Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

Günaydın kk nın en cana yakın,en misafirperver,en dost,en sıcakkanlı .....arkadaşlarıŞeniz
çölaslanı canım aramıza hoşgeldin,ben ne zaman reddettim seni arkadaşım ne zaman istersen uğrayabilirsin buralara,bizim kapımız misafirlere herzaman açıktır,bekleriz Şeniz

selam kk ninKötü Kazen hatunları 2 gün giremedim misafirler vardı birde bizim kız var yani kardeşim ondan fırsat bulamıyorum ara sıra girsemde burda olmak sizlerle güzel........:enbuyukkk:...

aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş....:enbuyukkk:...onlarada hoşgeldinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:teytey:

ebene gömseler benden bilcen heee:mymeka::mymeka: hem ben manisa deeelimmm aydınlıyımm şekerimmm :dilcikar: kızz dişliii sen bu topiğin saaabisin sen mii kabul etmedin lannnn :mymeka:lülülülülülü

kımı ve neyı kabul etmedım kı:uhm:
ben tek basıma karar veremem topık benım degıl hepımızın..:içelim:
eger bı karar alıncaksa herkezın ortak kararı olmalı dana:icecream:

bugun gıttı yevrumm...:icecream:
ama muzlu ıstemıyor canım bu aralar pek keyfım yok:çok üzgünüm:

iyi akşamlarr hanımlarrr
ooo bende pazara git
gezmeye git anca kk geldim
sevgilerrr

zepp canım nasılsınzz oğluşun da nasıl
dishe gııı cicişim de nasıl
ooo zengin koca bulan bana haber ver sinnn :))

zepp canım nasılsınzz oğluşun da nasıl
dishe gııı cicişim de nasıl
ooo zengin koca bulan bana haber ver sinnn :))

iyiyiz canim selim 'i uyuttum bakayim dedim size esimle film izleyecegiz de :asigim:
Sen nasilsin ?ne var ne yok ?gozun nasil oldu ?

iyi akşamlar hanımlar gözek nerelerdesin kız görüşemedik kaç gündür .................

gunaydın hanımlar
bu gün erkenciyimmm
gözek bu saat te hayırdır gıııı
gözlerime inana madım gıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…