Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

merhaba kızlar bugün tüm gün hastanedeydik kıl dönmesinden ameliyat oldum az önce geldik tam 1 saat sürdü 10 cm kesti dr çok ilerlemiş canım cok yandı çok agladım çok şükür kurtuldum sonunda...

ayy çok geçmiş olsun melikecim, geçmiş şükür. inşallah olmaz bi daha

biz doğu görevindeyiz maraşta, benim de doğu görevimdi, artık bittiiii batıya gidiyoruz

Son düzenleme:
merhaba hanımlar nasılsınız?

merhaba kızlar bugün tüm gün hastanedeydik kıl dönmesinden ameliyat oldum az önce geldik tam 1 saat sürdü 10 cm kesti dr çok ilerlemiş canım cok yandı çok agladım çok şükür kurtuldum sonunda...

cnm ben çok çok geçmiş olsun acil şifalar çok öpüyorum seni..
sana da bebeğe de bakacak kimse var mı cnm ya ayy yakın olaydık gelirdim cnm ya ..

slm kızlar nasılsınız.
2012 de sark gorevine gıdecz
aranızda doguya gıdecek var mı?
hangı ılleri dusunuyorsunuz?

günaydın canım bizde daha şark görevini yapmadık bakalım nereye gitcez

kızlar biz doğudayız ş.urfa da çok çok memnunum burası çok güzel çok rahat yazın 2 ay sıcaktan başka derdimiz yok şükür..
çünkü bende şanlıurfalıyım
ama gelenler çok memnun bi çoğu ipka verip kalıyo

çok geçmiş olsun canım....

canım benim yaaa çoook geçmiş olsunnn ..kurtuldunya buna şükürr inş. tekrarlamazz

çok geçmiş olsun canım dikkat et

ayy çok geçmiş olsun melikecim, geçmiş şükür. inşallah olmaz bi daha

biz doğu görevindeyiz maraşta, benim de doğu görevimdi, artık bittiiii batıya gidiyoruz

Geçmiş olsun canımm

hepinize çok ama çok tesekkür ederim allah razı olsun sizden kızlar düşündügünüz iin çok soalun...
dün gece cok acım vardı sabaha kadar kıvrandım durdum neyse bugün cok şükür iyiceyim pansumana gittim geldim dr bey iyi bişi olmamış yarana dedi
emir kaan da buz gibi havada peşimizde sürükleniyo sarı bebişim keşke kuzum aysende aramıştı öle söledi çok saolun canım benim allahım güzel gönlünüze göre versin her daim inşşş
pazartesi tekrar pansumana gidicem bu arada oturmak yasak herseyi ayakta yapıom yeme içme bakalım inşş en kısa sürede iyileşirim canlarım öpüldünüzzz

rica ederim melikecim. kısa zamanda geçer inşallah ağrıların da

bu arada arkadaşlar polislerin tayin isteme ve çıkma zamanı tam olarak hangi aylar oluyor ? ona göre ben de eş durumu istiycem, inş denk gelir de zamanı kaçırmayız...

şubat mart gıbı ısteme zamanı mayıs sonu hazıran bası cıkma zamanı gitme zamanıda bulundugun ıle gıdıs tarıhın ya da o gunun sartlarına gore degısıyo canım

şubat mart gıbı ısteme zamanı mayıs sonu hazıran bası cıkma zamanı gitme zamanıda bulundugun ıle gıdıs tarıhın ya da o gunun sartlarına gore degısıyo canım

a çok erkenmiş isteme zamanı :) temmuz ortası veya sonu gibi taşınmalar başlıyor sanırım... çok teşekkür ederim :)

teşekkür ederim canım, al al kısmı kolay canım ya sen bana yeter ki alışveriş de yaa ne güzel olurdu valla beni de kurtarırdınız hiç sevmiyorum oyun oynamayı yaa düğünde napacaksam bir de herkesin gözü üzerinde düşündükçe sıkıntı basıyor:97:
canım seviniyorum da hiç kış düğünü istememiştim yaa soğuktan da nefret ederim zaten, zamanın kısalığından ziyade kışın olmasına çok kafam takılmıştı ama dediğin gibi kısmet işte vardır bir hayır diyorum, her şey ağzımızın tadıyla olsun da artık kış olsun napalım.
hayırlı olsun canımm mutluluğunuz bir ömür daim olsun

kuzum çok çok geçmiş olsun ilk ve son olur inş.

mrb arkadaşlar nasılsınız?
biz bugün dr gittik 3 aylık olmuşuz teyzeleri kollarımız bacaklarımız belli ama daha cinsiyetimiz belli değil
dr 2 li test istedi yaptıranlar varmı? fikirleriniz neler yardımcı olurmusunuz?

sarıbeybi, sağ salim alırsın bebeğini inşallah kucağına, o test hakkında bilgim yok...inş bizim de olur ((

meslektaşlarım, günümüz kutlu olsun...

sarıbeybi, sağ salim alırsın bebeğini inşallah kucağına, o test hakkında bilgim yok...inş bizim de olur ((

meslektaşlarım, günümüz kutlu olsun...

inş cnm benim darısı tüm isteyenlere olsun..
örtmenler gününüz kutlu olsun

maşallah canım kuzucuna evet 2'li önemli yaptır mutlaka ama ben 3'lü ve 4'lü yaptırmadım o temiz cıktıktan sonra digerlerine gerek yok dedi dr bey zaten işinde bi numara güvendim önce allaha sonra ona çok şükür bişide olmadı darısıda sana olsun inşş

İlk öğretmenimizin ışığında, çağdaş nesiller yetiştirmek için çabalayan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nüz kutlu olsun..♥♥♥

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…