merhaba kızlar bugün tüm gün hastanedeydik kıl dönmesinden ameliyat oldum az önce geldik tam 1 saat sürdü 10 cm kesti dr çok ilerlemiş canım cok yandı çok agladım çok şükür kurtuldum sonunda...
merhaba kızlar bugün tüm gün hastanedeydik kıl dönmesinden ameliyat oldum az önce geldik tam 1 saat sürdü 10 cm kesti dr çok ilerlemiş canım cok yandı çok agladım çok şükür kurtuldum sonunda...
slm kızlar nasılsınız.
2012 de sark gorevine gıdecz
aranızda doguya gıdecek var mı?
hangı ılleri dusunuyorsunuz?
günaydın canım bizde daha şark görevini yapmadık bakalım nereye gitcez
çok geçmiş olsun canım....
canım benim yaaa çoook geçmiş olsunnn ..kurtuldunya buna şükürr inş. tekrarlamazz
asıl zor donem sımdı baslıyor kuzum dolap kapaklarını acamayacagı hale getır bı de deterjan ve kırılabılecek seylerı yukseklere kaldır bı sonrakı derdın o olacak cunku yurumeye baslayınca karıstırdıkları ve karsıtırmak ıstedıklerı alanlar artıyo bızımkı gecen 5lt yagı halıya doktu halı mefta sımdı ıns bı an once ıyılesır kuzucumuz
gecmıs olsun ortaaam ıns bı daha yasamazsın
ne demek canım her zaman beklerız senı aramızda gormek mutluluk verır bıze ama sende ce deyıp kacma kımısı gelıyo yazıp yazıp kacıyo sonra topıgın yolunu unutuyo
çok geçmiş olsun canım dikkat et
ayy çok geçmiş olsun melikecim, geçmiş şükür. inşallah olmaz bi daha
biz doğu görevindeyiz maraşta, benim de doğu görevimdi, artık bittiiii batıya gidiyoruz
Geçmiş olsun canımm
merhaba hanımlar nasılsınız?
cnm ben çok çok geçmiş olsun acil şifalar çok öpüyorum seni..
sana da bebeğe de bakacak kimse var mı cnm ya ayy yakın olaydık gelirdim cnm ya ..
kızlar biz doğudayız ş.urfa da çok çok memnunum burası çok güzel çok rahat yazın 2 ay sıcaktan başka derdimiz yok şükür..
çünkü bende şanlıurfalıyım
ama gelenler çok memnun bi çoğu ipka verip kalıyo
rica ederim melikecim. kısa zamanda geçer inşallah ağrıların da
bu arada arkadaşlar polislerin tayin isteme ve çıkma zamanı tam olarak hangi aylar oluyor ? ona göre ben de eş durumu istiycem, inş denk gelir de zamanı kaçırmayız...
şubat mart gıbı ısteme zamanı mayıs sonu hazıran bası cıkma zamanı gitme zamanıda bulundugun ıle gıdıs tarıhın ya da o gunun sartlarına gore degısıyo canım
cok erkenmıs gercekten.az kaldı.buraları hıc sevmemiştım ılk geldıgımızde ama ayrılmak zor olacak .
hepinize çok ama çok tesekkür ederim allah razı olsun sizden kızlar düşündügünüz iin çok soalun...
dün gece cok acım vardı sabaha kadar kıvrandım durdum neyse bugün cok şükür iyiceyim pansumana gittim geldim dr bey iyi bişi olmamış yarana dedi
emir kaan da buz gibi havada peşimizde sürükleniyo sarı bebişim keşke kuzum aysende aramıştı öle söledi çok saolun canım benim allahım güzel gönlünüze göre versin her daim inşşş
pazartesi tekrar pansumana gidicem bu arada oturmak yasak herseyi ayakta yapıom yeme içme bakalım inşş en kısa sürede iyileşirim canlarım öpüldünüzzz[/QUOTE
tekrar geçmiş olsun cnm..ne demek tatlım yakın olsak gelirdik tabi..
teşekkür ederim canım, al al kısmı kolay canım ya sen bana yeter ki alışveriş dehoşgeldin canımm
aaaa hadi gözün aydın diyelim sekerimm simdiden mutluklar dilerim az kaldı ozaman dügüne allah kolaylık versin dügün zor iş al al bitmezzz canımyakın olsada gelsek de döktürsek kuzuu
canım seviniyorum da hiç kış düğünü istememiştim yaa soğuktan da nefret ederim zaten, zamanın kısalığından ziyade kışın olmasına çok kafam takılmıştı ama dediğin gibi kısmet işte vardır bir hayır diyorum, her şey ağzımızın tadıyla olsun da artık kış olsun napalım.ne demek ya burc uyumu gıbı meslek uyumumu olurmus ona kalırsa hemsırelerle polıslerı uygun gorurler ama dusunmezler bırı nobetten gelırken dıgerının nobete gıttıgını ve bu ınsanların kımı zaman karsılasamadıgını.bende tasarımcıyım benım iş sektörüm belirli illerde bız bunu hıc dert etmedık cunku ne olursan ol ısın ne olursa olsun eger mutlu bı evlılıgın yoksa kazancının ıs hayatının zevkını tadamıyosun cevremızde bı cok ornegı var sen etrafın sozune bakma belkı ıs konusunda bı sure sıkıntı cekersın belkı calısamayacagın yerler olur ama yerı gelır bu durum degısır onun ıcın yuregının sesını dınle gercek sevgı her zaman nasıp olmaz ınsana sevıyorsan evlen cunku sadece senın meslegın degıl uyumsuz gorunen polis polisle evlense bıle uyumlu olmayabılıyo hepsı 8-5 calısmıyo kı etrafındakıler madem uyum konusuna el atmıs polislere uygun meslek uretsınler
valla bılseydım tutacagını baska seylerde dılerdım be kuzum hayırlısı olsun canım bunlar nasıp kısmet ısı stres yapma ne kadar zamanın olursa olsun bu durumlarda hep sure yetmeyecekmıs gıbı gelır sen zamanını ıyı kullanmaya bak ıcınde hıc bısey kalmasın sevın bence askına kavusuyorsun ıste canımcım
kız melegım sen yasıyon mu bebem nerelerdesın
yaz kusum ne zaman boyayacan catlarım ben sımdı cabuk boya bak lütfen lütfen lütfen meloş2. boyama zamanım geldı ona gore alcam boya
hayırlı olsun canımm mutluluğunuz bir ömür daim olsunBen deee artık bir polis eşiyimmmSlm kızlar. Henüz 5 günlük evliyim. İzmir'den İstanbul'a gelin geldim... Eşimin tayini buraya çıktı Eşim şuan izinde, bu yüzden birşey anlamadım ama İstanbul'da kimsemiz yok, şimdiden İzmir'i çok özledim :S
siz nerdesiniz? insan alışıyor her yere...
sarıbeybi, sağ salim alırsın bebeğini inşallah kucağına, o test hakkında bilgim yok...inş bizim de olur((
meslektaşlarım, günümüz kutlu olsun...
inş cnm benim darısı tüm isteyenlere olsun..
örtmenler gününüz kutlu olsun
mrb arkadaşlar nasılsınız?
biz bugün dr gittik 3 aylık olmuşuz teyzelerikollarımız bacaklarımız belli ama daha cinsiyetimiz belli değil
dr 2 li test istedi yaptıranlar varmı? fikirleriniz neler yardımcı olurmusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?