Selam arkadaşlar,Eşimin ameliyat işi yarına kaldı hayırlısı bakalım.
Dün gece pek uyuyamadım öğlen eve geldim dinlenmek ve bebişlere mama yapmak için ..yaptığım hiç bir yemeği yememişler varsa yoksa abur cubur.olmazki ama demi..klava:.
yatan hastanın işide zor ,bendeniz refakatçının işide hem ev hem hastane olsun yinede seve seve yapıyorum..ben aşkımı ve bebişerimi seviyorum onlarda beni seviyorr ee ben sevilmeyecek Anne değilimki
birazdan tekrar gideceğim kalın sağlıcakla,her birinize dualarınız ve gürekden dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum Rabbim her şeyi gönlinizce versin..
selens haklısın canım ilk 3 ay dikkat edeceğiz.. ve ağır kaldırmak da yasak..bu gidişle bütün işler bana kalıyor, inş.bende bel fıtığı olmam:roflol:
Selam arkadaşlar,Eşimin ameliyat işi yarına kaldı hayırlısı bakalım.
Dün gece pek uyuyamadım öğlen eve geldim dinlenmek ve bebişlere mama yapmak için ..yaptığım hiç bir yemeği yememişler varsa yoksa abur cubur.olmazki ama demi..klava:.
yatan hastanın işide zor ,bendeniz refakatçının işide hem ev hem hastane olsun yinede seve seve yapıyorum..ben aşkımı ve bebişerimi seviyorum onlarda beni seviyorr ee ben sevilmeyecek Anne değilimki
birazdan tekrar gideceğim kalın sağlıcakla,her birinize dualarınız ve gürekden dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum Rabbim her şeyi gönlinizce versin..
selens haklısın canım ilk 3 ay dikkat edeceğiz.. ve ağır kaldırmak da yasak..bu gidişle bütün işler bana kalıyor, inş.bende bel fıtığı olmam:roflol:
sevgili arkadaşım harbiiii delikanlısın senın eline bunlar su dökemez beni de istemediler
sevgili arkadaşım harbiiii delikanlısın senın eline bunlar su dökemez beni de istemediler
ben gelirim kahve krizim tututatlicadiarzu benim kahve fincanımda çalmışsın zatenyerimseniben
havalı olsun diye eniştemizi söyleyip selam verdik kabul görmedi eh eşim bekçi ne olcek şimcik :teytey::teytey::teytey:
a.s. gülüm misafir olayım dedim teşkilat sözcüleri kabul etmediler :smiley-cool::smiley-cool:
a.s.a.s.ngs 2007 benim canım ablam bekçi eşlerine bölüm açana kadar misafir olurum ama bekçileri toplamak zaman alır ben şuracıkta idare ediyim senağlamasenağlama
evet aynıymış bu sefer ben bekliyorum kahveye:içelim: kocam gece nöbetten geldi ben spora gidicem diye uyuyamadı sonra cumaya falan gitti şimdide uyuya kaldı ben burdayım çıkıcam birazdan hadi toplansın herkes
sengözlerimebaksanab yandım anam kendimi asayiş şubede
hissettim ya bekçi lafın gelişi ben onu devletin bekçisi ilan ettim aman dilim tutuldu bildiğimi unuttum ben neyim kimim offffff herifler akılmı koydu vay anam vay CADIARZU :1no2::1no2:
sengözlerimebaksanab hayatım sevgili gözeğin yazılarını takip ediyorum kendime yakın buldum :smiley-cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?