- Konu Sahibi Bana Diyor Nau Nau
-
Normal sil süpür toz al
Mutfak dolap kapakları
Banyo fayanslar dahil
Cam ve balkon
Kadınlar yarım gün istemiyor. Çünkü büyük şehirde sizden çıkıp başkasına gitme ihtimali yok. Günü bölünüyor.
Bana gelen 4 saatte bütün evi pırıl pırıl yapıyor. Ama çok pratik. Her hafta aldığım içinde kendince iş bölümü yaptı. Bir hafta geldiğinde camları siliyor, bir hafta geldiğinde mutfak dolaplarını. 450 tl veriyorum. Bebek olduğu için yemek yapmıyorum. Ama dolapta ne varsa ye diyorum. Hemen hemen her günü dolu. İyi temizlik yapan kadın bulmak çok zor. Bulunca da çok karışmamak lazım. Çünkü herkes o parayı verebiliyor. Hele ki Antalya’da.
Ben ilan verdim Antalya iş ilanlarına. Piyasası böyle. Temizlik şirketi yollarsa 600 tl kadar çıkıyor. Kimisi deterjanı da kendimiz getireceğiz diyor 900 tl isteyen de oldu. Yarım gün gelmek isteyen yok. Gününü size ayırıyor çünkü.4 saat aslında yarım gün ama
Siz de yarım güne tam gün parası veriyorsunuz
Beni bu durum rahatsız etti
Yardıma gelen yardımcı hanımlara iyilik yaramıyor. İsteyen beni linçler ama kesinlikle öyle. Kötü davranan,eziyet eden,isteği bitmeyenin evini mis gibi yapar. Anlayışlı olanı enayi yerine koyaflar.Merhaba Hanımlar
Bir süredir 15 günde bir eve düzenli yardımcı geliyor.
Tam gün anlaştık. Fiyatını yazmıyorum, konu o değil.
Ama piyasa düzeyinde anlaştık.
İlk gün 2+1 evimi full temizledi. 2'de işi bitti.
Bana dedi ki işten erken çıkmam sorun olur mu? Başka gittiğim yerlerde iş bitse bile tam gün anlaştığımız için kalmamı istiyorlar.
Bende sorun olmaz dedim. Çünkü evin işi bitmiş.
Aradan birkaç ay geçti. Ve ben kendimi enayi gibi hissetmeye başladım.
Mesela ondan önce gelenlerin tamamı birkaç ayda bir perdelerin tamamını yıkardı.
Tüm gün olduğu için perdeler yetişirdi.
Ama yeni kadın işleri bölmüş durumda. Ne kadar çok iş birikirse biriksin hep 2'de çıkacak şekilde bitiyor.
Ben başında durmuyorum, evde de olmuyorum.
Enayi kısmı şu: Arkadaşım yarım gün alıyor, yarı fiyatına. Kadın 09:00 - 13:00 arası geliyormuş.
Ben tam gün alıyorum. 09:00 - 14:00 arası.. Ama tam fiyatına...
Bir arkadaşıma önermiştim. O da memnun kalmamış temizliğinden...
Ramazan öncesi haftaya alacaktım, ramazanda paraya ihtiyacı olur dedim.
Ama bende çalışmıyorum, tek maaşız. Tez yazıyorum, o yüzden kendi temizleyecek vaktim yok.
Gelme ramazandan sonra görüşürüz, evde olmayacağım ben dedim ama acaba doğru mu yaptım?
Arkadaşımdan etkilenip hakkına girmek istemiyorum.
Bizde de temizlemediği yerler var ama temizlik zor olduğu için hiç kasmamıştım ben.
Ama dediğim gibi rahatsız eden şey yarım gün + 1 saate tam gün parası vermem..
Bu ev yarım günde temizleniyorsa neden yarım gün birini almayayım ki?
tam parası veriyor ve tam anlaşıyorsanız istediğiniz her şeyi söyleyeceksiniz ve zamanı bitene kadar yapabildiklerini yapacak. bu iş karşılıklı kimse kimseyi kullanmamalıMerhaba Hanımlar
Bir süredir 15 günde bir eve düzenli yardımcı geliyor.
Tam gün anlaştık. Fiyatını yazmıyorum, konu o değil.
Ama piyasa düzeyinde anlaştık.
İlk gün 2+1 evimi full temizledi. 2'de işi bitti.
Bana dedi ki işten erken çıkmam sorun olur mu? Başka gittiğim yerlerde iş bitse bile tam gün anlaştığımız için kalmamı istiyorlar.
Bende sorun olmaz dedim. Çünkü evin işi bitmiş.
Aradan birkaç ay geçti. Ve ben kendimi enayi gibi hissetmeye başladım.
Mesela ondan önce gelenlerin tamamı birkaç ayda bir perdelerin tamamını yıkardı.
Tüm gün olduğu için perdeler yetişirdi.
Ama yeni kadın işleri bölmüş durumda. Ne kadar çok iş birikirse biriksin hep 2'de çıkacak şekilde bitiyor.
Ben başında durmuyorum, evde de olmuyorum.
Enayi kısmı şu: Arkadaşım yarım gün alıyor, yarı fiyatına. Kadın 09:00 - 13:00 arası geliyormuş.
Ben tam gün alıyorum. 09:00 - 14:00 arası.. Ama tam fiyatına...
Bir arkadaşıma önermiştim. O da memnun kalmamış temizliğinden...
Ramazan öncesi haftaya alacaktım, ramazanda paraya ihtiyacı olur dedim.
Ama bende çalışmıyorum, tek maaşız. Tez yazıyorum, o yüzden kendi temizleyecek vaktim yok.
Gelme ramazandan sonra görüşürüz, evde olmayacağım ben dedim ama acaba doğru mu yaptım?
Arkadaşımdan etkilenip hakkına girmek istemiyorum.
Bizde de temizlemediği yerler var ama temizlik zor olduğu için hiç kasmamıştım ben.
Ama dediğim gibi rahatsız eden şey yarım gün + 1 saate tam gün parası vermem..
Bu ev yarım günde temizleniyorsa neden yarım gün birini almayayım ki?
kesinlikle karşılıklı herkes dürüst olmalı. ben kötü davranıp eziyet etmem ama yapabileceği süre içinde yapabileceklerini isterim. kötü yaptıysa yumuşak şekilde diğer hafta uyarırım. her hafta yarım gün alıyorum. her hafta ekstra bi şey yaptıryorum. 1 cam artı perde ya da dolap üstleri vs. dolap içlerini ben yaparım. etrafı ben toplarım.Yardıma gelen yardımcı hanımlara iyilik yaramıyor. İsteyen beni linçler ama kesinlikle öyle. Kötü davranan,eziyet eden,isteği bitmeyenin evini mis gibi yapar. Anlayışlı olanı enayi yerine koyaflar.
İşi bitti mi ütü yapsın,o da mı bitti bi odanın duvarını silsin,o da mı bitti mutfak dolaplarını indirsin. Ev de iş biter mi ?
Kesinlikle tam gün çalışan 2 de çıkamaz. Öğretmenler konuyu hızlı hızlı anlatıp tamam konu bitti erken gidin eve diyorlar mı?
kesinlikle karşılıklı herkes dürüst olmalı. ben kötü davranıp eziyet etmem ama yapabileceği süre içinde yapabileceklerini isterim. kötü yaptıysa yumuşak şekilde diğer hafta uyarırım. her hafta yarım gün alıyorum. her hafta ekstra bi şey yaptıryorum. 1 cam artı perde ya da dolap üstleri vs. dolap içlerini ben yaparım. etrafı ben toplarım.
o sil süpür dolap dışları haftada yapacağı ekstra bi şey. bi de banyo tuvalet temizliğini beğenmediğinden sürekli anlatıyorum ama istediğim gibi yapamıyor tuvalet banyoyu ben sabunlarım o durular genelde
o yarım günlük 2 katı para vermek olmaz. kimse parayı sokaktan toplamıyor. ezmeyelim de kullanılmayalım aynı zamandaBenim düzenim de siiznki gibi
Temizlik artı bir ekstra iş
Tam gün parası
2 de çıkış
bu arada benimki 8.30-13-30 arasıBenim düzenim de siiznki gibi
Temizlik artı bir ekstra iş
Tam gün parası
2 de çıkış
Ne iyiymiş o öyleİş 2 de bittiyse ya ona göre ücreti düşürecekti ya da perde yıkama, koltuk silme, mutfak dolapları içi gibi ekstra şeyleri yapacaktı. Tam gün ücret alıp 2 de bırakamaz kusura bakmasın. Benim yardımcım işi bitmişti, tam o arada çocuğu aradı hastalanmış. Çıktı gitti. Ertesi gün kalan saatlerini tamamladı sağolsun ben demeden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?