Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

bende polis eşiyim ve eşim görevde bayram da bile çalışıyorlar malum herkese iyi bayramlar :)
hoşgelmişsin canım aramıza..

slm kızlar..
bnde polis eşiyim batmandayız,burda olan varsa tanısmak ısterım..
daha 4 sene burdayız yenı tasındık
hoşgelmişsin güzelimm yeni taşınmışsın ama yinede sorayım nasıl memnunmusun batmandan eşimde istiyorda

selam kızlar bend epolis eşiyim ankarada lojmanlarda oturuyoruz ankarada olan var mı aranızda
ooo maşallahh topik coşmuşş yeni arkadaşlar falannn hoşgeldinnn tatlımm aramıza.

bende mersınde ıkamet edıorum esım polıs memuru kendım hemsıre mersınde ıkmat eden varmı acaba
hoşgeldin canım sende.

slm kızlar bende ankarada oturuyorum benimde eşim polis
slm hoşgeldinn

hoşgeldin canım annelerdemiydin ohh ne güzel görüp geldin ben gidemiom ya hem uzak hemde kocişi bırakamıom

hoşbulduukk bebeeeemmm nasılsınnn kuzum...annemlerdeydim canım bende hiç gitmek istemiyorum eşim yanlız kalıyo diye ama işte kurbanı orada kestiğiimiz için biraz mecbur kaldım olsun rabbim kabul etsin inş..çocukla daha bi zor yolculuk vallaha ama olsun yinede çok güzeldii

anam hangi renge dönceğimede karar veremiyomki saçıma neye boyarsam boyayım iki renk karışımı oluyo
açık kumrala boyuyorum saç rebgim açılsın diye bal rengi istiyorum saç diplerim çok iyi oluyoda saç uçlarımdaki kızıllık beni bırakmıyo
bir ay dinlensin gideyim tüm korkularımı yenip
yaptır bacım bak senin bi resimde saç rengin vardı o çok yakışmış sana röfle ama rengi çok hoş duruyo

tabii canım güzel olmustur iyi yapmısın biz gurbetciler için bayramın anlamı yok ya ailen yanında olmayınca ıhhhh

evet kuzuda ben cok sıkıldım röfleden bide böle yasından büyük gösteriyo bazen degişiklik olsun istiyorum ama saclarımda yıpranmasınıda istemiyorum bakalım bal rengi güzel bacım bende ki su köpük boyayı bi kullanayımda sonra arkadasın kuoaförüne giderik beraber

Selam kizlar ben coktan girememistim.
Eymenim dogdu 26.10.2010 tarihinde :) Normal dogum oldu cok sükür.
Boyu 54 cm kilosu 3520 g, masallah diyelim :)
Emzirme dönemine girdik, geceleri cok yorucu oluyo ama napalim.
Eymen efendi ellerinizden öper görüsmek üzere insallah

hoşgeldin tatlımm kırk bin kere maşallah oglusuna canım ne güzel kucagına almısın kuzucunu sonunda darısıda burdaki bebiş isteyen tüm arkadaslarımıza olsun inşş öptüm seni kuzucunla canım kendine ve eymen paşama çok iyi bakkkk

Son düzenleme:
hosbuldum saol
slm kızlar bende ankarada oturuyorum benimde eşim polis
ankaranın nereseindesin cnaım eşin nerde çalışıyor
yok canım arkadaslarımız hep burda sayılır sanırım bayramdı felan iş güç var
naber nasılsın siz doguyu yaptınız mı canım

hoşgeldin canım aramıza
eşim bekarken yapmıs canım ben evlenmeden once de mugladaydı es durumundan tayın yaptırıdk ankaraya 4 yıldır da evlıyım bıdaha tayın durumumuz yok bızım
hosbuldum

güle güle büyüt yavrunu ilk bebek mi

hayırlı olsun canım...maşaallah kuzuya..allah analı ,babalı büyütsün.size bağışlasın yavrunuzu...

Hayırlı olsun canım inşallah çok güzel bir ömrü olur

ohh canım kurtulmusunuz ne güzell keşke bizde öle kalsak artıkk bi yerde darısıda bize olsun inşşş
sağol canım benim,batıya gidicez inşallah sonunda egeye.........

kuzuuu yaa benide egeyeee götürrrr hatta bodrumaaaa gecelere akarız senleee barlar sokagınaa gümbet sahiline halikarnasaaaa

melikeciiiim götürmem mi seni memleketime amaaan bodrumun suyu çıktı ya boşver, seni daha nezih el değmemiş, doğal güzellikli yerlere götürürüm ben :) ama barlar sokağına da taşarız ordan söz

arcak81, merhaba öncelikle, eşin muğlada mı görev yapmış, ben muğlalıyım,biz de muğla istiyoruz,yani ben pek değil de eşim sevdi orayı,görev olarak nasıldı, insan kendi memleketinin durumunu bilmez ya :))) bi fikir alayım senden zahmet olmazsa :)

götürrr beniii bacımm çok ihtiyacım varrrr bakalım eşim bu yıl antalyaya götürcek hem tatil apcez hem gezcez inşş gecen sene kursa gitmişti kaldıgı otelde harikaymış oraya gidelim kalalım diyor bakıcaz artık
canım benim ablam mugladaydı bodrumda sonra komserligi kazanınca bursaya gitti tekrar ama söle bodrum turistik bi yer oldugu için karısık hırsızlık ve yaralama çok oluyo die anlatırdı bide yabancı uyruklu kadınları götürürlerdi aklımda kalan bunlar ama yine istersen sorarım öpüldün sekerimm

Son düzenleme:
bebik boyayınca köpük boyayla bana nasıl oldugunu soyle kullanan kımse bulamadım boyadım saclarımı ama ona cesaret edemedım bı de aradıgım renk yoktu bı de burda dogru duzgun kuafor bulamayınca mecbur evde kendı kuaforlugumuzu yapıyoruz

allah analı babalı saglıklı buyutsun canım gozunuz aydın ya ne guzel normal dogum yapabılmıssın bende cok ıstemıstım olmadı masallah kız sana becerıklı cıktın ayda yılda bı cocuk dogurduk onuda dogurmayı beceremedık

eşim 2 sene mugla merkez 1 senede dalaman havalımanında görev yapmıs ama rahatmıs sadece yazın havaalanı yogun oluyormus 12-12 calısıyolardı onun harıcınde 4 sene oldu ankaraya gelelı hala mugla der hem kucuk yer hem de dogal güzellikleri acısından yani bende 2 kere gıttım bütün turistik yerler yakın hepsıne gıttık gercekten güzel ama ben ıstemedıgım ıcın es durumudna tayın yaptırdık hayırlsı

kuzuu sorma bende hiç kendim evde boya yapmadım bunu reklamını izledim basit bi işlem diye cesaret ediyom bende
tamam ortaaam ayıpsınn hemen sölerim umarım saclarımı berbat etmemm
koleston köpük boya koyu kumral renk bende ki bacım

sımdıkı sacına mı koyu kumral yapcan ortaam renk tutmayabılır acıcısız yaptıgında

sımdıkı sacına mı koyu kumral yapcan ortaam renk tutmayabılır acıcısız yaptıgında

zaten acılıyo kuzu rengi biraz daha beklicem de tutmaz mı dion :26: tuttugu kadar artık boya hakkında bilgim yok seker ya hep kendi kuaförüme yaptırıyodum oda adanada işte en son orda boyatıp elmiştim eylül 15'te

köpuk olan boyalar nasıl sonuc verıyo bılmıyom ortaam o yuzden dedım dene bı bakalım ama ben dahah once lorıal kullanmıstı dore kahve hıc bı degısıklık yapmadı dıyebılırım senın orda kuafor bulma ımkanın var olmadı gıdersın kuafore malum benım burda bulmam bıraz zor ama cok acık renk yapma koyu renk sende daha guzel durdu dedıgın gıbı acık renk yasını daha buyuk durduruyo bence sana sıyah cok yakısır arkadasım boyadı sıyaha super oldu hem daha kullanıslı olmazsa bı de oyle dene ıstersen ama sonucu muhakkak yaz köpük boyayı cok merak edıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…