Aynılarını ben de yaşadım canım öpüşmedim ama. 12 ay konuştuktan sonra sınav vs bahane etti 25 yaşındaki adam. Yani demem o ki erkekler bir şeyi isterlerse uzatmazlar direk adını koyarlar.bu kadar uzatmaların sonunun hayr olduğunu ne ben gördüm be de çevremdekilerden gördüm.o sana mesafe koymadan sen koy yoksa benim gibi acabalarla kalırsın.Evet arkadaşlar 11aydır konuşuyoruz son 4ayda kıskanmalar oldu yürürken ekimi tuttu birbirimizi öptük böyle sevgililerin yaptığı gibiydi hep birbirimizi tanıma süreci bir hayli uzun sürdü yani ama hala ne olduğumuzu tam çözmüş değilim teklif almadım dışarıdan birisi sorunca cevap veremiyorum çünkü hala ne olduğumuz belli değil sizce sormalı mıyım biz neyiz diye ???
Öpüşmek derken yanaktan yani ayrılmadan önce sarılıp sonra yanaktan öpersin ya yani öpüşme dediğim dudaktan değilAynılarını ben de yaşadım canım öpüşmedim ama. 12 ay konuştuktan sonra sınav vs bahane etti 25 yaşındaki adam. Yani demem o ki erkekler bir şeyi isterlerse uzatmazlar direk adını koyarlar.bu kadar uzatmaların sonunun hayr olduğunu ne ben gördüm be de çevremdekilerden gördüm.o sana mesafe koymadan sen koy yoksa benim gibi acabalarla kalırsın.
Kesinlikle bazı erkelerin otalama taktiği bu kimsenin günahını almak istemem ama bu böyleYaşlar küçük. Bak lütfen yanlış anlamayın ama bu yaşlarda ciddi birseyler beklemek öncelikle seni üzer. Bir yıl çok uzun bir zaman. Hadi ilk 6ay desen ki sadece konuştuk desen tamam. Kalıyor geriye 5 ay. Yani nasıl sevgililik durumu geçmez ve siz arkadaş misiniz sevgili mi belli olmaz. Bu net oyalıyor. Değmez. Sen iyi akıllı bir kızsın. Çıkart bunu hayatından. Seven erkek her türlü sahiplenir, lafıyla ve davranışlarıyla. Seni asla ikilemde bırakmaz. O yüzden boşa üzülmeni istemem.
Estafurullah canım açıklama yapmana getek yok senin hayatın yargılayacak bir şey demek istemedim özür dilerimÖpüşmek derken yanaktan yani ayrılmadan önce sarılıp sonra yanaktan öpersin ya yani öpüşme dediğim dudaktan değil
Acaba yazilan kotu birseyi mi okumadim diye konuyu tekrar okudum. Ben olumlu bir cevap verdim. Cunku baskabir cevabimda belirttigim gibi bende teklif almamistim. Herkes cikma teklifi edecek diye birsey yok ki. Konu sahibinin baska bi sorunu yok ki. Seviyorum diyor ozluyorum diyor. Elinu tutuyor. Kiskaniyor. Belki cekingen utangac bir tip baslangicta teklif edemedi. 10 ay sonra çıkıp ben basta teklif yapamamistim simdi yapayim diyemez ki. Aşkım vs demiyormus ama konu sahibi de aşkım dan hoslanmiyormuş zatenIyimser yorumlara hayran kaldim gercekten.
Pardon da kaç yıllık kocamizdan bile emin olamiyorken sen nasıl bu kadae eminsinBenden başka kimseyle konuşmuyor daha önce sevgilisi de olmamış çok eminim bunlardan
Acaba yazilan kotu birseyi mi okumadim diye konuyu tekrar okudum. Ben olumlu bir cevap verdim. Cunku baskabir cevabimda belirttigim gibi bende teklif almamistim. Herkes cikma teklifi edecek diye birsey yok ki. Konu sahibinin baska bi sorunu yok ki. Seviyorum diyor ozluyorum diyor. Elinu tutuyor. Kiskaniyor. Belki cekingen utangac bir tip baslangicta teklif edemedi. 10 ay sonra çıkıp ben basta teklif yapamamistim simdi yapayim diyemez ki. Aşkım vs demiyormus ama konu sahibi de aşkım dan hoslanmiyormuş zaten
İnsanlar olumlu bir yoruma neden bu kadar tepki verdi anlamadım ama size katılıyorum ve düşünceleriniz için tekrardan teşekkür ediyorum :)Acaba yazilan kotu birseyi mi okumadim diye konuyu tekrar okudum. Ben olumlu bir cevap verdim. Cunku baskabir cevabimda belirttigim gibi bende teklif almamistim. Herkes cikma teklifi edecek diye birsey yok ki. Konu sahibinin baska bi sorunu yok ki. Seviyorum diyor ozluyorum diyor. Elinu tutuyor. Kiskaniyor. Belki cekingen utangac bir tip baslangicta teklif edemedi. 10 ay sonra çıkıp ben basta teklif yapamamistim simdi yapayim diyemez ki. Aşkım vs demiyormus ama konu sahibi de aşkım dan hoslanmiyormuş zaten
Kaç yıllık kocanızdan bile emin olamıyorsanız bu sizin sorununuz :)Pardon da kaç yıllık kocamizdan bile emin olamiyorken sen nasıl bu kadae eminsin
İnsanlar olumlu bir yoruma neden bu kadar tepki verdi anlamadım ama size katılıyorum ve düşünceleriniz için tekrardan teşekkür ediyorum :)
Kaç yıllık kocanızdan bile emin olamıyorsanız bu sizin sorununuz :)
Çocukla öpüştün el ele yürüdünüzama ne olduğunuzu bilmiyorsun?Evet arkadaşlar 11aydır konuşuyoruz son 4ayda kıskanmalar oldu yürürken ekimi tuttu birbirimizi öptük böyle sevgililerin yaptığı gibiydi hep birbirimizi tanıma süreci bir hayli uzun sürdü yani ama hala ne olduğumuzu tam çözmüş değilim teklif almadım dışarıdan birisi sorunca cevap veremiyorum çünkü hala ne olduğumuz belli değil sizce sormalı mıyım biz neyiz diye ???
Emin olmadığım kısım güven değildi benim :) dikkatli okursanızSiz eminseniz boyle bir konuyu neden actiniz?
Emin olmadığım kısım güven değildi benim :) dikkatli okursanız
9 ayda dünyaya yeni insan geliyo diyim 11 ayı sen hesaplaEvet arkadaşlar 11aydır konuşuyoruz son 4ayda kıskanmalar oldu yürürken ekimi tuttu birbirimizi öptük böyle sevgililerin yaptığı gibiydi hep birbirimizi tanıma süreci bir hayli uzun sürdü yani ama hala ne olduğumuzu tam çözmüş değilim teklif almadım dışarıdan birisi sorunca cevap veremiyorum çünkü hala ne olduğumuz belli değil sizce sormalı mıyım biz neyiz diye ???
O nasıl oluyor, dudaktan öpmeli mi yani?birbirimizi öptük böyle sevgililerin yaptığı gibiydi