Merhaba kızlar nasılsınız??ben uzun zamandır giremiyorum kayınvalidemler burda hepiniz iyisiniz inşallah..
hoşgeldin hem buraya hem erzuruma ??erzurumun o haberli gidip gelenleri nerdeymiş bende oraya taşınayım bizim burda çat kapı gidip gelio herkes=))) ama benimde çok komuşum yok gidip gelen bende 4 aydır burdayım bu arada..hoşgeldin tekrar...
canım memur tayfasıyla evlenen herkesin başına gelen durum bu. bizde erzurumdayız memleketim konya eşimin antalya 2 bayram geçti gidemedik bi yere bi senelik iizn var işte onu diyoruz parça pinçik etmeyelim diye çünkü ikimiz aynı şehirde yaşıyo olsaydık aileler olarak sorun olmazdı ama konya antalya seferi yapmak zorundayız e o zmaan ne bayramdan bişey anlayabiliriz ne de öylesine bi kaç günlük gitsek. mecburen canım katlanacaksın 4 aya yakındır evliyim evime sadece 3 kez ziyarete geldi tanıştığım bi komşum. bütün gün yapayalnız evde oturuyorum. yaşadığım yerde çat kapı gidebiliriz misafirliğe ama burada öyle değil ki evine seni çağırıyor komşun gel oturalım diyor sonra evde misafiri varken başka yere misafirliğe gideceğim deyip resmen sana yol veriyor yani bende bunları çekiyorum yapayalnızım bu nedenle üzülme canım
hoşgeldin hem buraya hem erzuruma ??erzurumun o haberli gidip gelenleri nerdeymiş bende oraya taşınayım bizim burda çat kapı gidip gelio herkes=))) ama benimde çok komuşum yok gidip gelen bende 4 aydır burdayım bu arada..hoşgeldin tekrar...