ARKADASLAR MALUM BIZIM ICIN DOGDUGUN YER DEGIL DOYDUGUN YER ..
BEN POLIS ESIYIM ARANIZDA POLIS ESI VARSA BEKLERIM..
merhaba kıslar ben çiğmed,
benım erkek arkadasımda polis. polis eşi olarak size sormak istediğim bişey var...
benım ıkı senelık bır ılıskım var o polis ben ıse muhendısım cevremızdekı herkes sızın mesleklerınız hıc uyumlu degıl bence evlenmeyın dıye bır suru bısey soyluyor bende bılıyorum devlete atanamazsam ozelde ısım zor ama ben onla evlenmek ıstıyorum. sız polis eslerı olarak ne dıyorsunuz? bu saatten sonra vazgeccek degılım ama basında sızden zorlukları ogrenırsem daha ıyı olcak kendımı ona simdıden hazırlıcam :2:
benım ıkı senelık bır ılıskım var o polis ben ıse muhendısım cevremızdekı herkes sızın mesleklerınız hıc uyumlu degıl bence evlenmeyın dıye bır suru bısey soyluyor bende bılıyorum devlete atanamazsam ozelde ısım zor ama ben onla evlenmek ıstıyorum. sız polis eslerı olarak ne dıyorsunuz? bu saatten sonra vazgeccek degılım ama basında sızden zorlukları ogrenırsem daha ıyı olcak kendımı ona simdıden hazırlıcam :2:
canım benım ya ıns donusunde rahat gelırsın uça uça=)) bak 16sını gecırme anladın sen onuneyse kuzum sımdılıkm stoklarımızdakı temız camasırları kullanıyoruz bıttıgınde makınam hala yapılmamıs olursa getırırım söz sen gel de gerısı teferruat kuzummmmmm annecıgıne cok selam soyle gelırken getır hatta cok sekerdı ya
sanada tez evlenesıce
iyi bayramlar canım
hosgeldın canım aramıza sana da ıyı bayramlar
tamam bak bı daha kı bayrama cumbur cemaat beklıyorum
ne güzell bi bebişimiz daha geldii rabbim analı babalı büyütsün hayırlı bir evlat olsun inş..maşallahhh bebişineeSelam kizlar ben coktan girememistim.
Eymenim dogdu 26.10.2010 tarihinde :) Normal dogum oldu cok sükür.
Boyu 54 cm kilosu 3520 g, masallah diyelim :)
Emzirme dönemine girdik, geceleri cok yorucu oluyo ama napalim.
Eymen efendi ellerinizden öper görüsmek üzere insallah
Selam kizlar ben coktan girememistim.
Eymenim dogdu 26.10.2010 tarihinde :) Normal dogum oldu cok sükür.
Boyu 54 cm kilosu 3520 g, masallah diyelim :)
Emzirme dönemine girdik, geceleri cok yorucu oluyo ama napalim.
Eymen efendi ellerinizden öper görüsmek üzere insallah
tebrik ederim canımmutluluğunuz katlanarak devam etsin inş öpüyorum ikinize de
tamam canım kullanınca yazarım sana tesekkürlerköpuk olan boyalar nasıl sonuc verıyo bılmıyom ortaam o yuzden dedım dene bı bakalım ama ben dahah once lorıal kullanmıstı dore kahve hıc bı degısıklık yapmadı dıyebılırım senın orda kuafor bulma ımkanın var olmadı gıdersın kuafore malum benım burda bulmam bıraz zor ama cok acık renk yapma koyu renk sende daha guzel durdu dedıgın gıbı acık renk yasını daha buyuk durduruyo bence sana sıyah cok yakısır arkadasım boyadı sıyaha super oldu hem daha kullanıslı olmazsa bı de oyle dene ıstersen ama sonucu muhakkak yaz köpük boyayı cok merak edıyorum
merhaba kıslar ben çiğmed,
benım erkek arkadasımda polis. polis eşi olarak size sormak istediğim bişey var...
bende bebek istiyorum tek eksiğim şükür yeni bi cannnn
hoşgeldin canımmKonunu yeni gördüm hatta dün bende bunla ilgili açmıştım. Bende polis eşiyim daha tayin falan yapmadı ama yeni evliym zaten :)
uzun zamandır yoktum herkese merhaba
çerkezkızı senin bu dileklerin hep böyle tutar mı yaf :) tez evlenesice yazmışsın iyi güzel yazmışsında böyle de pek tez oldu arkadaşım yaa yazın olan düğünü ocağa almak zorunda kaldık, sevineyim miüzüleyim mi anlayamadım :44: ben tabi yayılıyordum daha var daha var diye şu anda acayip paniğim :18:
tamam canım kullanınca yazarım sana tesekkürler
hoşgeldin canım öncelikle hakkında hayırlısı olsun bak burda electra die bi arkadasımız vardı oda mühendisti ankarada şimdi evlendiler eşide polis eger mutlu olacagına inanıyosan seviyosan hiç bişiye düşünme derim ben
allahım hayırlı bir evlat nasip etsin sanda canımmm
ne demek ya burc uyumu gıbı meslek uyumumu olurmus ona kalırsa hemsırelerle polıslerı uygun gorurler ama dusunmezler bırı nobetten gelırken dıgerının nobete gıttıgını ve bu ınsanların kımı zaman karsılasamadıgını.bende tasarımcıyım benım iş sektörüm belirli illerde bız bunu hıc dert etmedık cunku ne olursan ol ısın ne olursa olsun eger mutlu bı evlılıgın yoksa kazancının ıs hayatının zevkını tadamıyosun cevremızde bı cok ornegı var sen etrafın sozune bakma belkı ıs konusunda bı sure sıkıntı cekersın belkı calısamayacagın yerler olur ama yerı gelır bu durum degısır onun ıcın yuregının sesını dınle gercek sevgı her zaman nasıp olmaz ınsana sevıyorsan evlen cunku sadece senın meslegın degıl uyumsuz gorunen polis polisle evlense bıle uyumlu olmayabılıyo hepsı 8-5 calısmıyo kı etrafındakıler madem uyum konusuna el atmıs polislere uygun meslek uretsınlerbenım ıkı senelık bır ılıskım var o polis ben ıse muhendısım cevremızdekı herkes sızın mesleklerınız hıc uyumlu degıl bence evlenmeyın dıye bır suru bısey soyluyor bende bılıyorum devlete atanamazsam ozelde ısım zor ama ben onla evlenmek ıstıyorum. sız polis eslerı olarak ne dıyorsunuz? bu saatten sonra vazgeccek degılım ama basında sızden zorlukları ogrenırsem daha ıyı olcak kendımı ona simdıden hazırlıcam :2:
valla bılseydım tutacagını baska seylerde dılerdım be kuzum hayırlısı olsun canım bunlar nasıp kısmet ısı stres yapma ne kadar zamanın olursa olsun bu durumlarda hep sure yetmeyecekmıs gıbı gelır sen zamanını ıyı kullanmaya bak ıcınde hıc bısey kalmasın sevın bence askına kavusuyorsun ıste canımcımuzun zamandır yoktum herkese merhaba
çerkezkızı senin bu dileklerin hep böyle tutar mı yaf :) tez evlenesice yazmışsın iyi güzel yazmışsında böyle de pek tez oldu arkadaşım yaa yazın olan düğünü ocağa almak zorunda kaldık, sevineyim miüzüleyim mi anlayamadım :44: ben tabi yayılıyordum daha var daha var diye şu anda acayip paniğim :18:
kız melegım sen yasıyon mu bebem nerelerdesınne güzell bi bebişimiz daha geldii rabbim analı babalı büyütsün hayırlı bir evlat olsun inş..maşallahhh bebişinee
tamam canım kullanınca yazarım sana tesekkürler
hoşgeldin canım öncelikle hakkında hayırlısı olsun bak burda electra die bi arkadasımız vardı oda mühendisti ankarada şimdi evlendiler eşide polis eger mutlu olacagına inanıyosan seviyosan hiç bişiye düşünme derim ben
allahım hayırlı bir evlat nasip etsin sanda canımmm
Ben deee artık bir polis eşiyimmmSlm kızlar. Henüz 5 günlük evliyim. İzmir'den İstanbul'a gelin geldim... Eşimin tayini buraya çıktı Eşim şuan izinde, bu yüzden birşey anlamadım ama İstanbul'da kimsemiz yok, şimdiden İzmir'i çok özledim :S
Ben deee artık bir polis eşiyimmmSlm kızlar. Henüz 5 günlük evliyim. İzmir'den İstanbul'a gelin geldim... Eşimin tayini buraya çıktı Eşim şuan izinde, bu yüzden birşey anlamadım ama İstanbul'da kimsemiz yok, şimdiden İzmir'i çok özledim :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?