Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

selamlar ben geldım hatunlar..:dance:
soyle bı bakıp kacıcam:icecream:

Selam arkadaşlar,Eşimin ameliyat işi yarına kaldı hayırlısı bakalım.
Dün gece pek uyuyamadım öğlen eve geldim dinlenmek ve bebişlere mama yapmak için ..yaptığım hiç bir yemeği yememişler varsa yoksa abur cubur.olmazki ama demi..klava:.

yatan hastanın işide zor ,bendeniz refakatçının işide hem ev hem hastane olsun yinede seve seve yapıyorum..ben aşkımı ve bebişerimi seviyorum onlarda beni seviyorr ee ben sevilmeyecek Anne değilimki

birazdan tekrar gideceğim kalın sağlıcakla,her birinize dualarınız ve gürekden dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum Rabbim her şeyi gönlinizce versin..

selens haklısın canım ilk 3 ay dikkat edeceğiz.. ve ağır kaldırmak da yasak..bu gidişle bütün işler bana kalıyor, inş.bende bel fıtığı olmam:roflol:

dağ çiçeğim çok çok geçmiş olsun allah eşine acil şifalar versin.......:1hug:
bel fıtık olayını bilirim annemden oda çok çekti senelerce halen dahada çekiyor dikkat
ediyor ama annem ameliyat olmadı dr.tafsiye etmedi ilk dr lar ameliyat dedi ama annem korktu tekrarlıyormuş...
.inş. eşinin ameliyatı iyi geçer hemen ayağa kalkar dikkat et sana çok iş düşüyor canım ya herşey iyi olsun senin adına kendine iyi bakŞeniz sende kendini parçalama lazımsın eşine çocuklarınaa.s.

benım hıcbır seyden haberım yok:sm_confused:
cok gecmıs olsun ablacım..:teselli:
enıstemız de bır an once saglıgına kavusur umarıma.s.
lutfen bana kısa bır ozet gecsın bırılerı ne var ne yok:1closedeyes:

İyi geceler hanımlaa.s.r,hani nerelerdesiniz,kimse gelmiyormu buraya
demekki hepiniz yoğunsunuz buralara uğramadığınıza görejeyyar

gunaydın hanımlarr
hayırlı cumalar Rabbim sağlık ve huzur versin

havalı olsun diye eniştemizi söyleyip selam verdik kabul görmedi eh eşim bekçi ne olcek şimcik :teytey::teytey::teytey:

Aaaaa güzelim havaya ne gerek var...
burda herkes birdir...kimi amir,kimi memur,kimi müdür,kimide bekçi olabilir..benim için hiç mi hiç sorun değil..önemli olan insan olmak...adam gibi adam olmak...ha ama bu forumda dikkat ettiysen,meslek gurupları var...e bu teşkilatın çatısı altında olanlarda,burada buluşuyoruz...madem senin eşinde bekçi buyur güzelim...aramızda şu fark olabilir..ben sizlerden daha yaşlıyımjeyyar bak havanı bana atabilirsin(ben daha gencim güzelim diye):icecream:şaka bir yana...buyur canım..sanada kapımız sonuna kadar açık...Şeniz

a.s. gülüm misafir olayım dedim teşkilat sözcüleri kabul etmediler :smiley-cool::smiley-cool:

manısalımısınCADIARZU
gozegı nerden tanıyorsun:uhm:
aman yaa kafam karısık bu aralar zaten ustume gelmeyıntatlicadiarzu

a.s.a.s.ngs 2007 benim canım ablam bekçi eşlerine bölüm açana kadar misafir olurum ama bekçileri toplamak zaman alır ben şuracıkta idare ediyim senağlamasenağlama

Ayy..üzme beni yaaa....
Madem senin eşinde teşkilatta...katıl işte bizea.s
Ne demek o...bekçi ayrılırmıymış:teselli:
tanıt bakim kendini...
kimsin?nerdesiniz?çoluk çocuk?yaşın?memleket?:uhm:falan filan

e hadi karar ver sende....jeyyar
mars tan mı geldin?venüs ten mi?tatlicadiarzu

sengözlerimebaksanab hayatım sevgili gözeğin yazılarını takip ediyorum kendime yakın buldum :smiley-cool:

hımm anlasıldı...şakkıdı
aman o dananın neresı yakın bulunabılır kı..:icecream:
yok herhalde buralarda..:sm_confused:
o gelmeden ben sıvısıyım:1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…