- 14 Mayıs 2017
- 1.949
- 2.459
- 133
- Konu Sahibi Bana Diyor Nau Nau
-
Hahaha klasik doktor egosu kendi kendinizi kanıtladınızyoo hiç kirilmam
açıkçası umrumda değil yaptığınız yorumlar
türk doktorlarının dünyadaki durumları bellidir
her sene denkliği kolaylaştırıyorlar daha rahat Avrupa'ya aliniyolar.
Türkiye'nin bu rezil sağlık sistemi emektar sağlık çalışanları sayesinde dönüyor.
keşke dediklerinize cidden kirilsakta herkes hak ettiği değeri bulmaya gitse
o zaman anlarsınız aslında hak ettiğiniz ve aldığınız hizmet arasındaki farkı.
aynen aynen hadi .Hahaha klasik doktor egosu kendi kendinizi kanıtladınızher neyse size zaman ayirmicam yaptığınız çok ayıp belirli bi meslek grubunu hedef göstermeyin. Zorunlu bir hizmet değil memnun kalmayan kadın çalıştırmaz.
Anaokulu öğretmeni misin yoksaKız tuzluk doldurmakta ne var doldursun bir zahmet 4 saat erken çıkmayı biliyor . Senelerce özel kreşte çalıştım sabah 8 akşam 6 bir kere bile bugün öğlen 2 de çıkayım şansım olmadı essek gibi de çalışıyordum hergun ..öğretmenlik yaptığım gibi tüm sınıfı da kendm temizliyodum ( yardımcı olmadığı için ) kazandığı parayı herkes hak etsin kuruşuna kadar
Her seferinde iş bitmese bile tamam demeniz bence yanlış olmuş. Bizim eve gelen temizlikçi ablaya o sabah yapılacak işleri söylüyorum. X abla bugün bunlar bunlar yapılacak diyorum kaçta biterse ki geç kalması durumunda ek ücret veriyoruz. Bazı günler ağır iş yapıyor ama 2/3 gibi bitiyor o iş ben gönderiyorum çünkü çok yoruldu zaten diyorum. Bazı günler bahsettiğim iş bitmişse abla vakit varken bi balkona da el atsan mı ne dersin diyorum sağ olsun yapıyor. Bence sizde konuşarak yapın iş bölümünü ona bırakmayın.Merhaba Hanımlar
Bir süredir 15 günde bir eve düzenli yardımcı geliyor.
Tam gün anlaştık. Fiyatını yazmıyorum, konu o değil.
Ama piyasa düzeyinde anlaştık.
İlk gün 2+1 evimi full temizledi. 2'de işi bitti.
Bana dedi ki işten erken çıkmam sorun olur mu? Başka gittiğim yerlerde iş bitse bile tam gün anlaştığımız için kalmamı istiyorlar.
Bende sorun olmaz dedim. Çünkü evin işi bitmiş.
Aradan birkaç ay geçti. Ve ben kendimi enayi gibi hissetmeye başladım.
Mesela ondan önce gelenlerin tamamı birkaç ayda bir perdelerin tamamını yıkardı.
Tüm gün olduğu için perdeler yetişirdi.
Ama yeni kadın işleri bölmüş durumda. Ne kadar çok iş birikirse biriksin hep 2'de çıkacak şekilde bitiyor.
Ben başında durmuyorum, evde de olmuyorum.
Enayi kısmı şu: Arkadaşım yarım gün alıyor, yarı fiyatına. Kadın 09:00 - 13:00 arası geliyormuş.
Ben tam gün alıyorum. 09:00 - 14:00 arası.. Ama tam fiyatına...
Bir arkadaşıma önermiştim. O da memnun kalmamış temizliğinden...
Ramazan öncesi haftaya alacaktım, ramazanda paraya ihtiyacı olur dedim.
Ama bende çalışmıyorum, tek maaşız. Tez yazıyorum, o yüzden kendi temizleyecek vaktim yok.
Gelme ramazandan sonra görüşürüz, evde olmayacağım ben dedim ama acaba doğru mu yaptım?
Arkadaşımdan etkilenip hakkına girmek istemiyorum.
Bizde de temizlemediği yerler var ama temizlik zor olduğu için hiç kasmamıştım ben.
Ama dediğim gibi rahatsız eden şey yarım gün + 1 saate tam gün parası vermem..
Bu ev yarım günde temizleniyorsa neden yarım gün birini almayayım ki?
Açtığı konuya bakmadım.2 yildir kuyruk acisi varmis o yuzden boyle
Yeni konu acmis sizden bahsediyor 2 yildir unutmamis masallah
Yarim gun çalışmayi teklif edin, ücreti de ona gore verirsiniz. Kabul etmezse, arkadaşınızın çalıştığı kadını düşünün derim. Ay sonuna 750 tl kaldi kismina takildimsıkışıksaniz ayda 2 kez degil de 1 kez yardimci almanız daha mantıklı.
Her seferinde iş bitmese bile tamam demeniz bence yanlış olmuş. Bizim eve gelen temizlikçi ablaya o sabah yapılacak işleri söylüyorum. X abla bugün bunlar bunlar yapılacak diyorum kaçta biterse ki geç kalması durumunda ek ücret veriyoruz. Bazı günler ağır iş yapıyor ama 2/3 gibi bitiyor o iş ben gönderiyorum çünkü çok yoruldu zaten diyorum. Bazı günler bahsettiğim iş bitmişse abla vakit varken bi balkona da el atsan mı ne dersin diyorum sağ olsun yapıyor. Bence sizde konuşarak yapın iş bölümünü ona bırakmayın.
Halı sildirmemeli miyiz?İlk başta size hak vermiştim ama kadına halı dahi sildiriyormuşsunuz. Eli hızlı diye üstüne tüm işleri yüklemeye çalışmak doğru mu?
Saygısız!aynen aynen hadi .
Akşam geldiğinizde kontrol ediyorsunuz illa ki evde nereler silinmiş. Bir de gün içinde neler yaptırıyorsunuz mesela?Her seferinde tamam demedim aslında. İlk seferinde iş biterse erken çıkabilirsin dedim. Ama o bunu hep 2 2.30 gibi yapto. Ben evde olmuyordum zaten. Mesaj atıyordu çıkıyorum diye. Kontrol da edemedim evde olmayınca.
EvettAnaokulu öğretmeni misin yoksa
Benim branşım da o.
Yani şu etkinliği hızlı yaptırayım da 2 saat erken çıkayım diyemedim hiç
Normal sil süpür toz alAkşam geldiğinizde kontrol ediyorsunuz illa ki evde nereler silinmiş. Bir de gün içinde neler yaptırıyorsunuz mesela?
Tüm halılar değil, bir tek salon halısı ve üçlü koltuk. O da oğlum üzerinde yürüyor yuvarlanıtor yemek yiyor döküyor. Her hafta silmesin diye halı örtüsü de aldım. Bazı haftalar o geldiğinde ben örtüyü makinada yıkıyorum.İlk başta size hak vermiştim ama kadına halı dahi sildiriyormuşsunuz. Eli hızlı diye üstüne tüm işleri yüklemeye çalışmak doğru mu?
Yani uğraştıcı işler aslında sabah 9 akşaö 2ye kadar da bitmez biraz üstün körü yapılmış bitirilmiş olabilir mi?Normal sil süpür toz al
Mutfak dolap kapakları
Banyo fayanslar dahil
Cam ve balkon
Öyle sanırım.Yani uğraştıcı işler aslında sabah 9 akşaö 2ye kadar da bitmez biraz üstün körü yapılmış bitirilmiş olabilir mi?
Istanbuldamisiniz? Yardimciyla yarim gün anlasin , kabul etmezsede başka bi yardımcı bakarsiniz. Her hafta yarim gün alincada yeterli oluyor.Öyle sanırım.
Ev o kadar dağınık oluyordu ki kadın bi süpürse bana voooaaav gibi geliyordu
Başka arkadaşım alınca ve memnun olmayınca o dedi bana bu kadın temizlemiyor ki diye
Evet İstanbuldayımIstanbuldamisiniz? Yardimciyla yarim gün anlasin , kabul etmezsede başka bi yardımcı bakarsiniz. Her hafta yarim gün alincada yeterli oluyor.
Benim kayinvalideme, eltime her hafta yarim gün geliyor aynı bayan.Evet İstanbuldayım
Artık yarım gün gelen pek yok sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?