- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Biz şimdi neyiz?
- Konu Sahibi Esra2100
- Başlangıç Tarihi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Böyle erkekler yaşattıpını yaşasın istiyorum hepimiz kızın üstüne gittik ama bu tiplere de ayar vermek gerek sen elin kızıyla konuş gez dolaş sonra ilişki istemiyorum? Pardon da bu erkekler gerçekten ne istiyor? Sevgili olarak görmediin biribi öpmezsin görüşmek istemezsin kızı arafta bırakmanın mantığı ne? Derlr adama
sevgili olmuyormusunuz yani sonuç ta tanima sureci birlikte zaman gecirme dokunma konuşma adi budurEvet arkadaşlar 11aydır konuşuyoruz son 4ayda kıskanmalar oldu yürürken ekimi tuttu birbirimizi öptük böyle sevgililerin yaptığı gibiydi hep birbirimizi tanıma süreci bir hayli uzun sürdü yani ama hala ne olduğumuzu tam çözmüş değilim teklif almadım dışarıdan birisi sorunca cevap veremiyorum çünkü hala ne olduğumuz belli değil sizce sormalı mıyım biz neyiz diye ???
Biz eşimle aramizda o adı olmayan teklifle 1,5 yil birlikteliğin ardindan evlendik. İlla isim koyulmazki birşeye yaşadığın şey sana zaten ne oldugunuzu gosterir. Sen normal siradan bir arkadaşınla öpüşüyormusun? Yada normal bir arkadaşınınla el ele yürüyüp sevgililer gününü kutluyor musun? Bazı şeylere illa bir sıfat konulmadan da ne olduğu bellidir. Benim eşim de bu konularda pasif tarafti,hatta su kadarını söyleyeyim biz evlenme teklifi olmadan evlendik o derece... Bizim gundemimizde de evlilik konusulmazdi birlikte Çok güzel zaman gecirir çok eğlendik,biz cok iyi anlaşıyoruz evlensek mi ya deyip gidip evlendikŞöyle şuan farklı şehirlerdeyiz özledim diyor seviyorum da diyor acaba şuan ben mi şımarıklık yapıyorum yani illa sevgili olmak için öncesinden teklif mi beklemek lazım
yanaktan öpmekmiş ve arkadaşım diye tanıtıyomuş