Aynılarını ben de yaşadım canım öpüşmedim ama. 12 ay konuştuktan sonra sınav vs bahane etti 25 yaşındaki adam. Yani demem o ki erkekler bir şeyi isterlerse uzatmazlar direk adını koyarlar.bu kadar uzatmaların sonunun hayr olduğunu ne ben gördüm be de çevremdekilerden gördüm.o sana mesafe koymadan sen koy yoksa benim gibi acabalarla kalırsın.Evet arkadaşlar 11aydır konuşuyoruz son 4ayda kıskanmalar oldu yürürken ekimi tuttu birbirimizi öptük böyle sevgililerin yaptığı gibiydi hep birbirimizi tanıma süreci bir hayli uzun sürdü yani ama hala ne olduğumuzu tam çözmüş değilim teklif almadım dışarıdan birisi sorunca cevap veremiyorum çünkü hala ne olduğumuz belli değil sizce sormalı mıyım biz neyiz diye ???
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Biz şimdi neyiz?
- Konu Sahibi Esra2100
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Öpüşmek derken yanaktan yani ayrılmadan önce sarılıp sonra yanaktan öpersin ya yani öpüşme dediğim dudaktan değilAynılarını ben de yaşadım canım öpüşmedim ama. 12 ay konuştuktan sonra sınav vs bahane etti 25 yaşındaki adam. Yani demem o ki erkekler bir şeyi isterlerse uzatmazlar direk adını koyarlar.bu kadar uzatmaların sonunun hayr olduğunu ne ben gördüm be de çevremdekilerden gördüm.o sana mesafe koymadan sen koy yoksa benim gibi acabalarla kalırsın.
Kesinlikle bazı erkelerin otalama taktiği bu kimsenin günahını almak istemem ama bu böyleYaşlar küçük. Bak lütfen yanlış anlamayın ama bu yaşlarda ciddi birseyler beklemek öncelikle seni üzer. Bir yıl çok uzun bir zaman. Hadi ilk 6ay desen ki sadece konuştuk desen tamam. Kalıyor geriye 5 ay. Yani nasıl sevgililik durumu geçmez ve siz arkadaş misiniz sevgili mi belli olmaz. Bu net oyalıyor. Değmez. Sen iyi akıllı bir kızsın. Çıkart bunu hayatından. Seven erkek her türlü sahiplenir, lafıyla ve davranışlarıyla. Seni asla ikilemde bırakmaz. O yüzden boşa üzülmeni istemem.
Estafurullah canım açıklama yapmana getek yok senin hayatın yargılayacak bir şey demek istemedim özür dilerimÖpüşmek derken yanaktan yani ayrılmadan önce sarılıp sonra yanaktan öpersin ya yani öpüşme dediğim dudaktan değil
- 25 Ekim 2015
- 19.369
- 99.150
- 598
- 40
Sız simdi, adamın karsısına daha iyisi cıkana kadar flortumsu biseysınız.
Daha iyisini bekledigi ıcın opustugu halde adını koymamıs ılıskının.
Bı de babana boyle kefil olmazsın, bır senedir seni oyalayan adamın herseyın kefil olup o yapmaz emınım kimse olmamıs emınım yazman biraz uzucu
Daha iyisini bekledigi ıcın opustugu halde adını koymamıs ılıskının.
Bı de babana boyle kefil olmazsın, bır senedir seni oyalayan adamın herseyın kefil olup o yapmaz emınım kimse olmamıs emınım yazman biraz uzucu
- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.043
- 138
- 21 Nisan 2017
- 878
- 1.235
- 113
Acaba yazilan kotu birseyi mi okumadim diye konuyu tekrar okudum. Ben olumlu bir cevap verdim. Cunku baskabir cevabimda belirttigim gibi bende teklif almamistim. Herkes cikma teklifi edecek diye birsey yok ki. Konu sahibinin baska bi sorunu yok ki. Seviyorum diyor ozluyorum diyor. Elinu tutuyor. Kiskaniyor. Belki cekingen utangac bir tip baslangicta teklif edemedi. 10 ay sonra çıkıp ben basta teklif yapamamistim simdi yapayim diyemez ki. Aşkım vs demiyormus ama konu sahibi de aşkım dan hoslanmiyormuş zatenIyimser yorumlara hayran kaldim gercekten.
- 5 Nisan 2012
- 7.006
- 14.209
- 498
Pardon da kaç yıllık kocamizdan bile emin olamiyorken sen nasıl bu kadae eminsinBenden başka kimseyle konuşmuyor daha önce sevgilisi de olmamış çok eminim bunlardan
- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.043
- 138
Acaba yazilan kotu birseyi mi okumadim diye konuyu tekrar okudum. Ben olumlu bir cevap verdim. Cunku baskabir cevabimda belirttigim gibi bende teklif almamistim. Herkes cikma teklifi edecek diye birsey yok ki. Konu sahibinin baska bi sorunu yok ki. Seviyorum diyor ozluyorum diyor. Elinu tutuyor. Kiskaniyor. Belki cekingen utangac bir tip baslangicta teklif edemedi. 10 ay sonra çıkıp ben basta teklif yapamamistim simdi yapayim diyemez ki. Aşkım vs demiyormus ama konu sahibi de aşkım dan hoslanmiyormuş zaten
Konu sahibinin sevgili olmak konusunda tereddutu varsa olay bitmistir. Opme, koklama, ozledigini soyleme sevgili olma belirtileri degil. Bunu yapan her erkek de sevgili sifatini almis olmuyor.
Piyasa sevgili rolune girmis cakal adamlarla dolu. Her turlu yakinlasmayi gosteriyorlar ama iliskiye isim koyma konusunda gidim adim atmiyorlar. Karsi taraf da biz neyiz diye kendini yiyor ornekte gordugumuz gibi.
Bunlari bizzat yasayan biri olarak yaziyorum.
İnsanlar olumlu bir yoruma neden bu kadar tepki verdi anlamadım ama size katılıyorum ve düşünceleriniz için tekrardan teşekkür ediyorum :)Acaba yazilan kotu birseyi mi okumadim diye konuyu tekrar okudum. Ben olumlu bir cevap verdim. Cunku baskabir cevabimda belirttigim gibi bende teklif almamistim. Herkes cikma teklifi edecek diye birsey yok ki. Konu sahibinin baska bi sorunu yok ki. Seviyorum diyor ozluyorum diyor. Elinu tutuyor. Kiskaniyor. Belki cekingen utangac bir tip baslangicta teklif edemedi. 10 ay sonra çıkıp ben basta teklif yapamamistim simdi yapayim diyemez ki. Aşkım vs demiyormus ama konu sahibi de aşkım dan hoslanmiyormuş zaten
- 12 Haziran 2017
- 3.456
- 11.588
- 158
Kaç yıllık kocanızdan bile emin olamıyorsanız bu sizin sorununuz :)Pardon da kaç yıllık kocamizdan bile emin olamiyorken sen nasıl bu kadae eminsin
- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.043
- 138
İnsanlar olumlu bir yoruma neden bu kadar tepki verdi anlamadım ama size katılıyorum ve düşünceleriniz için tekrardan teşekkür ediyorum :)
Kendinizi kandirmaya devam edin siz.
- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.043
- 138
Kaç yıllık kocanızdan bile emin olamıyorsanız bu sizin sorununuz :)
Siz eminseniz boyle bir konuyu neden actiniz?
- 1 Ekim 2018
- 4.348
- 3.219
- 63
Çocukla öpüştün el ele yürüdünüzama ne olduğunuzu bilmiyorsun?Evet arkadaşlar 11aydır konuşuyoruz son 4ayda kıskanmalar oldu yürürken ekimi tuttu birbirimizi öptük böyle sevgililerin yaptığı gibiydi hep birbirimizi tanıma süreci bir hayli uzun sürdü yani ama hala ne olduğumuzu tam çözmüş değilim teklif almadım dışarıdan birisi sorunca cevap veremiyorum çünkü hala ne olduğumuz belli değil sizce sormalı mıyım biz neyiz diye ???
Emin olmadığım kısım güven değildi benim :) dikkatli okursanızSiz eminseniz boyle bir konuyu neden actiniz?
- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.043
- 138
Emin olmadığım kısım güven değildi benim :) dikkatli okursanız
Size guven verse bu konu acilmazdi.
11 aydir bir seyler yasadiginiz adamla iliskinizin ne oldugunu bilmiyorsaniz ortada guven falan yoktur. Sevgili olsaydiniz bunu size hissettirir, siz de gogsunuzu gere gere millete sevgili oldugunuzu soylerdiniz. Ama oyle degil.
- 14 Ağustos 2018
- 19.657
- 2
- 73.871
- 598
9 ayda dünyaya yeni insan geliyo diyim 11 ayı sen hesapla he ama 11 ayda ne olduğunu bilmediğin adamdan bi cacık olmaz.ilkokul 3 gibi benimle çıkar mısın diye teklif olmaz zaten kazık kadar insanlar arasında ne olduğu belli olur ilişkinin gidişattan.Valla emin değilsen sorucaksın, kayınço bacanak mıyız sevgili miyiz neyiz diyceksin.Öyle saçma sapan hiç kız arkadaşı olmamış ehe ehe bahanelerini de yeme.Evet arkadaşlar 11aydır konuşuyoruz son 4ayda kıskanmalar oldu yürürken ekimi tuttu birbirimizi öptük böyle sevgililerin yaptığı gibiydi hep birbirimizi tanıma süreci bir hayli uzun sürdü yani ama hala ne olduğumuzu tam çözmüş değilim teklif almadım dışarıdan birisi sorunca cevap veremiyorum çünkü hala ne olduğumuz belli değil sizce sormalı mıyım biz neyiz diye ???
- 21 Kasım 2017
- 27.856
- 122.210
- 598
O nasıl oluyor, dudaktan öpmeli mi yani?birbirimizi öptük böyle sevgililerin yaptığı gibiydi
Bu arada sevgili olsanız haberiniz olurdu.