- 21 Nisan 2017
- 878
- 1.234
Elbette sende haklisin. Her turlu insan var. Dedim ya herkes bir degil. Ama bende olaya iyi acıdan bakanlardanim. Ben konu sahibinin teklif eksigini gordum sadece. Oglanin da yasi kucuk oldugu icin cekingen olabilecegini dusundum. He deseydi ki ben 25 o 30 yasinda boyle boyle oldu. Tabi ki de yorumun o zaman farkli olurdu. Burda da herkesin yorumu ayni olsa kimse yazmaz zaten. Davranislarda oldugu gibi dusuncelerde de farkliliklar olabilir. Ben olumsuz yorumlara saygi duyuyorsam sizlerden de beklerim dogrusu. Bunlari yasayan biri olarak demissiniz. Bende kendi yasadigim uzere bu yorumu yaptim. Bende teklif almamistim. Bi kac ay acaba dedim ama tabi biz aşkım vs kullaniyorduk. Ama konu sahibi hoslanmiyorum diyor. Acaba kelimeyi sevmese de kullanmasini mi istese.?Konu sahibinin sevgili olmak konusunda tereddutu varsa olay bitmistir. Opme, koklama, ozledigini soyleme sevgili olma belirtileri degil. Bunu yapan her erkek de sevgili sifatini almis olmuyor.
Piyasa sevgili rolune girmis cakal adamlarla dolu. Her turlu yakinlasmayi gosteriyorlar ama iliskiye isim koyma konusunda gidim adim atmiyorlar. Karsi taraf da biz neyiz diye kendini yiyor ornekte gordugumuz gibi.
Bunlari bizzat yasayan biri olarak yaziyorum.
Malesef sundan sonra iyi bi yorum yapamayacagim atanana kadar beraber takilalim vakit gecirelim eger farkli yerlere atanirsak sana bay bay demis beyfendi . Adam zaten senin de dedigin gibi benden bisey bekleme bu asamanin ilerisine gidemeyiz diyor he sizi seviyodur ona laf edemem ama size asik degil ayricada sevgisi sizi ciddiye alacak kadar da yeterli degil . Burdaki iyi yorumlara kanmak istiyorsunuz hakli olarak ama malesef durum bu he ama siz de diyorsaniz benim icin sorun degil bu durum hic biz neyiz diye sormayin derimAyrıca biz ayrılmayalım da diyor hemşirelik okuyorum atanma yerim ona yakın olsun istiyor yine görüşmeye devam edelim diyor ama eğer farklı yere atanırsam bağlarımız zayıflar diyor of çok karışığım
El
Elbette sende haklisin. Her turlu insan var. Dedim ya herkes bir degil. Ama bende olaya iyi acıdan bakanlardanim. Ben konu sahibinin teklif eksigini gordum sadece. Oglanin da yasi kucuk oldugu icin cekingen olabilecegini dusundum. He deseydi ki ben 25 o 30 yasinda boyle boyle oldu. Tabi ki de yorumun o zaman farkli olurdu. Burda da herkesin yorumu ayni olsa kimse yazmaz zaten. Davranislarda oldugu gibi dusuncelerde de farkliliklar olabilir. Ben olumsuz yorumlara saygi duyuyorsam sizlerden de beklerim dogrusu. Bunlari yasayan biri olarak demissiniz. Bende kendi yasadigim uzere bu yorumu yaptim. Bende teklif almamistim. Bi kac ay acaba dedim ama tabi biz aşkım vs kullaniyorduk. Ama konu sahibi hoslanmiyorum diyor. Acaba kelimeyi sevmese de kullanmasini mi istese.?
Arkadaşları aradığında telefonda arkadaşın yanındayım diyor evet en son böyle olmuştu bir arkadaşlayım diyor veya beni tanıştırdığı arkadaşlarına telefonda konuşurken ismimi söylüyor esraylayım gibiBu arada arkadaslariniz sizi ne olarak biliyo ? Herhangi bir arkadasiyla tanistirirken ne olarak tanistiriyo
Hala ayni fikirdeyim onun icin ciddi bir iliski degilsiniz. Ama insallah biz yaniliyoruzdur hakkinizda hayirlisi olsunArkadaşları aradığında telefonda arkadaşın yanındayım diyor evet en son böyle olmuştu bir arkadaşlayım diyor veya beni tanıştırdığı arkadaşlarına telefonda konuşurken ismimi söylü
Evet arkadaşlar 11aydır konuşuyoruz son 4ayda kıskanmalar oldu yürürken ekimi tuttu birbirimizi öptük böyle sevgililerin yaptığı gibiydi hep birbirimizi tanıma süreci bir hayli uzun sürdü yani ama hala ne olduğumuzu tam çözmüş değilim teklif almadım dışarıdan birisi sorunca cevap veremiyorum çünkü hala ne olduğumuz belli değil sizce sormalı mıyım biz neyiz diye ???
Ben 21 o 22 yaşında kütüphanede tanışmıştık arkadaş olarak konuştuk sonra hislerimizi de söyledik ama yine belli değil ne olduğumuz
Seni Sevmedıgı ıcın oyaladıgı bolum emin olamadığın yer.Emin olmadığım kısım güven değildi benim :) dikkatli okursanız
Aynen. Düşün sen erkek olsan bir kızla sevgili gibi takilacaksin canım tatlım diyeceksin, gezeceksin, birseyleri kısmen paylasacaksin, ama evliliği düşünmüyorum diyeceksin. Sevgililer gününde hediye almıyorsun gecistiriyorsun. Ve bu arada yaşın 22 okuyorsun.Kesinlikle bazı erkelerin otalama taktiği bu kimsenin günahını almak istemem ama bu böyle
Siz de çok emin sayılmazsınız. Flörte sormak yerine burda anlatıp biz neyiz diye burda soruyorsunuz.. . Üye çok doğru demiş. Bu bir hayat dersidir. Daha o ders size gelmediği için rahatsınız. Daha çok yolunuz var, daha görecek ve yaşayacak çok olayiniz var cokKaç yıllık kocanızdan bile emin olamıyorsanız bu sizin sorununuz :)
Seni seviyorum demis, elini tutmus opmus daha ne olacak ki. Ille biz sevgiliyiz mi demek lazim?Evet konuşuyoruz bunu 1 ay sonra 1yıl olacak diyor tanışalı ama bu kadarı bir de 6.ayda hediye almıştı 6ay oldu diye ama asla geçmiyor sevgililik lafı
Öpüşmek derken yanaktan yani ayrılmadan önce sarılıp sonra yanaktan öpersin ya yani öpüşme dediğim dudaktan değil
O nasıl oluyor, dudaktan öpmeli mi yani?
Bu arada sevgili olsanız haberiniz olurdu.