Biz şimdi neyiz?

Aynılarını ben de yaşadım canım öpüşmedim ama. 12 ay konuştuktan sonra sınav vs bahane etti 25 yaşındaki adam. Yani demem o ki erkekler bir şeyi isterlerse uzatmazlar direk adını koyarlar.bu kadar uzatmaların sonunun hayr olduğunu ne ben gördüm be de çevremdekilerden gördüm.o sana mesafe koymadan sen koy yoksa benim gibi acabalarla kalırsın.

Öpüşmek derken yanaktan yani ayrılmadan önce sarılıp sonra yanaktan öpersin ya yani öpüşme dediğim dudaktan değil

Kesinlikle bazı erkelerin otalama taktiği bu kimsenin günahını almak istemem ama bu böyle

Öpüşmek derken yanaktan yani ayrılmadan önce sarılıp sonra yanaktan öpersin ya yani öpüşme dediğim dudaktan değil
Estafurullah canım açıklama yapmana getek yok senin hayatın yargılayacak bir şey demek istemedim özür dilerim

Merak ettim sana ne diye hitap ediyor? Aşkım, hayatım gibi şeyler kullanıyor mu yoksa canım ya da isminle mi hitap ediyor?

Sız simdi, adamın karsısına daha iyisi cıkana kadar flortumsu biseysınız.
Daha iyisini bekledigi ıcın opustugu halde adını koymamıs ılıskının.

Bı de babana boyle kefil olmazsın, bır senedir seni oyalayan adamın herseyın kefil olup o yapmaz emınım kimse olmamıs emınım yazman biraz uzucu

Iyimser yorumlara hayran kaldim gercekten.
Acaba yazilan kotu birseyi mi okumadim diye konuyu tekrar okudum. Ben olumlu bir cevap verdim. Cunku baskabir cevabimda belirttigim gibi bende teklif almamistim. Herkes cikma teklifi edecek diye birsey yok ki. Konu sahibinin baska bi sorunu yok ki. Seviyorum diyor ozluyorum diyor. Elinu tutuyor. Kiskaniyor. Belki cekingen utangac bir tip baslangicta teklif edemedi. 10 ay sonra çıkıp ben basta teklif yapamamistim simdi yapayim diyemez ki. Aşkım vs demiyormus ama konu sahibi de aşkım dan hoslanmiyormuş zaten

Konu sahibinin sevgili olmak konusunda tereddutu varsa olay bitmistir. Opme, koklama, ozledigini soyleme sevgili olma belirtileri degil. Bunu yapan her erkek de sevgili sifatini almis olmuyor.

Piyasa sevgili rolune girmis cakal adamlarla dolu. Her turlu yakinlasmayi gosteriyorlar ama iliskiye isim koyma konusunda gidim adim atmiyorlar. Karsi taraf da biz neyiz diye kendini yiyor ornekte gordugumuz gibi.

Bunlari bizzat yasayan biri olarak yaziyorum.

İnsanlar olumlu bir yoruma neden bu kadar tepki verdi anlamadım ama size katılıyorum ve düşünceleriniz için tekrardan teşekkür ediyorum :)

o senin platoniğin.
sen onun hiçbişeyi değilsin, ara sıra takıldığım bir kız var cumlesindeki takıldığı kızsın.
bence o sıfatla yetinme.
dusununce mutlu olmadığın hiçbir ilişkiyi, anne baba ilişkisi dahil,surdurme.
hayat çok kısa.

Çocukla öpüştün el ele yürüdünüzama ne olduğunuzu bilmiyorsun?

Emin olmadığım kısım güven değildi benim :) dikkatli okursanız

Size guven verse bu konu acilmazdi.

11 aydir bir seyler yasadiginiz adamla iliskinizin ne oldugunu bilmiyorsaniz ortada guven falan yoktur. Sevgili olsaydiniz bunu size hissettirir, siz de gogsunuzu gere gere millete sevgili oldugunuzu soylerdiniz. Ama oyle degil.

9 ayda dünyaya yeni insan geliyo diyim 11 ayı sen hesapla he ama 11 ayda ne olduğunu bilmediğin adamdan bi cacık olmaz.ilkokul 3 gibi benimle çıkar mısın diye teklif olmaz zaten kazık kadar insanlar arasında ne olduğu belli olur ilişkinin gidişattan.Valla emin değilsen sorucaksın, kayınço bacanak mıyız sevgili miyiz neyiz diyceksin.Öyle saçma sapan hiç kız arkadaşı olmamış ehe ehe bahanelerini de yeme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…