah kuzuma bugun cok akıllı durdu oglusum rabbım nazarlardan esırgesın tostikimi
sagolasın beybim
bızımkıler nadıren gunduz calısıyolar o yuzden alayım dıyodum ama haklısın ya az bekleyeyım hala kendıme gelemedım
merhaba polis hanımları
Ben de yarın misafir alıyorum akşam çaya, eski müdür yardımcımız ailesiyle gelicek inş, ben ikram olarak ıspanaklı kek, pekmezli kurabiye (veya fıstıklı bilemiyorum) ve mercimekli börek yapmayı düşünüyorum. ünlü maraş tarhanası ve cevizini de yanına çerez olarak sunucam. Nasıl sizce?
Belki sana da fikir olmuştur çerkeskızı, gerçi sizler benden daha tecrübelisinizdir, naçizane fikrim böyle
tamam yerim :) kocamla kavga ettik, daveti de iptal etmek zorunda kaldım, ne halim vardı hazırlık yapmaya ne de hevesim...
geçmiş olsun bebemm ...kelin ilacı olsa başına sürermiş hesabı heryerden toplarım pasta tariflerini ama amann belki tutturamam güzel olmaz falan diyerekten hiçbirini yapmam.börekten hiiç anlamam bi kıymalı patatesli yaparım ama benim fırın pek pişirmiyo böreği.ama bu aralar rulo pasta ve köstebek pastaya taktım hep onları yapıyorum çok beğenirim araştır istersen netten bulamazsan da ben yazarım.kuzuyada maşallah canım bak birde canavar diyorsun sen paşama akıllıca durmuş işte.bizimki varyaa illallah ettirdi çok akıllı maşallah ama kıçında kurtmu var bilmiyorum 1dk durmuyo kırılmadık şey kalmadı telefonların taksitleri bitmedi teller kırıldı 9aylık ama herkül mübarek bi tokatta iz bırakıyo suratımızda esas canavar bizde yanii
cnm ya umarım önemli bişi değildir...
Sende benim gibisin moralim bozuk olunca cnm dışarı bile çıkmak istemez..ama kendimizi yıpratıyorz cnm ya
adamlar normal hayatlarına devam ediyolar..üzme sakın kendini..
benimde aram yoktur pastayla filan bi kek yaparım bi de börek çeşitleri..aman yeter işte nolcek dimi?
Bizde genelde oturmaya davet ettiğimiz misafirede gece ya da gündüz köfte yaparız o daha kolay gelii bana
O canavar dediğiniz minnoşlarınızı öpüyorum melek onlar melekkk
tmm canım bakayım pratık mı pekı yapılmasıborek cok kolay kız bende sana onu yazayım valla 9aylık falan deme gecen bızım akıllı kanepede uyuyodum sacımdan cektı bı dusurdu benı yere neye ugradıgımı sasırdım delı kuvvetı gıbı aynı sıpalardakıgeçmiş olsun bebemm ...kelin ilacı olsa başına sürermiş hesabı heryerden toplarım pasta tariflerini ama amann belki tutturamam güzel olmaz falan diyerekten hiçbirini yapmam.börekten hiiç anlamam bi kıymalı patatesli yaparım ama benim fırın pek pişirmiyo böreği.ama bu aralar rulo pasta ve köstebek pastaya taktım hep onları yapıyorum çok beğenirim araştır istersen netten bulamazsan da ben yazarım.kuzuyada maşallah canım bak birde canavar diyorsun sen paşama akıllıca durmuş işte.bizimki varyaa illallah ettirdi çok akıllı maşallah ama kıçında kurtmu var bilmiyorum 1dk durmuyo kırılmadık şey kalmadı telefonların taksitleri bitmedi teller kırıldı 9aylık ama herkül mübarek bi tokatta iz bırakıyo suratımızda esas canavar bizde yanii
takma kuzum kafana onlar evlılıgın tuzu biberi bosver sonra kafanı toplayınca alırsın mısafırıdetamam yerim :) kocamla kavga ettik, daveti de iptal etmek zorunda kaldım, ne halim vardı hazırlık yapmaya ne de hevesim...
sagol bebısım cagırmıycam vazgectım komsuları sonra gelırler kız senın kızın mı olcak yoksa kızda genellıkle uyku ıstegı oluyomus köften yumurtalı köftemıolsun cnm önce sağlık bi toparlan kendine gel de yine alırsın misafir..
Ayy bende bi tembellik var ki sormayın sürekli yatasım var..ne zaman geçecek bu tembellik ve bulantılar???
cnm ya umarım önemli bişi değildir...
Sende benim gibisin moralim bozuk olunca cnm dışarı bile çıkmak istemez..ama kendimizi yıpratıyorz cnm ya
adamlar normal hayatlarına devam ediyolar..üzme sakın kendini..
benimde aram yoktur pastayla filan bi kek yaparım bi de börek çeşitleri..aman yeter işte nolcek dimi?
Bizde genelde oturmaya davet ettiğimiz misafirede gece ya da gündüz köfte yaparız o daha kolay gelii bana
O canavar dediğiniz minnoşlarınızı öpüyorum melek onlar melekkk
teşekkür ederim canım, gürledik geçti işte, ben işten gelince kocamın öyle sere serpe her yeri dağıtıp oturmasına sinir oluyorum, bi kaç laf söyledim eve gelince... öğleden sonra kek ve dolma yapıcaktım,alışverişe de ben gittim ta kapalı çarşıya kuru patlıcan dolması almak için, aldım geldim ama nafile istek kalmadı dediğim gibi, ben de aynıyım canım, kafa başka yerde olunca olmuyor...
ben kurabiye yapmayı çok seviyorum, pekmezlisi ,yeşil fıstıklı yeşil kurabiye, tahinlisi, un kurabiyesi :))) çok severim. köfte dediğin nedir canım? biz sadece kıymalı et olana köfte diyoruz ama buralarda herşeye köfte diyorlar ayırt edemiyorum :)))
benim koca da aynı işte, deli ediyor beni bazen...allahtan işe kendim gidip geiyorum arabaya, o ekiple ya da otoüsle gider gelir :))) hamilelik yaramış demek ki ne güzel. Kurabiye yapmak çok kolay canım ya, çiğ köfte yapıyomuşsun, o nasıl zor bişeydir ya nasıl yapıyosun, kurabiye vız gelir sana :) çiğ ettn yapılan köfte mi iyordun anaaaam bööğğğkSosyete köftesi çoook dha güzel bence, onu yersin eğer yasak değilse mercimekliyi biliyorum ben de burda alıştım ve sevdim, yapıyorum ama gündüz oturmasına gelenlere. Bi de kısır, ona da köfte diyorlar sanırım, onu da gündüz için. çiğ köfte de ana yemek, öğünlerde kendimiz çarşıdan yiyip geliyoruz :)) eminim çok güzel lezzetlerdir yaptıklarınızn hepsi, eliize sağlık şimdiden...test sonuçlarınız inş iyi olur canım...
Bu hafta yurt dışından misafirlerimiz geldi, 5 ülkeden, comenius projesi kapsamında, bayağıdır hazırlanıyorduk,geldi çattı, okulda karşılama süperdi, halk oyunlarımız vardı,onları da oynattık :) toplantılar yapıyoruz, bu akşam da cafeye dondurma-baklava yemeye gidiyoruz okulcak ve misafirlerimizle, çarşamba günü de urfa gezimiz varçok güzel bi hafta olucak,biz de onlara gidicez tabi :)
benimde nişanlım polis şarka gitmek istiyoruz evlenince ama sizler nerelerdesin rahatmısınız lojman varmı beni bilgilendirebilirmisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?