• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

Canlarım ,Günaydın.Şeniz
Kandiliniz Mübarek olsun,Rabbim bu geceki yapacağınız tüm ibadetlerinizi ve dualarınızı kabul etsin..
Bu gün Aşkım hastaneye yatıryor biraz ani oldu,daha önceden bel fıtığı şikayeti vardı sürekli kontrol altındaydı.dün doktoruna gittik perşembeye amaliyatı yapalım dedi,ve bu gün yatışımız yapılacak sizlerden dua etmenizi istiyorum..bir kaç gün kalırız hastanede.lazerle olacak 2 Polis arkadaşı oldu çok şükür başarılı geçti darısı bizede olur inşaallah sizleri öpüyorum Allaha emanet olun..Şeniz

Canlarım ,Günaydın.Şeniz
Kandiliniz Mübarek olsun,Rabbim bu geceki yapacağınız tüm ibadetlerinizi ve dualarınızı kabul etsin..
Bu gün Aşkım hastaneye yatıryor biraz ani oldu,daha önceden bel fıtığı şikayeti vardı sürekli kontrol altındaydı.dün doktoruna gittik perşembeye amaliyatı yapalım dedi,ve bu gün yatışımız yapılacak sizlerden dua etmenizi istiyorum..bir kaç gün kalırız hastanede.lazerle olacak 2 Polis arkadaşı oldu çok şükür başarılı geçti darısı bizede olur inşaallah sizleri öpüyorum Allaha emanet olun..Şeniz

:teselli:Canim cok gecmis olsun ...
Allah sifa versin ...
Annemde bel fitigindan ameliyat olmustu ...:çok üzgünüm:
Insallah sagligina kavusur...

umudum_olympiad.jpg-1c8155f8-1c46a37a.jpg

merhaba hanımlar a.s.kandiliniz mübarek olsun.allah en güzel şekilde geçirmeyi nasip etsin inş.dağ çiçeğim eşine acil şifalar dilerim.

Kandiliniz mubarek olsun sevgi kelebeklerim,
çiçeğim ablam geçmiş olsun,rabbim acil şifalar versin...

Canlarım ,Günaydın.Şeniz

çiçeem geçmiş olsun canım merak etme elbetteki dualarımız seninle benim eşimde 2005 in yazında apar topar bel fıtığından ameliyat oldu hemde biz istanbuldaki doktora gittiğimizde eşimin durumu çok kötüydü ama şükür allaha şuan eskisinden bile iyi hiç bişeyi yok tek yapmanız gereken ilk 3 ay abi kendine dikkat edecek ondan sonra isterse bundijumping yapsın hiç bişicikler olmaz ama elbetteki yinelememesi için aşırı ağır yük kaldırmak yasak canım aslında bizim doktorumuzun dediğine göre bu tüm insanların yapması gereken bişi ama biz ansanlar anca canımız burnumuza gelince anlıyoz kıymetini haydin şimdiden geçmiş olsun şekerim öptüm canını sıkma kendine ii bak...a.s.

kızlar iyi akşamlar ben nezle oldum sabahtan beri yetiyorum şimödi kalktım kardeşim sağolsun yemekleri yapmış yedim biraz kendime geldim.......:çok üzgünüm:.
sizlere bi bakayım dedim......:nazar:...nazar değdi sanırım ilaçta içemiyorum.nane limon....senağlama..portakal greyfurt limon yiyorum suyunu içiyorum.inşallah ççabuk atlatırım.........a.s.benneyaptımki

gülüm aman dikkat et canım hamilelilkte bi kere ağır grip geçirdinmi ha bire grip olup durursun ben öle oldum bi türlü kurtulamıyom gripten kendine dikkat et nane limon elma kabuğu ve ıhlamur bu karışımı kaynat hergün iç canım gribe birebir midende yanma olmaması için aşırı portakal limon ve greyfurttan kaçın hamişcim kendine ii bak tekrar geçmiş olsuna.s.

Mevlid Kandiliniz Mübarek Olsun Kk'nin En şeker En Cici Hatunlariiiii Hepinizi Kocaman öpüyorum

Arkadaşlar mevlüt kandiliniz hepinizin kutlu olsun...................bu gecede ettiğiniz bütün dualar kabul olsun...........

günaydın hanımlar
kızlar bugun günüm var ooo ne ler neler yaptım yaş pasta peynirli börek patetes salatası açma vs. sabah sabah canınız çekmesin bugün hiç uyumadım bunları yaptımŞeniz

Canlarım ,Günaydın.Şeniz

allah acil şifalar versin geçmiş olsun apla dualarımız sizinlea.s.

bacım günün kimse yok ya
misafirler gelmeden bir daha bakayım dedim
kızlarrrr neredesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Mrb guzeller ben geldim ama niye kimse yok ...CADIARZU
Askim bugun evde tatil de burda ...:asigim:
O yuzden gec kaldim ;opuyorum hepiniziŞeniz

zepp dağ çiçeği aktinya selenss :mymeka::mymeka: ne destek vermiyonuzz laaa denyolarr ii günde kötü günde bülee dostsunuz laa siz meslektaşınızaa :oklava::mymeka::tomato:

ahh kafam noluyor nan :mymeka:
Ben destegi sana ozelden verecegim jeyyar:1hug:

Tünaydınlar canlarım
canım arkadaşım gözek ben sana hiç destek vermemmi,sen görmedin galiba ben mesaj yazmıştım...
olsun canım bir daha yazarım öpüyorum seni
yaramas ablam bende isterim pastalarından

Back